|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ponad 10kg Ci spadło a on dalej nic?! ![]() ![]() No roznica miedzy styczniem a lipcem jest mega ![]() ![]() Jesteś smuklejsza, bardziej zbita ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Też to zauważyłam, że jest mniejszy ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Kala, zdjecia zobacze jak bede na kompie.
Teraz ide zrobic goferki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ALe najwazniejsze że ja widze, i inni też bo w pracy już mi chyba wszyscy powiedzieli ![]() Ostatnio kumpela mi mówi że zawsze ja byłam "większa" od niej a teraz chudzina jestem i ją wprawiam w kompleksy ![]() Pupa to zasługa zuzki i przysiadów z zwow-ów, no i ostatnio prawie codziennie robię mel b pośladki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Wybaczcie, że tak nudzę, ale nie mogę znaleźć nigdzie: czy mogę dodawać do potraw przecier pomidorowy niesłodzony?
![]() |
#4295 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie się poczułam zmotywowana ![]() ![]() a Twój TŻ albo jest lekko ślepy albo udaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No pewnie ! Przecier to podstawa ![]() ![]() Z H&M-u ![]() no nie mówi ale chyba widzi, wiecie jak faceci ![]() ![]() ![]() ![]() Tyłek zjechał i to w tym miesiącu najbardziej ![]() Kocham go ![]() ![]() Ahhhh ta moja wrodzona skromność ![]() A ja juz po zuzce (57 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Kaaaala, co za figura!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
Aaaa, zrobiłam Mel B na pośladki i brzuch, jak na początek to było ciężko, bardzo ciężko... Muszę zmienić się z kanapowca w sportowca
![]()
#4300 |
Zakorzenienie
|
Trzeci bezgrzeszny dzien za mna. Czekam tylko az mi przejdzie bol calego ciala i wracam do wieczornego biegania. Patrzcie co mam "fajnego" na udzie:P
Dodalo sie zdjecie? Bo z telefonu pisze i nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ![]() Dawaj !!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dizś zjadłam prawie 3 kawałki ciasta z rabarbarem i kruszonką ![]() ![]() ![]() No i piłam of kors... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie pije whisky z colą ZERO
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Kala, wybaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Witam po sniadanku : 2 bulki z serem topionym i jajkiem, jajecznica na pomidorze z 2 jajek + 4 ogorki z dzialeczki
![]() Zrobilam bulki: 3lyzki otrebow owsianych; 1 lyzka zmielonych platkow owsianych; 1,5 lyzki odzywki bialkowej o smaku kruszonego ciasta(lepiej byloby dac bezsmakowa, ale nie mam, zamiast tego mozna dac mleko w proszku); odrobina sody oczyszczonej, tabletka slodziku(nastepnym razem jej nie dam, tylko dodam jakies przyprawy); 125g twarogu; jajko. Wszystko oprocz jajka wymieszalam ze soba i odstawilam az nagrzal sie piekarnik (175stopni). Pozniej do masy dodalam zoltko, a bialko ubilam na bardzo sztywno z sola. Wymieszalam dokladnie wszystko i nalozylam na blache 3 takie jakby placki. Wyszly pyszne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Ja witam dziś na małym kacu
![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() No ta 60-tka na liczniku mi się marzy powiem szczerze ![]() Ale chce po prostu zrzucić cały brzuszek no i z nóg trochę by się przydało ![]() Ale Ci powiem że nie mam jakieś "spiny" na to ![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobię dziś lub jutro ![]() Super przepis kochana, dzięki ![]() A mi TŻ właśnie jajecznicę robi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupie sobie masło Primaviki, albo sama zrobię i następnym razem zjem je z masłem orzechowym ![]() Planuję zrobić więcej porcji i połowę zrobić na słono, a połowę na słodko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dopiero jestem po śniadaniu, bo długo nie mogłam zasnąć, a jak zasnęłam, to wstałam po 12 ![]() I zrobiłam sobie wrapy z sałaty, chudej wędliny, chrzanu i warzyw ![]() ![]() Dzisiaj mam ciężki orzech do zgryzienia, bo planuję nam jedzenie na cały tydzień i planujemy duże zakupy. Co sobie wymyślę coś fajnego, to mi TŻ kręci nosem, że on tego nie zje, bo za dużo warzyw... |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem po imprezie... Nie bijcie, ale zgrzeszyłam. I to porządnie. Ale widzę, że nie było warto. Więc chyba robię sobie przynajmniej 2 tygodnie bez imprez bo w sumie ostatnio chodziłam praktycznie co wieczór na domówkę albo do knajpy. Po takim zgrzeszeniu zastanawiam się czy nie zacząć z powrotem całych dwóch tygodni bo po wczoraj na pewno będę miała ładne jojo ![]() ![]()
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia co Ci powiedzieć... wydaje mi się, że nie a sensu o całe 2 tygodnie wydłużać I fazy po jednej imprezie... ja po jednym grzesznym dniu planuję o 1 dzień dłużej, ale moja i tak ma trwać 3 tygodnie, nie 2, bo tak mi kazała dietetyczka, więc jestem w trochę innej sytuacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Strzelaj lub emigruj!
|
cześc Dziewczyny
![]() Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do wątku ![]() Postanowiłam przerzucić się na dietę SB, ponieważ ze wszystkich wariackich diet wydaje mi się być najbardziej rozsądna i najmniej restrykcyjna ![]() Krótko o mnie. Mam do zrzucenia jakieś 25 kg. Waga od zawsze waha mi się cały czas- trochę schudnę, potem przytyję i tak w kółko macieju ![]() Czuję, że mam potencjał, żeby schudnąć (wiem, to śmiesznie brzmi)- lubię sport, biegam codziennie, ale co z tego, skoro zawsze niweczę swoje osiągnięcia wieczornym żarciem. ![]() Czuję też, że przez wszystkie te pseudodiety mam zwolniony metabolizm i mam nadzieję, że SB mi w tym pomoże... Przeglądałam jadłospisy i cieszę się na fazę I, bo uwielbiam białe seru, kurczaka i jajka w zasadzie mogłabym to jeść cały czas ![]() Najbardziej jednak niepokoi mnie brak chleba-coprawda nie jem go wiele- tylko na śniadanie i do pracy. Mam nadzieję, że ten wątek mi pomoże. ![]()
#4311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć khloe ![]()
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj bylo grzesznie, ale to dlatego, ze bylam caly dzien poza domem i w sumie od rana do wieczora bylam na jogurtach, wiec przekroczylam dzienna dawke, innych grzechow brak
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szkoda bo I faza to tylko 14 dni... W sumie nie zaleca się jej przedłużania, ani tym bardziej powtarzania... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() SB jest super zobaczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej laseczki, witam z owsianką z owocami i po porannym cardio party z szalinką ![]() Od razu się człowiek lepiej czuje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po bardzo długiej przerwie moje staruchy kochane i także nowe plażowiczki
![]() ![]() Nie nadrobię wątku, bo trwałoby to strasznie długo, co najwyżej przejadę poglądowo po stronach. Może jakaś dobra dusza by mi streściła w paru zdaniach co się działo jak mnie nie było? ![]()
#4316 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zbadalam sie ![]() Schudlam 1.9kg ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Kretkaaaaaaa!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() I co tam Ci wyszło w badaniach? Za kilogramy gratuluję, no wreszcie coś poszło, ruszyło się, no! ![]() ![]() Niech każda się podzieli co tam u niej przez ten miesiąc się działo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ![]() ![]()
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszło mi, że mam WSZYSTKO w normie. Pani doktor zrobila mi badania z krwi na wszystko co możliwe, nawet witamina D mi wyszła w normie i pytala czy biorę jakieś dodatkowe witaminki bo zwykle jest poniżej poziomu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
A ja w koncu dostalam @, po 5 miesiacach
![]() Dzisiaj na sniadanie zjadlam 4 buleczki, 2 z serkiem topionym i jajkiem, 1 z maslem orzechowym, a 1 z dzemem ![]() ![]() Myslicie, ze jak wczoraj przesadzilam z mlekiem, to dzis mam go nie pic wcale? Chociaz dla mnie taki grzech, to nie grzech ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-07-15 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.