|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
A ja nie mam siły do moich loków. Użyłam dzisiaj pianki z Nivei i moje loki są również po niej szorstkie i nie miłe w dotyku
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śląska Polibuda to wciąż jedna z najlepszych publicznych uczelni technicznych, a budownictwo z tego co się orientuję stoi tam wyjątkowo dobrze, więc wcale się nie dziwię tym dylematom co do wyboru uczelni. ![]() Nie oszukujmy się- życie w Gliwicach jest tańsze. A możliwości zarobku porównywalne, biorąc pod uwagę branżę budowlaną (nie tylko w samych Gliwicach!)- zaryzykowałabym stwierdzenie, że nawet większe niż w Kraku.. Nie wiem jak ze stypendiami- tu wygrywać może rzeczywiście Kraków. W Gliwicach jest okej, może atrakcji trochę mniej, ale przecież wódka stoi w każdym monopolowym, nie?
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Limone Tak, dokładnie taak. Mówił mi proszę weź mnie obiecuję, że będziesz miała GHY (good hair year)
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-07-09 o 22:24 |
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do zarobków to miałam na myśli raczej te w trakcie studiów - w Krakowie zapewne łatwiej dla studenta o jakąś pracę dorywczą ![]() jakoś tak mi się palnęło, bo znam dużo osób z Gliwic, które właśnie uciekały na studia do Warszawy, generalnie do większych miast... ale może moi to humaniści, nie technicy
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Limone, deszczowy pies mam nadzieję, że z wdzięczności zdziała u mnie cuda
|
|
|
|
#2857 |
|
Konto usunięte
|
Wstawiłam zdjęcia
![]() Przed cięciem. https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=160077 Wiem, wiem. Na zdjęciu mam ładne, długie włosy. Ale nie widać jak końcówki są bardzo porozdwajane . Stąd właśnie to większe cięciehttps://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=160078 Po ścięciu. Ścięłam wszystkie rozdwojone i zniszczone końcówki |
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
co do poczty polskiej to ja sama nie dostałam już 3 paczek nie poleconych, więc no... Z podforum biżuteryjnego, tudzież w ogóle rękodzielniczego (zrób to sama) nikt już nie wysyła inaczej niż polecoonym/paczkę, bo ginie na potęgę!
Pójście na pocztę w sprawie reklamacji przesyłki bez dowodu nadania to tylko strata czasu, nie jesteś w stanie udowodnić, że ta przesylka istnieje, więc cóż, poczta uważa, że jej nie było, tu cytat "jak Pani chce, żeby nie ginęły to trzeba poleconym wysyłać" ot i tyle w temacie, z taką nie pogadasz
|
#2860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos roboty, Xminor niech idzie na kurs Autocada, bo to interes jest, ja powiadam! W biurach projektowych potrzebują parobków do robienia inwentaryzacji i dają studentom niezłą kasę za robienie rysunków. Ot, taka rada starszej Cioci.. ![]() .. Cioci, która od jutra zaczyna robić za parobka właśnie. Co prawda nie rysunki a upierdliwa robota w excelu, ale wybrzydzać za bardzo nie będę przecież.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-07-09 o 22:40 |
|
|
|
|
#2863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
do mnie kiedyś nie dotarła paczka z allegro, bo wybrałam z przyzwyczajenia najtańszą przesyłkę, która okazała się być niepolecona . na szczęście nie zapłaciłam wtedy dużo.a dziewczynom najwyżej następne odlewki wyślę, i tak mam tego dużo. ![]() Cytat:
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
domi Ale ładne włoski!!!
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-07-09 o 22:45 |
|
|
|
#2865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi ślicznie wyglądają!
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iu-wlosow.html używała któraś? bo skład mocno zachęcający
|
#2868 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam taką odżywkę b/s zawierającą masę olei, wygrzebałam kiedyś w TK Maxie, więc na pewno ją zabiorę. Poza tym chyba trzeba je silikonami zabezpieczać? Zamierzam zabrać jedwab z GP i jako odżywkę d/s chyba zdecyduję się na Oleo. I delikatny szampon. luxorzyna masz już jakieś plany co zabrać? Cytat:
pluskotko gratuluję!
|
||
|
|
|
#2869 |
|
Raczkowanie
|
Pytam, sie gdzie? Bo wlasnie szukam czegos takiego szukam i nic!
|
|
|
|
#2870 |
|
Konto usunięte
|
W końcu was nadrobiłam, spamerki
i żeby było śmieszniej, zapomniałam co chciałam rzec Marne, bo po cichu liczyłam na więcej. Jeszcze jakieś 30cm do celu |
|
|
|
#2871 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do poziomu uczelni, to wydaje mi się że budownictwo na AGH nie jest wcale na rewelacyjnym poziomie. AGH jest oczywiście świetną uczelnią, ale wydaje mi się że nie koniecznie budownictwo jest tam tak dobrze prowadzone. Cytat:
![]() Oczywiscie ścięcie wyszło im na ogromny + |
|||
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Grrr.. Ale się zdenerwowałam. Chciałam sobie pospać, nie muszę rano nigdzie wychodzić, a tu o 7.55 dzwoni domofon, bo robili coś na klatce, nie otwarłam, ale po tym zaczęli jeszcze wiercić.. No to po spaniu
Na włosy na noc nałożyłam lniany, zaraz może jeszcze dołożę masełko kakaowe Isany i po godzince zmyję
|
#2873 | |||
|
Zakorzenienie
|
jasne, że tak
ehh fajnie macie, że się tak spotykacie muszę się chyba do Was wybrać Cytat:
Cytat:
trzeba było się zgodzić, może byś miliony zgarnęła Cytat:
|
|
#2874 |
|
Spaceroholiczka
|
Melduję się z Zabrza i informuję, że znów miałam gładką taflę włosów po wczorajszym miksie, a mleczna płukanja uspokoiła mi nieco skalp
Jutro ukręcę podobny, acz bez protein
|
|
|
|
#2875 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie, że nie mogę się teraz przyzwyczaić? Mam, nadzieję że przestaną się rozdwajać i zaczną bardzo szybko rosnąć.
|
||||||
|
|
|
#2876 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() ja też już zakwalifikowana na AGH
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Etam, hardkorów wielkich nie będzie, bez stresów, bo robota jest z polecenia- znajomy rodziców potrzebuje pomocy na już, bo dostał za duży projekt i zbyt krótki termin, więc rozdziela robotę po znajomych z branży.. Grunt, że robota w domu i mogę na siku wychodzić kiedy zechcę, ha ha.
![]() Cytat:
to mejli się zwykle trzeba dużo nawysyłać do biur z okolicy, bo oni sami z siebie ofert na stanowisko 'parobka' nie rzucają. Jeżeli rusza sezon, mniejsze biura głupieją- najpierw biorą wszystkie projekty, jakie tylko można, a potem płaczą, bo terminy. Teraz jest sezon, więc.. ![]() I takich mniejszych biur rzeba szukać- jednoarchitektowych ( ), bo one najchętniej zlecają wykonanie konkretnych elementów projektu. Najłatwiej znaleźć coś w Katowicach, Sosnowcu, przypuszczam, że i w Gliwicach, bo to najbardziej intensywnie rozwijające się miasta. Ale nie mówię, żeby tylko do tych się ograniczać, bo przecież aglomerację mamy zacną, 19 miast do wyboru. ![]() Cytat:
![]() Z drugiej strony, jeżeli mają tam, jak mówi Karmazynka, same bezalkoholowe Bierdonki to ja rzeczywiście bym podziękowała..
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym się chciała z Wami spotkać
Ale wszystkie tak daleko mieszkacie
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

dyplom z Krakowa też wygląda inaczej niż z Gliwic. Co do kasy - w Krakowie miałabyś inne perspektywy zarobku, poza tym może jakieś stypendium socjalne? Mam koleżankę z naprawdę niezamożnej rodziny, która spokojnie sobie radzi w Krakowie i właśnie na AGH. I często akademik wychodzi tak samo cenowo jak wynajęcie pokoju w jakimś mieszkaniu. 

. Stąd właśnie to większe cięcie

do mnie kiedyś nie dotarła paczka z allegro, bo wybrałam z przyzwyczajenia najtańszą przesyłkę, która okazała się być niepolecona
. na szczęście nie zapłaciłam wtedy dużo.
Marne, bo po cichu liczyłam na więcej. Jeszcze jakieś 30cm do celu