|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41495440]Wróciłam
na stary wątek anwet nie patrzę, a ten - od razu mówię - co 2 stronę czytam A to dziwne że wam zlecają z krwi, bo do 2, czasem do 3rż wychodzą nieprawidłowe badania. Dlatego np. nie robi się oznaczenia grupy krwi przed 2rż, nie robi się z krwi przed tym czasem też właśnie alergicznych paneli. Pstryniu, no to jeszcze raz: absolutnie nie obstawiaj poduszkami - na logikę: jak to niby ma pomóc? Nijak, bo nie uczy samodzielnego siadania. I tak BARDZO na logikę, bo nie wiem, czy faktycznie medyczne wyjaśnienie takie może być - jak dziecko się przyzwyczai do bycia sadzanym, to nie będzie garnąć się do samodzielnego siadania,tylko pójdzie na łatwiznę chyba ![]() I jeszcze - Agatka pierwszy raz sama się do siedzenia podniosła na bujaczku, miała wówczas skończone 6mcy - nawet fotkę robiłam specjalnie (u babci ). A sama siadła - czyli z leżenia czy raczkowania, nie pamiętam (bo ona w ciągu tygodnia zaczęła sama siadać, raczkować i wstawać) mając 8,5mca Gratuluję 3dniówki czyli taki sam lajcik jak Agatka miała. Nie zdziw się, bo czasem się powtarza to.Ja od razu bym innego ortopedy szukała i już, oby tylko na strachu się skończyło u Blanki ![]() noooo... fajnie było [/QUOTE]Hej, fajnie, że jesteś ![]() Agu, jak zwykle zachwyca A propo rozwoju, Ty kiedyś wklejałaś taką tabelkę z umiejętnościami dzieciaczków w danym miesiącu. Mogłabyś jeszcze raz podesłać , bo nie zapisałam Cytat:
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jak pisalam wszystko zależy od tego, jaki cel chcemy osiągnąc- na podstawie tego powinniśmy dobierać ćwiczenia mi zależy na wzmocnieniu mięśni, spaleniu tłuszczu i potem na ujędrnianiu więc mam trzy cele, najpierw muszę zrobić redukcje, potem się wzmocnić i wyrzeźbić mnie areoby strasznie nudzą a ciężary pozwalają na urozmaicenie treningu stad też mój wybór Ladyprytulasy dla Pietraszka no chyba bym zabiła calawdeszczu gdyby mnie zdradzila nie mowiac nic o tajemnych spotkaniach z Tobą: brzydal: pewnie,że chętna jestem mam nadzieję,że dam radę bo w tych okolicach mam ur chrzesniaka w krakowie a potem sa moje urodzinki Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-25 o 22:10 |
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeeeeeee.
To juz wole, zeby zostal taki malutki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na kolanach klade w takiej pozycji jak w bujaku, czyli pollezaca. Marzenia
|
||
|
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone nowy wątek i juz tyle stron nadrabiam kilka oststnich ale nie pocytuje
Dziewczyny od pieluszek ja tepa dzida odblokowałam ebaya i zamówiłam pieluszki w klubie wszystko opisałam prosze przeczytajcie ( marsi proszę o wzory) Moje pytanie nr jeden jak dajecie jajko do zupki takie na twardo bo ja dałam przedwczoraj i baczki odrazu i bolący brzuszek a mama mi powiedziała ze takie na półmiekko powinno sie dodac ???? ![]() ![]() Tz niema drugi dzień i juz teskie i sama w domu z Julaskiem kto mnie odwiedzi ?? Jutro do pracy bo dzis nie pojechałam musze przegadac jakis nienormowany czas pracy znaczy krótszy może sie uda juz raz Prezesowi wspominałam i sie zgodził ale czy pamieta a w poniedziałek zaczynamy zabawe
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, mnie też zdziwiło to, co napisałaś o teściowej - pamiętam, jak się żarłyście ostro, jak byłaś w ciąży, a tu taka odmiana. Super.
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
insolito, ja nie szaja, ale prosze: http://www.oeiizk.edu.pl/informa/ose...i/dzieciak.htm
![]() Swoja droga - szaja, nareszcie!! Witamy (strasznie Ci zazdroszcze, ze bylas w moich rodzinnych stronach )
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.oeiizk.edu.pl/informa/ose...i/dzieciak.htm proszę o to chodziło ? |
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale zaczyna naśladować i rozpoznaje zabawy wczoraj dziadek nauczył go pluć no i na zabawe baran buc nadstawia czolo w moją stronę i zamyka oczy
|
|
|
|
|
#281 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie dotrę sama...Fajna ekipa ![]() Cytat:
no to powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A, to wiesz - że odpada wołowina na razie? to samo białko co mleczne. Cytat:
Cytat:
Fajny przepis znalazłam: http://www.wielkiezarcie.com/recipe15168.html Cytat:
ojj biedny Pietrunio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajny filmik do ćwiczenia obrotów z dziećmi: http://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s ------------------ Podróż - masakra. Tam - upał nieziemski, obie dziewczyny super. A teraz? lało, chłodno, a Dorka marudna. Nie ogarniam ![]() Mało tego, walnęła taką kupę, że plecy, noga, ręka, całe ubranie, kocyk i fotelik - do prania a nie dało się wyjść z auta, taki deszcz i wichura. Więc musiałam ją ogarnąć w aucie!
|
|||||||||
|
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja pierdut, cisza nastała....
zyjecie?
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
O matko dziewczyny ale pędzicie
![]() Dzisiaj tylko ponadrabiam, jutro coś popiszę
|
#285 |
|
Konto usunięte
|
A mialam Dorcię odstawic od piersi a tak mi żal!
|
|
|
|
#286 | |||
|
Wtajemniczenie
|
gratki
![]() Cytat:
![]() super!!jak dwie krople wody ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o jaaaa, zamach na mnie szykuje ![]() a kto by mojego Julaska chował ![]() przeca wiesz, że bym Ci powiedziała, mam nadz, ze uda sie nam spotkam razem ![]() ![]() Lady, biedny Pietraszko za lżejszą nockęBlack, fajny make-up myślałam, że pierdykniesz mocniejsze oko ![]() szaja, czesc! fajnie, że jestes ![]() marsi, ale brat Twoj to jest mega. masakra... skaczesz nad nim, żarło mu szykujesz, a on nie może szanownej do sklepu ruszyć co do t. to fajnie, że tak się Wam poukładało.hmmm co to ja jeszcze chciałam, nie pamiętam ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- a trZeba było isc na bunga bunga z tżtem to byś się tak nie zmachała ![]() a w ogóle to coś silver dzisiaj nie było ? tyylko rano chyba ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41497315]A mialam Dorcię odstawic od piersi a tak mi żal![/QUOTE] ![]() ![]() ![]() i ciiiiiiiiiiisza.... Dobranoc
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-25 o 23:37 |
|||
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
10 stron?! Bóg Was opuścił?!
Cytat:
![]() Lenova 3mam za Was kciuki... konsultuj!!Black piękny makijaż Współczuję Wam dziewczyny szczepień i nocek ![]() Elllmi poka kota... Ja muszę kobiety zapytać jak się na psa na mieszkaniu zapatruje,,, ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4149731 5]A mialam Dorcię odstawic od piersi a tak mi żal![/QUOTE] witojcie to nie odstawiaj jeszcze JA pierdziu ale zleciało to już zaraz pół roku ![]() NIe było mnie dziś bo ogarniałam mieszkania. SIostra TZ mi przyjechała pomóc przy młodym żebym mogła rzeczy przenosić. TZ mi k**wa od niedzieli ubrania w worach tam przewozi tylko ku**wa jakoś dowieźć nie może. W ogóle tak mni ewqrwai ten człowiek. Dziewczyny, ja zrobię obiad a on do lodówki za czym innym patrzy. Albo zupa mi została z wczoraj to na dziś jeszcze bo szkoda wylać. NIE TKNĄŁ!!! MArnuje się tak jedzenie że szok!!! Już do niego siłnie mam. Najchętniej to żyłby na koli i syfiastym żarciu ![]() Wiecie co? Czekam na nosidło mei tai z Tuli sasasa ![]() Ide się w wyro pierdutnąć A! Kupiliśmy auto wczoraj PA
|
|
|
|
|
#288 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej, jak tu cicho
![]() Cytat:
Super że to nic poważnego Cytat:
pokaż! ![]() mój mnie drażni bo zawsze przed obiadem bez sensu napycha się kanapkami i potrafi tak pół chleba wpierdzielić. W ogóle mam wrażenie że on jedzenie marnuje, bo ja jak zjem jakiś serek to mi wystarcza a ten zje cztery i dalej głodny jest :P Lecę spać bo już ledwo na oczy patrzę |
||
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Blanka właściwie od 24 nie śpi...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:55 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Szaja właśnie widziałam ten film,też mi się wydał sensowny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Bardzo chcialabym kiedys pojsc z Toba tutaj na kolacje. Blogerke i bokeh tez widzialabym na tej uczcie. O innych amatorkach ryb nie wiem. Jak noc minela? Pytanie zwlaszcza do fewci, silver i mam po szczepieniach. U nas w porzadku, ale pobudka byla o 4 - trzeba bylo wracac z naszego domu na wies, gdzie tz pracuje. Zapomnielismy, ze w nocy autostrada byla zamknieta i do 6 jak mlotki czekalismy az otworza. Do pracy zdarzyl, to najwazniejsze. A dzis kolejny dzien tak leje, ze niewiadomo, co ze soba zrobic. Gorzej, ze jak tak dalej pojdzie, to bedziemy odcieci od swiata a jutro wieczorem musimy opuscic to miejsce na stale. black pieknie Ci w tym makijazu, tak subtelnie i swiezo wygladasz!! Nauczysz nas jak sie do takiego makijazu zabrac? |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Meneq że pytasz. Ciężką noc. Nie wiem co jest tej mojej małej że pospi godzinę,dwie i w płacz . Już kilka nocy było ładniejszych a teraz znowu jest źle. Nie wiem o co chodzi. Strasznie się w nocy przeciaga,tak mocno że szelki rozpina.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#292 | ||||||
|
Zadomowienie
|
f
Cytat:
To zobaczę jakie u mnie będą efekty po E.Ch. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Straszne są te Wasze przeprowadzki
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
U nas dalej leje,a dzis juz musze isc po zakupy. Wczoraj poratowalam sie klopsami w sosie koperkowym,z braku ziemniakow zrobilam kluski kladzione. Dzis w ostatecznosci moge zrobic pizze,bo mam ser,oliwki,fete,pomidorka ,kielbase i nawet drozdze i tzaziki ale i tak chcialabym juz wyyyjsc Marsi,ja tez robie silowy Tylko kurcze.diety nie umiem trzymac:/ gdybym potrafila,to przy takim treningu kilogramy powinny blyskawicznie zleciec... jestem taka zazernaAhh no milego w kazdym razie. Boze,Fewciu niech sie juz skoncza te Wasze nocne seanse z Blanka Eee awokado kiedys kupilam, bo pascal wlasnie sie podniecal,to bylo fuj,metle jak maslo ale guacamole nie pogardzeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hej Kochane, nie nadrobie, jestem w czarnej d. z obroną, ale dam jakos rade. Juz mi sie nawet komisja po nocach sni.
W kazdym razie tzt wczoraj dzwonil do tej kobeitki co nam miala wynajmowac chate i kurna odrzucala połączenia....... i teraz nie wiem? mam wizje mieszkania z t. :O od rana szukam mieszkan w razie W. od 9 bede dzwonic bo teraz to jeszcze za wczesnie haha. Amelka takie qpy wali ze hoho dobrze ze juz nie ma sluzu, ale i tak sa jeszcze zielone. Ech..... wybaczcie ale lece uspic Amelke i pouczyć się.
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Pietraszko ma 38,8!!!!!!! Help me!!!! Paracetamol moge? Wczoraj 2 juz dostal........
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
heloł lejdis
Ale nocka za nami, usnełam, burza, jedonko o 23, potem o 1 i młody buszował do 3, jedzonko o 5 i pobudka po 6 dziec mnie nie rozpieszcza jeszcze wstałam i mi małżon cisnienie podniósł: tesciowa wczoraj kupiła gałązkę winogronu i małemu odłamała kisc taką piękną, słodziutki soczysty- zjadłam tylko jednego i zostawilam dla małego na dzis, wstaje a talerzyk pusty bede nadrabiac jak mi maly pojdzie spac |
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
Kurde,Lady moj dzien po szczepieniu tez mial wlasnie 38,8,wiec rozumiem jak sie boisz... Ja dalam wtedy ibuma,spadlo calkiem. Na wieczor podskoczylo tylko do 37,5,a nastepnego dnia bylo ok. Trzymajcie sie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nomenklaturabinominalna Czas edycji: 2013-06-26 o 07:53 |
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Deli oj nie ciekawie coś z tym mieszkaniem jeśli właścicielka odrzuca wasze połączenia, mam nadzieje że jeśli to będzie nie wypał to znajdziecie szybko coś nowego.
Lady może tak jak pisze nomen podaj ibum bo może ten paracetamol na niego nie działa. U nas nocka standardowa, usnął przed 21 pobudka na jedzenie o 3:30 i o 7:30 już wstał na dobre.
|
#300 |
|
Konto usunięte
|
Lady daj ibum lub cos na ibupromie. Dobrze na zmiane dawać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

na stary wątek anwet nie patrzę, a ten - od razu mówię - co 2 stronę czytam 

[/QUOTE]
, bo nie zapisałam 

bedziemy we Wrocku chyba 9go lipca 

) i powiem Ci, że już zaczynałam widzieć efekty 
może sie uda juz raz Prezesowi wspominałam i sie zgodził ale czy pamieta a w poniedziałek zaczynamy zabawe

22.05.2008
14.08.2011
za lżejszą nockę
co do t. to fajnie, że tak się Wam poukładało.
konsultuj!!