|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Like
Pauluś panna młoda to moja koleżanka jeszcze z przedszkola a mój Tż świadkiem był, więc my razem z młodymi stolik mieliśmy honorowe miejsca musiała z wszystkimi tańczyć i jak biedna by się męczyła w niewygodnych butach :/Kochana na pewno się wszystko ułoży musisz być dobrej myśli, Tż o wszystko zadba, a Ty dbaj o siebie ![]() Ewelcia jak umiesz robić warkocze dobierane to dasz radę sama, bo to trzeba głową w dół robić warkocza ja nie potrafię w ogóle czesać warkocza dlatego fryzjerka mi robiła
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
podoba mi się ta fryzurka kiedyś na zszywce widziałam a rzęsy cudowne
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelcia dziękuję
no mi tez się podoba taka fryzurka ale sama nie potrafię i robię samego koka tylko ![]() a z rzęsami wygoda, bo wstaję i moge iść bo jak pomalowana wyglądam
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym się chętnie z Wami spotkała ![]() Cytat:
A ja dzisiaj kupiłam w Matrasie kolejne części Millenium do czytania |
||
|
|
|
#2346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już dawno miałam zrobić te badania ![]() No właśnie nie jestem przed @... jestem w połowie cyklu gdzieś... ![]() Cytat:
![]() Fiolet w kuchni? Cytat:
z baniaka 5-litrowego duuuużo ubyło Cytat:
też bym się chciała dowiedzieć prawdy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam mocno a co do tej ciąży koleżanki to smutna sytuacja... ![]() Ooo, w sobotę ominie mnie impreza będę akurat się kisić w aucie Piękna piękna, wiem co mówię żebyś Ty widziała mnie bez makijażu mogę straszyć dzieci i nie tylko i jeszcze by na charakteryzacji zaoszczędzili Be fryzjerka ale pięknie sobie to poprawiłaś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-08-06 o 22:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelcia, no mam nadzieję że nie pójdę w ślady mamuśki
Ona ze mną przytyła z rozmiaru XS w który ja nie wchodzę do XL I kobieta pracująca była - i w szkole i w polu ![]() Madzia, a ile takie rzęsiki się trzymają? Ja widziałam że bratówka TŻ chyba ma, ale nie pytałam czy to doklejane czy zagęszczane bo ja z nią ten ten...nie lubię o wyglądzie dyskutować bo zaraz w kompleksy wpadam ![]() Cocktail, no to czytanko Ci się fajne szykuje ![]() Cindy, w sumie ja miałam podobnie, ale może faktycznie nawet nie dałam szans zapisać się większej liczbie osób bo ograniczałam korkowiczów do 3 max, potem jedna zrezygnowała bo miała problemy ze zdrowiem i mi 2 osoby zostały Teraz już się postaram ![]() Na tych portalach korkowych się ogłaszałaś czy "na drzewach" itp? Heroine, taaak marzyliśmy o tym od zawsze (w sensie o fiolecie) O taki będzie o ile dobrze pamiętam - wybierałam ale to miesiąc temu było A ta koleżanka od PLL to może 1 stronę przeczytała i rzuciła W ogóle się zdziwiłam że ona po książkę sięgnęła bo wiecznie tylko seriale ogląda a książek 0. Ale to pewnie z ciekawości.Dziewczyny, a tak jeszcze nawiązując do tej dyskusji "samotniczek/domatorek" - powiem Wam że ja też do nich należę. Lubię wyjść od czasu do czasu na piwo/szamkę/lody ze znajomymi (i mam na mysli 2-3 osoby max) ale ogólnie wolę chodzić wszędzie sama lub z TŻ albo spędzać z nim czas w zaciszu domowym. Mam jedną lepszą koleżankę, ale jakoś mi pod górę z kobiecymi przyjaźniami. Komuś zaufam i za chwilę ktoś mnie wystawi i ja się już zrażam wtedy. Nawet teraz skumplowałam się trochę z jedną koleżanką, myślałam że to będzie taka znajomość typu wypad na kawę, pochodzić itp. Często rzucałam jakieś pomysły, np. że idziemy razem się poopalać. Kilka razy pisałam czy nie pójdzie, ona na to że pracuje, a później widzę foty na FB z plażingu Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy trafiam na takie osoby po prostu...Zmykam czytać Jeśli nie wejdę już bo mnie zmuli to dobrej nockiii
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-06 o 22:26 |
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sobotę to będę miała do Ciebie bliżej niż do domu ![]() Cytat:
![]() No sama jestem ciekawa jak to jest z tym PLL ![]() To pjjjjjona Paula same widzicie, że jestem teraz praktycznie sama w domu... nie mam tu tak naprawdę nikogo... jedną koleżankę poznałam na stażu (jest w wieku mojej mamy, ale zayebista z niej kobieta! Można o wszystkim z nią pogadać ) mamy jeszcze jedno małżeństwo, z którymi utrzymujemy kontakt, ale oni są w Lbl, no i niestety... odległość robi swoje w dodatku teraz mają bejbika to trochę sytuacja się zmieniła. No i w zasadzie tyle... z jednej strony to przykre, bo czasem czasem człowiek ma ochotę się wyrwać z domu, spotkać się, pogadać, ale z drugiej: ja lubię ciszę teraz. Już się wyszalałam chyba ![]() Miłej lektury i kolorowych!
|
||
|
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój właśnie idzie na 3 rok, bo z powodów rodzinnych musiał na ten rok wrócić do domu- wziął sobie dziekankę. Tak to by szedł na 4 no ale co się odwlecze, to nie uciecze. A o specki to mnie nie pytaj, bo on sam mówi, że dziś mu się podoba to, a jutro się okaże, że zakocha się w czym innym Bo on czego się akurat nie uczy, tym jest zajarany Najgorzej było jak miał praktyki w szpitalu i akurat mu się udało trafić tak, że miał chyba n 3oddziałach... to była masakra Dla mnie najważniejsze, że dla niego to ogromna pasja, a kochać to będę i internistę i "dup.ologa" ) Wiesz, ja tak jak Ty chciałabym pracować, ale nie ukrywam, że takie spokojnie życie po pracy z całym domem wolnym też by mi pasowało oczywiście tęskniłabym niesamowicie, ale lubię też mieć chwilę aby wszystko ogarniać, bo jak jesteśmmy nonstop razem, to jesteśmy chaotyczni, ja nic nie zrobie, wszedzie bałagan, a tak to i kobita posprząta i ugotuje i się wypiękni Np wiem, że nie mogłabym tak jak moi rodzice pracować razem- od 35 lat prace przenoszą do domu, są z tym szczęśliwi, mają ciagle nowe sprawy do omówienia, ciągle gadają ze sobą, gęby im się nie zamykają... ale oni to jest unikat na skalę światową Ja bym się bała, że coś w końcu się wypali. Także daj Panie Boże, żebym była " panią doktorową" to będziemy się wymieniać wrażeniami
|
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rzęski trzymają się ok miesiąca, ale to też kwestia indywidualnego wzrostu rzęs. Ja najchętniej bym uzupełniała po 2 tyg bo mi sie średnio podobają, bo śpie na brzuchu co dodatkowo je niszczy.Co do koleżanek to ja sie też tyle razy nacięłam, że oj. Także teraz to taka ufna to nie jestem. Uwielbiam jak sie ktoś umawia po czym sie okazuje, że siedzi w knajpie obok z innymi osobami Nie ważne, że ktoś czeka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli w sumie marzenia spełnione i tak bo teraz pracuje w małym szpitalu i ma też noworodki pod swoją opieką jak on opowiada o tych maliznach Geriatria to przeciwieństwo pediatrii, czyli opieka nad starszymi ![]() ![]() A Twoi rodzice to rzeczywiście unikatowi ![]() W czeskie Beskidy
|
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam problem z kobiecymi przyjaźniami... Nienawidzę kobiet, które manipulują, są zawistne, zazdrosne, knują za plecami, nie znoszę nieszczerości i tej całej sztucznej otoczki.. a potem po tych słodkich usmiechach obrobi Ci tyłek... Ja się po LO bardzo zraziłam, mój chłopak mnie "wyratował" z niefajnego towarzystwa takich chimer, bo prawie nam związek zniszczyły... Na szczęście on się wykazał wielką wyrozumiałością wobec mnie i mimo, że mi zapowiadały "koleżanki", że "on mnie wystawi", to jakoś ja z nim jestem 4,5 roku ponad, a je wszystkie, co do jednej faceci pozdradzali... Ja nikomu nie życzę źle, nie jestem zawistna, bo co mi to da? Wszystkim, nawet tym fałszywym przyjaciółkom życzę dobrze- bo nic mi się nie stanie złego, jak im się będzie dobrze życ... ale od tamtych czasów jestem tak niesamowicie wycofana w jakichkolwiek kontaktach, że sobie sprawy nie zdajesz... Nie do końca też rozumiem tych wszystkich "JEAAAAAA STUDENTÓW XD" którzy "BYLI TAAASY NAAAEBANI OSTATNIO NA KOLOSIE XD" i ich pierwsze pytanie, to czy byłam gdzies na bibce, a jak wychodzi, że nie piję alkoholu to jest : "CO TY? XD XD? JAK MOZNA NIE PIC ALKO, HAHAHAHA" . a niestety, śmiem twierdzić, że 95% ludzi, na których trafiam taka jest. Mam jedną bliższą kumpelę, wychowałyśmy się w sumie bardzo blisko siebie, teraz studiujemy razem w Krk, bardzo sobie cenię znajomość z nią. Bywa różnie, czasem nie gadamy prawie miesiąc, bo obie mamy zapieprz, ale wiem, że możemy obie do siebie zadzwonić o 3 w nocy i płakać ( bywało i tak ) i to jedyna dziewczyna, która jak ja miałam jakieś głupie akcje, potrafiła mi powiedzieć, że to JA zachowałam się głupio i to JA powinnam przeprosić mojego faceta.. bo zwykle każda mówiła "no co Ty, faceci to świnie, Ty nic nie zrobiłaś" blablabla mogłabym tak cały dzień. Przynajmniej wiem, że nie jestem w tym jedyna... Z wami natomiast się niesamowicie dobrze czuję, szkoda, że ciężko byłoby się spotkać w realu, bo bardzo chciałabym Was poznać Ciebie, Hero, Margotka, Medzika, Monię, Like, Cindy, Coctail, całą resztę ![]() Jak będziesz kiedyś na Śląsku lub w Krk, to koniecznie daj znać! ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Ale oczywiscie też się kłócą itp, jak wszyscy, jak już po sobie jadą, to aż gromy lecą Ta stewardessa chyba nie wiedziała, że ja ją widzę, bo one mają lekko przyciemnioną tą szybę między sobą a pasażerami, ale akurat lekko zarys widziałam.. Jeszcze chwilę z nami gadała na początku, bo my w tym 1 rzędzie i mówi, że tacy dzisiaj zalatani bardzo, bo to opóźnienie było spowodowane jakąś usterką samolotu, już myśleli, że nie wylecą, chcieli ludzi wypusczać, ale się udało ją naprawić. I ja zapytałam, czy coś poważnego, a babeczka, że nie nie, absolutnie, że taka usterka, ale jak to w samolocie wszystko musialo byc na 100% naprawione. No i spokojnie sobie siedzę w samolocie, nagle zaczyna telepać, kapitan do nich taki komunikat, te biegną się zapiąć, a ja mam retrospekcję pod tytułem "taka tam mała usterka, przez którą prawie nie wylecieliśmy" ![]()
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Jeej padam na twarz ... nadrobiłam was ale już ledwo na oczy patrze .
Od razu po pieleniu ruszyłam z Tż na rower potem się ogarniałam do spania i weszłam żeby napisać na dobranoc ![]() Basia jedziemy w ciemno na wyspę Pag jeśli dobrze zapamiętałam. A wy byliście w ciemno? Na jak długo? Alkohol tam bardzo drogi? Pisz mi wszystko bo bardzo jestem ciekawa ![]() Medzik wyglądałaś obłędnie A ja dzisiaj próbowałam chwilę i nie wychodzi mi taki nawijany ten kok a do takiego żeby założyć gumkę to mam chyba za dużo włosów ![]() W wolnej chwili popróbuję ![]() Ja lecę spać kochane bo jutro cały dzień pracy więc pewnie zajrzę wieczorkiem ![]() Dobranoc
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
pipson, my jak wracaliśmy z TŻ-tem z Lyonu do Krakowa to mieliśmy przesiadkę w Monachium i też mieliśmy samolot opóźniony z przyczyn technicznych
TŻ już nie mógł mnie słuchać i powtarzał jak do opętanej żebym się uspokoiła A jak wylądowaliśmy w Krakowie to aż chciałam ziemię całować ale też musiałam się tego dnia napić sandera, kolorowych snów
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie piję, ale ze stresu dożarłam pringelsy
|
|
|
#2357 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trochę cukru nie zaszkodzi, szczególnie wirtualnej słodyczy komplementów![]() Dobrze, że jest dobrze Tangle teezer to owe cudowne zgrzebło do włosów ![]() hm od maja nic nie chudnę a teraz nawet ciut przytyłam (gościła u mnie siostra przez tydzień ) ale już czuje, że nadwyżka spadła ale dieta coraz lepiej mi idzieCytat:
jestem wygodna i lubię pospać![]() My zawsze zabieramy laptopa i 3 internety (bo 3 mamy różne Cytat:
I ja skorzystam z rad na temat węgli Cytat:
![]() a może to kwestia upału taka temperatura i wilgotne powietrze nie sprzyjają dobremu samopoczuciu a co dopiero podczas treningu jak masz niskie ciśnienie to może coś jest na rzeczy![]() Cytat:
ale wiesz...z naszej perspektywy -siedzących w Polsce- to Ty masz egzotyczny wyjazd prawie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ja bardzo rzadko jeżdżę gdzieś a jak już to poza sezonem bo nie lubię za wielkiego zagęszczenia ludzi na km2![]() I ja mam nadzieje, że Ci będzie służyć...bo tyle nagadałam i będzie mi łyso jak by się u Ciebie nie sprawdziła ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że masz już innego lekarza na oku
|
|
#2358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, bo widziałam fotki w kostiumie![]() Cytat:
pipson ale miałaś przygodę...dobrze, że podjadłaś smakołyków bo tak umierac i bagietki w Paryżu nie zjeść to wstyd ![]() ![]() wybacz mój makabryczny humor, to tylko żarcik ![]() Znowu mi części postów nie zacytowało pewnie za dużo na raz bym chciała![]() Dziś dieta ok, mam tyle na głowie, że o jedzeniu nie myślę a jak nie myślę to karmi mnie Tż a on o dziwo pilnuje pór posiłków i słodyczy zamiast obiadu nie podsuwa Jutro siostra Tż ma wpaść na chwilę (przejazdem będzie) i znajomi chomika na wakacje nam maja podrzucić a ja w ogóle czasu nie mam chaty i jedzenia ogarniać ale może mi wybaczą brak makijażu i ciastka z paczki Powiem tak większość ludzi myśli, że jak się w domu pracuje to się nic nie robi...a ja czasami mam tyle pracy, że na siku czas wyliczony. Zero zrozumienia
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Witam z rana z moim koktajlem dziś zmiksowałam mleko z nektarynką, morelami, śliwkami, płatkami owsianymi, otrębami i cynamonem syci niesamowicie dzisiaj się zapowiada znowu upalny dzień - 37 stopni ![]() Madzia Cocktail niedługo będę próbowała zrobić tego warkocza i musze poćwiczyć tego koka nawijanego na wypełniacz, bo teraz robię tak tradycyjnie, że zakładam wypełniacz na kitkę i włosy oplatam, a te nawijane wychodzą większe ![]() Paula Pewnie, że tak ![]() Pipson Padłabym na zawał ![]() w taką panikę bym wpadła, że głowa mała
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-07 o 07:08 |
|
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
czyli jestem wybitnie dobra żonka No! nareszcie jedna mnie zrozumiała! a nie od razu myśli Wam przyszły do głowy, że będę na wizażu ![]() Cytat:
Oby było tak jak mówisz... ciśnienie to ja mam strasznie niskie.... Cytat:
Dokładnie, większość osób tak myśli, ale jak ktoś sam tego nie doświadczył to nie będzie wiedział. Ja pracowałam w domu, więc Cię rozumiem życie na pełnych obrotach, mimo, że nie jest się "w firmie"
|
|||
|
|
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Właśnie jem owsiane z jogurtem migdałami i żurawiną dobre to ![]() Poprałam wszystko i zaraz zaczynam się pakować, a na 13 do pracy - ostatni dzień Paula, Heroine wspólne spotkanie byłoby cudowne!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę czekam na nie, musimy się zebrać i umówić koniecznie! Heroine mężuś się cieszy, jak ma świeże kanapeczki zrobione przez żonkę. Jednak nie jesteś taka zła, inna by powiedziała, że nie będę wstawać rano tylko po to żeby kanapki Ci zrobić skoro możesz zrobić to sam, a tu proszę - kochana żonka ![]() Ewelcia ale ostatnimi czasy masz smakowite śniadanka Margot no no no już nie przesadzaj boję się, że jak wejdę na wage po powrocie to będzie '' moja życiówka '' Ale CIUL cieszę się wakacjami! Pipson ja też w ogóle nie mam koleżanek, wszystkie się porozjeżdżały do innych miast na studia, i jedynei co to koleguję się z bratową, która mieszka u nas. Ale są to stosunki czysto koleżeńskie nic poza tym, nie gadamy o WSZYSTKIM, ale taka znajomość nam wystarcza - jest taka czysta a poza tym mam TŻ i nikogo więcej i dobrze mi z tym ![]() Paula z Twoim zdrowym podejściem do życia i do jedzenia, jestem pewna, że ciąża Ci będzie służyć. Pewnie urośnie CI tylko brzusio, gdzie będziesz wyglądac jakbyś piłkę połknęła i na tym się skończy. To wygląda uroczo, miałam 2 koleżanki, którym urósł DOSŁOWNIE tylko brzusio i wyglądały przepięknie, nóżki jak patyczki i piękny brzusio ![]() Poza tym jeśli by CI przybyło tu i ówdzie, to kto jak kto, ale Ty wiesz jak sobie z tym poradzić
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2013-08-07 o 07:39 |
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smacznego ![]() No musimy faaajnie by było ![]() Jak pracuje normalnie do 15 to robi sobie sam, bo tylko jedną kanapkę bierze no ale jak idzie na dyżur to trochę więcej, więc żeby nie marnował czasu rano na to, to idę i Go wyręczam no, a on w tym czasie się kąpie i szykuje No dokładnie tak będzie u naszej Pauli!
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bywam też wredna
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
Ja też, mój TŻ mówi, żebym się poszła leczyć, albo że nikt by zemną nie wytrzymał itp ...
![]() Mama mówi, że jestem czarownica i powinnam być lepsza dla swojego Przemusia
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ też mówi, że do mnie trzeba cierpliwości i ma rację
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że mnie mój może jeszcze w tyłek kopnąć a Twój jednak Cie chce na wieki...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Nie kracz
![]() Schaba se natarłam przyprawami i upiekę potem w worku lubim mięso
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie wyżera
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

a mój Tż świadkiem był, więc my razem z młodymi stolik mieliśmy
musiała z wszystkimi tańczyć i jak biedna by się męczyła w niewygodnych butach :/

no mi tez się podoba taka fryzurka ale sama nie potrafię i robię samego koka tylko 

Też bym się chętnie z Wami spotkała 

Z jednej strony może to warunki biometeo są niekorzystne ale może to też organizm szwankuje. Ale w sumie tak czasem jest że ma się gorszy dzień. A przed @ nie jesteś może? Ja zawsze miałam takie dni dzień-dwa przed @ właśnie.
Ja to będę mogła się schować za parę miechów! Ale serio mówię że można się spotkać. Ja w Rze jeszcze nigdy nie byłam, więc jestem chętna
No ale podobno to nie od niego zależy bo jest popyt na kolor i trzeba było na fioletowe fronty czekać...
będę akurat się kisić w aucie
mogę straszyć dzieci i nie tylko
i jeszcze by na charakteryzacji zaoszczędzili

Od razu po pieleniu ruszyłam z Tż na rower potem się ogarniałam do spania i weszłam żeby napisać na dobranoc 
ale ja bardzo rzadko jeżdżę gdzieś a jak już to poza sezonem bo nie lubię za wielkiego zagęszczenia ludzi na km2
syci niesamowicie
dzisiaj się zapowiada znowu upalny dzień - 37 stopni