|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
U nas też komarów niet
Cytat:
Martucha kupowanie auta to najgorsze co może być, wy macie te sytuację, że obecne auto jeździ i możecie ze spokojem szukać nowego, my 2 lata temu po wypadku M. szukaliśmy auta na gwałt, bo był bardzo potrzebny chociażby na dojazdy do pracy. W tym czasie przeżyłam szok, jacy to sprzedawcy aut są oszustami. W oczy mówi, że auto bezwypadkowe, mały przebieg a jak przychodzi co do czego to nic oprócz koloru auta i to też nie fabrycznego się nie zgadza. My byliśmy w takiej despracji, że zakupiliśmy auto w Holadnii, mamy znajomego Holendra, który zna się na samochodach i zabrał męża i brata do Holandii po samochód.Oczywiście za granicą też są tacy co kantują, ale my kupiliśmy auto od jakiegoś zwykłego człowieka i jesteśmy zadowoleni.Nie wiem czym byśmy dziś jeżdzili gdyby nie ten kumpel |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() My też swojego auto się naszukaliśmy |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to możliwe, że u Was nie ma komarów
ja nie mogę spokojnie na tarasie posiedzieć chcą pożreć żywcem Na szczęście w oknach tez moskitiery ale drzwiami wchodzą do domu, to też nawet tu nie ma spokoju... |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
U nas były, ale na początku maja, teraz jakoś wyginęły, pojedyńcze sztuki są. Za to w zeszłym roku była plaga, mam w pokoju moskitiere, ale chyba z korytarza przylatywały, noc w noc byłam pogryziona. Zobaczymy czy dziś zaatakują na dworze-robimy grilla w ogrodzie
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() próbuje dociec kto to jest Leila i czy to jej pupa nowa żonka czy ,,przerobiona"?
|
|
|
|
#96 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwracam honor ![]() Cytat:
u nas są komary ale najwięcej to w lesie, rak to rzadko się zdarzy, ale mają czas na wyklucie się, wakacje długie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() zaczęliśmy z małżem urlopik Leine no to niezla burza była....u nas skwarek...ale ja tak lubię uwielbiam upały powinnam się chyba w Afryce urodzić A co do dziecka to podziwiam ja bym nie miała teraz odwagi- Igor zdecydowanie za mały.. zamęczyłabym się chyba przy jego ruchliwości i wszędobylstwie...dla mnie optymalna różnica wieku to 3-4 lata.... no ale i tak na razie wcale nie planujemy-chyba, ze się samo zaplanuje a dla Was kciuki
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprzednie kupowalismy od znajomego mamy juz 8 lat.. a auto pelnoletnie z vatem ![]() ale jak dobre auto to duzoooooo przejezdzi.. a teraz.. do d.
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Neska to w takim razie pogody życzę.
Ja również podziwiam Leine dla mnie też różnica wieku to jakieś 4-5 lat. Choć nie wiem czy się zdecyduję na drugie. Kurcze... cały czas mam w głowie moją końcówkę porodu i w głowie mi siedzi, że przy drugim będzie tak samo a może i gorzej, bo tu jednak Maję sama wypchnęłam. Strasznie mnie to wspomnienie blokuje. Rozmawiałam już nawet z położną, tłumaczyła, ze za drugim razem będzie łatwiej, bo mięśnie będą już rozciągnięte, ale ja się boję. No nic.... może za te 3 lata (jak zrobię awans) będę myślała inaczej ![]() Marta ilu letniego auta szukacie? To znaczy ile max? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Robię kopiec kreta z przepisu domowego ale to na jutro będzie, bo dzień taty jest
![]() Aj tam podziwiacie na początku jest zapewne ciężko, ale potem patrząc jak się razem bawią jest na pewno fajnie Szybciej, lepiej się rozwijają widząc po znajomych.Jak bym poszła do pracy to bym się rozleniwiła i nie chciało by mi się wracać do pieluch, a różnica 4-5 lat jest dla mnie za duża. Moja bratanica ma już 6 lat, jej rodziców firma splajtowała, znaleźli inną robotę, umowy krótkie to już się raczej nie zdecydują... ja nie chcę jedynaczki bo sama nią nie jestem ani tż. Urodzić, odchować i mieć spokój! ;-) |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
u n as też zero komarów
wczoraj ponad godzine w polu z Tusią poziomki zbierałysmy![]() zrobiłam czaderską oliwe oliwa + bazylia + rozmaryn + papryczki chili +czosnek - i si e gryzie - jezu jak pachnie
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upału ciag dalszy - cudownie. Niestety dzisiejsze plany na spotkanie nie wypaliły i siedze sama w domu teraz ;/ wiem powinnam się przygotowac na egzam, ale to pózniej ![]() Dziś miałam ostatnie zajęcia, troszke mi szkoda, że już kończe.
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
u nas komarow plaga bo tu wkolo same podmokle tereny i rozlewiska
to sie maja gdzie legnac ![]() zrobilam lody truskawkowe, sie mroza. zuzka dzis tylko chwiel na dworzu byla, w ciagu dnia juz goarczki nie miala, wiec luz, nie wiem jeszcze czy w pon pojdzie do zlobka czy dopiero we wtorek ![]() nadal szukam roweru, wkurza mnie ze nie ma w sklepach wyboru. albo maja za to bardzo drogie rowery eh |
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
rosiii, ojjj wpsolczuje
![]() ![]() ![]() wez sobie mascia jakas posmaruj koniecznie
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję, oby szybko puściło i gdzie boli? A ja z gorąca i z nudów poszłam na lody, a nastepnie do galerii. No i wróciłam z sukienką (bedzie jutro na egzamin) i dwiema parami butów
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Baja, India, Anika zazdroszczę braku komarów
![]() Cytat:
ale jeden za to uchlał mnie... w ucho i mam bąbla ![]() Cytat:
ajjj niech szybko ten ból ucieka ![]() hejo! |
||
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! Chwalę się niziutkim kopcem... jestem wściekła na siebie, bo robię to ciasto 2 raz w życiu, a zapomniałam, że za 1 razem brałam 1 litr śmietany, a teraz wzięłam tylko 600 ml
Buuu... a ja robię na blaszce o średnicy 28 cm, więc duże...Pewnie za 3 dni ponowię próby zrobienia kopca kreta perfect jak to było z sernikiem ostatnim... Nie wytrzymaliśmy i musieliśmy po kawałeczku zjeść Nigdy wcześniej nie jadłam tak pysznego ciasta! (wiem wiem, samochwała Smakuje lepiej jak z paczki Przepis brałam stąd: http://zmiksowani.pl/przepisy-na/domowy-kopiec-kreta - same ciasto jest przepyszne ![]() ta dam! ![]() ![]() Ana tak gorąco u Was, że odkrywasz całe nóżki? U nas się popsuła pogoda już wczoraj buu zimno, wietrznie i ma tak być cały tydzień ![]() I jak lepiej się już czujesz? Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-06-22 o 22:32 |
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Leine ciut chłodniej niż wczoraj, czyli 28-30 stopni
ciasto apetyczne
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Wyruszam na egzamin - trzymajcie kciuki
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedulo India trzymam
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
baja.. i jak i jak
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
india na sam rower do 1500zl. wole niesttey kupic w stacjonarnym sklepie by miec serwis prze 2 lata za darmo
ide jutro ogladac jeszcze raz ten co wczesniej upatrzylam leine mi sie ten kopiec kreta podoba
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
india
leine smaka narobiłaś
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Sciooooo wszystkiego dobrego!!! radosci i uśmiechu!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

ja nie mogę spokojnie na tarasie posiedzieć
chcą pożreć żywcem
zwracam honor

ale jeden za to uchlał mnie... w ucho i mam bąbla 

Nigdy wcześniej nie jadłam tak pysznego ciasta! (wiem wiem, samochwała