|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Ryba- gratuluje zakupu fury
![]() Trele-przegapilam zdjecie Twojego wozka,czy jeszcze nie wrzucalas (chyba pralas tak?)pochal sie jak juz gotowy Budowniczka myslami wspieram a ja juz po wizycie-ekspresowa kontrola,ale jednak zglosilam problem z pecherzem-jutro siuski do badania,z wynikami mam popoludniu zadzwonic i zobaczymy,wrazie czego dostalam recepte na jakis lek,jak bedzie ok-recepta do zniszczenia.cisnienie dobre,szyjka dobra,zero zastrzezen,wiec sie ciesze...serducha tez posluchalam prosze o wpisanie 04.07- 18:45 połowkowe (nooooo wreszcie )16.07 - 9:40 nastepna kontrola a..waga w gabinecie wyszla mi o 1kg wiecej niz w domu (???) podalam oczywiscie szybciutko poloznej swoja domowa ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
chlopak?
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
nasturcja, super, że to mieszkanie takie duże
i w Krakowie takie znaleźć za rozsądną cenę to chyba trzeba mieć sporo szczęściaCytat:
Kabriela, nie bądź taka, napisz co tam się pojawiło. Ja stawiam na chłopaka U nas we Wrocławiu lało całą noc i od rana dalej leje. Mąż wziął do pracu pojechał dziś autem więc jestem unieruchomiona. A chciałam podjechać rowerem do sklepu wózki pooglądać... Może jutro się uda
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Budowniczko mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku bo pisałaś coś o bólu brzucha. Czy któraś z Was oprócz pepper ma jeszcze dziś wizytę ? Jeżeli tak to trzymam
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Rybko jak nie boli to jest ok.
Azealia ale zespół jelita drażliwego to nie tylko zaparcia. Jest tez wtedy, kiedy załatwiasz się za często, mimo braku biegunki. Np. 3-4 razy dziennie. I przy mnóstwie innych atrakcji. Ja jestem grubas, ale ze względu na drugie jajo, kulke czułam między 12 a 13 tygodniem. A też to już całe plecy mogę mierzyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3515 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
świetny wóz ![]() Anulka, gratuluję udanej wizyty ![]() Tak jak Kasiula napisała u Nas szaro, buro i deszczowo..... Karbiela obstawiam u Ciebie dziewczynkę A za trzymanie w niepewności ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-25 o 10:10 |
|||
|
|
|
#3516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Około 24 była u nas taka burza z fleszami jakiej dawno nie było i mega uulewa.Jeszcze latarnie na tak nagle zgasły,sceny jak w horrorze brr.A ja się dusiłam pod kołdrą ![]() Cytat:
Tak się nam tutaj nie pochwalić z rana oj Ty,Ty DZIEWCZYNAOlenka za tydzień
|
||
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień Doberek ![]() Aleeee się bosko błyskało w nocy Ja od tyg chora, wczoraj byłam u lekarza dyżurnego, bo taki mam kaszel, ze leżeć np. w ogóle nie daje rady, bo zaczynam się dusić przepisał mi jakiś syrop, oby ten pomógł, bo mnie już wszystkie mięśnie od kaszlu bola :/A co do ZUSU to ja jestem od maja na L4, z czego ZUS mi wypłaca teraz za czerwiec i ostatnio przysłali mi pismo, ze wszczęli postepowanie wyjaśniające moje L4 dałam to mężowi i ZUS musi sobie sprawdzić dlaczego ja mając umowę na 3 mies próbne, po 1,5 poszłam na L4 - wiec mam nadzieje, ze to szybko złodzieje wyjaśnią, bo płacić to im trzeba, ale jak oni mają wypłacać to problemy zawsze :/Idę kaszleć dalej.... ![]() Gratuluję udanych wizyt
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle nie przywitałam się
Mya Witam się z Tobą w gronie niewitających wieśniaków ![]() Cytat:
Fajnie że ok Ja dzisiaj czekam na przesyłkę z wagę i w końcu będę mogła ważyć się regularnie,rano na czczo. A u nas słoneczko wychodzi super bo miałam zamiar pranie zrobić.Anulka Kupiłam ten odplamiacz co polecałaś -Sil w sklepie z niemiecką chemią.Cena mnie poraziła 22 zł, ale mam nadzieję że będzie skuteczny,bo jak nie to się wrócę do tego sklepu i oddam ![]() Mam taki jeden zafajdany kaftanik na próbę,ciekawe czy puszczą plamy U Ciebie też taki drogi? Issia Też miałam niedawno taki męczący kaszel aż mi cały brzuch chodził. Po Stodalu i syropie z cebuli,czosnku,miodu i cytryny przeszło
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się w ten deszczowy poranek
przeleciałam tylko pobieżnie bo miałam do nadrobienia z 20 stron Cytat:
![]() budowniczka trzymaj się Kochana![]() po za tym gratuluję wizyt, poznanych płci, rozpoczętych nowych miesięcy my dziś maqmy 2gie zajęcia w SR
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Witam babeczki deszczowo
![]() Ciągle mi się dłuży oczekiwanie na wynik amniopunkcji ![]() A dziś wizyta u gin ale bez usg niestety
Już jestem, Jakub, 3550, 54 cm Edytowane przez agnieszka255 Czas edycji: 2013-06-25 o 10:36 |
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc dzień dobry mamusie i maluszki Coś sobie umyślałam i namówiłam właśnie brata żeby zamówił mi na allegro 2 pary dresów ciążowych |
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a więc WITAM WAS KOCHANE MAMUŚKI ej.. zaniedługo bediemy wymyślać nowy tytuł ale sie wkur.wiłam. Pracuje teraz na dwóch sklepach. w jednym mam zmiennika który pracuje 10 do 15 dni w miesiącu ( wtedy ja mam wolne) a na drugim idę 10 dni do pracy, nie patrze kto co i jak mam swój grafik i nikt go nie może przesunąć. Na tym jednym pracuje z takim chłopakiem, z którym robie grafik wewnetrznie czyli bez udziału szefostwa i kadr. Robimy to pod koniec miesiąca, ale że mnie tam już nie bedzie ( w tamtym miejscu) do konca miesiaca poprosiłam go o wpisanie dni koniecznie wolnych do dzisiaj. i co? nie wpisał...... dzownie do niego i pytam cz wszystkie dni moze byc w pracy a ten na mnie z ryjem ze mi sie w głowie poprzestawiało i że jestem je.bnięta :/ bo grafik ustalamy ostatniego i on nie bedzie sie spieszył ... to mu napisałam ze w takim razie szef to załatwi odpowiednio... a ten z jeszcze wiekszym ryjem.. i sie rozłączył.. :/ normalnie to bym sie nie przejeła tym ale te hormony mnie tak rozczuliły ze masakra jakaś :/ normalnie sie popłakalam :/ no to sie wyżaliłam. Sorki, ale jakoś mi lżej
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Cytat:
) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3525 |
|
Wtajemniczenie
|
Kabriela chłop?
![]() Issia zdrówka Rybka ajak z babcią tŻ? OK? Agnieszka ja miałam na nfz połówkowe, to nie wiem Nemosek mam nadzieję, że podopierasz wszystkie brudy dla mnie jest niezastąpiony, ale jak płacę 18 zł
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
wpadłam się przywitać. nie nadrabiam, bo za dużo tego... ![]() u nas pogoda wstrętna. pada cały czas... jak tu wyjść z tym dzieciątkiem na spacer?? |
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jakiś niedorozwinięty ten zmiennik, za te nazwiska należy się mu Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to znalazłam stronkę gdzie są podane wszystkie stronki z darmowymi próbkami dla maluszków i dla rodziców ![]() http://www.sosrodzice.pl/darmowe-pro...jego-rodzicow/ |
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
No to I ja sie witam z drogi do mojej ukochanej przychodni :bat:
Musze Wam powiedziec ze dzis poczułam cos co na poczatku mi krew zmroziło a teraz Wogole to od kiedy zaczyna sie 3 trymestr? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() witam się i idę czytać posty, zaczęłam już chwile temu ale brutalnie mi przerwano, wizyta dziecka przyszła w odwiedziny córka kuzynki, ta 4 latka ale niestety miała gorączkę i u mnie chyba się jej jeszcze nasiliła i muszę ją chwile popilnować bo rodzice do pracy idą,a babcia zaraz wróci, dobrze że wszyscy w jeden uliczce mieszkamy
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Rybko to zależy od tego tez ile zjadasz. Jeśli masz ujemny bilans to i odchodów powinno być mało. Chyba, że wciągasz błonnik pod każdą postacią i zapijasz 5 L wody
. To wtedy norma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
zuzziak Gratuluję synka
![]() 24Kasiula dla ciebie też gratulacje W sumie powinnyśmy pisać też o tatusiach, bo myślę że w większości tatusiowie się dowiadują że będzie syn to pęcznieją z dumy, chyba zostało im to z "prawieków" ![]() Kabriela dlaczego trzymasz nas w niepewności, wiesz przecież że nam kobietom w ciąży takie silne emocje niewskazane( ja to najlepiej wszystko od razu wiedzieć bym chciała) ![]() I obstawiawiam że będzie chłopak ![]() Ryba podoba mi się ten wózek, też bym taki chciała, zobaczymy co nam wyjdzie ale dopiero we wrześniu Trele próbuje sobie wyobrazić co czułaś jak się dziecko tak przesunęło ale dla mnie to abstrakcja jeszcze, aha i gratuluję ogródeczka, jak już wsio będzie ok, to wrzuć zdjęcia ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
chyba że chodzi ci o usg 3 czy 4d to koszt tego to miej więcej 250- 300 zł, w zależności od miasta, no i lekarzy anulka2205 przegapiłamwczoraj że masz rocznicę, więc wszystkiego najlepszego, dużo cierpliwości i pociechy z męża Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-06-25 o 12:12 |
|
|
|
|
#3533 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Zimnica za oknem, ale przyda się trochę chłodu, nie narzekam Co dzisiaj robicie na obiad? Bo w ogóle nie mam pomysłu... może naleśniki??
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: Będzie synek - super! Chłopaki górą, żeby dziewczynki później miały w czym wybierać kandydata na meża Pokaż nam buziunie nie bądź taka!Cytat:
Po co Ty się tak denerwowałaś, że ogród, że remont - jeden weekend i ogród zrobiony ![]() Trzymam kciuki, żeby nie robili problemów! Cytat:
![]() Udanego 21 tygodnia! A dopiero co test robiłaś co? Mnie strasznie pędzi czas w tej ciąży! Cytat:
![]() Superancki wóz kupiłaś! Kacperek będzie zadowolony
|
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też czekam na zdjęcia ogródka dzieciak mi wydłubał 3 klawisze w nowiutkim laptopie Beatka dziękuję, a życzenia bardzo trafione, gdyż ponieważ cierpliwość (zwłaszcza do męża ) to teraz u mnie na wagę złota Ktosiula ja robię szaszłyki z kuraka, kabaczka, papryki, cebulki i pieczarek, do tego pieczone ziemniaczki Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-06-25 o 12:19 |
|
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
I witamy się z synusiem w 22 tygodniu
) |
|
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I my również witamy się w 22 tygodniu
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chcialabym to poczuc |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

)

bo pisałaś coś o bólu brzucha.

Tak się nam tutaj nie pochwalić z rana oj Ty,Ty DZIEWCZYNA

Ślub 25.08.2012 
klask i: Będzie synek - super! Chłopaki górą, żeby dziewczynki później miały w czym wybierać kandydata na meża