w³oski - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielêgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielêgnacji twarzy i cia³a oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-04-22, 14:54   #1
akusia548
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

w³oski

Bardzo przepraszam, jesli ten temat ju¿ by³, ale nie znalaz³am takiego. Mam pytanie. w tym roku wyje¿d¿am na wakacje i bardzo chcia³abym ³adnie wygl±daæ w kostiumie k±pielowym. Niestety w tym przeszkadzaj± mi do¶c widoczne w³oski na plecach i brzuchu. Bardzo bym chciala zapytam, czy zna pani mo¿e jakie¶ kosmetyki, którymi te w³oski mo¿na rozja¶niæ? Bêdê brdzo wdziêczna na odpowied¼
akusia548 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-22, 15:43   #2
marychaaaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 192
Dot.: w³oski

sam sok z cytryny duzo daje !

Razem od : 11.11.2009

Dieta nielaczenia.
Jest: 72.....
Bedzie: 58.....
marychaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-25, 23:20   #3
ococo
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Wypróbuj rozja¶niacz do w³osków na ciele, mo¿esz te¿ ten do twarzy z firmy sally hansen, ma dobre opinie na KWC!
ococo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-05-11, 16:35   #4
Ziomek222
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7
W³oski

Nie wiem czy dobrze dodaje pytanie. Otó¿ jestem ch³opakiem 15letnim i mam problem z w³oskami na ca³ej twarzy, je¿eli bym mia³ je goliæ to tak 4 razy w tygodniu czy s± jakie¶ inne sposoby na to?
Ziomek222 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-05-11, 22:44   #5
Synkopa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 463
Dot.: W³oski

Cytat:
Napisane przez Ziomek222 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy dobrze dodaje pytanie. Otó¿ jestem ch³opakiem 15letnim i mam problem z w³oskami na ca³ej twarzy, je¿eli bym mia³ je goliæ to tak 4 razy w tygodniu czy s± jakie¶ inne sposoby na to?

Ale to chyba normalne ¿e mê¿czy¼ni maj± zarost na twarzy i je¶li nie nosz± w±sów/brody b±d¼ innych fryzurek, to go gol±?
No chyba ¿e pod pojêciem "ca³ej twarzy" rozumiesz nie wiem... no ¿e na nosie Ci te w³osy rosn±, na czole czy gdzie¶...

Sprecyzuj problem
Synkopa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-17, 10:03   #6
zse4
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18
w³oski

Mam bardzo duzo w³osków na rêkach nogach i na plecach a nawet troche na brzuchu. W zwi±zku z tym mam pytanie jak sie ich pozbyæ. mo¿e depilatorem? ale gdzie go kupiæ? a mo¿e macie inne sposoby...
zse4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-17, 16:27   #7
lanalee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 214

mam taki sam problem co ty zakupie wode utleniona i potraktuje nia wloski na rekach i nad gornej wardze..i pozostaje czekac na efekty
lanalee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-18, 03:46   #8
Katja1985
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Odradzam wode utleniona. Moze i w³oski rozjasni ale niszczy skóre zwyczajnie ja wysuszajac :-(.
Katja1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-18, 13:59   #9
201612280917
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 285

Zróbcie badania hormonalne. Ja te¿ mam ten sam problem, wysz³o ¿e mam za du¿o testosteronu, ginekolog przepisa³a mi tabletki, ale na razie zero poprawy
201612280917 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-18, 20:59   #10
lanalee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 214

czy badania sa konieczne zwazywszy na to,ze mam czarne,grube wlosy?moj ojciec jest azjata
lanalee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-19, 18:40   #11
kreizi_baska
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 225

Badania pomog± Ci w ustaleniu, czy Twój problem ma pod³o¿e hormonalne, czy nie. Wtedy, przyjmuj±c odpowiednie hormony mo¿na ten proces ograniczaæ.

Co do pozbycia siê ow³osienia- polecam depilacjê woskiem u kosmetyczki.
kreizi_baska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-20, 00:36   #12
fish187
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 60

Dziewczyny, ja depilujê siê sama w domu. Kupi³am na allegro zestaw do woskowania na ciep³o. Wyrywam w³osy z r±k i z tzn. ¶cie¿ki pleców nie polecam depilowaæ, bo samemu ciê¿ko, a chodzenie do kosmetyczki przed ka¿d± randk± by³oby upierdliwe
Polecam poza tym przyj¿eæ siê kole¿ankom i zastanowiæ siê uczciwie czy rzeczywi¶cie depilacja jest konieczna... bo je¶li nie to nie popadajmy w paranojê... Ja rêcê depilijê raz na miesi±c i to mi wystarcza. Mia³am jasne, ale d³ugie w³osy i ¶wieci³y w pe³nym s³loñcu zawsze by³y moim kompleksem, ju¿ nie s±
nie polecam w zwi±zku z powy¿szym rozja¶niaczy... w³osy czêsto robi± siê rude, a nie bia³e i ¶wiec± lepiej wyrwaæ i mieæ z g³owy z w±sa czy te¿ z rêki

fish187 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-20, 08:26   #13
zse4
Przyczajenie

A co my¶licie o pa¶cie cukrowej ? Czy ona wogóle dziala?
Stary 2013-06-20, 20:45   #14
Agnieszka987
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 080

Cytat:
Napisane przez zse4 Poka¿ wiadomo¶æ
A co my¶licie o pa¶cie cukrowej ? Czy ona wogóle dziala?
Dzia³a ale trzeba trochê wyæwiczyæ siê w jej stosowaniu i jest to czasoch³onne Na wiza¿u jest duzy watek o tym- poszukaj
Agnieszka987 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-06-21, 07:57   #15
zse4
Przyczajenie

Bo ja wczoraj zrobi³am taka paste wysz³a mi taka ciemno karmelowa i nie wiem dalej jak sie za to zabrac
Stary 2013-06-21, 17:24   #16
Agnieszka987
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 080

Cytat:
Napisane przez zse4 Poka¿ wiadomo¶æ
Bo ja wczoraj zrobi³am taka paste wysz³a mi taka ciemno karmelowa i nie wiem dalej jak sie za to zabrac
Musi byc nie za twarda. W sch³odzon± z oporem mozesz w³ozyc palce. Jesli nie to znaczy ze za dlugo gotowa³as. Znajdz ten watek, tam jest wszystko opisane.
Agnieszka987 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.