|
|
#121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
a tż wczoraj sobie zażyczył z okazji dnia ojca ... piernika Cytat:
za truskawkami strasznie tęsknię jak tż wczoraj kupiuł 2 kg to był taki zapach w domu że odlatywałam ![]() Mały śpi słodko, najedzony i mam chwile dla siebie. Wogóle to wczoraj pierwszy raz poszłam na basen! normalnie kocham mojego meża i jeszcze pokażę Wam nasz nowy nabytek. Pisałam jakiś czas temu że chcieliśmy kupić stół pasujacy kolorem do wcześniej kupionych krzeseł i się udało i to przez internet )
|
||
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Gold a nie chcesz spróbować troszkę ciasta albo truskawek??? nie jest powiedziane że zaszkodzi Dawidowi
ja jadłam wszystko normalnie (no smażonego nie jadłam i chipsów ale to ze względu na chęć utraty wagi ), jadłam czosnek, cebulę, mocno doprawione rzeczy i nic Lilce nie było Ja bym nie wytrzymała na diecie Pipa ze mnie Daniel a nie Dawid
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-06-23 o 12:50 |
|
|
|
#123 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ryba wyszła super, dałam sól, pieprz, kawałeczek masła i po gałązce rozmarynu, całość zawinęłam w folię aluminiową i siup do piekarnika. Pod koniec rozwinęłam folię, żeby górę troszku zrumienić. Nawet Tż nie lubiący ryb wciął całą. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I ja moge piernik cały rok, nie ważne jaka pora roku ani okazja![]() U nas oczywiście lej, wieje i jest z 15 stopni - nic tylko na plażę się wbić ![]() Byliśmy wczoraj z Tż ma Supermenie, rany jaka nuda. Wstawki z przeszłości super nakręcone, zwłaszcza z dzieciństwa, ale teraźniejszość
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-06-23 o 11:41 |
||||
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gold to jest to ciacho: http://nikolodkuchni.blogspot.de/201...iec-kreta.html ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- ![]() a co dokładnie Cię boli??? co jest tego powodem? może to na zmianę pogody? dzięki ![]() uu to cieplutko u Was, zazdroszczę ![]() Cytat:
nie dziwię się, że poszło pierwsze. Na urodzinkach córki też ono poszło pierwsze ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Kliwia, Iwka, Śliweńka dzięki ![]() Cytat:
fajnie, że popływałaś i miałaś chwilę dla siebie
|
||
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Rosi
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi a Daniel ma jakies problemy ze nie mozesz sprobowac ciasta czekoladowego czy truskawek? Tutaj w de jest tak ze oni kaza jesc wszystko a dopiero jesli dzidzia ma problemy to szukac i eliminowac... I nawet w szpitalu nie ma jakis diet dla swiezych mamusiek tylko zwykle menu...
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXVI
I to jest prawidlowe moim zdaniem podejsciem :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
piernikożercy Cytat:
Ale w tym tygodniu i tak zaliczyłam mega sukces bo wpiłam się w moje ulubione dżinsy rurki z których musiałam zrezygnować w 3-4 miesiacu ciaży i troche za nimi tęskniłam Cytat:
|
||||
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osiągnęłam swój cel wagowy i tylko to utrzymać ![]() Szybko wlazłaś w spodnie Szacun ja dopiero niedawno wlazłam w swoje ulubione spodnie, ale jestem zbyt opięta, biodra urosły w ciąży i chyba już nie będzie luzu tak jak kiedyś ![]() Co do jedzenia lodów- jedz na zdrowie. Po czekoladzie polecają jabłko zjeść tak aby dziecko nie miało problemów z kupkami
|
|
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ilu letniego.. bo mozna kupic 5 letniektore jest tak zajechane że wygląda jak złom a można kupić 10 letnie w świetnym stanie... tak jak my nasze ostatnie...
chcemy dac tak do 15 tys... uuuu mi zawsze tez jest smutno... ale w glowie mam juz kolejne kursy.. i jedna podyplomowke.. ale najpierw kursy.. caluje mocno.... widzialam cie w nocy.. ![]() Cytat:
![]() http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/309068 a ty poka co kupilas ![]() Cytat:
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Leine smakowite ciasto ![]() Gold śliczny stoł. Rosi współczuję bólu. India ty to zawsze kupisz buty Pochwal się zakupami ![]() Maja dziś śpi pierwszą noc w swoim pokoju A za jakieś 2 godziny będzie mąż. Niestety prezent do Mai na dzień taty dostanie jutro
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Bajuś super, że wczasy zarezerwowane!
Aniczko gratulacje dla Natalki! ![]() Marta 1. no i super! Zawsze będzie kasa na szaleństwa ![]() 2. ![]() 3. obiecująco się zapowiada! Trzymam kciuki za jutro! 4. ehh... lepiej, że teraz to wyszło niż po zakupie. Powodzenia w poszukiwaniach! Rosi bidulko! Mam nadzieję, że już Cię nie boli! India jak egzamin? Witajcie! Wróciliśmy znad jeziora Było super! Marcela przeszczęśliwa, nie chciała wychodzić z wody Woda czyściuteńka, cieplutka Chyba 50-tkę sobie kupię Komarów potworne ilości.Jutro idę z młodą na bilans, już zapakowałam wyniki badań, żeby znów nie usłyszeć, że moje dziecko jest za chude i na pewno jest niejadkiem i ma anemię
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu super, że wypad nad jeziorko udany. Powodzenia jutro na bilansie
![]() Nie umiem sobie znaleźć miejsca hehe. Co chwila patrzę na zegarek za ile będzie mąż
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia dzięki
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
u nas nadal skwarek dzisiaj kocham to ![]() jutro pakowanko-uwielbiam to chociaż nie wiem jak się zapakujemy bo auto jednak nie za duże a z juniorem to wiadomo-sporo rzeczy trzeba wziaćCytat:
|
|
|
|
|
#136 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo współczuję, mam nadzieję, że już jest lepiej
Cytat:
może w końcu coś znajdzieszCytat:
![]() miło, że chłopcy dali Ci odetchnąć ![]() Cytat:
![]() ale narobiłaś mi ochoty na rybkę Cytat:
![]() buty mierzyłam podobne, niże wrzucę co kupiłam. Musze tego najpierw poszukac Cytat:
![]() a jaki prezent ? Cytat:
OK zdaję relację z dnia. Witam jako specjalista ds. public relations ![]() Egzamin spoko pełen luzik. Podobno jest 5. Nie uwierzę jak nie zobaczę. Po egzamie grupą poszliśmy na lunch, no ja w trakcie jeszcze organizowałam upominek dla naszej opiekunki. Pózniej wszyscy się rozeszli, zostałam z kumpelami z poza Torunia. Marta czekała na pociag więc poszłyśmy jeszcze na kawę z lodami Moje zakupy: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-koturny takie tylko czarne oraz sukienkę, ale nie mogę znaleźć. Wrzucę w K., bo się wystroiłam w nia dzis na egzamin , a co!
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przegięcie w drugą stronę Marcelina ma 2 lata, a nie waży nawet 11 kg Już kiedyś miałam akcję jak mnie lekarka opieprzyła, że dziecko za małe, za drobne, że na pewno mało je, że muszę jej dawać więcej. No tak niech najlepiej się pohaftuje od nadmiaru, wyjdzie jej na zdrowie. A ona je normalnie, 5-6 posiłków dziennie, owoce i warzywa każdego dnia, nie wybrzydza, wyniki krwi i moczu ma dobre, a jest szczuplutka. Tyle że jest bez przerwy w ruchu, więc spala Ciekawa jestem co jutro usłyszę
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
India gratulacje!!! Ale fajny dzień za Tobą!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Laski poratujcie
![]() Jak w google zrobić album, który mogą oglądać osoby, które mają link? Jest taka opcja? chodzi mi o plus google
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A to to samo co picassa?
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, a dzień naprawę super. Oby takich więcej
Nie korzystam więc nie wiem.
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Leine weszłam wlaśnie na swoją picassę, która już kuźwa picassą nie jest!!!!!!
Tylko właśnie tym google+. Co oni tam popierdzielili to ja nie wiem, nie ogarniam tego! Wnerwiłam się!
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Leine wczoraj jakimś cudem udało mi się zmienić widok tego shitu+ na starą picasę. Nie ogarniam
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie teksty u lekarza, czy pielęgniarek ![]() Karolina waży 10,2kg a wyników nie ma dobrych, tak źle i tak nie dobrze
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A ja już siedzę jak na szpilkach i czekam na info czy dziś rozpocznie się już montaż mebli. Poza tym muszę wyruszyć do sklepu i kupić farbę oraz zacząć malować salon, ale dziś jakiś mi się nie chce.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko spoko Pat ma 3 lata a waży coś koło 12-13 ![]() długi szczypior ![]() Cytat:
pieknie ![]() ![]() D:buty super ![]() ![]() ide na 10.30 i juz sie zaczynam denerwowac..
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Marta oczarujesz ich i będzie dobrze
trzymam kciukiChcę sobie zamówić szyfonową spódnicę maxi z all, macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce?
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta taka mega mega dluga? tez sie czaje na nie.. ja sprawdzonego nie mam ale wiem gdzie NIEEEEE zamawiac kolezanki zamawialy tu http://allegro.pl/maxi-spodnica-dlug...321857563.html i tragedia.. mysle ze nie mozna za taniej..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

)
a tż wczoraj sobie zażyczył z okazji dnia ojca ... piernika 
jak tż wczoraj kupiuł 2 kg to był taki zapach w domu że odlatywałam

Buuu... a ja robię na blaszce o średnicy 28 cm, więc duże...
Nigdy wcześniej nie jadłam tak pysznego ciasta! (wiem wiem, samochwała 

U nas się popsuła pogoda już wczoraj buu 

Tylko właśnie tym google+. Co oni tam popierdzielili to ja nie wiem, nie ogarniam tego! Wnerwiłam się!