|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
A więc tak moje drogie Panie ;D
![]() Tyłeczek ewidentnie z siuraczkiem ![]() I bardzo mł wyraźna buzka naszego chudzielca ![]() I nie moglismy sie powstrzymać, wracając kupiliśmy 2 body ![]() Niestety zdjęcia z usg jeszcze bardziej niewyraźne bo robiłam zdjęcie zdjęcia. Edytowane przez 24Kasiula24 Czas edycji: 2013-06-25 o 12:35 |
|
|
|
#3542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A propos nowego wątku, PYTANIE DO WSZYSTKICH jako, że 20 lipca jest mój ślub, a później nie będzie mnie przez 10 kolejnych dni ze względu na wakacje, chciałam zapytać co z kalendarzem. Opcje są dwie, albo kalendarz przez te 10 dni nie będzie aktualizowany, no chyba, że ktoś na ten jeden wątek (może dwa zależnie od Waszego tempa pisania) zajmie się wpisywaniem wizyt. Uprzedzam już teraz, żeby to jakoś ustalić, nie chce stawiać nikogo przed faktem
Edytowane przez Anoula Czas edycji: 2013-06-25 o 12:38 |
|||
|
|
|
#3543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa widzę siusiaka ![]() Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#3544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
No jest ewidentnym mężczyzną
|
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
MAGIAKtosiula U mnie zapiekanka makaronowa z porami,szynką,pieczarkami i serem ![]() Anula Ależ dzisiaj u Ciebie smacznie ![]() Kasiula Ewidentny chlopak ![]() Anoula Ja bym mogła, ale nie wiem jak będzie z moja obecnością na wątku bo mężul przyjedża i mogę być trochę nieobecna zwłaszcza że mamy kupę spraw do załatwienia.Nie chce się więc uczciwie deklarować. Bravissimo za nowe tygodniówki Dużo Was dzisiaj
|
||
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-06-25 o 13:01 |
|
|
|
#3548 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3549 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w 20 tygodniu
Cytat:
![]() nie szalej tak KochanaCytat:
Obstawiam dziewczynkę ![]() Wszystkiego najlepszego Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się pytałam jak u mnie z połówkowym, czy jest droższe ale nie jest Cytat:
słodziak a bodziaki śliczne Gratuluję kojenych tygodni mamusie
|
||||||
|
|
|
#3550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale mamusia też zachwycona ![]() Marcel, widzę że robi się popularne ja znam tylko jednego małego Marcela, zuch chłopak.Olenka_24 to najlepsze życzenia dla was żeby życie było kolorowe![]() a jak nie jesteście pewni to mówcie do brzucha po imieniu, może akurat się przyzwyczaicie Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-06-25 o 13:14 |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Kasiula no pięknie Wam widać tego siuraczka
![]() Wróciłam z Krakowa U mnie dzisiaj też chłodniutko, 16 stopni i właśnie trzaska burza równo i zaczyna padać.. Ale nie narzekam, wolę to niż 40 stopniowy ukrop.Rybko co za patafian chyba bym mu odwinęła!
|
#3553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oby moje dziecko w czwartek chętnie rozkładało nogi;D
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-25 o 13:22 |
|
|
|
|
#3555 | |
|
Raczkowanie
|
No więc Marcelek to typ numer 1 póki co
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Bowakację szybko miną i dużo czasu Nam nie zostało
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z egzaminu- zdany na 5!
Jem obiadek, czyli pierożki z borówkami i zaraz mknę do pracy ![]() Przyszły mi majty ciążowe zamówione na allegro. Rozmiar S ale taaaaaaakiiiiiiieeee wieeeeeeeelkie, że chyba trojaczki bym zmieściła w tym brzuchu [są z tych wysokich na brzuch]. |
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bezwstydnik taki sam jak i mój, jak byłam na usg we wtorek to rozkładał nóżki szeroko a w środę jak poszłam z TŻtem to się bardzo pokazywać tatusiowi nie chciał, tylko bokiem gdzieś tam w przelocie było widać że mu dynda dowód męskości ![]() A Marcel to bardzo ładne imię |
|
|
|
|
#3558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jem czesto ale mało :d( oprócz wczoraj) Cytat:
ja sie zaczęłam bać ze zmieni płeć... bo jak mówie do brzuszk Kacper- bedziesz miał odjazdową brykę to mnie kopie. Nie wiem czy z zachwytu czy z tego ze to nie kacper, ale na prawdę zaczynam się bać ! ![]() piękne bodziaki Cytat:
|
|
#3559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a majty jeszcze się przydadzą
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za egzamin ![]() ale to te majty teraz na codzien? bo ja sie zastanawiałam, ale w sklepie z bielizną ciążową te majty takie grube sie wydawały i zreszta dziewczyny mówił ze du.pa się poci to nie kupowałam
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Rybko wpisz mi na 1 stronie póki co Marcelek
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 5 ![]() haha jeszcze się przydadzą na później ![]() U mnie dziś zapiekanka makaronowa ![]() Nic mi sie nie chce dzisiaj ale trzeba się ogarnąć i na zakupki wybyć
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi się podoba imię Marcelek, musisz męża przekabacić na 100 %. Bodziaki słoooodkie!Cytat:
jaka zdolniacha z Ciebie! Piątkowa uczennica Zwróć te majty, na co Ci takie namioty...Z powodu pustki w lodówce u mnie dzisiaj zapiekanka makaronowa z brokułem i sosem serowym... Muszę koniecznie pojechać na zakupy spożywcze :P Sam browar został :P hehee Kupiłam obraz do salonu Nasz prezent na pierwszą rocznicę
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
taak w ogóle dzidzia pytałaś czy lubie baldachimy itd... nie lubie- fajnie to wygląda, ale kurzy się tylko... Mamusia moja kochana KOCHA takie rzeczy, a sama powiedziałą że ona zajmuje sie łóżeczkiem i akcesoriami do niej- domyślam sie ze baldachim też kupi.
![]() A w ogóle. Czy na wątku jest dziewczyna, która zna się na maszynach do szycia? Odkąd wyprowadziliśmy się od ojca, moja mama straciła swoją ukochaną maszynę do szycia 20-letnią. Ostatnio tak mi narzekała że od tamtej pory nie może nic uszyć bo nie ma maszyny, a tą co kupiłam jej jakkieś 2 lata temu okazała sie bublem ( wcale nie tanim, ale nie da sie na niej szyć, robią się oczka.... ;/ ) i moja mama ostatnio pożyczała maszynę od jakiejś znajomej i szyła wtedy firany itd.. i tak pomyslałam sobie, bo moja mama jest na prawdę dobrą krawcową, że kupie jej nowa lepszą maszynę.. tak na święta ( od 3 lat nie spędza ich w Polsce ) ale tu u nas nie ma ( a przynajmniej nie znam) sklepu z maszynami i kimś kto mógłby pomóc mi dobrać,a kupić kolejny bubel za pare stów to ... Moze jest ktoś kto zna sie na maszynach i mógłby pomóc/doradzić ? nie chce pytać mamy bo ona wie ze u nas ciężko i mi nie powie, a poza tym to chce zeby była to niespodzianka... A babcia nie czuje sie najlepiej,podłączyli ją pod respirator. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- aaa no to spoko przydadzą się jak nei teraz to później ![]() wcinam fistaszki
|
#3566 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybka na innym wątku jest dziewczyna, która szyje i zna się na tych sprawach, moge podpytać, jak podasz zakres cenowy, tylko ona nie pisze za często, to nie wiem kiedy odpowie jakby co
|
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Ktosiula napisałam już do sprzedającego, że będę zwracać/ wymieniać na mniejsze
![]() Lecę Dziewoje! Praca wzywa! A jutro mam taki straszny egzamin, że jak o nim pomyślę, to mam ciarki ![]() Miłego popołudnia wszystkim |
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się!
|
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tak maks! :d
|
|
#3570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak tak już coraz mnie kręci nosem On chciał Kubusia, ładne ale bardzooo popularne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Bo ogólnie przesąd spożywczy mówi że słodkie się je na dziewczynkę, a kwach na chłopca. Ja jadłam mnóstwo owoców ale jednocześnie wcinałam i dalej wcinam masę słodyczy- z resztą jak zawsze. No i na razie mamy Ninę
. Też odrzuciło mnie od słodkiego, jak tylko coś zjadłam to było mi niedobrze. A do kwaśnego ciągnie mnie w dalszym ciągu
dzownie do niego i pytam cz wszystkie dni moze byc w pracy a ten na mnie z ryjem ze mi sie w głowie poprzestawiało i że jestem je.bnięta :/ bo grafik ustalamy ostatniego i on nie bedzie sie spieszył ... to mu napisałam ze w takim razie szef to załatwi odpowiednio... a ten z jeszcze wiekszym ryjem.. i sie rozłączył.. :/ normalnie to bym sie nie przejeła tym ale te hormony
mnie tak rozczuliły ze masakra jakaś :/ normalnie sie popłakalam :/ 

nie szalej tak Kochana
przepisał mi jakiś syrop, oby ten pomógł, bo mnie już wszystkie mięśnie od kaszlu bola :/

i zaczyna padać.. Ale nie narzekam, wolę to niż 40 stopniowy ukrop.
ale trzeba się ogarnąć i na zakupki wybyć