Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 17:10   #4021
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Co tak mało postów natrzaskałyście?
Stary 2013-08-02, 17:17   #4022
perfuzja
Zakorzenienie

Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D

Ja szukam mieszkań
Maz zgodził sie ze mną, ze mozemy wydać jednak wiecej niz pierwotnie planowaliśmy Bedzie duże mieszkanie
Stary 2013-08-02, 17:17   #4023
missbennet
Zakorzenienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Szkoda
Będziesz miala koronkowe bolerko?
nie, ramiączka tak jak w załączniku
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
szkoda, że fot nie ma
będą ze ślubu

idę tżtowi obiad zrobić bo wraca zaraz z pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (27,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (26,8 KB, 19 załadowań)
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:20   #4024
FlightlessBird
Zakorzenienie

TŻ na działce, ja zaczynam 3 piwko i już mi wesoło

Słucham jutrzejszej Play Listy i śpiewam "Hej co zrobiłaś? jaka głupia byłaś Łobuza spotkałaś, pokochałaś "
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:33   #4025
Laura28
Rozeznanie

Cytat:
TŻ na działce, ja zaczynam 3 piwko i już mi wesoło

Słucham jutrzejszej Play Listy i śpiewam "Hej co zrobiłaś? jaka głupia byłaś Łobuza spotkałaś, pokochałaś "
Ej i teraz ta piosenka chodzi mi po głowie
Laura28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 18:17   #4026
FlightlessBird
Zakorzenienie

to już przerasta granice jak się żremy z TŻem. mi się tym chce
Stary 2013-08-02, 18:17   #4027
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja szukam mieszkań
Maz zgodził sie ze mną, ze mozemy wydać jednak wiecej niz pierwotnie planowaliśmy Bedzie duże mieszkanie
w końcu to inwestycja na lata

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 18:23   #4028
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
O co?
Stary 2013-08-02, 18:24   #4029
perfuzja
Zakorzenienie

Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D

Cytat:
Aż tak złe?
Stary 2013-08-02, 18:26   #4030
Laura28
Rozeznanie

Cytat:
Co się dzieje?
Laura28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 18:35   #4031
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
O co?
Cytat:
Aż tak złe?
Cytat:
Napisane przez Laura28 Pokaż wiadomość
Co się dzieje?
U TŻ w pracy ostatnio nerwówka, do tego pewnie dochodzą sprawy przedślubne... No ale nie może się to odbijać na mnie
Ja też mam stresy w pracy, ale do dom ich nie przynoszę (w poprzedniej pracy to robiłam )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 19:21   #4032
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Oby krótkotrwale
Stary 2013-08-02, 20:18   #4033
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Oby krótkotrwale
my się żremy, a za godzinę godzimy, ale i tak to wkurza

Dziś przyszedł i przeprosił łachudra jedna
Stary 2013-08-02, 20:48   #4034
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam

Nie nadrabiam, bo nie mam jak...

U mnie z pracą bez zmian, tzn, mój szef "zastanawia się czy mi pozwoli pracować w mieście w którym teraz mieszkam, nowy szef dał mi czas do dziś, tak więc cały urlop i podróż poślubną zmarnowałam na szukanie pracy, którą dostałam ale i tak nie mogę mieć
Dziś myślałam, by pojechać do szefa, ale nie miałam czasu i mi się nie chciało. Z resztą i tak nic bym nie wskórała...

Będziemy starać się z mężem o dzidziusia, wtedy od razu idę na L4 i mam w d(!!!) szefa i jego plany

Nowe mieszkano prawie wysprzątane. Zostało nam jeszcze tylko znalezienie miejsca na kilka moich rzeczy, ale to już jutro, bo od rana walczymy...

Jutro TŻ idzie do pracy... obiecałam mu, że upiekę mu ciasto do pracy (takie niby ślubne) i jest problem, bo piekarnik nie działa
Mam nadzieję, że da się go jakoś uruchomić, bo nie wyobrażam sobie nieposiadania piekarnika Zaraz poszukam instrukcji obsługi. Mam nadzieję, że da się go uruchomić... Jest dość stary i ma zamazane oznaczenia... na czuja ciężko jest cokolwiek włączyć... może nie jest popsuty, tylko ja nie wiem jak przekręcić... oby...
Obiecałam też w swojej pracy, że jak wrócę, to z ciastem...

No i mamy kolejny problem:
dziś miał przyjść monter i podłączyć nam neta... i tak sobie czekaliśmy od 16-tej... i nic...
Umówił się z nami i nie przyszedł... i nie można się z nim skontaktować, bo jak próbowaliśmy zadzwonić na nr tel. z którego dzwonił, to usłyszeliśmy komunikat "nie ma takiego numeru" nie wiem jakim cudem, bo przecież jeszcze wczoraj z niego dzwonił do nas...

Teraz piszę z cudzego neta (ktoś w okolicy zapomniał zabezpieczyć go hasłem), ale parę godzin temu TŻ spr, czy wifi wisi gdzieś w powietrzu i nic nie znalazł...

Jutro znowu będę walczyć z Tepsą o neta...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 20:53   #4035
burlesque90
Zakorzenienie

Ja tak strasznie chcę z Wami posiedzieć dłużej, a normalnie nie mogę
Ale będąc na zakupach żywieniowych z mamą wzbogaciłam się o spódnicę w pastelowym żółtym kolorze oraz dwie bluzeczki
Przymierzałam spódnicę z baskinką, ale wyglądam w tym jak kosmitka, więc już wiem, że takie cudo, to raczej nie dla mnie A tak mi się marzyło mieć coś takiego

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 21:19   #4036
Viollet87
Zakorzenienie

Perfuzja, super z mieszkaniem! Tego nie kupuje się co miesiąc, warto zainwestować w większe / lepsze Trzymam kciuki, żeby udało się to ogarnąć jak najszybciej.

Byłam na obiedzie z koleżanką, a potem odwiedziłam OBI i Castoramę - kupiłam farbę do drzwi i parę dupereli A teraz popijam cydr i wcinam słonecznik

Acha! Moja kuzynka z Opola potwierdziła przybycie (4 osoby). Bardzo pozytywne zaskoczenie, bo znając sytuację obstawiałam, że nie przyjadą. Za to jedna koleżanka odmówiła, tzn. będzie na panieńskim i na ślubie, ale na wesele nie przyjdzie bo nie ma z kim - nie mam jej za złe, bo ją rozumiem. Mówi, że już na 2 weselach była sama i oba to była klapa w tym sensie, że przesiedziała je przy stoliku. Grunt, że chociaż na panieński i na ślub przyjdzie

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 21:57   #4037
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

Perfuzja, super z mieszkaniem! Tego nie kupuje się co miesiąc, warto zainwestować w większe / lepsze Trzymam kciuki, żeby udało się to ogarnąć jak najszybciej.

Byłam na obiedzie z koleżanką, a potem odwiedziłam OBI i Castoramę - kupiłam farbę do drzwi i parę dupereli A teraz popijam cydr i wcinam słonecznik

Acha! Moja kuzynka z Opola potwierdziła przybycie (4 osoby). Bardzo pozytywne zaskoczenie, bo znając sytuację obstawiałam, że nie przyjadą. Za to jedna koleżanka odmówiła, tzn. będzie na panieńskim i na ślubie, ale na wesele nie przyjdzie bo nie ma z kim - nie mam jej za złe, bo ją rozumiem. Mówi, że już na 2 weselach była sama i oba to była klapa w tym sensie, że przesiedziała je przy stoliku. Grunt, że chociaż na panieński i na ślub przyjdzie
No Przedział metrażu zmienił nam sie dramatycznie teraz szukamy juz raczej tak 80-100 metrowych mieszkań Ceny sa na tyle niskie, ze trzeba korzystać. A ze za pare lat pewnie bedziemy miec drugie dziecko, to lepiej miec zapas metrażu.

Niestety czeka nas prawie na pewno kilka miesięcy w kawalerce, i to z niemowlakiem, no ale trudno.

Cydr Super, ze sa pozytywne zaskoczenia
Stary 2013-08-02, 22:49   #4038
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
No Przedział metrażu zmienił nam sie dramatycznie teraz szukamy juz raczej tak 80-100 metrowych mieszkań Ceny sa na tyle niskie, ze trzeba korzystać. A ze za pare lat pewnie bedziemy miec drugie dziecko, to lepiej miec zapas metrażu.

Niestety czeka nas prawie na pewno kilka miesięcy w kawalerce, i to z niemowlakiem, no ale trudno.

Trzymam kciuki, żebyście znaleźli wymarzone mieszkanko!

Czy są osoby, które była na giełdzie kwiatowej w Krakowie lub w Tychach? Na którą godzinę najlepiej się tam zjawić już?

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Siedziałam i szukałam, a teraz idę spać
Na giełdzie chyba jednak będzie taniej niż na allegro

Wszystkim jutrzejszym PMkom życzę wszystkiego co najpiękniejsze w ich DNIU!

Dobranoc

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 22:57   #4039
bride88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, żebyście znaleźli wymarzone mieszkanko!

Czy są osoby, które była na giełdzie kwiatowej w Krakowie lub w Tychach? Na którą godzinę najlepiej się tam zjawić już?

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Siedziałam i szukałam, a teraz idę spać
Na giełdzie chyba jednak będzie taniej niż na allegro

Wszystkim jutrzejszym PMkom życzę wszystkiego co najpiękniejsze w ich DNIU!

Dobranoc
moja ex szefowa była zawsze na giełdzie kwiatowej w Krakowie już ok 5 rano

dobranoc

Edytowane przez bride88
Czas edycji: 2013-08-02 o 23:46
bride88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 23:49   #4040
19izka89
Rozeznanie

Ale ktoś zaspamował forum

Dla jutrzejszych PM'ek wszystkiego co najlepsze, żeby dla wszystkich Was był to najwspanialszy dzień w życiu
Stary 2013-08-03, 05:49   #4041
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam

Nie nadrabiam, bo nie mam jak...

U mnie z pracą bez zmian, tzn, mój szef "zastanawia się czy mi pozwoli pracować w mieście w którym teraz mieszkam, nowy szef dał mi czas do dziś, tak więc cały urlop i podróż poślubną zmarnowałam na szukanie pracy, którą dostałam ale i tak nie mogę mieć
Dziś myślałam, by pojechać do szefa, ale nie miałam czasu i mi się nie chciało. Z resztą i tak nic bym nie wskórała...

Będziemy starać się z mężem o dzidziusia, wtedy od razu idę na L4 i mam w d(!!!) szefa i jego plany

Nowe mieszkano prawie wysprzątane. Zostało nam jeszcze tylko znalezienie miejsca na kilka moich rzeczy, ale to już jutro, bo od rana walczymy...

Jutro TŻ idzie do pracy... obiecałam mu, że upiekę mu ciasto do pracy (takie niby ślubne) i jest problem, bo piekarnik nie działa
Mam nadzieję, że da się go jakoś uruchomić, bo nie wyobrażam sobie nieposiadania piekarnika Zaraz poszukam instrukcji obsługi. Mam nadzieję, że da się go uruchomić... Jest dość stary i ma zamazane oznaczenia... na czuja ciężko jest cokolwiek włączyć... może nie jest popsuty, tylko ja nie wiem jak przekręcić... oby...
Obiecałam też w swojej pracy, że jak wrócę, to z ciastem...

No i mamy kolejny problem:
dziś miał przyjść monter i podłączyć nam neta... i tak sobie czekaliśmy od 16-tej... i nic...
Umówił się z nami i nie przyszedł... i nie można się z nim skontaktować, bo jak próbowaliśmy zadzwonić na nr tel. z którego dzwonił, to usłyszeliśmy komunikat "nie ma takiego numeru" nie wiem jakim cudem, bo przecież jeszcze wczoraj z niego dzwonił do nas...

Teraz piszę z cudzego neta (ktoś w okolicy zapomniał zabezpieczyć go hasłem), ale parę godzin temu TŻ spr, czy wifi wisi gdzieś w powietrzu i nic nie znalazł...

Jutro znowu będę walczyć z Tepsą o neta...
nawet jeśli Twój obecny pracodawca nie zgodzi się na przeniesienie to zajdziesz szybko w ciąże i tyle Cię będzie miał ooo
Ciekawa jestem czy udało Ci się ogarnąć ten piekarnik

Cytat:

to faktycznie spore mieszkanko super
My od początku mówiliśmy, że nie będziemy się na pewno pakować w M3

Wszystkiego najwspanialszego dla wszystkich dzisiejszych PMek Oby Wam upał za mocno nie doskwierał

Ja już od 6:30 spać nie mogę. No ale to dobrze, idę walczyć Poodukarzam nim TŻ wróci z nocki, bo jak spać będzie to mu buczeć odkurzaczem nie będę
Dziś imprezka

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2013-08-03 o 05:51
Stary 2013-08-03, 05:55   #4042
Antilia
Uzależnienie

Witam z rana, spec nie moge więc już na nogach :P

W takim razie wszystkim naszym pmkom życzę wspaniałych udanych ślubów, pogody życzyć nie muszę, bo jest cudowna, po prostu idealna Dziewczyny bawcie się dobrze, mężów kochajcie a do nas z relacją i zdjęciami wracajcie!

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 06:17   #4043
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam z rana, spec nie moge więc już na nogach :P

W takim razie wszystkim naszym pmkom życzę wspaniałych udanych ślubów, pogody życzyć nie muszę, bo jest cudowna, po prostu idealna Dziewczyny bawcie się dobrze, mężów kochajcie a do nas z relacją i zdjęciami wracajcie!
jak dla kogo, bo dla mnie nie byłaby to pogoda idealna

Swoją drogą od jutra 19sierpnia łapie się w pogodzie 16 dniowej Póki co do niedzieli 18 ma być gorąco
Sobota 34, a niedziela 35 stopni I w tym przypadku na prawdę mam nadzieję, że pogoda mnie nie zawiedzie i się zmieni - jak to ma w zwyczaju

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2013-08-03 o 06:19
Stary 2013-08-03, 06:23   #4044
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
jak dla kogo, bo dla mnie nie byłaby to pogoda idealna

Swoją drogą od jutra 19sierpnia łapie się w pogodzie 16 dniowej Póki co do niedzieli 18 ma być gorąco
Sobota 34, a niedziela 35 stopni I w tym przypadku na prawdę mam nadzieję, że pogoda mnie nie zawiedzie i się zmieni - jak to ma w zwyczaju
zobaczymy, na twojapogoda lubią zmieniac co chwile. Zawsze na wiosne jest tak, że pokazują, że za 2 tyg będzie ciepło, mija tydzień patrze... za dwa tygodnie będzie ciepło.. i tak co tydzień żeby ludzie zyli nadzieją

A gdzieś tam czytałam że po 27 ma przyjść znaczne ochłodzenie, do 15 st...

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2013-08-03 o 06:24
Stary 2013-08-03, 06:40   #4045
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
zobaczymy, na twojapogoda lubią zmieniac co chwile. Zawsze na wiosne jest tak, że pokazują, że za 2 tyg będzie ciepło, mija tydzień patrze... za dwa tygodnie będzie ciepło.. i tak co tydzień żeby ludzie zyli nadzieją

A gdzieś tam czytałam że po 27 ma przyjść znaczne ochłodzenie, do 15 st...
ja bym wolała te 15st niż 35 Poważnie. Idealna pogoda dla mnie to 20st
Stary 2013-08-03, 06:47   #4046
Calipso88
Zadomowienie

DZIEWCZĘTA!!!
To już DZIŚ!!
Poszłam spać o 0:30, bo jeszcze wszystko sprawdzałam. Wczoraj ODPADŁY NAM 2 OSOBY!! co mnie baaardzo zasmuciło.
Trzaskaliśmy w czwartek- była TAAAAKA IMPREZA- w sumie powinnam powiedzieć, że POLTER był w czwartek
Wyspałam się(brałam 2 kapsułki nasenne) i obudziłam z MEGA CHRYPĄ I ...OPRYSZCZKĄ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Toż to dramat! Na szczęście nie jest aż tak wielka, no ale ja ją czuję (a dopiero brałam leki, żeby wytępić dziada z organizmu)
Martwię się tylko, czy wsadzimy sobie te obrączki na palce, bo przy tym upale palce puchną!

Dobra kochane, mam nadzieję, że nic więcej już nie rypnie. Idę ratować mój głos i się wykąpać. Za godzinę muszę już być u fryzjera!!

Miłego dnia!!!

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
Ale ktoś zaspamował forum

Dla jutrzejszych PM'ek wszystkiego co najlepsze, żeby dla wszystkich Was był to najwspanialszy dzień w życiu

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 06:47   #4047
naiat
Zakorzenienie

weronikad2, Olgietka, Copycat, madziaczek, Calipso8, amarela
życzę Wam pięknych ślubów
i udanych wesel.
Dużo uśmiechu i radości.
Szczęścia na małżeńskiej drodze!
Stary 2013-08-03, 06:55   #4048
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
DZIEWCZĘTA!!!
To już DZIŚ!!
Poszłam spać o 0:30, bo jeszcze wszystko sprawdzałam. Wczoraj ODPADŁY NAM 2 OSOBY!! co mnie baaardzo zasmuciło.
Trzaskaliśmy w czwartek- była TAAAAKA IMPREZA- w sumie powinnam powiedzieć, że POLTER był w czwartek
Wyspałam się(brałam 2 kapsułki nasenne) i obudziłam z MEGA CHRYPĄ I ...OPRYSZCZKĄ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Toż to dramat! Na szczęście nie jest aż tak wielka, no ale ja ją czuję (a dopiero brałam leki, żeby wytępić dziada z organizmu)
Martwię się tylko, czy wsadzimy sobie te obrączki na palce, bo przy tym upale palce puchną!

Dobra kochane, mam nadzieję, że nic więcej już nie rypnie. Idę ratować mój głos i się wykąpać. Za godzinę muszę już być u fryzjera!!

Miłego dnia!!!

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Będzie dobrze, musi być! powodzenia!

Bridezilla
Stary 2013-08-03, 06:57   #4049
FlightlessBird
Zakorzenienie

widziałyście te wątki zakładany na slubnym?
Chyba jakiemuś małolatowi się nudzi na wakacjach
Stary 2013-08-03, 07:04   #4050
Copykat
Zakorzenienie

Niedawno wstałam, próbuję zjeść śniadanie, chociaż to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę obudzilam się o 4.30 i nie mogłam spać dopiero ok 6 zasnęłam jednak jestem trochę zestresowana

Dziękuję za życzenia

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości