Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 16:40   #2821
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
zrobimy to tak, że Ona nie zauwazy... wszystko będzie owiane słodką tajemnicą
Ja nic o tym nie wiem, mam rączki tutaj

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Mnie dziś nie było ponad 3 h w domu. Tż został z Darią. I co??? Spała mu 1,5 h!!! I wogóle była z nim grzeczna i spokojna hmmm
Nie wiedzieć czemu udaje przy tatusiu aniołka i śpiocha

Jak tak dalej pójdzie to tylko ja nie będę miała ani chusty ani nosidełka
Tak, jak meneq pisala - zbyt interesujace jestesmy, zeby przy nas spac

Ja juz mam to i to

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

a Ty myślisz, że ja miałam ogolone? aż mi było głupio jak mi kawałek nogi wystawał a Bokeh siedziała obok mnie i tylko się zastanawiałam czy zobaczy że nieogolone nogi, czy nie
O, fak

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
osiągnęliście w końcu kompromis?
Taaaaaak, kompromis
Na moim stanelo

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
jaką????????
Gitarki - czyli bieda
A tak serio to TZ sie przekonal, ze na zywo fajnie sie prezentuje i laskawie wyrazil zgode

Ja tez jestem zadowolona - kolor mocno intensywny, nie jakies lelum polelum jak te szare.

Cena taka jak w necie, a przed zakupem moglismy "przymierzyc" - co prawda Kubus po chwili zaczal marudzic, ale to raczej ze zmeczenia, bo jak zwykle same 10-minutowe drzemki trzaska dzis.
Mam nadzieje, ze nie bedzie mi w tym wyl

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 16:42   #2822
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Nawijko, na biedne to nosidelko od Bokeh nie wygladalo
Ja uwielbiam brazy

O wlasnie Szaja, tak mi wczoraj powiedzialas ze te kolory do mnie pasuja, ze mt bedzie takie bezowo brazowe z aplikacjami a po mezowej stronie brazowe suoer sprawa, ze mozna sobie dwie strony przyozdobic

Sorry za jakosc, ale moj malz jest antytalentem i nawet telefonem nie potrafi zdjecia zrobic porzadnie
Kuchnia juz wlasciwie skonczona(czarne plytki sie koncza pod okapem, to o goty na szafce to pozostalosc, ale na zawal malo nie zeszlam bo myslalam, ze ki to na gorze zamontowali) tylko plyte jeszcze trzeba zamontowac na piecyku, a we wnece ktora widac na 2gim zdjeciu beda poleczki a calosc bedzie zaslonieta roleta. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor, pomozecie? myslalam nad czarno biala w kwiaty kacika jadalnianego nie widac, ale zapewniam, ze jest. Aha, i tesciu mi jeszcze oswietlenie ledowe zainstaluje pod szafeczkamj

A trzecie zdjecie to sypialniasorry za grzejnik, ale bede go musiala przemalowac sama, bo malzowi sie podoba, ze kolorystycznie pasuje do sciany i on tego nie ruszy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Uwaga nadrabiam
Bardzo ładne mieszkanko się robi
Wszystko gustownie dobrane-będzie super przytulnie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 16:44   #2823
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

1. Może czas i pora zmienć avatar? Co myślicie?

2. Może założymy wątek w klubie z fajnymi zabawkami dla dzieci?
Bo coraz coś piszecie,czasem nie mam czasu znaleźć i potem umyka. chyba że tylko ja jedną taka nierozgarnięta?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
swietny pomysł
Stary 2013-06-15, 17:02   #2824
bokeh
Zakorzenienie

dziiewczyny Hania mi dzis strasznie malo je nie wiem co jest grane rano zjadla z piersi, potem wychodzilam do sklepu o 12 40 chcialam ja nakarmic wypila pare lykow, potem kolo 13 40 drugie podejscie zjadla z 30ml i kolo i zaraz zasnela tak do 16 dalam jej wody z odrobina soku 60 ml bo piersi zas nie chciala no i teraz plakala chcialam ja nakarmic a on w jeszcze wiekszy ryk i tez moze z 10 łykow zrobila i zasnela przy suszarce. no i martwie sie bo ona prawie nic nie jadła ! nie wiem sok z woda pila a mleka nie?
Stary 2013-06-15, 17:05   #2825
Debrah
Zakorzenienie

Jest problem... Mała znów nie tknie butli z moim odciągniętym mlekiem.. przyjechałam z uczelni jak na sygnale, dobrze że mogłam się urwać.
Jutro MUSZĘ być na 2 cwiczeniach i co teraz?

Szukałam po necie gdzie stacjonarnie można holle kupić, okazało się że w sklepie eko niedaleko mnie, no to hop małą w tule i lecimy, szuuuukam i nie ma:/ głupia ja, mogłam zamówić a nie dumam nad tym od 2 tygodni(
I kupiłam jakąś bananową bez cukru z bobovity po 4 mcu.. bezsmakowej nie było(( nie wiem co zrobić, wyrzuty mam okropne.. mogę to małej awaryjnie podać??? Cholera, jaka jestem zła na siebie;(( jeszcze mnie baba w sklepie wkurzyła
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:20   #2826
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej

To faktycznie nieciekawie z tą jazdą...
Co do spowiedzi, nie wiem, co mnie podkusiło, zeby pojsc do spowiedzi w czasie, gdy mieszkalam z tż bez ślubu. Nie dostać rozgrzeszenia i zebrać op..dol od księdza- bezcenne uczucie

Hehe dlatego ja moich zaprosiłam dopiero na efekt koncowy

Ale ja co rano jestem w szoku, jak tż podchodzi do łóżka i daje mi buziaka. Ja patrze, a on już w butach i w kurtce a ja nic nie czułam...

Super! Też myslimy o wiaderku. Moim zdaniem to b.bezpieczne, nawet na SR połozna nam mówila, ze nawet takie maciupkie maluchy mozna tak kąpać i że to bardzo dobry sposob na kolkę.

Bieda??

Współczuje

Moje dziecko pospało dzis do 7. Ale się wyspalam. Mialam go powoli na spacer zbierać, a tu taka chmura za oknem

Gratisowo zdjecie w załączniku ( zdjecie zawiera lokowanie produktu) Może wyslę je do Biedronki??
Sama słodycz i te oczka

Faktycznie-Powinnaś za reklame dostać roczny zapas pampersów za to
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-15, 17:21   #2827
charlizz
Zadomowienie

Cholibka, pozżeralo mi cytaty,
little, pytałaś co z tymi słoiczkami robię.. nie zamrażam, po prostu wkładam do lodówki, skoro wychodzi 3,5 słoiczka malego to jak dzieć żarty, (Ola np. zjada już cały słoik na raz), to akurat na 3 dni ma, tyle czasu spokojnie w lodówce może stać. A jak coś zostanie, to nawet nie żal wyrzucić (no sorry, ale jak kupuję jakąś jarzynową za 3,5 ziko to by mi żal ścisnął jakbym połowę musiała wywalić) no bo ile Cię kosztuje jedna marchewka, pietruszka, ziemniak i różyczka kalafiora
a naprawdę z ugotowaniem żadna robota, wstawiasz i się gotuje, potem do blendera i voila! aaaa i pod koniec gotowania trochę masełka dodałam.

Silver, nie bądz taka!!!!! dawaj fotke!!!!!!!!!!!
Ola przybija piątkę Darii, też dziś 5mies

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jestem po kolokwium, zaliczyłam już praktycznie wszystko, został mi jeden przedmiot, którego nie zaliczyło 3/4 roku i wszyscy będą zaliczać dopiero we wrześniu, także... No. Profesor to *$%#$(% i nie zgodził się na dodatkowy termin zaliczenia, np jutro.
wszędzie się znajdzie taki kutas, trzymam kciuki, by się udało! I gratuluję zaliczeń
Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mamy pierwszy obrót z brzuszka na plecki: jupi:

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mamy Tule!!!!!!!!!!!!!
Ide nadrabiac, malutko tego

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jest problem... Mała znów nie tknie butli z moim odciągniętym mlekiem.. przyjechałam z uczelni jak na sygnale, dobrze że mogłam się urwać.

Szukałam po necie gdzie stacjonarnie można holle kupić, okazało się że w sklepie eko niedaleko mnie, no to hop małą w tule i lecimy, szuuuukam i nie ma:/ głupia ja, mogłam zamówić a nie dumam nad tym od 2 tygodni(
I kupiłam jakąś bananową bez cukru z bobovity po 4 mcu.. bezsmakowej nie było(( nie wiem co zrobić, wyrzuty mam okropne.. mogę to małej awaryjnie podać??? Cholera, jaka jestem zła na siebie;(( jeszcze mnie baba w sklepie wkurzyła
Spokojnie, nic jej się nie stanie, ja np. tę kaszkę podaję. Ale np. całej Julka miała problemy brzuszkowe chyba, jak zwykle - każdy dzieć lubi co innego.

A TŻ nie mógłby wsadzić małej w tulę i wpaść w okolice uczelni na karmienie?? Spacer by zaliczyli przy okazji... czy za daleko? ;>
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 17:23   #2828
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
ale czemu awaryjnie? duzo z nas ma ta bobovite i jest ok. nie ma cukru, to najwazniejsze. dobrze bedzie

Cytat:
dziiewczyny Hania mi dzis strasznie malo je nie wiem co jest grane rano zjadla z piersi, potem wychodzilam do sklepu o 12 40 chcialam ja nakarmic wypila pare lykow, potem kolo 13 40 drugie podejscie zjadla z 30ml i kolo i zaraz zasnela tak do 16 dalam jej wody z odrobina soku 60 ml bo piersi zas nie chciala no i teraz plakala chcialam ja nakarmic a on w jeszcze wiekszy ryk i tez moze z 10 łykow zrobila i zasnela przy suszarce. no i martwie sie bo ona prawie nic nie jadła ! nie wiem sok z woda pila a mleka nie?
hm, jak jednodniowy wybryk to bym sie nie martwila, moj tez tak nie raz mial. obstawiam pogode

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:24   #2829
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Może chciało jej się pić bardziej a nie jeść
Napewno wszystko ok-nie martw się.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-15, 17:25   #2830
Debrah
Zakorzenienie

Szajaaa: help! Co ja mogę malej podać? A może jakiś kleik z moim mlekiem zmieszać???
Stary 2013-06-15, 17:27   #2831
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Ola przybija piątkę Darii, też dziś 5mies

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:27   #2832
Debrah
Zakorzenienie

Bo ona z bananem. A mała nigdy nie jadła jeszcze nic poza mlekiem.
A co o tej kaszce sadzicie? Syf? Skład dość długi, 20 minut przy półce stałam..
Stary 2013-06-15, 17:29   #2833
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
nie martw się, może bardziej chciało jej się pić. Przez jeden dzień jak mniej zje to przecież nic się nie stanie :przytu:

Cytat:

Debrah możesz jej podać tą kaszkę, co to za problem. Od jednego razu się nie przyzwyczai przecież Kochana, a może jutro Mała stwierdzi że jednak butla jest ok
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:30   #2834
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale czemu awaryjnie? duzo z nas ma ta bobovite i jest ok. nie ma cukru, to najwazniejsze. dobrze bedzie

hm, jak jednodniowy wybryk to bym sie nie martwila, moj tez tak nie raz mial. obstawiam pogode
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Może chciało jej się pić bardziej a nie jeść
Napewno wszystko ok-nie martw się.

dzięki kochane martwię się no bo jednak to maluszek i jeść musi no ale zasnęła teraz (tzn juz sie obudzila ) ale jak spała to wcisłam jej jeszcze butle i upiła 60ml, kurde a może ona się nerwuje że jej mało leci bo my jeszcze mamy smoczek 0+
Stary 2013-06-15, 17:33   #2835
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Bo ona z bananem. A mała nigdy nie jadła jeszcze nic poza mlekiem.
A co o tej kaszce sadzicie? Syf? Skład dość długi, 20 minut przy półce stałam..
one nie mają nic syfiastego w składzie...

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
dzięki kochane martwię się no bo jednak to maluszek i jeść musi no ale zasnęła teraz (tzn juz sie obudzila ) ale jak spała to wcisłam jej jeszcze butle i upiła 60ml, kurde a może ona się nerwuje że jej mało leci bo my jeszcze mamy smoczek 0+
bardzo możliwe!!
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:37   #2836
Debrah
Zakorzenienie

To one sa ok? Co mają takiego że holle jest lepsza?
Jesli jeszcze nigdy banana nie jadła ani w ogóle nic.. mogę dać? Zeby chociaż jeden posiłek zjadła w czasie mojej nieobecności jak odmówi butli... ! O ile skojarzy o co z łyżeczką chodzi.. kurdę!
Stary 2013-06-15, 17:43   #2837
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej to nie o smoczek chodzi. Oskar do tej pory pije normalne mleko z 0+ bo na logike gęstość mleka się przecież nie zmieniła- i pije normalnie bez nerwów. Jedynie z trójprzepływowego daje mleko z kleikiem.
Nadal bym obstawiała pogodę
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-15, 17:49   #2838
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Raczej to nie o smoczek chodzi. Oskar do tej pory pije normalne mleko z 0+ bo na logike gęstość mleka się przecież nie zmieniła- i pije normalnie bez nerwów. Jedynie z trójprzepływowego daje mleko z kleikiem.
Nadal bym obstawiała pogodę
no ale może zbyt wolno jej leci?

nie wiem przeczekam zobaczę mam nadzieję że jutro już bedzie lepiej

https://mamotoja.pl/karmienie_slodyc...ml?cbr_id=2072
jutro sobie zrobię
Stary 2013-06-15, 18:02   #2839
LadyWhisper
Zakorzenienie

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html

Bokeh, mój też bardzo malutko je, jak jest tak ciepło, nad morzem mi jadł co 6 godzin, nawet nic pić nie chciał, a mi cycki pękały. Zresztą po tym naszym spotkaniu miałam tak samo - przyjechałam do domu to musiałam pokarm ściągać, mimo, że Mały sobie tam coś pociumkał ale widocznie malutko.

Debrah, wiem, co czujesz, bo mój butlę też odrzucił całkiem.... Ja co prawda bardzo BARDZO rzadko wychodzę, no ale ostatnio jak pojechaliśmy do ikei a ja zostawiłam mleko to był problem.....

Silver, gratulacje dla Dareczki

Mała, dziękuję

Przeprosiliśmy się z gondolką!!! Mały dzisiaj spacerek 3godziny i nawet usnął jupijej

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 18:11   #2840
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy powinnam powiedziec dobry wieczor, dobranoc czy dzien dobry?
Pobudka o 4, karmie Yae na spiocha, ale zdziwiona mine miala, jak cyca dostala bez poprzedzajacej go syreny, i ruszamy do Kioto.
Bede oszczedzac baterie, to nadrobie po powrocie.
Prosze o kciuki dla tz!
Spokojnej nocki!
Trzymam kciuki i spokojnej podróży!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Stopki sa przeeeboskie

Dzis pierwszy raz kapalam w tym ustrojstwie, dlatego wstawilam fote, ale tylko Ty zauwazylas - dziekujemy
Zakochałam się w tych stópkach

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Kurcze Dziewczyny, jestem przerazona.. dopadla mnie jelitowka.. mam nadzieje, ze uda sie mala uchronic! Ja pierdziele, nie odizoluje sie od niej bo karmie piersia, mam nadzieje, ze moje mleczkojakos pomoze i jej nie dopadnie!
Biedulko zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Co do kapieli w wanience, polecam nalewanie wody miska do wanienki w docelowym miejscu, a nie przenoszenie wanny z woda ... u mnie tez konczylo sie rozlewaniem dookolaq. teraz wlewam i wylewam wode miseczka i nie ma problemu ... kapie mala na podlodze na kleczkach, bo do lazienki mi sie wanna nie miesci, a jak stala na komodzie to mloda zalewala sciany i wszystko wokol ... niestety jest na etapie chlapania i to masakrycznego ... boje sie co bedzie jak bedzie siedziec .... chyba bede musiala kupic miske jakas okragla wysoka, ktora sie zmiesci u mnie pod natryskiem ...
Ja nalewam wodę do wanienki prysznicem, mam taką drewnianą "nakładkę" na wannę i postawioną dziecięcą na tym. I kąpiemy się w łazience. Ale powiem szczerze, że mi kręgosłup siada przy tych kąpielach bo taki pochylony człowiek.

Cytat:
Dziekujemy bardzo
tylko wy dwie zauwazylyscie nam maly sukces
I ja i ja, ale nadrabiam powoli :P może teraz już tak będzie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Ja już nie mam siły do mojego dziecka nijak nie idzie go uspic w dzien. Na rekach sie rzuca, w wozku płacz, przy cycu nawet dzis nie moze odleciec. Ja juz nie wiem
O kurcze nie wiem co poradzić

I co jeszcze pamiętam:

Marta brawo za obrót i sto lat dla tż

Little, Silver brawo za skończone miesiące

Debrah a Amelka nie chce pić z kubeczka? Czytałam, że to czasem przynosi efekt, jak dziecko może se tak pociumkiwać z kubeczka, może spróbujcie tak? Aczkolwiek ta kaszka nie jest zła, jak już martwiłabym się tylko tym, że nigdy nie jadła, nie tym, że ma zły skład.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 18:17   #2841
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah, na jakiej stronie sprawdzałaś dostępność Holle? Bo albo jestem ślepa, albo oni nie mają swojej stronki?
Dobra, jestem ślepa, znalazłam:P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-06-15 o 18:20
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 18:20   #2842
bokeh
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=509 kurcze chyba się zdecyduję

Lady! Masakra to w chorzowie.....
Stary 2013-06-15, 18:31   #2843
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kija, to służy do zrobienia sobie takich kolczyków - http://community.tribalectic.com/files/images/plug1.jpg

Lady, nie, nie boli, ja bardzo szybko skoczyłam z 2mm na 5mm i nie cierpiałam za bardzo przy tym. Teraz skoczę z 5mm do 10mm w miesiąc, też powinno być okej. Nie jest to przyjemne, ale też nie jest jakieś bolesne czy okropne.
A zawsze się zastanawiałam jak to działa już wiem

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Mniam, mniam
Jest banan jest impreza
Ślicznie

Słodki ten Twój chłopak
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-06-15, 18:33   #2844
blogerka
Wtajemniczenie

czy Wy też macie tak strasznie przesuszone wlosy? ja juz nie wiem co z nimi robic, nigdy w zyciu nie mialam "Siana", obecnie nic z moimi nie robie, nie susze, nie prostuje, nie farbuje, nie stylizuje - ot, szampon + odzywka a mam takie sianko, ze najchetniej to bym je w kok upinala zeby nie bylo ich widac Nie wiem czy jest sens kupiwac jakies drozsze kosmetyki, bo moze to kwesta hormonow po ciazy?
Czy jest szansa, ze te hormony odpuszcza i ze bede miala jeszcze kiedys wlosy jak przed ciaza? czy juz bede borykala sie z problemem przeuszonych wlosow?
Stary 2013-06-15, 18:45   #2845
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Widzialam rano, masakra

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
czy Wy też macie tak strasznie przesuszone wlosy? ja juz nie wiem co z nimi robic, nigdy w zyciu nie mialam "Siana", obecnie nic z moimi nie robie, nie susze, nie prostuje, nie farbuje, nie stylizuje - ot, szampon + odzywka a mam takie sianko, ze najchetniej to bym je w kok upinala zeby nie bylo ich widac Nie wiem czy jest sens kupiwac jakies drozsze kosmetyki, bo moze to kwesta hormonow po ciazy?
Czy jest szansa, ze te hormony odpuszcza i ze bede miala jeszcze kiedys wlosy jak przed ciaza? czy juz bede borykala sie z problemem przeuszonych wlosow?
Moje nie sa suche ale przetluszczaja sie jak nigdy! Rano myje a wieczorem sa juz beznadziejne

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 18:48   #2846
BlackSanctum
Zakorzenienie

Wiecie, ale ten profesorek to jest niezły kutas właśnie, bo na zaliczenie ćwiczeń trzeba było mieć 2,5 plusa z aktywności. Moja koleżanka miała 2, chciała iść do tablicy, żeby zdobyć tę połówkę. Powiedziała, że się zgłasza, że spróbuje, choć nie umie za bardzo tego zrobić, ale przynajmniej się nauczy - nie pozwolił jej. To potem podeszła do niego, po zajęciach, i pyta, czy może jednak jej zaliczy, bo przecież chciała się zgłosić itp itd, a on do niej, że ona swoimi umiejętnościami reprezentuje nędzę. Żenada, jak dla mnie.

Nie cierpię takich profesorów chujków, co przyjeżdżają z Warszawy i pokazują, jacy to oni nie są genialni, a my to śmieci w ich mniemaniu.

Bokeh,
ja chyba też się na nią zdecyduję. Jeszcze mam jakiś miesiąc do namysłu, ale na razie jest na szczycie listy.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-15 o 18:49
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 18:52   #2847
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=509 kurcze chyba się zdecyduję

Lady! Masakra to w chorzowie.....
Bokeh też mam na niego smaczek
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 18:53   #2848
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Widzialam rano, masakra

Moje nie sa suche ale przetluszczaja sie jak nigdy! Rano myje a wieczorem sa juz beznadziejne

ja juz dostaje szalu, dzisiaj znowu jakas nowa maseczke nalozylam, spodziewalam sie fajnych, "Sypkich" wlosow, jak mi wyschly to sie zalamalam, siano jeszcze gorsze. Dwa tygodnie temu scielam z 5 cm i znowu nic sie z tymi wlosami zrobci nie da.
Stary 2013-06-15, 18:59   #2849
BlackSanctum
Zakorzenienie

http://allegro.pl/nowosc-wozek-space...314290325.html Fajny. I ten kolor - czarny + panterka.

A tak btw, to chciałabym drugą córkę...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 19:02   #2850
blogerka
Wtajemniczenie

wiecie co, a ja chyba zostanę przy jednym dziecku, Borysek mi wystarczy
Ciekawa jestem czy któraś z dziewczyn tu ma podobne myśli, bo jak czytam to większość z Was już myśli o kolejnym

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości