![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
dzińdoberek
![]() może wreszcie trochę nadrobie...od wczoraj mam z 15 stron chyba jak nie więcej. U fryzjera siedziałam 3 h!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę poczytać co tam wczoraj naprodukowałyście. edit. sprawdziłam, mam 14 stron do nadrobienia ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Wtajemniczenie
|
zrobimy to tak, że Ona nie zauwazy...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i będzie tak pachniało nowością... ahhh.. ![]() do takiego nowego mieszkania, az się chce wracać ![]() oj tam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho dzisiaj?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas we wrzesniu minie rok jak sie wprowadzilismy, a jeszcze czuc taki zapach (pomieszany z zapachem kupek małego ![]() Ja 86 ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-15 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zadomowienie
|
wzielam sie za truskawki, zamroze 5 kilo a z 5 zrobie dzemy ... w pon jak cena bedzie dalej taka niska to znow zrobie dzemy .. kurde zaluje ze nie mam osobnej zamrzarki, ja cala zime pije kompoty z truskawek, a za mrozone 450 gr place 5 zl ... a tak to 2 zl ... w sumie szybko by sie zwrocila ta zamrazara ... moze pokukam na allegro ...
a moja pomocnica jak sie patrzyla na truskawy, najpierw w bujaczku, potem musialam zachustowac, no i efekt taki, ze nic nie pomaga ![]()
#2796 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Tak miałam cytować i
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Cytat:
żeby tylko nie skończyło się na pełnym braku zakupu :p Cytat:
Stanowczo za dużo imprezujesz ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |||||
Zakorzenienie
|
ale cudeńko
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiedzieć czemu udaje przy tatusiu aniołka i śpiocha ![]() Cytat:
![]() A co do promocji to nie orientuję się ile kosztują normalnie. Pstryczku kochany nasz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ile miłych słów od Was "usłyszałam" ![]() ![]() ![]() Ostatnio (od paru dni) udaje mi się ją uspać na rękach. Ale drzemka trwa około 20-30minut. Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 12:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
Silver, fota fota fota!!!
![]() albo na kawę wpadaj ![]()
#2799 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie, ja widziałam, ale szczezre mówiąc zatchnęło mnie, zzieleniałam ze złości i nie wiedziałam, co napisać... ![]() A poważnie - fajnie, pierwszy kroczek naprzód ![]() Cytat:
Agatka na chrzciny dostała takie coś: http://www.ceneo.pl/371887 fajne, jedna strona dla 6m+, druga od 9m+ A na podróż wezmę Dorotce klocka z tego: http://www.ceneo.pl/388102 Cytat:
![]() w moich biedach są nadal Dziewczyny, no ja po bananie normalnie umyłam od razu pod bieżącą wodą ![]() Cytat:
a co ja mam napisać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Aśka, pięknieście się zamotały ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
oballe obiegły świat. ![]() ![]() Cytat:
Miło że pytasz. Lepiej nie mówic,bo mnie w końcu pogonicie z wątku za narzekania na noce ![]() Cytat:
znaczy że spotkanie było Wam pisane,nawet pogoda dopisała ![]() Cytat:
służę pomocą ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41330914]stuknij się [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
gratulacje! Cytat:
czemu "piaseczna"???? ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwne nie?? Zawsze byłam na bieżąco a ostatnio nie wiem co to się porobiło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() boże............ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do testu... O kurka!! ![]() ![]() ![]() Nie znam się i nie wiem czy to mogą być zaburzenia hormonalne. Ale hmm myślę że jak dwa razy test wyszedł pozytywnie to może siedzi jednak w Tobie mała fasolka ![]() ![]() ![]() CO tam u Was??????
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 |
Zadomowienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Haha Fewciu, pisałam z tableta, a tam Zreszta podobnie jak na tu na telefonie mam słownik,którego za diabła wyłączyć nie potrafię,a często zapominam przeczytać co napisze i zamiast "Piąteczka" wyszło Piaseczna
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | ||
Zakorzenienie
|
Jesteś wreszcie
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Poczytałam Was kochane ![]() Zjadłam wczoraj pierwszy raz truskawki. I pytanie-ile czasu mam czekać aby zjeść je znowu? ![]() Lady, Pstryczku,Nawijko niestety czytam na tel na spacerze i nie widzę zdjęć więc niestety nie mogę zobaczyć Waszych fotek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() Z racji na mój szalony poranek musiałam szybko wybrać sie na spacer z Mała. Założyłam długą spódnice,mam taka jak Lady tylko bazowa. No i znalazłam kolejny plus takiego stroju-nie musiałam golić nóg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Ale się napisałam. Jeszcze chciałam dwie rzeczy na temat klubu napisać. ![]() 1. Może czas i pora zmienć avatar? ![]() 2. Może założymy wątek w klubie z fajnymi zabawkami dla dzieci? Bo coraz coś piszecie,czasem nie mam czasu znaleźć i potem umyka. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale uwaga uwaga. Daria właśnie sobie robi dziś już drugą drzemkę ![]() ![]() Wczoraj też ładnie w dzień spała ale może dlatego że cały dzień w ogródku byłyśmy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41327338]Idę czytać, ale muszę wam opisać moją spowiedź ![]() otóż do kościoła poszliśmy w 4, ja w Tuli Dorotkę miałam. Mieliśmy iśc do spowiedzi przed chrztem, msza się zaczęła, proboszcz prowadzi a spowiada jakiś ksiądz, nie znam. Poszłam z Dorotką, ten kątem oka dojrzał i się uśmiecha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2805 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty myślisz, że ja miałam ogolone? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | ||||||
Zakorzenienie
|
Zakochałam się!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na szczęście nie ma takich wyskoków ehhh ![]() co on wyprawia!?!? Ma takie fajne dwie laseczki w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Illusion ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 13:14 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
Kija, potem można to zmniejszyć, wystarczy przestać nosić, nie można kolczyka z dużą dziurą na wkrętce zamontować. W tunel można włożyć normalny kolczyk.
To tak w skrócie. ![]() ![]() Fewciu, ale czemu zmienić? ![]() ![]() ![]() No dobra, można, zmieniłam na bardziej aktualny. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-15 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do foty... nie wiem, nie wiem. Zastanowię się ![]() hmm...myślałam że wyjdzie inaczej. Tak jakoś średnio mi się podoba. muszę się przyzwyczaić. Cytat:
2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nadrobiłam te 14 stron. Mało cytowałam ale wszystko przeczytałam ![]() ![]() ![]() ![]() Aha. Daria dziś skończyła 5 miesięcy ! ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ale fajna fotka ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-15 o 13:39 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mały pożeracz ![]() ![]() Filip wczoraj zasnął po 21 obudził się po 1 później o 4 i 6, 8 czyli w koncu powrócił mu rytm spania jak kiedyś ![]() ![]() Dziewczyny nie piszcie za dużo, Tż ma urodzinki dzisiaj, jeszcze idziemy na dni naszego miasta, jutro jedziemy do moich rodziców i zostaje tam na tydzień, więc mogę się mniej odzywać buziaki miłego weekendu ![]()
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
Jestem po kolokwium, zaliczyłam już praktycznie wszystko, został mi jeden przedmiot, którego nie zaliczyło 3/4 roku i wszyscy będą zaliczać dopiero we wrześniu, także... No.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
np na jakiegoś dzieciaczka ![]() Cytat:
brawa dla Darii ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zadomowienie
|
Silver
![]() ![]() ![]() charlizz, Black ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, super fotki ![]() ![]() ![]() ![]() Szaja Ty cos kiedys pisalas na temat tej mojej chusty (babasling) tylko nie moge sobie przypomniec co ![]() ![]() ![]() Zrobilam dzisiaj ciasto kokosowe z moich wypiekow (to najnowsze) ale jakos mnie nie powalilo ![]() bokeh ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-06-15 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mamy pierwszy obrót z brzuszka na plecki
![]() ![]() ![]()
#2815 |
Zadomowienie
|
#2816 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam taki sam pojemnik. co prawda jeszcze z niego nie korzystalam ale jest fajny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co Ty, zbyt skomplikowany jak dla mnie. ledwo nk ogarniam ![]() ![]() ![]() Cytat:
A nie, ja widziałam, ale szczezre mówiąc zatchnęło mnie, zzieleniałam ze złości i nie wiedziałam, co napisać... ![]() A poważnie - fajnie, pierwszy kroczek naprzód ![]() [/QUOTE] ![]() spoxik, ja zartowalam z tym 'foszkiem' . chcialam sprawdzic czy mnie czytacie ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() dobry pomysl, jestem za 2 ![]() co do avatara ja bym zostawila. tak mi sie milo kojarzy no i brzusio nas polaczylo ale to moje zdanie ![]() ![]() edit - widze ze juz nowy jest. tez bardzo piekny ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Ty lepiej przejrzyj porzadnie Bokehowego bloga czy czasem tam nie jakiejs słit foci twojej nuny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() najlepszego dla tezeta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hahaha nieeee buty ino podziwiałam :P Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny doradzcie mi byliśmy dziś z tż w smyku i przymierzałam hanie do tej spaceróki quinny zapp, no i musze powiedzieć że całkiem fajna Hania już w niej nawet spoko jak sie da na plasko to lezy z pupką w dziurze :P i zadowolona była podobało jej się ![]() która z Was ją ma??? bo nie pamiętam ![]() Z siostrą tż dalej nic.... nie wiem wiecie jacy Ci lekarze z małych miejscowości.... mam nadzieje że będzie ok. A znowu pewnie jak ja bym coś naciskała żeby szybko szła na jakieś ktg czy coś to se pomyślą że przesadzam nie wiem nie będę się wtrącać.... ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- jaką????????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.