|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Hej
![]() Gosia, udanego wypoczynku ![]() Paula, ja też robię takie ptasie mleczko i może być też z bitej śmietany 30% ![]() U nas dziś pięknie, aż chce się żyć |
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - no właśnie też patrze przez okno i ręce załamuję ...
Blue - może pogoda się zmieniła i teraz deszcz z Wysp do Polski przybędzie na stałe?
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Talk, no oby nie, bo ja w lipcu do Pl przylatuje i ma być upał
Choć tutaj słońce też może zostać na dłużej Bo jednak ta prawdziwa angielska pogoda czasem aż wprowadza w depresję...
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, kilka dni niech wam ŚWIECI , ALE PÓŻNIEJ ODDAJCIE SŁOŃCE hehe
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie dowiedziałam, że Gofstorm czy jak się tam ten prąd nazywa, zmienia swój bieg. A że on był głównym "dostawcą" ciepłej pogody w Polsce, to dobre się skończy. A że jesteśmy na tej samej wysokości geograficznej, co Syberia....
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
To co burzysko przeszło przez chwilę to szok .... brrrr....
Blue - a miałam się już ostatnio pytać - kiedy wy na stałe zjeżdżacie do PL? I co planujecie tutaj ? W sensie będziecie szukać pracy czy coś swojego otwierać?
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Cytat:
ale jak to wyjdzie to się okaże ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM
łoo matko!
To bardzo daleka perspektywa Myślałam, że gdzieś teraz zbieracie się do powrotu
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM
kochana mam urwanie... kapelusza
![]() przeprowadziłam się już ale urządzanie mieszkania trochę mnie pochłonęło, codziennie prawie jakaś castprama bo brakowało śrubki albo uszczelki, w międzyczasie zaliczenia na uczelni, 167302 parapetówek... ![]() zaraz po przeprowadzce nie miałam internetu a teraz jakoś się nie umiem wbić. Sprawy ślubne stoją w miejscu w sumie. A na głównym PM2014 to już totalnie nie ogarniam. 30 stron na jeden dobę... masakra jak dla mnie, nie umiem być na bieżąco. Nie ogarniam kto jest kim itp
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
blue - no i racja.. ! Własna działalność to cholernie ciężka sprawa, ale i tak lepsza niż szukanie pracy w PL! Więc nie dziwię się, ze chcecie odłożyć na własny biznesik
tylko nie wiem czemu myślałam, że jakoś już planujecie zjeżdżać
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Gdybyśmy mieli na tyle kasy, to pewnie byśmy zjeżdżali.. ale te 2 czy 3 latka szybko zlecą
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
blue - no jasne..
jak już tyle siedzi to właściwie te 2 latka to w perspektywie chwile Kilka wakacji w Polsce jeszcze pod drodze i nawet się nie obejrzycie pamiętam, jak jeszcze niedawno myślałam o tym, że czeka mnie "aż" 5 lat życia w Krakowie. A teraz już mija 6 rok i nawet nie wiem kiedy to się stało. I zostało już tylko (a może jak dla mnie AŻ haha) jakieś 3 tygodnie.
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam w końcu wolne
ale tyle roboty w domu wiec sama nie wiem za co się mam zabrać. Czas szybko leci tak że dopiero nasz 18 były heh a teraz juz śluby, dzieci
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sprawdzam zazwyczaj ostatnie trzy. Chyba od wczoraj zjawiło się 5 nowych PM'ek i też już nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
Pogoda potworna! A ja się umówiłam z koleżanką na kawę na mieście koło 13:00
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
U nas pogoda też się popsuła. Zimno i zachmurzone, ale przynajmniej nie pada. Na razie.
Wczoraj po pracy wysprzątaliśmy całe mieszkanie na błysk, poprasowałam stertę ciuchów i nawet poćwiczyłam a teraz idę robić śniadanie i kawkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1009 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Cześć dziewczynki
Ale pogoda dzisiaj... Choroba mnie bierze jakaś
|
|
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
paula i wiolinka dzięki za przepis
na pewno któryś z nich wypróbuję ![]() nunny Pogoda jest faktycznie tragiczna Nawet nie chce się rano z łóżka wychodzić Brakuje mi słońca
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś byłam na pierwszej spowiedzi przedślubnej
|
|
|
|
#1012 |
|
Wtajemniczenie
|
Pogoda rzeczywiście fatalna, ja docieplam się w solarium wiem, że to nie zdrowe
ale chcę pomału się równomiernie opalić do ślubu już tuż tuż :Pwiolinka to fajnie kolejny krok już do przodu ![]() Mój Tż wybrał dzisiaj obrączki chociaż jego jest trochę luźna;/ ale ma problem bo przez kostkę w palcu nie chce mu przejść obrączka a jak już przejdzie to później mu lata ;/ Szuka jeszcze garnituru, i testuje z kolegami alkohol na wesele
|
|
|
|
#1013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój ma ten sam problem z obrączką. |
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ostatnio was opuściłam, przepraszam. Ale teraz wracam jeżeli mnie przyjmiecie??
![]() Ostatnio sporo stresu u nas praca, mieszkanie wszystko, współlokatorzy się wyprowadzili, właściciel mieszkania chyba chce nas wykurzyć, tylko czemu??? no ale i dobrze się dzieje. Niedawno w maju zostałam ciocią po raz 12 No i pewnie szybciej niż planowaliśmy zostanę żoną Planujemy wcześniej jeszcze w tym roku wziąć ślub cywilny. A za dwa lata kościelny i wesele![]() No to już chyba tyle. Myślę że już teraz z wami zostanę, jeżeli będziecie chciały oczywiście
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria, no to gratuluje decyzji o cywilnym
ja sprzątam i będę robić obiad Bo korzystam z dnia wolnego
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie noszę pierścionków z mocno odstającymi oczkami a tak poza tym szybko się przyzwyczajasz i jest luz ![]() Cytat:
Fajnie
|
||
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Siempre, mój TŻ ma ten sam problem z obrączką, przez kostkę ledwo przejdzie, a na palcu lata trochę. Ale to zależy od dnia
![]() ja zaczęłam ćwiczyć, dopiero 4 dni, ale lecę z koksem No i TŻ od wczoraj ćwiczy ze mną
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Blue - co ćwiczycie?
Mnie się marzy bieganie w końcu, ale się nie da bo non stop leje a jestem tak zastana okropnie ....
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
No a mi ostatnio tak palce spuchły po wieczorze panieńskim koleżanki że musiałam rozcinać pierścionek bo mi już krew nie dochodziła do palca
Blue zazdroszczę motywacji do ćwiczeń ja jak wrócę z roboty rano, prześpię się do południa a później już nie mam ani motywacji ani siły na nic. Dobrze że pogoda się zmienia bo jeszcze jeden taki tydzień to psychicznie chyba bym się załamała... A tak w ogóle to rozumiem że widzimy się w Polsce??
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Anteria to coś ty robiła na tym wieczorze panieńskim że ci tak palce spuchły ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Choć tutaj słońce też może zostać na dłużej

Przeprowadziłaś się już?

tylko nie wiem czemu myślałam, że jakoś już planujecie zjeżdżać
ale chcę pomału się równomiernie opalić do ślubu już tuż tuż :P