|
|
#14641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
a ja wcinam spaghetti z brokulami i gorgonzola, chyba tak sie to pisze
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#14642 |
|
Zakorzenienie
|
to nie długi weekend majowy! jeszcze ![]() karkówka będzie na grillllllllllku ![]() jak nie to nie, zabieram moje mieloniaki i focha zarzucam
|
#14643 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w majowy będę pożerać boczek z grila
![]() o dżizas... już mi ślina kapie na klawiaturę do domuuu, do domuuu
|
#14644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje mielonki tez są git (to moze się skuszę )
|
|
#14645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak to co? padlina wołowo-wieprzowa i mieszanka Knorr-a do mielonych ![]() ale serio, smakuje mi to. zwłaszcza na zimno
|
|
#14646 |
|
Zakorzenienie
|
Mielone.
Na zimno. ![]() Podziwiam.
|
#14647 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę była
![]() Ja rozdaję PW ![]() Ale później, późźźźźniej, muszę jutro nauczyć sie tyyyle na angielski. I w dodatku przypomniałam sobie że... nie mam wyrobionego paszportu
|
#14648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#14649 |
|
Zakorzenienie
|
Bombko
|
#14650 |
|
Zakorzenienie
|
Bombka siemanooooo
|
#14651 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, ale ja głupia jestem.
![]() Kocham Was. ![]()
|
#14652 |
|
Zakorzenienie
|
co Wy tak ostatnio z tą miłoscią szalejecie
tzn to fajnie potrzeba mi tego
|
#14653 |
|
Zakorzenienie
|
sie magdy em naoglądały, dlatego
|
#14654 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooooooooooooooooo
Ale już mi dzisiaj normalnie do gardła podeszło i myślałam że przełączę . No ileż można Idę chyba spać... bo jak nie pójdę to znowu coś wypatrzę na allegro A miłość dooobra jest ![]() o! cmokasy przydupasy w jędrne dupasy
|
#14655 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja mam jędrrną
wiecie, z celullitem walcze
|
#14656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam mały problem
moge Wam sie wypisac,pomożecie?
|
#14657 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie Desperatki nowe obejrzałam i czas pakować się do wyra chyba
kto się za mnie umyje? ![]() dobranoc edit: Miruśka, pisz
|
#14658 |
|
Zakorzenienie
|
Bri dzięki
![]() otóż hmm,moze niektóe z Was widziały mój wątek na Intymnym o mnie i o tym co sie wydarzyło między mną i TZ jakis czas temu otóż od tego czasu stałam sie osobą mnie pewną siebie(jak wczesniej gdy byłam młodsza ),uwazając na kazde słowo i nastrój TZ i mój,troche sie pogubiłam w tym wszystkim i staram sie wszystko odbudowywac co i jak było między nami do czasu tej nieszczęsnej sytuacji. I teraz po tym wprowadzeniu mój problem,otóz dostalismy zaproszenie od jednego z kumpli TZa na wyjazd w góry.Mielismy jechac wieksza paczką wraz z moimi i TZ przyjaciółmi-para.Niestety ludzie łącznie z moją kumpelą powykruszali sie i zostalismy tylko ja i TZ oraz ten kumpel ze swoją dziewczyną. Problem niby błahy,ale dotychczas we czwórkę jezdzilismy tylko z tymi moimi i TZ przyjaciółki (tzn ta moją kupmelą) a nie z obcymi dla mnie i na wpół dla TZa (bo zna dobrze tylko tego chłopaka,dziewczyne jego poznał niedawno na jakims tam męskim spotkaniu)ludzmi...mam starsznego pietra (to bedzie głupie,wiem! )o te dziewczynę,nie wiem czemu,jak juz pisałam straciłam pewnosc siebie po tym wszystkim i inaczej troche patrze na relacje mój TZ-dziewczyny i hmm nie wiem jak to nazwac...boje sie(?) ze TZ moze jakos z tą dziewczyną sie dobre zgrac,polubic,sama nie wiem co jeszcze...Nie to ze mu zabraniam poznawac jakies dziewczyny! ) i tak sie czuje jakos bu nie wiem,chyba mi wyobraznie pracuje jak moge pomyslec ze on ją jakos tak bardziej hmm polubi (wiadomo ze wszyscy bedziemy starac sie byc mili i pokazac z jak najlepszej strony ) Zgłupiałam??![]()
|
#14659 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko dodam ze z tym męskim spotkaniem na którym poznał te dziewczynę była jeszcze inna para która ogłaszała o slubie i zapraszała i obie dziewczyny były niezaplanowanie na tym spotkaniu kumpelskim ja w tym czasie siedziałam w domu
i tam min gadali o tym wyjezdzie...
|
#14660 |
|
Zakorzenienie
|
zgłupieć nie zgłupiałaś, się nie martw. to normalne, że czujesz takie obawy...
ale nie możesz ciągle wracać do tego, co było. było, minęło. jeśli ciągle będziesz patrzeć na sprawy przez pryzmat tamtej to nigdy nie pozbędziesz się wątpliwości. Może uda Ci się poznać tą dziewczynę wcześniej? Nigdy nie wiadomo, co może się zdarzyć, ale chyba lepiej zaryzykować i sprawdzić niż uciekać? Mam nadzieję, że Twoje obawy się nie sprawdzą i wyjazd będzie udany, jakby co to zawsze możesz wziąć faceta za fraki i wrócić do domu...
|
#14661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogł chyba do Ciebie zadzwonić, żebyś do nich dołączyła...
|
|
#14662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,rozum mi mówi racjonalnie to co Ty piszesz staram sie nie wracac do tego wszystkiego,nawet mi sie to udaje i nam z TZ tylko są chwile (np nasz trzecia rocznica...) ze on sobie to wszystko przypomina i mi o tym nie mówi tylko smutniej,ja sie dowiaduje powiedzmy po 2 dniach i nie wiem co mam wtedy robic..Masz racje,zaryzykuje "lepiej zajrzec w paszcze wilkowi" ale kurcze,ogólnie ciezko mi z tym wszystkim...Czuje ze sie chowam,ucze sie od nowa nie mówic o swoich uczuciach a byle co sprawia(juz nawet nie mówie o TZ) ze zaczynam mysle i myslec...![]() ech dzieki,juz nie nudze
|
|
#14663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko TZ mi wytłumaczył i wierze mu w to ze planowane było naprawde meski spotkanie bo jakis kumpel przyjezdzał z Gdańska na pare dni, jeden kumpel z tą dziewczyną wpadli tylko by zaprosic na slub (no i chwile posiedzieli skoro ten kumpel tam mieszka z tym drugim ) no a własnie owy drugi wpadł po jakims czasie (no tez do swojego wynajmnowanego mieszkania ) z tą dziewczyną bo wracali z jakiejs imprezy a ze było późno i mieli posiedziec chwile poza tym TZ sie juz miał zbierac to nie dzwonił,tylko potem zadzwonił do mnie na komórke,ale i tak znów ukłucie pozostało choc naprawde w tym przypaku było wszystko oki...Do tego TZ naprawde hmm zachowywał sie tak jakby to nie miało duzego znaczenia dla niego ale mi głupio,ze np jakas panna kumpla stara sie byc dla niego miła,on dla niej w miare tez itp
|
|
#14664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wcześniej nie zaglądałam na to forum zbyt często...)zamykać się w sobie nie możesz. rozmawiać o tamtym też już nie ma sensu - musisz znaleźć 'złoty środek' (wiem - łatwo powiedzieć). to, że się zamkniesz w sobie niczego nie załatwi na dłuższą metę, może tylko zepsuć to na co pracowaliście przez tyle czasu ![]() postaraj się spokojnie o tym pomyśleć jeszcze i nie zadręczaj się
|
|
#14665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się na zapas, ale oczy miej otwarte ![]() zmykam już do wyra, jak będziesz chciała to jutro jeszcze o tym pogadamy ![]()
|
|
#14666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w chwilach jak teraz to czasem zonk wychodzi pomysle i postaram sie ![]() Cytat:
ech,wszystko jakby konsekewncje tamtego ale ja głupia byłam ![]() dziekuje Bri za wszystko lec już,słodkich snów
|
|
#14667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14668 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dżem dobry? znowu mi się jakieś głupoty śniły...chyba się starzeję
|
#14669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babole, dzisiaj rowerkiem do pracy pomykałam, szu szu
![]() Miruś, a może się spotkacie we czwórkę na jakimś browarku przed tym wyjazdem, poznacie się etc. Zawsze bedzie milej, pierwsze lody zostaną przełamane... No i życzę Ci, zebyś przestała zadręczać się przeszłością, chociaz to bardzo trudne, wiem... Ale tak chyba bedzie łatwiej żyć ![]() Buziole dla Was
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#14670 |
|
Zakorzenienie
|
ja to muszę na swój stacjonarny wsiąść i trochę tyłek powozić
![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

)

),uwazając na kazde słowo i nastrój TZ i mój,troche sie pogubiłam w tym wszystkim i staram sie wszystko odbudowywac co i jak było między nami do czasu tej nieszczęsnej sytuacji. I teraz po tym wprowadzeniu
i nam z TZ
ale wcześniej nie zaglądałam na to forum zbyt często...)