|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
a co do wizazu moj Paul nie ma nic przeciwko temu.
ja mu tylko zawsze mowie, ile dziewczyn juz urodzilo dzis i ktora jestem na liscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
laski pytanko: rano przytulałam się z mężem, potem poszliśmy na spacer i podczas spaceru poczułam mokro na wkładce. jak szłam co pewien czas czułam, że coś mi lekko leci. przyszłam do domu, wkładka była cała mokra, majtki też. ale przebrałam się i cisza, nowa wkładka jest sucha i nic się nie dzieje
![]() ![]()
#723 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
pokaze Wam zdjecie brzucha mojego.
malaczarna i Twoje "zacmienie slonca" bylo inspiracja ![]() u mnie zdjecia mają tytuł" PORANEK Z DZICKIEM |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
witam sie
![]() Michaś urodził sie 17 lipca o godzinie 12 w samo poludnie poprzez cc. Niestety kroplowki nie dzialaly na mnie na doatek mam wklesle brodawki i maly nie chce pic nawet przez kapturki i musze odciagac, powiedzcie mi czy dajecie tez wode zwykla do picia? bo moj co chwile chce pic a mleka bardzo duzo wypija i nie nadazam odciagac ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
lachryma mysle ze to moze "resztki spermy" po przytulaniu???
ja zwykle po seksie jestem bardzo wilgotna i tez mam dosyc duuuzo wydzieliny. obserwuj czy dalej sie "lejesz" wody plodowe raczej by byly w wiekszych ilosciach i jesli by juz zaczely leciec i kropic to nie przepatrzyłyby tak szybko ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
super!!! z karmieniem spokojnie, poczatki sa bardzo bardzo trudne, niektore dziewczyny mowia ze to WALKA, ktora warto stoczyc! powodzenia, nie poddawaj sie i trzymamy kciuki za sukces |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Aaaa NENI dajesz dajesz nie przestajesz ! Ja przy 8cm kopalam położna, a Ty masz sile smsy slac, no niezłe. Pewnie już sciskasz Kubusia!!
madi dzisiaj nie muszę nawet nic odsypiac, bo mały się budził o 12, 3:30, 6:30 i 9 gdzie o 9 wygonilam Tzta z łóżka do opieki nad nim ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Kathe ogromne gratulacje !!!! Ja mojego dopajam woda przygotowana lub herbatka hippa jak jest tak gorąco.. Odnośnie kp niestety nie pomogę bo my na mm
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ważył, jaki długi? GRATULACJE!!! Zaraz dziewczynki cos pewnie doradzą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lachryma, pewnie to po przytulankach, po prostu wydzieliny Wasze ![]() Domcia, fajnie widzac na zdjeciu nad zlewem jak Sara sie odksztalca po lewej stronie ![]()
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
jakierka no widac widac, ona wlasnie po lewej ma nogi, a prawda strona to plecki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
się sączyły wody, ale to były takie ilości, że w kilka sekund zalewały podkład. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do karmienia to nie wiem, ale trzymam kciuki ![]() ciekawe jaki kolor cieni do powiek wybrała Neni ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam ze dzis sie odzywam, ale wczoraj przyszlam ze szpitala a w szpitalu nie mialam glowy na internet... lezalam tam 9 dni i jestem wykonczona emocjonalmnie, nawajzneisze ze Michas zdorwy!!!
Wazył 3900 i 56 cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
odpaliłam kompa, ale najpierw muszę pocztę ogarnąć
ja durna z radości powrotu do domu chciałam ogarnąć i się szybko odbiło, ale niektóre rzeczy musiałam zrobić np. wstawić pranie ubranek piotrusia, tż oczywiście rozwiesił ja tylko wstawiłam myślalam, że już po tygodniu w szpitalu od cc mogę w domu zrobić wszystko, ale się myliłam jednak lekarz dobrze powiedział, że byłam poważnie chora na wypisie mam ciąża I w 37hbd. Poród I. Położenie płodu podłużne główkowe. Post I. Cholestaza ciężarnych. Zagrażająca rzucawka. Zespół HELLP. |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
nieźle Cię przetrzymali!Super, ze masz juz Michasia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
dzieki za odpowiedzi, tez obstawiam, ze to nasza wspolna mieszanka
![]() ![]() Kathe- GRATULACJE DLA WAS ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#737 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
SMS OD NENI :
Kubus juz jest! Urodzil sie o 11.00, wazy 3800 i ma 58 cm, dostal 10 punktow i ma duzo czarnych wloskow. Bylo okropnie, nie umialam przec, nacieli mnie i naciskali na brzuch. Polozne za to byly super. Podziekuj za kciuki i pozdrow dziewczyny ![]() ![]()
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neni gratulacje!!! Wracaj do sił!!! i do nas z Kubusiem!!! Czyli zgagę miałaś:P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neni dałaś radę!!! gratulacje wielkie!!! super |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |||||||
Rozeznanie
|
Cześć,
Wróciłam z placu zabaw. Byłyśmy same z Gosią - cały plac zabaw dla nas ![]() ![]() Po południu jedziemy do znajomych, co mają córeczkę dwa miesiące starszą od Gosi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaskierka i Magolina - ![]() Samantha7 - ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego tak długo leżeliście? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam Kubusia na świecie ![]() Karolajn brawa dla Hani za miesiąc ![]() Fiazo nie przemęczaj się ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
gratuluję wszystkim dziewczynom maluszków
![]() czerwony balonik my to się chyba umówiłyśmy nieświadomie na wspólny termin porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Kathe,Neni serdeczne gratulacje!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
NENI moje gratulacje!!! Najważniejsze, że Kubuś jest już z Wami
![]() Wracaj do sił i ucałuj malutkiego ![]() Urodziłaś w mój termin porodu moja droga ![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kubus jest chyba najdluzszym dzieckiem sposrod tych urodzonych ![]() Mam nadzieje, ze szybko sie pozbierasz po porodzie i Kubus dostarczy Ci wiele radosci i milosci ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
w klubie slodka niespodzianka od Neni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj mówiłam do TŻ, że jest pełnia i pewnie trochę porodów będzie. Wchodzę na wizaż i się nie pomyliłam. ![]() A mnie dzisiaj od rana mdli, co chwilkę boli brzuch jak na @ i czuje parcie na siku i to drugie...
![]() |
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.