|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Cytat:
To super, że się dobrze bawiliście Nie ma to jak rosół po imprezie - zawsze ratuje mój żołądek ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4189059 9]laseczka Hihi ![]() Cytat:
? Od swojego TŻ nie będziesz wyższa, a reszta facetów będzie co najwyżej podziwiać Twoje piękne, długie nogi ![]() Cytat:
Ależ długi ten welon miała PM Chciałabyś taki czy krótszy?Włosy śliczne masz, takie zdrowe ![]() Tato mnie dziś zaprosił na wspólne bieganie Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że w samo południe biegaliśmy wokół boiska, na którym nie było ani skrawka cienia Po 15 minutach ciągłego biegu dałam sobie spokój i przeszłam na marszo-biegi. Po 30 minutach stwierdziłam, że nie dam rady, poszłam sobie usiąść pod drzewem, ale na koniec tato i tak mnie namówił na dwa ostatnie okrążenia Oczywiście on biegał 45 minut bez przerwy i wyglądał jakby mógł zrobić drugie tyle Ja byłam czerwona jakbym przebiegła maraton Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-21 o 14:56 |
||||
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że przebiegłaś cokolwiek:, lepiej mało niż w ogóleZazdroszczę Ci talii ![]() Ja jestem po pierwszym dniu nauki jazdy na rolkach , żadnego upadku nie było , pod koniec załapałam o co chodzi, ale jeszcze muszę się podtrzymywać kogoś
|
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak Ci się podobało ? Gratuluję , mnie się zdarzyło kilka razy upaść w swoich początkach Lubię jeździć na rolkach, ale nie robię żadnego szału, po prostu umiem się na nich utrzymać i jechać średnią prędkością. Niestety nie mam z kim jeździć
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podobało, chociaż na początku zwątpiłam, człapałam tylko i nie mogłam się odbić
![]() Ja mogę jeździć z siostrą, która też dzisiaj się uczyła, no ale tylko na wakacjach i jak kupimy rolki bo dziś pożyczyłyśmy. W ogóle to mamy plan nauczyć się jeździć na łyżwach, nartach i rolkach, oraz powrócić do jazdy konno
|
|
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raczej będę chciała krótki. W ogóle to znalazłam wymarzoną suknię ślubną ale narazie na necie ![]() Cytat:
wszystko przez to, że muszę jechać autem nad jeziorko ładny kawałek
|
|
#4626 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Koniecznie będziemy musieli pojechać w tę zimę również, nawet jeśli tylko na weekend ![]() Jeździłaś konno ![]() Cytat:
![]() Wróciłam właśnie z dwugodzinnego basenu, jestem padnięta Przez prawie cały czas grałam w piłkę, jutro przewiduję zakwasy na całym ciele
|
||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na nartach próbowałam jakieś 8 lat temu, ale skutek był marny, na łyżwach próbowałam 2 lata temu, ale przyjaciółka zwątpiła we mnie ![]() Haha ![]() Zazdroszczę basenu, chwilowo nie mam z kim chodzić, jeszcze nie wypróbowałam tego stroju nowego
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-07-21 o 20:30 |
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17707.html strasznie podoba mi się ten gorset, a co do dołu to mogłaby być trochę mniej rozłożysta
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja często mam coś takiego, że początki mam dobre, a później nie robię postępów ![]() Tak, całkiem na drugą stronę! Ach, gdybym znalazła zdjęcie to bym Ci pokazała Nogi mi zostały na siodle, ale głową wisiałam w dół Żadna koleżanka nie da się wyciągnąć na basen ? Albo siostra ?---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja potrzebuję kogoś z dużą cierpliwością żeby mnie nauczył, bo ja jak powiem, że czegoś nie zrobię to nie zrobię dopóki się nie oswoję, ale z drugiej strony trzeba mnie też czasami kopnąć w tyłek ![]() Wyobraziłam sobie ![]() Koleżanka nie, bo "gruba jestem"/"nie mam stroju"/"po co"/"oj nie, chodź na piwo"
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale argumenty Moja koleżanka waży sporo więcej ode mnie, a codziennie przepływa 60(!) basenów i wiem, że w razie czego zawsze mogę na nią liczyć Zakłada jednoczęściowy strój i jakoś żyje ![]() Jak ona złamała te palce ?! Biedna
|
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Grała w siatkówkę plażową i niefortunnie upadła
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jedna pływa, jedna grała kiedyś w drużynie siatkarskiej, jedna jeździ świetnie na nartach, a reszta też średnio
Ale za to mój TŻ gra w tenisa, pływa, jeździ na nartach, jak trzeba to i pobiega, generalnie jest dość wysportowany Ja natomiast, cóż, talentu do sportu nie mam, ale postanowiłam się nie zniechęcać z tego powodu
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to nie masz talentu do sportu? Biegasz, pływasz, jeździsz na rolkach, łyżwach, nartach. Jedynie z końmi Ci trochę nie wyszło
|
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() Wiesz, to że uprawiam sport nie oznacza, że jestem w nim dobra Hahaha, no niestety Ale może kiedyś zrobię drugie podejście Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Strasznie drga mi warga od kilku minut, myślicie że to brak magnezu ? W dodatku mam okropne skurcze w nocy. Na wszelki wypadek sobie rozpuściłam jedną tabletkę w wodzie. To pewnie przez to, że siostra mi ostatnio codziennie serwuje kawę mrożoną z lodami
|
|
|
|
|
#4637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nie odzywałam się, ale czytałam ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4185427 5] [...] youtuberka RhaeaEstelle jest prześliczna Dawno nie widziałam tak fajnej dziewczyny [/QUOTE]Prześliczna Cytat:
najbardziej tego ostatniego, marzę o nauce jazdy konnej, ale obliczyłam, że finansowo nie dam sobie rady To pochłania mnóstwo kasy. Dopiero za dwa lata będę miała szansę spróbować, kiedy skończę studia... Nie mogę się już doczekać czasem... Chciałabym robić wiele rzeczy, ale czuję się ograniczona ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, a czy ja bym mogła też należeć do Waszego klubu? ![]() Zechcecie mnie przyjąć?
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Jak Christi się pojawi, to pewnie Cie przyjmie ![]() Co porabiałaś ostatnimi czasy ?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() Cóż... maluję ogrodzenie wstaję rano, maluję, tak mi mija dzień, a wieczorami czytam/gram skończyłam "Ławę przysięgłych" - jeśli chodzi o opinię wystarczy napisać, że zamierzam kupić wszystko co gość napisał na allegro już sobie wypatrzyłam dwie następne, jutro zamówię Jeszcze film sobie obejrzę w najbliższym czasie. Poza tym przez malowanie czuję, że mi brakuje czasu - wszystko bym chciała zrobić, a nic nie mogę muszę angielski ogarnąć, bo taki miałam plan + przeczytać książkę dot. historii, a jeszcze prawie cały sierpień muszę poświęcić na naukę do poprawek Zgroza ![]()
|
|
|
#4640 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aysell, mnie też właśnie finanse wstrzymały przed jazdą . Najpierw było to 25zl za pół godziny, później zdobyłam kontakty i było 15 zl za godzinę, a później ten facet tam przestał pracować i |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4189774 7]
![]() suknia ładna, ale wolałabym swobodnie opadającą i całą w koronce Lepiej Ci się ćwiczy na siłowni niż w domu ? Ja oczywiście po wczorajszym sporcie zakwasy Wieczorem idę na kluby z koleżankami, więc może w tańcu się rozbiją ![]() Respiro, nie rzuciły Ci się może w oczy na świebodzkim czarne cygaretki ? Coś w ten deseń: http://images.kangoo.pl/53551047/90/..._granatowe.jpg . Wiem, że czasami tam bywasz, dlatego pytam ![]() Cytat:
W ogóle stwierdziłam, że jak już wyjem Belissę sun i cynk, to kupuję sobie Falvit, który zawiera kompleks różnych witamin i minerałów Teraz musisz do kolejnego pana się ładnie uśmiechnąć żebyś mogła ujeżdżać konie taniej ![]()
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Vinga, kawa wypłukuje magnez więc sobie go uzupełnij
![]() Ale pogoda piękna jest !! nic tylko nad wodę jechać, a nawet nie mam z kim, nie mam czasu dopiero w środę bym mogła, a wtedy pewnie się pogoda zepsuje
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pogoda dopisuje, a tu trzeba do pracy chodzić
dzisiaj miałam trochę nieciekawy dzień w pracy, taki dołujący no i do tego mój zatkany nos, który męczy mnie od dwóch miesięcy doprowadza mnie do szału ale zdrzemnęłam się no i moje humory przeszły![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- 5km biegu zaliczone ![]() mam pytanie do dziewczyn, które zajadają siemię lniane - jecie je tak w całości? chciałabym dodawać siemię do owsianki, a wiem że takie mielone szybko traci swoje właściwości.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140802580114.html Edytowane przez lexie42 Czas edycji: 2013-07-22 o 20:47 |
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeeej!
Wróciłam! Było cudooownie I tylu polaków Strasznie fajnie było, uśmiałam sie, opalałam. Spaliłam sobie cały tył ciała, bo poszłam na chwilę na takie płytki z moim (czarnym) ręcznikiem położyłam się, muza i tak dalej i zasnęłam na około godzinę, i jak się obudziłam to tylko poczułam pieczenie na łydkach, plecach itd. więc teraz ładnie skórka schodzi W ogóle tam w mieście wieczorem grają indianie tacy fajni Jeden z nich mi seks proponował |
|
|
|
#4647 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie mi wyjaśnić jedną kwestię związaną ze studiami? Bo zaczęłam panikować... Jak wiecie dostałam się na ten sam kierunek studiów, ale dziennie na inną uczelnię i przenoszę się tam. Jednak na razie nie rezygnowałam u mnie z wieczorowych, ponieważ nie chciałam pozostać bez legitymacji do października
Błagam, powiedzcie mi, że tych dziennych studiów nie policzą mi jako drugi kierunek i nie będę musiała płacić ?
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Ale skoro tam jesteś na wieczorowych i płaciłaś to wydaje mi się, że nie, bo masz prawo studiować te 5 lat za darmo, a to będzie Twój pierwszy rok na stacjonarnych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

oddaj 
zazdroszczę
? Od swojego TŻ nie będziesz wyższa, a reszta facetów będzie co najwyżej podziwiać Twoje piękne, długie nogi
Po 15 minutach ciągłego biegu dałam sobie spokój i przeszłam na marszo-biegi. Po 30 minutach stwierdziłam, że nie dam rady, poszłam sobie usiąść pod drzewem, ale na koniec tato i tak mnie namówił na dwa ostatnie okrążenia
Ja byłam czerwona jakbym przebiegła maraton 
Ważne, że przebiegłaś cokolwiek:, lepiej mało niż w ogóle
, pod koniec załapałam o co chodzi, ale jeszcze muszę się podtrzymywać kogoś

? Albo siostra
.
To pochłania mnóstwo kasy. Dopiero za dwa lata będę miała szansę spróbować, kiedy skończę studia... Nie mogę się już doczekać czasem... Chciałabym robić wiele rzeczy, ale czuję się ograniczona