|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
|
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Nałożyłam dziś pierwszy raz waxa na moje puszące się kłaki.Czekam na efekty...
|
|
|
|
#2973 |
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam was Deszczowy Piesku jeżeli podpisałam umowę zobowiązuje mnie miesiąc na wypowiedzenie. Nawet jeżeli teraz zrezygnuje to i tak do 30 muszę tam pracować... A ta druga praca jest od zaraz .Wiecie co? Tak czytam o waszych kontaktach towarzyskich i powiem szczerze, że i ja nie byłam gwiazdą towarzystwa. W podstawówce było w miarę ok. Ale w gimnazjum? Masakra. Może z 2,3 osobami z mojej dawnej klasy z gimnazjum ogarniczam się do :,,Cześć'' i nic więcej. W szkole średniej byłam w miarę towarzyska. Tzn. już rozmawiałam z każdym itd. Ale kontakt utrzymuje tylko z wybranymi osobami. Co nie zmienia faktu, że gdy kogoś spotkam to mamy o czym rozmawiać. I chyba teraz jest najlepiej. Rozmawiam praktycznie z każdym. Mam z kim i o czym rozmawiać. Także bardzo pozytywnie KWróbelku przetestowałaś kosmetyki ode mnie?
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane! Ja się witam i zaraz lecę się wykąpać i umyć włosy, 0 12 przychodzi fryzjerka, o 15.30 sąsiadka mnie pomaluje i o 16 wyjeżdżam na komers
Będę Was jeszcze podczytywać. Ale proszę Was o kciuki, żebym nie zepsuła czegoś, żebym nie potknęła się w szpilkach i by fryzjerka nie zepsuła mi fryzury ![]() A na moim blogu możecie pooglądać paznokcie przyjaciółek, które malowałam przez ostatnie 2 dni
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2013-06-14 o 08:26 |
|
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Mam tak bardzo dość. Przed chwilą aż się zalałam łzami. Czuję się jak ostatni debil.
Uczyłam się wczoraj cały wieczór, poszłam dzisiaj na koło i oddałam pustą kartkę. Nie umiałam nic napisać. Czuję się głupia, serio, nie wiem co ja mam w życiu robić jak nie umiem ogarnąć nawet głupich studiów. Nie wiem, czy nie powinnam zrezygnować teraz, bo chyba tylko tracę czas. Później będzie tylko trudniej, a ja już na początku nie umiem prostych rzeczy ogarnąć. Serio, czuję się jak śmieć. Niech mnie ktoś przytuli.
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
witam się dzisiaj z włoskami uraczonymi Garnierem Fruity Passion ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
nie masz się co przejmować, to był po prostu gorszy dzień. jutro będzie już lepiej. kołem się nie przejmuj, napiszesz poprawkę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece oglądac pazurki ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Może to stres Cię blokuje? Moja przyjaciółka tak miała - materiał opanowała, ale nie była w stanie nic napisać, bo wchodząc na salę miała czarną dziurę w głowie.
Przeglądnęłam wczoraj materiał na egzamin w czwartek. Wrześniu witaj
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jeszcze na wysoką ocenę, bo jest więcej czasu aby się nauczyć Szkoda życia, aby sobie truć głowę tak nie znaczącymi problemami Życzę poprawy nastroju i miłego popołudnia halbtrocken - jest piątek, mamy weekend, nie pada i idzie lato
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję.
I jak się podobają? Dziewczyny nie miały za bardzo zadbanych paznokci, dlatego wyszło jak wyszło ; )
|
#2982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cóż, złapałam dwa wrześnie za jednym zamachem. Mówi się trudno. Poprawka koła we wrześniu, a do egzaminu mnie nie dopuszczą bez zaliczonego koła. To będą wakacje z mechaną. A jak to mi nie pójdzie, wbiję się na chemię na trzeciej rekrutacji i będę się babrać w smrodkach. Dzięki ogólnie, już mi jakoś zeszło. Dobrze mieć komu się wygadać.
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że na studiach (acz było to daaawno) 1 i 2 rok szedł mi super i bez poprawki a na 6 semestrze miałam 3 poprawki we wrześniu
ot niefart i tyle. Studia to też loteria. Miewałam przedmioty, które rozumiałam a ich nie zaliczałam i na odwrót - jakąś czarną magię - którą zaliczałam na 5. Acz wiadomo, łatwo spanikować jak się tak wszystko na raz sypnie
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz uciekam na uczelnie po wpis, a po powrocie kładę na na głowę olejek khadi, na długość winogronowy, mycie BD i pierwszy raz maska biovax do suchych i zniszczonych. Ciekawe jaki uzyskam efekt ;-)
pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!! |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę na to nieszczęsne koło o drzewkach
trzymajcie kciuki
|
|
#2986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mi się zawsze wydawało, że warunkiem sine qua non osoby towarzyskiej i kontaktowej nie jest to, czy utrzymuje kontakty 6 lat po skończeniu szkoły, tylko czy utrzymuje relacje tu i teraz. wiadomo, że ludzie się rozchodzą, zmieniają - nie znam nikogo, kto kumpluje się z CAŁĄ klasą, raczej zawsze są to pojedyncze osoby. Cytat:
Cytat:
dla mnie to już zmęczenie sesją, a nie Twoje osobiste właściwości. będzie dobrze na poprawie!
|
|
#2987 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam! Cytat:
Clotrimazol nie pomógł na swędzenie. Musiałam go natychmiast zmyć, bo myślałam, że się zadrapię. ![]() Byle do połowy lipca, wtedy pójdę z tym do dermatologa.
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia na pewno będą i dziękuję
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki, choć się chichram szalenie z tych drzewek, nie wiem czemu ![]() Miranda, kciuki ściśnięte Ludzie, facjata bez pryszcza, włosy schną i za niedługo się okaże czy aby na pewno fotograf jest mi dzisiaj pisany
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Organicznie nie cierpię chemii organicznej, po dziś dzień nie wiem, jak zaliczyłam przedmiot na 4,5 ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
halb Pierwszy rok musi być trudny, żeby zaraz odsiać ewentualne osoby, ktore by zmarnowały sobie kilka lat życia na coś czego nie lubią/rozumieją.
Tak mi się wydaje. A na każdych studiach są takie przedmioty, które są gorsze od innych. Głowa do gory, będzie dobrze
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj będzie, będzie, na pewno ładnie wyjdziesz
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Next time dam przed myyciem! Teraz sprobuje na maxa emolintowo robic. Ograniczyc oleje wnikajace i masla, ziola i proteiny.. To chyba srednie pole do popisu bede miec... ![]() Cytat:
Musze go miec!! Kciuki ![]() Drzewka sa spoko ![]() miranda super pazurki zrobilas! Czarne wygrywaja ![]() SoBitter ja mam kilku wolnych i fajnych kolegow..takze dawaj do mnie
|
|
#2995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam nadzieję, że CP przyspieszy ich wzrost, bo czytałam wiele pochlebnych opinii, ale po ponad 2 miesiącach brania nadal 1cm Ciesz się, że tak szybko rosną Cytat:
ale loczki cudne ![]() UśmiechnięteOczy, Halb Miranda na pewno będzie dobrze zrób zdjęcia, żebyś miała nam co pokazywać ![]() A mani koleżanek bardzo fajne ![]() Nałożyłam na włosy Alterrę migdał i papaja + olej ze słodkich migdałów na odżywkę Isany, ciekawe co mi wyjdzie, bo solo odżywka nie dawała, żadnych efektów Zastanawiam się co dziś testować po myciu czy Fruity Passion czy bingacza z błotkiem ???? Pogoda się zepsuła :/ 17 stopni i zachmurzone
|
|
#2996 |
|
Spaceroholiczka
|
Klikusiamy i jesteśmy w szoku
|
|
|
|
#2997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuję, że gdzieś w K. jest mój przyszły mąż. Musi być. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja pocieszę- też się czułam głupia na trzecim semestrze studiów, idąc z trzecim już pismem do dziekana z prośbą o warunek. Tak bardzo głupia się czułam! Ale gdybym wtedy się ugieła i zabrała tyłek z uczelni to żałowałabym teraz bardzo. Głowa do góry! Czerwone dziewczyny mają moc, kurde!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Dokładnie, nie może padać! Cytat:
Fryzjerka już sobie poszła. Czy jestem zadowolona z fryzury? Tak sobie, tak mi spsikała lakierem, że włosy przesuwają się razem z głową. Z tyłu francuz i loczki na bok+grzywka.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

.
Będę Was jeszcze podczytywać. Ale proszę Was o kciuki, żebym nie zepsuła czegoś, żebym nie potknęła się w szpilkach i by fryzjerka nie zepsuła mi fryzury 

Nigdy chyba nie był więcej, ale nie zawsze mierzyłam. A praktycznie zawsze coś wcieram albo biorę, albo naraz, a i tak nic ich nie rusza
).