|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko upałom, nawet je lubię Ale na ślubie zdecydowanie wolałabym temp. w okolicach maksymalnie 25 stopni...Dzisiejszy skalpel w tej temperaturze to był hardkor Stchórzyliśmy i idziemy do spowiedzi za tydzień
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
|
|
|
#2704 | |
|
potworkowa
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Ale znalazł
jestem dumna :Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
Ja się dzisiaj dowiedziałam, żeby się mojemu proboszczowi nie przyznawać, że mieszkamy razem bo nam ślubu nie udzieli...
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę z
Cytat:
Aaaa to ja tam nie wiem...tak dobrze to się nie poznaliśmy ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołta
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2711 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, mam nadzieję, że moi goście to jednak ludzie poważni Cytat:
mama mojego TZta niby też nam przekazywała przez ostatni tydzień, że Ci którzy w dniu dostania zaproszeń nam mówili, że będą na 100% to na prawdę będą na 100% bo z nimi się widziała i jej mówili.I teraz jest dziwna sytuacja bo tak jak pisałam, 90% osób w dniu gdy rozwozililiśmy zaproszenia nam potwierdzała od razu przybycie, a 70% z nich dodała, że już nie będą dzwonić bo na 100% idą. Ale my wszystkie zaproszenia rozdaliśmy na początku maja więc coś się mogło zmienić każdemu i teraz nie wiem czy dzwonić czy nie dzwonić ![]() Cytat:
![]() nam póki co odmówiło 5 osób i w sumie mówiąc szczerze to ja nie spodziewam się wielu odmów, na 98 zaproszonych osób spodziewam się ok 15 odmów, czyli do 5 par na pewno zadzwonimy a reszta przy zapraszaniu potwierdzała, że już dziś mówią, że będą na 100% ja winietki mam już od kilku miesięcy gotowe, zamówiłam dla wszystkich zaproszonych, ja mam tak, że wolę mieć wszystko dużo wcześniej gotowe, niektóre winietki najwyżej się wyrzuci
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-07-28 o 22:31 |
|||
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2713 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy !
Cytat:
![]() co do pogrubionego to ludzie są na prawdę niepoważni
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kuzyn też był na weselu, na które przyszło 6 osób, których na 100procent miało nie być. I też miejsc zabrakło. Bez wyobraźni są niektórzy...
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Bo niektórzy myślą że to jest tak jak kiedyś, wesele w remizie i zawsze miejsce będzie...
Całe szczęście że 4osoby nie dotarły... Swoją drogą to i tak sala była nakryta na 5osób więcej... No ale... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na TVN podawali że od 28 do 35, oby było te 28 ![]() Odebrałam wczoraj teściową z lotniska, a dziś byliśmy z nią i TZ u moich rodziców. Perfuzja, cowie, Yavanna, czy któraś z was korzystała z sali toastów w Pałacu?
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz sie ugotuje... odwodnie i umrę!!
Kawalerka na ostatnim pietrze, na rogu, z jednym malutkim wiatraczkiem to samo złooooo!!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
Melduję się,że żyję. Niestety brakuje mi czasu - jak siadam wieczorem do kompa to Wy już dawno smacznie śpicie. Ogólnie jest ciut lepiej, ale moje samopoczucie jest marne. Ruszyły trochę przygotowania do ślubu - więcej jest odrobinka radości. Jak sobie sami siadamy wieczorkiem i troszkę planujemy. |
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
wczoraj byłam cały dzień z paczką znajomych w Niedzicy - plażowaliśmy, pływaliśmy "rowerkami" i kajakami, jedliśmy frytki i gofry a dzisiaj relaksowałam się we własnym ogrodzie, pływałam, opalałam się i malowałam regał z Ikei - wyszło całkiem nieźle Aaaaa a rano byłam u spowiedzi przedślubnej, poszło jak z płatka, ksiądz mówił tylko żebym pamiętała o tym, że Bóg powinien być fundamentem rodziny, po 2 minutach byłam wolna - o dziwo, bo wyznałam wszystko, włącznie z tym że opuszczam msze święte, sypiam z TŻ i zażywam tabletki antykoncepcyjne ![]() Cytat:
![]() ![]() Paznokcie już suche (kocham Seche Vite ), uciekam do spania. Dobranoc
|
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pa
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, od ponad tygodnia siedzę w Stanach. Kiedy wstaję u Was jest koło 13-14. Potem zawsze dużo do zrobienia, trzeba gdzieś podjechać. Jak siadam wieczorkiem to u Was jest 3-5 nad ranem, więc nie ma co pisać
![]() A smutki... cóż - nie mogę się dogadać w tym domu. |
|
|
|
#2723 | ||
|
Rozeznanie
|
hej! dzięki za wsparcie
dzisiaj zrobiliśmy plan stołów, kilka godzin się głowiliśmy jak wszystkich posadzić. ![]() My też raczej poprosimy mojego wujka o Passata CC Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję,że u nas nikt takiego numeru nie odstawi...może z dwa miejsca się znajdą, ale sześć?! no way! Dziewczyny rozkminiam menu: Obiad będzie tak ok. 18:45 (ślub na 17) Potem wejdzie zimna płyta, a o 21 pierwsze ciepłe danie. I teraz mam problem, jak to ułożyć, np.: 21:00 polędwiczki wieprzowe w boczku z kluskami śląskimi 22:00 pieczone prosię 23:00 golonka na zasmażanej kapuście 0:00 oczepiny ok. 0:30 lub 0:45 tort 1:00 filet rybny z pieczarkami 2:00 flaczki wołowe 3:00 barszcz czerwony z pasztecikami Czy może od godziny 1 przesunąć wydawanie, np. filet rybny o 1:30 , potem 2:30 i 3:30??? Jak często miałyście ciepłe dania? Bo mnie się wydaje ich sporo, ale może przesadzam i goście będą głodni, jeśli coś wyrzucę??? Które najbardziej Wam się podoba? Menu 1 bordowa okładka Menu 2 Menu 3 motyw17
|
|
#2724 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow dużo masz tych ciepłych dań, praktycznie co godzinę coś, nie będzie czasu na tańce zwróć uwagę, że po torcie goście na pewno nie będą mieli ochoty od razu na gorące danie a tort masz 0:30/0:45 a fileta masz już o 1:00, do pierwszej to niektórzy mogą nawet nie zdążyć tego tortu zjeśćja mam obiad dwudaniowy, 3 gorące dania, tort, ciasta, w między czasie ludzie mogą jeść produkty z zimnej płyty i stołu wiejskiego. Planuję taki porządek: obiad o 17:30, tort 19:00, I danie 21:00, II danie 23:00 III danie 1:30-2:00 Nas czeka ustalanie menu w lokalu w przyszłą niedzielę lub poniedziałek, już niby mamy wybrane ale ciągle się zastanawiam... mnie się podoba menu 2
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-07-28 o 23:58 |
|
|
|
|
#2726 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
Zmykam do spania. Dobranoc. Zajrze do was jutro. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a listę mam podobną jak Ty
|
|
#2728 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() Witam z ranka, zastanawiam się jak przezyje ten dzień, gdy ma być 36 stopni :P
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
20 minut kolędowałam przed szafą zastanawiając się co ubrać, żeby było odpowiednie do pracy (niezbyt kuse) i jednocześnie na tyle lekkie, żebym dzisiaj nie umarła z gorąca ![]() Cytat:
spowiedź jest niby 30 minut przed każdą mszą, ksiądz przyszedł dopiero 5 minut przed no ale cóż ![]() Wcinam sałatkę z sałaty lodowej, jajka na twardo, suszonych pomidorów i siemienia lnianego, mniam
|
|
|
|
|
#2730 |
|
404 Not Found
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Dzień dobry. Ale mi się nie chce. Coś strasznego.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

Ale na ślubie zdecydowanie wolałabym temp. w okolicach maksymalnie 25 stopni...

Nasi goście zbierali się jeszcze jakiś tydzień po terminie, do niektórych sami musieliśmy dzwonić, ale ostatecznie mamy 103 lub 104 osoby ze 131 zaproszonych.

klik!