|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Dopiero teraz piję kawkę, bo wcześniej byłam w Lyyydlu
dorwałam mozarellę light! czaiłam się na nią wczoraj nie było no i kupiłam pałki z kurczaka, wykminię jakieś danie Like, Ty kiedyś pamiętam dusiłaś je w jakimś sosie, dobrze kojarzę? W ogóle jest taki skwar, że łomagad wróciłam mokrusieńka ![]() Wiesz, ja ogólnie tak mam po skakance czy jakichś bardziej skocznych ćwiczeniach... już się uspokoiło ![]() Cytat:
ja też mam dość czasami myślę żeby całe to odchudzanie w pissssdu rzucić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() No teraz dorwać coś w górach to masakra nasi znajomi tydzień temu chcieli sobie zarezerwować nad Soliną jakiś domek/pensjonat/pokoje, no cokolwiek i cały sierpień zajęty wszędzie powiedzieli, że i tak pojadą na któryś weekend i najwyżej będą w samochodzie spać no ja bym nie dała rady, ja muszę mieć łazienkę Hahaha, TŻ-tem się zajmę, nie bój żaby ale lapek się przyda ![]() Monia to przesadza tyle czasu nas olewać znając ZOoooOoośkę to pewnie bajobongo i hulaj dusza piekła nie ma ale też mogłaby zameldować co i jak po Woodstocku ![]() Cytat:
![]() A nie wiem... czasem robi mi takie akcje już mnie przestał... ![]() Cytat:
no niestety, ludzie czasem nie mają o czymś pojęcia, a gadają takie bzdury. A prawda jest jaka jest. Później chodzą ploty, że "o ten to dobrze zarabia to se może pozwolić na to, na siamto". Poza tym, często przez ludzi przemawia zazdrość, co mi już dodatkowo podnosi ciśnienie ![]() No ja też od rana siedziałam i w końcu ruszyłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już ogarnęłam, teraz tylko się wykąpać, zrobić pranie i naszykować pizzę (zostało ciasto ze wczoraj). Dziś zjem ją o normalnej porze, nie o 21 ![]() Smacznych naleśników ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() Hmm dziwne z tym skalpelem ![]() Ja też tak sobie czasem myślę jak Wy. Jakoś motywacja pada. Tyle lat na diecie, a wymarzonej wagi jak nie było tak nie ma ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Heroinka, dokładnie, ja myślę tak samo. A o sobie też nie wspomnę ile to pracy z tymi studiami było, ile kasy Co dobrego pichcisz
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeden z moich ulubionych serów No właśnie. Każdy pracuje na siebie, na swoje marzenia. I grosz do grosza i można coś odłożyć, a potem zainwestować ![]() A pitraszę te podudzia jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a naleśniczki wyszly pyszne zrobiłam z mąki razowej i dałam mozarelle light zjadłam jednego do tego duuużo sałatki z warzywek i jestem bardzo syta
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Gorąc
Kupiłam znów koszulę w lumpie Za 9zł ![]() Teraz piję kawkę i pożarłam krówkę (gdzieś się zawieruszyły jeszcze 2 W sumie niczego ciekawego na razie się nie dowiedziałam. Obliczyła mi tylko termin porodu, zbadała kontrolnie i tyle. Byłam u tej babki pierwszy raz (poszłam do kogokolwiek bo mi na czasie i potwierdzeniu zależało) no a ona okazała się miła, fakt, ale taka chaotyczna. Jakby już tylko czekała żeby stamtąd wyjść (bo ja chyba byłam ostatnia do niej). Liczyłam na to że powie mi co robić, jak się odżywiać, a ona wyprzedziła moje pytanie mówiąc, że wszystko jest w internecie Nawet nie spytała czy biorę kwas foliowy Dziwna kobieta...A jak zapytałam czy mogę jeździć na rwr stacjonarnym to powiedziała: Jak Ci nie zależy na dziecku to jeździj ![]() Cindy, dzięki za te info o korach. Ej to Ty musisz być bardzo dobra w tym co robisz. Aż mnie ciekawość zżera. Może zdradzisz kilka wskazówek ![]() Całe szczęście mieszkam w sąsiedztwie takich osób co raczej nie powinny kablować więc pewnie i ja tą samą drogą pójdę co kiedyś O Jillian Ci chodzi z ćwiczeniami? Nie robiłam codziennie bo nie miałam w Lbn warunków. Jakby nie bejbik to bym teraz ćwiczyła, no ale...wiadomo Heroine, jeśli chodzi o zawód to całkowicie się z Tobą zgadzam. Chodziłam do córki lekarza (kobiety) na korki i ona tak naprawdę w wieku 40 lat się odkuła. Była w bardzo podobnej sytuacji do Twojego TŻ. Ale niestety ludzie mają to dziwne rozumowanie, co dziwi mnie jeszcze bardziej gdy pomyślę co tak naprawdę wiąże się z zawodem: tyle nauki przed i tak naprawdę ciągła nauka po studiach. Nie rozumieją że to jest zapracowany zarobek Ale to się nazywa właśnie zazdrość. Rozumiem o co chodzi już z tą sytuacją. No fakt, my przynajmniej mamy mieszkanie - jednak jest różnica. Dlatego już nie marudzę Kurde, czir ap Może coś złapiemy z tą pracą. No ja jeszcze tak myślę że jakbym poza "zawodem" coś wyrwała i ukryłabym brzuszek żeby mi umowę przedłużyli (gdyby ofc tak się dało) to jednak bym dopiero w krytycznym momencie powiedziała o ciąży, przynajmniej bym urlop miała. Ale co z tego skoro nikt się na razie nie odzywa. Dziś np. wysłałam cv do saloniku z prasą. Jutro kumpela ma mi podrzucić jakąś dorywczą robotę - nie wiem co ale może parę groszy wpadnie.Czy pałki z kurczaka to to samo co podudzia? ![]() Basia, kurczęnie spodziewałam się że aż tak trudno o miejsce w sezonie Ale to pewnie często jest uwarunkowane tym że czasami nie ma możliwości wzięcia tego dłuższego urlopu, albo schodzi on na czymś innym. TŻ już przyjął zlecenie w trakcie urlopu w hurtowni - nie próżnuje. Mówi że wakacje spędzimy u mamy, ewentualnie nad jezioro pojedziemy Oj dobre i to Oby była kiełbacha z grilla ![]() Aaaaa super że koczek Ci podpasował A robisz tego nawijańca czy obkręcasz włosy wokół skarpety?Ewelcia, takie foremki w Pepco są
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna ta ginekolog, bo przecież w internecie mogą być różne głupoty napisane po to ona jest żeby chociaż trochę coś powiedziała jako fachowiec wybiorę się w któryś dzień do Pepco
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, to Ci się baba trafiła
chyba faktycznie jej się spieszyło... tak czy inaczej powinna Cię jakoś ukierunkować, dać jakieś rady Ale jesteś w ciąży! czyli to pewne oficjalne gratulacje! No cieszę się, że mnie rozumiesz Niestety ludzie bywają zawistni... ![]() A z tą pracą to wciąż mam nadzieję, że coś złapię... ![]() Pałki yyy, chyba to to samo co podudzia ![]() Aaaa, no i pochwal się nowym nabytkiem ![]() Kurde, na 17 idę do dentysty muszę się ogarnąć
|
|
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Heroine Nie,to nie ja-niczego (ani nikogo) nie dusiłam
a mozzarelle jem tylko na ciepło i to najczęściej na pizzy Dżaga No Ci powiem,to Ci się lekarka trafiła nie bardzo Heroine,Cindy chyba rzeczywiście rzucę to w trzy diabły,bo jakoś ciężko mi utrzymać rozmiar 34 a tak chudnąć i groobnąć to chyba nie jest dobrze Nie wiem,może to starość? ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Ja Cię podziwiam za odwagę,ze tak często się z dentystą spotykasz
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robiłam o tego: http://www.zabalza.pl/2012/10/kok-pa...-po-kroku.html No też nei myślałam, że będzie taki problem z rezerwacją. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Innym razem się pojedzie Zreszta co ja bym tam robiła, w góry nie pójdę, rowerem też nie (a trasa wzdłuż Dunajca mega) do knajpy na piwko też niet. Wiec?? zero ztrakcjidla mnie Gin delokatnie mówiąc dziwna. Nie badałą Cię, usg zrobiła?? Z tym rowerkiem też dziwne. Jutro będę u mojego gina to zapytam jak nie zapomnę. Chociaż mam tyle pytań, że muszę na kartce spisać./ Trzymajcie kciuki żeby ok wszystko było A na kiedy amsz termin?
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
Hejo laseczki
![]() Ależ dzisiaj ciepło a na czwartek zapowiadają 38 stopnie Mnie dzisiaj mama obudziła do pielenia truskawek i powiem wam że ten upał jeszcze bym zniosła ale tak gryzą muchy ,, końskie" , że nie wiedziałam z której strony je zabijać Potem byłam w miasteczku po małe zakupy i niedawno wróciłam zjadłam obiadek i jestem W ogóle moja mama to się rozleniwiła z obiadami ostatnio już czwarty dzień jem rosół . Ale dzisiaj się na szczęście skończył ![]() Paula ponowne gratulację Lepiej pomyśl i spraw sobie jakąś przyjemność A co do gina to brak słów. Jak byłam ostatnio też miałam wrażenie że babka co szybciej chce mnie spławić tyle tylko że ja byłam prywatnie ![]() Heroine Cindy też jeszcze nie byłam na zagranicznych wczasach tym bardziej się cieszę A kojarzy mi się coś że Basia chyba była? Może jakieś rady kochana ? Co warto wziąć? Bo ja jeszcze nic nie czytałam ![]() A tak w ogóle to też polecam Mel B Co prawda wydaję z siebie dziwne dźwięki ale super mi się z nią ćwiczy i daje już pierwsze efekty ![]() No nic spadam dalej pracować do później
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2013-08-06 o 16:14 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To była Juno! ![]() Like, Ty jesteś szczupluteńka, więc nawet jak 2-3 kg przytyjesz to nie będzie widać różnicy ![]() Cytat:
chociaż bardziej to odważny jest mój portfel Pomalowałam pazury i ledwo piszę Jejuuuu, jak mi się nie chce wychodzić z domu
|
||
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jeszcze..ooo karimata. Chleb tam jest ochydny więc możesz wziąc więcej z przedłużonym terminem (my mieliśmy tostowy i toster- na snaidanie super)no i konserwy itp na śniadania. o i piwaaa!! My wzięlismy po 5 czteropaków na lebka i w os dzien brakło Lodówka turystyczna też świetna rzecz. Zamrażasz kilka piwek i wodę i wklady jak znalaz. A na plazy zimne piwko smakuje oblednie A jedziecie samochodem, macie coś zarezerowwane??
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu chwalę sie koszulą
I idę poprzenosić garnki do salonu bo już kuchnia kończy się robić - podobnooo ![]() Z biblioteki przyniosłam książkę o Coco Chanel (wydaje się być ciekawa) i kolejny Zmierzch Tą część będzie mi się fajniej czytało bo nie pamiętam już w ogóle filmu.Idę a wy paplajcie ![]() Dziewczyny, no właśnie USG mi nie zrobiła bo powiedziała że to 6 tydz i za wcześnie. Ale powiedziała że skoro takie mam objawy i skoro test potwierdził to jestem w ciąży więc (wodę ) Hero, haha znowu nazewnictwo nam się zróżnicowało Nigdy w życiu nie słyszałam tego określenia, ale wguglowałam i mi właśnie podudzia wyskoczyły Kurka, Ty się masz z tymi dentystami. Kasa idzie niestety Wiem bo leczyłam rok temu zęby - ale właśnie - tylko normalnie leczyłam na NFZ i płaciłam z plombę i znieczulenie więc jednorazowo tylko stówka.Likeaw, Basia, a ja mam do Was nietypowe pytanie początkującej cieżarówki. Bo dziś robiłam foty na bloga i zaczęłam rozmyślać o spodniach. Tzn...jak to u Was było? Szybko musiałyście kupić nowe, dużo par? Ja planuję w lumpach na dostawy chodzić, tam zawsze wtedy fajne spodnie są, ale czy naprawdę na dole aż tyle przybywa? Pytam tylko o spodnie bo właśnie koszule i bluzki i tak mam takie luźne więc tam mi się niewiele zmieni. Likeaw, no mówiła że 6 (licząc od ostatniej @ a tak technicznie to 4). Nie wiem czemu się tak liczy ale ściągnęłam na komórkę takiego ciążowego pomagacza (przypomina o Foliku, monitoruje wagę etc) to mi też 6 podaje Już doczytałam tu jak to się ma w praktyce.A cellulit może Syrena trzyj Mi trochę pomaga Basia, czyli ten nawijany - ja go baaardzo lubię. Dla mnie to naprawdę mega fryzura bo w sumie pasuje na każdą okazję, szybko się robi no i w ogóle można to nazwać fryzurą, a nie moje siano bezkształtne. Już nie pamiętam jak wyglądam w rozpuszczonych włosach ![]() Tego gina na pewno zmienię. Nie pójdę do tej typki - sądzę że jest trochę niepoważna. Sandera, ja nie wiem co to jest z tymi muchami. U mojej mamy to samo. A dodatkowo zwykłe muchy pchają się do domu jak szalone. I u mamuśki i u mnie ciągle są muchy - już mam ich dość. Mój TŻ uwielbia rosół i mógłby zjeść każdą jego ilość ![]() Sprawiłam sobie koszulę w lumpku
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-06 o 16:56 |
|
|
|
#2295 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
dobrze, ze jutro ochlodzenie i deszcz.Cytat:
.Cytat:
nalesniki i GOFRY .Ja sie dzis rozpuszcze chyba - upocilam sie jak prosie. Na obiad bedzie kurak i warzywka. To tak na poprawke po wczorajszej pizzy - moja ulubiona, z pepperoni, pieczarkami, ananasem i pieprzem cayenne.Ide sie wykapac .
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Myszory !
Zabiegana od rana i zmęczona jestem... w czwartek lecimy do tej Tunezji, więc latam na ostatnie zakupy, robię pranie, w między czasie oczywiście praca ( jutro ostatni dzień Wczoraj wróciłam o 21, umyłam się i padłam jak mucha, dziś o 6 pobudka i do pracy na 7:40. Niedawno wróciłam, umyłam się i zdrzemnęłam... Paula faktycznie ta kobita jakaś mało poważna. Zdecydowanie idź do innego lekarza. Ona jako kobieta tym bardziej powinna chcieć Ci wszystko powiedzieć, tym bardziej przy 1 ciąży... P.S Pięknie CI w tej koszuli. Jesteś taka kochana, miła z twarzy Chciałabym się wybrać z Tobą na jakąś kawę LUB SOK ![]() SanderaM truskawek ????????? Czbasia albo ja jestem lewa albo nadal nie będę umiałą robić tego koczka:d muszę przysiąść i krok po kroku zrobic jak na obazkach ![]() Heroine mniam podudzia lubim ja jutro schaba sę upiekę w piekarniku kurde jak ja rzadko mięso jem... aż wstyd chyba raz na miesiąc :/ czasem jakis kurak wpadnie, ale jak widze filety to juz mi sie coś dzieje... chce mięsoooooooooo!
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole nie rozumiałam do tej pory tych"podniecających się kazda pierdulka przyszlych mam" a teraz sama taka jestem Jutro ide prywatnie na usg, zobaczymy co i jak MAm nadzieje, że sprzet lepszej jakości i coś tam będzie widać bo na razie ty tylko kropkę widziałam![]() Co do przebiegu ciazy albo ubran nie pomogę bo ja prawie na tym samym wózku. Wg obliczen i ost @ u mnie poczatek 10 tygodnia. Zastanawiam się kiedy zaczne ciazowe fatałaszki kupować. A kokiem zachwycona tez jestem |
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
Ja dziś miałam wczesną pobudkę, bo na 8.30 byłam na badaniu krwi, jejku ciekawa jestem wyników :boisie: miałam robione je pod kątem tarczycy, bo niestety okulistka miała takie podejrzenia i lepiej to sprawdzić ![]() Przy okazji wzięłam też skierowanie na morfologię i na poziom żelaza kiedyś miałam parę razy anemię i dawno nie kontrolowałam także proszę o kciuki jutro albo pojutrze powinny być wyniki ![]() Heroine, Margot, Pipson, Dzaga ( mam nadzieję, że żadnej nie ominęłam ) hehe az tak bardzo kontuzjowana nie jestem, już mnie nic nie boli, ale spuchniętą kostką trochę się wystraszyłam no i na kolanie skórę obtarłam Haha tak najważniejsze, że wygraliśmy mamy teraz litra wódki do wypicia Pauluś jedne buty były nawet wygodne dopóki coś nie stało się z obcasem, bo normalnie taki kwadrat wybił się na pięcie i nie mogłam w nich chodzić na szczęście buty nie były drogie, kupione na promo z 60zł na 20 także nie duża strata a te wysokie co wstawiałam zdjęcie, to nawet w nich nie byłam, bo koło 22.00 pożyczyłam je pannie młodej, bo też ją buty obtarły, ale ponoć są mega wygodne i chce kupić takie same ja je wypróbuję na kolejnym weselu 30 sierpnia ![]() Pauluś ja to Ci chyba z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować będziesz wspaniałą mamusią wszystkiego dobrego i dbaj o siebie
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha!! Też mi ciężko było obczaić co i jak i kilka prób było - filmiki i zdjecia ogladałam i dalej nie czailam. Ja ze zdolności manualnych i rozumienie rysunkow ciemna masa. Wiesz.. zrob kucyk i załóż na koniec skarpetę i wywin włosy na zewnatrz skarpety dzielac na pól jakby czesc w jedna i czesc w druga rekę. I powoli nawijać do wykończenia włosów Hahaha.. w tlumaczeniu też jestm kiepska
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba czaję zaraz poszukam skarpetki
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam na smierc zapytac - czy ktoras z was pisala do Moni na Facebooku? Bo ja nie, to ja dzis zaraz do niej skrobie. Moglaby tu nosek wsciubic
.
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
czbasiu kok jest supper
tylko ja wypełniacz zakładam na gumkę, resztę włosów rozkładam wokół wypełniacza i zakładam na to drugą gumkę, a te włosy w koło owijam wokół koka i łapie spinkami żabkami bo nie bardzo mi wychodzi taki zawijany od końcówek ![]() Dziewczyny z Monią pisałam ostatnio i niestety nie ma nawet czasu, żeby wejść na forum była u niej teściowa ( albo mama nie pamiętam już ) pogoda u niej piękna i całymi dniami siedzi na plaży Teraz jakoś miała jechać na urlop do Polski i też raczej nie będzie miała czasu na neta ale jak tylko znajdzie chwilkę to na pewno się odezwie
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje kłaczki nie są w stanie przykryć skarpety. A taki nawijany o dziwo wychodzi bez starań trzeba tylko do końca nawinąć i nei potrzeba żądnych spinek a trzyma się cały dzień
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam spodnie a"la jeans z H&M mama-ciązowe (jedne z lumpa) i tak mi się spodobały,że dokupiłam drugie no,ale już nie za 30zł.tylko za 150zł.takze warto się rozejrzeć wcześniej,lub na nacie odkupić.No i miałam jeszcze spódniczkę "z pasem" .No bluzki to na bierząco dokupowałam po 2 co miesiąc tak od 6 m-ca bo się nie mieściłam.Chyba termin wypadnie na maj?To w sumie czeka Cię chyba najwieksza zmiana garderoby na wiosnę.Co do cellu to jeszcze nie ma,ale skóra juz nie jest taka gładka jak kiedyś.Kupię tą Syrenę
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz jakieś fotki z tych weseliskowych szaleństw?
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasiu ja mam chyba za długie włosy i w dodatku jak dam skarpetę na koniec kitki to reszta włosów mi wypada i nie umiem ich równo nawinąć, bo robi mi się wielki kołtun
![]() A no pisałam juz z nia ponad tydzień temu i zapomniałam Wam napisać ale Monia miała zajrzeć w wolnej chwili ![]() Like mam mało, bo to głównie ja fotografem byłam a swoje brzydkie ale zaraz poszukam jakichś i dodam
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Mam foty fryzurki i takie łoo tylko
jak będą zdjęcia z wesela to może będzie więcej fotograf zamiast robić fory parze młodej to co chwile mnie focił i kamerzysta to samo
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

dorwałam mozarellę light!
czaiłam się na nią
no i kupiłam pałki z kurczaka, wykminię jakieś danie
Like, Ty kiedyś pamiętam dusiłaś je w jakimś sosie, dobrze kojarzę?
wróciłam mokrusieńka 

ja też mam dość 

już mnie przestał... 
no niestety, ludzie czasem nie mają o czymś pojęcia, a gadają takie bzdury. A prawda jest jaka jest. Później chodzą ploty, że "o ten to dobrze zarabia to se może pozwolić na to, na siamto". Poza tym, często przez ludzi przemawia zazdrość, co mi już dodatkowo podnosi ciśnienie 

zrobiłam z mąki razowej i dałam mozarelle light
Nawet nie spytała czy biorę kwas foliowy 
Heroine,Cindy chyba rzeczywiście rzucę to w trzy diabły,bo jakoś ciężko mi utrzymać rozmiar 34
chociaż bardziej to odważny jest mój portfel
Już doczytałam
no i na kolanie skórę obtarłam