|
|
#301 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
kazdy mówi, ze nie ma to jak mieszkac osobno ![]() noooo ![]() Cytat:
doczytałam, ze ma podwyższoną temp, ja bym dałaCytat:
Cytat:
jak nie chciał jesc to nie jadła ja celowo nie gotowałam nic więcej i nauczył sie jesc to co jest zawsze gotuje na dwa dni zupy czy sos, nawet mielonych smaze wiecej a na drugi dzien robie z nich pulpety do sosu. Co ja jestem kuchara, zeby dzien w dzien pół dnia przy garach nołłej jakie auto? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
hej dziewczyny...wpadam na chwilkę..co byście o mnie nie zapomniały...
Nie dam rady Was podczytać...ale częściej bym tu zaglądała ggybym mogła korztystać z aplikacji mopilnej w fonie...ale niestety jak chce ją sciagnać..to na google trzeba się zalogować??? nie umiem nie wiem...jak co i wogóle...więc mogę tylko z kompa pisac...a to nie jest łatwe przy moim urwisku. ))
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
silver przesadziłaś już Darie do spacerówki? Jeśli tak to mogłabym prosić o jakieś zdjęcie bo mamy ten sam wózek i jestem ciekawa jak nasze szkraby będą w nim wyglądać.
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
SZAJA
wywczasowałas sie widze? jak dobrze, ze jestes |
|
|
|
#305 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za egzamin Cytat:
dla Kubusia za samodzielne usypianie ![]() Cytat:
a co do pogrubionego to |
||||||
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41496594]ja tak miałam, nie lubię mocno malowanych ust u siebie, a oczy lubię wyraźne
nie dotrę sama...Fajna ekipa ![]() no to powodzenia ![]() taaak! ![]() Pocieszę cię, że wcale nie musi być alergii na jajco ani kuraka - Agatka bardzo silną skazę miała i tyle, białko inne ok, jajo też, kuraki też. Ale ogólnie nie zaleca się kuraków dzieciakom, bo to same sterydy i hormony :/ A, to wiesz - że odpada wołowina na razie? to samo białko co mleczne. ja zacznę, bo Dorcia olewa obiadki słoikowe Fajny przepis znalazłam: http://www.wielkiezarcie.com/recipe15168.html ojj biedny Pietrunio ![]() Nawijka dała ![]() A tam świetnie jest Fajny filmik do ćwiczenia obrotów z dziećmi: http://www.youtube.com/watch?v=mDGTrXr5j5s ------------------ Podróż - masakra. Tam - upał nieziemski, obie dziewczyny super. A teraz? lało, chłodno, a Dorka marudna. Nie ogarniam ![]() Mało tego, walnęła taką kupę, że plecy, noga, ręka, całe ubranie, kocyk i fotelik - do prania a nie dało się wyjść z auta, taki deszcz i wichura. Więc musiałam ją ogarnąć w aucie![/QUOTE]co do filmiku to "ooo ktoś pruknął, przepraszamy" a co do powrotu to współczuję mega kupsztala a tak w ogóle to SUPER ŻE JUŻ JESTEŚ, TĘSKNIŁYŚMY ZA TOBĄ [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41497315]A mialam Dorcię odstawic od piersi a tak mi żal![/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
a pokażesz swojego mietka? ![]() Wy kupiliście autko a my szukamy ![]() ![]() jejku mój Kubuś jutro kończy 4 miesiące a pomyśleć, że jeszcze 4 miesiące temu leżałam na wywołaniu i nie wiedziałam co się stanie i kiedy ![]() a teraz Kubuś leży na macie i ogląda się w lusterku
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Mój Bartuś kończy dziś 4 miesiące
Popołudniu może wrzuce jakieś aktualne zdjęcie
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
. My dziś wstalysmy o 5, w nocy miliard pobudek.. j anie wiem co sie z tym moim idealnie spiacym dzieckiem stalo.. jak jednego dniajest lepiej t nastepnego masakra! Fewciu, wspolczuje Ja t w ogole sie dziwie, ze te nasze dzieci moga funkcjonowac jak tak maalo spia.. ja wymiekam! |
|
|
|
#309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do złych nawyków to u mojego tż zawsze w domu dwa dania (jego mama jest nauczycielką i szkole czasem brała jakieś danie) a ja się pytam po co dwa dania codziennie? Ale szybko się przyzwyczaił i nawet nie marudził jak na obiad były parówki z kuskusem i kukurydzą ![]() Cytat:
i mam wizaża w telefonie, ale nie wiem jak to się stało ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
za 4 miesiące i ![]() dla mamusi za obronę |
|||
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
witam sie tylko i zycze mamuska i pociecha milego dnia, u mnie od wczoraj gehenna poszczepienna, pewnie odezwe sie jak maly sie uspokoi.Buziaki |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, zeby zalogowac sie na google wystarczy chyba miec konto na gmailu
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziewcyny, wspolczuje Wam tych reakci poszczepiennych.. u nas pierwsz 3 przeszly w miare dobrze, ale za kazdym eprazem boje sie ze pojwi sie jakas goraczka i ja nie bede wiedziala co zrobi pc
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=badziabadzia;414988 85]Neti, zeby zalogowac sie na google wystarczy chyba miec konto na gmailu
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziewcyny, wspolczuje Wam tych reakci poszczepiennych.. u nas pierwsz 3 przeszly w miare dobrze, ale za kazdym eprazem boje sie ze pojwi sie jakas goraczka i ja nie bede wiedziala co [/QUOićTE]no właśnie..może któraś mi pomoże..co wie naepwno jak to krok po kroku zrobić
|
#313 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tak samo robię Domcia wczoraj padła o 19 i spała do 2 Oczywiście kręciła się w międzyczasie - ja budziłam się co chwila sprawdzić czy żyje Zjadła, zasnęła, potem obudziła się o 4:30, zasnęła i w końcu wstała o 6:20. dla dzieciaczków, które kończą dziś kolejne miesiące!
|
||||
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny obejrzalam sobie foty w klubie
Silver, Twoja niunia slicznie wyglada w sukienusiach a szkoda bo nakupilam jej w lumpie milion sukienek
|
|
|
|
#315 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba bede musiala wprowadzic ta zasade do moich cwiczen.A co do tesciowej, to ja wiem ze ona krzywdy Boryskowi nie zrobi, nie boje sie o to, dlatego czasem wole jej zostawic Boryska i niech sami spedzaja czas, niz mieszac sie w to, bo wtedy denerwuje mnie byle ☠☠☠☠☠☠☠a, i juz sa spiecia, a jak tesciowa ma okazje sam na sam spedzic troche czasu z Boryskiem to chyba wszyscy jestesmy szczesliwy. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Borys dzisiaj zamiast o 3 zjadl dopiero przed 5ta, jakos chyba przespalam pore karmienia i dalam smoczna zamiast butelki ;P Poza tym znowu padam bo nie moge zapananowac nad tymi pobudkami na smoczka co godzine, nie wiem juz co jest nie tak---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Nie znam tej sytuacji, bo chyba jeszcze mnie tu nie bylo, ale dochodze do wniosku raz po raz, ze i dla nas (dla mnie i mojej T) jest nadzieja na jakies normalne relacje, pewnie nie szybko, ale wazne ze jest. ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Swieto lasu, przestalo padac, Yae myk do nosidelka, parasol w garsc i czym predzej na spacer popedzilysmy. Nad nami chmurzyska, z ktorych lada moment moze padac, wiec nie chce sie specjalnie od domu oddalac. Nad oceanem nawet jednej chmurki nie ma i mnie kusi, by tam sie wybrac.
Na razie kupilam rybe latajaca na kolacje i na deser biala brzoskwinie. Niech tz zaluje, ze dzis dyzur ma. |
|
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wstalam z Kuba o 6:30, wyspalam sie w miare, a ile dobrego w mieszkaniu zrobilam, hohoh ![]() Na dworze byle jak, ale trzeba sie wylonic, bo nie bedzie co jesc... |
||
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sobie chipsiory w sklepie obok kupi![]() Passata b4 w dieslel'u. W kombiaku. Posprzątać w nim tylko trzeba ale ładnie to to chodzi i w sumie ładnie wygląda dbał sobie gościu o niego. Tylko syn mu grabkami rysnął po drzwiach i od to malował, tylko mówi że nie wiedział że polerkę trzeba po tym robić i to jest jeszcze do roboty ![]() Cytat:
![]() A Mietek ten: http://naturalnamama.pl/p437,mei-tai-tula-forest.html używka za pół ceny |
||
|
|
|
#319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym ze on budzi sie co godzine po karmieniu o 3 a glodny juz nie jest, bo z wielkim trudem o 9tej dopiero zjada keidys przesypila noce od karmienia do karmienia a od jakiegos czasu wybudza sie srednio co godzine, wystarczy smoczek podac i zasypia. Niby mam tylko jedno karmienie w nocy wiec powinnam byc wyspana, ale jak sie wyspac jak mnie placz wybudza co godzine
|
|
#320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
No powiedzcie czy ta pogoda nie jest wqrzająca?? Ciągle było po 37stopni a dziś co?? 13 stopni, zimnooooo,deszcz... I tak źle i tak niedobrze Dziś jedziemy na 12 z Darią do urologa z nereczką ![]() Idę nadrabiać te 7 stronnic ![]() mala,ja jeszcze nie dostałam trzeciego poradnika z bobovity Black, piękny,delikatny makijaż marsi, za szczepienie i odwagę ![]() Cytat:
Cytat:
za 4+ ![]() i dla Bartusia a obroty i wagę ![]() Cytat:
widać że imprezka udana ![]() Idę zrobić śniadanie, umyć włosy i będę nadrabiać dalej
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-26 o 09:14 |
|||
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co z tego, że kładę się razem z nią ok 20
|
|
|
|
|
#322 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Karusia Śliczne dzieciaczki! A jakie podobnr do siebie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poucinało mo cytaty Lenova, trzymam kciuki za to, żeby ta diagnoza była błędna. Fewciu Czyli jednak skaza, teraz przynajmniej wiesz, na czym stoisz Czytam dalej.... Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-06-26 o 09:16 |
||||||||
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytęJa nawet drugiego nie dostałam, bo to chyba trzeba było się zarejestrować gdzieś?
|
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Bijkirka :brawo:
mi dziś się śnił instruktor ![]() Jestem prawie nieprzytomna, mała jest taka niespokojna w nocy, non stop się wierci i marudzi że prawie wcale nie spałam, dopiero po 7 jak wstałyśmy to dałam jej Ibalgin i narazie śpi, kiedy te zęby wylezą ja się pytam? już nawet dentinox nie pomaga. wczoraj byłyśmy cały dzień na wsi, non stop padało, do tego nie miałam telewizji przez ten deszcz i w mieszkaniu szarówka (mieszkam na parterze) wiuęc spakowałyśmy się i wiola do babci ;-)
|
#326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Silver
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
silver kciuki!
Evel czekam na paczkę napisz mi ile mam Ci zwrócić i nr konta |
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah
Black piękny makijaż Nawijko za samodzielne zaśnięcie, u nas jeszcze się nie zdarzyło...iffonka za obronęszklanko cieszę się że to nic poważnego z Ewcią karusia śliczne dzieciaki Lady mam nadzieję że z Piotrusiem już lepiej fewciu, badziu - współczuję nocki ![]() ezzo silver za nereczkę Mąż wstał dziś z Igorkiem o 5:20 a ja pospałam do 7:30. Jak wstałam i weszłam do pokoju to Igi był w leżaczku i bawił się swoimi stópkami. I jak mnie zobaczył to od razu zaciesz i wiecie co zrobił? Wyciągnął do góry rączki w moim kierunku tak jakby chciał żebym go na ręce wzięła...aż mi łezka w oku się zakręciła ![]() A w załączniku mój łobuz. Zrobił sobie dziurę między ochraniaczami i rozwiązuje...a jaki zaciesz przy tym jak mnie widzi przez tą szczelinę
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-26 o 09:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

kazdy mówi, ze nie ma to jak mieszkac osobno 

bedziemy we Wrocku chyba 9go lipca
doczytałam, ze ma podwyższoną temp, ja bym dała

nołłej 

konsultuj!!

a wogóle to się nauczyła pięknie jeść zupki łyżeczką - tylko na owocki się buntuje - chyba nie będzie za bardzo lubić...
Oczywiście kręciła się w międzyczasie - ja budziłam się co chwila sprawdzić czy żyje
ale ładnie to to chodzi i w sumie ładnie wygląda
za wizytę