|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II
Cytat:
![]() Ja na Twoim miejscu nie mowiłabym o tym Tżtowi, przynajmiej teraz, niech chłopak ochłonie po tym pierwszym w pracy ;p. Co za dużo to nie zdrowo. ( ja to juz chyba nikomu sie nie podobam :P.Chyba ze jak zaloze szpilki to lapie na miescie kilka zaintrygowanych spojrzeń.Hahaha bez szpilek nie ma szans, pewnie taki skrzat jestem :P) Cytat:
![]() ![]() Mój Tż na taki tekst mowi : oj oj oj zaczyna sie usmiechac, robi tak smiesznie usta w dzubek i mowi,no to jak on taki fajny to idz sobie do niego, dalej sie usmiecha i mnie tuli albo caluje;p. Nie da rady wzbudzic w nim zazdrości no;p przynajmiej takiej jaka jest u mnie Cytat:
Ja jak zaczynam ten temat z Tżtem to on : "jak się coś stanie to będziemy się martwić" ![]() dla mnie w sumie to byłby koniec świata na obecną chwilę..
![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zazdrości Twojego tż to może się maskować ale pewnie jest normalnie myślącym facetem i wie, że to komu się podobamy nie mamy wpływu. Pewnie mu to imponuje, że ma fajną dziewczynę. Co do ciąży może pogadaj co i jak by było gdyby? Lepiej wiedzieć i w razie czego wypomnieć "ale przecież mówiłeś, ze... " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
LoveMessages ja tam napisałam że "już chyba".Kiedyś było inaczej, z różnymi śmiesznymi sytuacjami się spotykałam a teraz im jestem starsza i dłużej z Tżtem,tym ich brak;p.
Czasem troche musze go tak delikatnie pownerwiać ![]() ![]() Nie raz probowaliśmy na ten temat rozmawiać,no ale szczerze w sumie nie mamy za wiele okazji aby sami spędzać czas, mieszkamy od siebie dość daleko....Wiadomo trzeba być odpowiedzialnym i uważnym.
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o mój plan tygodniowy to wykonałam zdanie egzaminu pisemnego, teraz pora na praktyczny i znalezienie pracy. Ah.... życie
Korci mnie by zacząć naukę nowego języka, ale to nie ma chyba sensu gdy wciąż nie znam jednego :P Hmnnn.... co jeszcze u mnie... weekend Jakie macie plany, rozwojowe bądź też nie :P Jesień idzie i nie chcę słyszeć o jakiś przesileniach jesienno-zimowych i że nic wam się nie chce ![]() Muszę wam powiedzieć, że jesteście najlepszą wizażową grupą jak dla mnie. Tylko tutaj udzielam się jakoś wybitnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() love - gratulacje zdania egzaminu ![]() dzisiaj mialam miec wolny cały dzien i co??? o 21 musze isc do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze w sumie powinnam tak po 13 isc do prayc umyc maszyny ale tak mi sie nie chce ![]()
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Jak mus to mus dasz radę!
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Plan na przyszły tydzień 6.9.13-13.9.13 *zdać prawko *wysłać 50 CV *iść na chociaż jedną rozmowę kwalifikacyjną *nauczyć się 100 nowych słów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też gratuluję zdanego egzaminu! Czujesz wiatr w żaglach? ![]() Mój jesienny plan to dostać się na aplikację - jeszcze tylko 13 dni do egzaminu, a jakoś dużo nie umiem. A kurcze głupio wtopić 8 stów. Cytat:
![]() Choć z pracy nieoczekiwanie wyszłam dziś 1,5h wcześniej. Ponoć mojemu szefowi zdarzają się w piątki takie prezenty ![]()
![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
regularkate To co Ty tutaj jeszcze robisz? Już do książek bo termin tuż tuż. Nie ucz się po nocach bo mózg ma wtedy wolne jak dla mnie. Przynajmniej ja tak nie potrafię. Maks to tak do 10 coś mi do głowy wchodzi. Już lepiej zrobisz jak rano się będziesz uczyć albo tak z doskoku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | ||
Wtajemniczenie
|
Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II
Cytat:
Marsz do ksiazek!!!! ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() gagateczka, na radcowską. Zdać nie jest aż tak trudno, wystarczy 100/150 pkt. Wbrew pozorom pytania tylko w części należą do naprawdę szczegółowych. No to będę kibicować za rok! ![]()
![]() |
![]() |
#971 | |
Wtajemniczenie
|
Klub Adeptek Doskonałej Organizacji Czasu - cz. II
Cytat:
![]() I dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Mój pies zeżarł jakiegoś zdechłego ptaka dziś :/ obrzydliwe!! Widziałam raz jak miała to w gębię nakrzyczałam na nią i więcej nie ruszyła, aż mój facet wyszedł z nią na podwórko. Tak ją pilnował, że zjadła wszystko. Fuuuuujjjjjjjjjjj
Miałam nadzieję, że on to weźmie i wyrzuci bo ja się brzydziłam, ale widać pies sprząta lepiej! :/ OBRZYDLIWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
jestem po domowej sesji spa- najpierw pieczenie czekoladowych ciasteczek a teraz pedicure stópek i malowanie ;p.A pozniej "parówka " na twarz, peeling i maseczka ;D.
ach jak nowonarodzona ;pp. po takiej "odmianie" dobrze zabrać się za naukę ![]()
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
"Parówka na twarz"- uwielbiam ten zabieg
![]() Pisałam tutaj jakiś czas temu, żaliłam się Wam, że nawaliłam sobie mnóstwo zajęć. Nie pamiętam w jakim momencie to pisałam. Czy przed czy po rozpoczęciu praktyk. Chyba przed. Więc Ostatnie kilka miesięcy chodziłam również na praktyki. Wolne miałam od poniedziałku do środy po 17. Reszta zajęta maksymalnie. Był hardcore. Wakacje niewiele lepiej. W sumie tak samo wyglądały. Udało się wyjechać na 5 dni, inaczej bym serio zwariowała. Mam nadzieję, że praktyki skończę przed październikiem, bo chciałabym jeszcze mieć trochę wolnego, pozałatwiać bardzo zaległe sprawy i w ogóle. Ale z czego się ogromnie cieszę, to uświadomiłam sobie w końcu, że z czegoś rezygnuję. I to najprawdopodobniej będą praktyki. Nie wyszło tak, jak miałam nadzieję, że wyjdzie. A w marcu kończę szkołę. Więc tylko zostanie od wiosny uczelnia i praca ![]() Powodzenia Wam życzę z tymi egzaminami! Dużo siły i chęci do nauki! I oczywiście pozytywnego myślenia. Btw. zobaczcie co dawno, dawno temu znalazłam. Ogólnie lubię filmiki tego kolesia. http://www.youtube.com/channel/UCyiAABk3RD-njRwITkNFMlA
![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
dostałam dzisiaj @
![]() ![]() Powiem jedno - mam dosyc tego stazu.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Jakie miałaś ustalenia z szefem na początku stażu? Na pewno rozmawialiście o zakresie zajęć, za co będziesz odpowiedzialna itd. Jak była mowa o rozpisywaniu treningów a tego nie robisz no to kuźwa pogoń ich tam! Ja nie jestem pyskata, często odpuszczam, ale czasami aż grzech odpuścić. Pracujesz na swoją przyszłośc i im więcej masz doświadczenia tym lepiej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
tylko gdzie ja znajde jakas prace w czasie studiow
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
Lilly_Lilly, tak, jak mniej więcej opisałam, podam więcej szczegółów. Poniedziałek-piątek: od 10 do 16-17 jeżdżę na te praktyki. Czasem spotkania, czasem praca przy kompie. Dojazd do domu/centrum to ok. godzina. Po tych praktykach spotkam się ze znajomymi tak na 2 godzinki, w domu jestem wieczorem. Ogarnie się coś, posprząta, obejrzy film. Spać. Tak działam od poniedziałku do środy. Od czwartku do niedzieli dochodzi praca, czyli zaraz po praktykach jadę do pracy, w której siedzę do 1, czasem 3 w nocy. W soboty i niedziele odsypiam, tak do 11. Potem nie robię nic konstruktywnego, sprzątam, czytam, siedzę przy kompie. O 15:30 idę do pracy. Tak to mniej więcej wygląda.
Współczuję nieprzyjemności! Ale walcz, tego czasu nikt Ci nie odda! Po to tam siedzisz, żeby się czegoś nauczyć. Wiadome, że nie dadzą stażystce nie wiadomo jakich zleceń, ale po to tam jesteś, by się nauczyć tych rzeczy! Pogadaj z kimś odpowiedzialnym za to.
![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to ładny masz plan tygodnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Lilly_Lillyłaski Ci nie robią pokazując i ucząc coś nowego.
Katarynka92Co to za praca tak od środka tygodnia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
macie pomysł jak opanować stres przed egzaminem ustnym
![]()
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
Ucząc się na głos, wyobrażając sobie, że komuś opowiadasz o danym zagadnieniu. Albo rzeczywiście komuś opowiadać
![]()
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój plan na reszte dnia 1. Posprzątać ten syf co pies zrobił ![]() 2. Zrobić lasagnie (1 raz w życiu) ![]() 3. Poćwiczyć jazdę. Nie ma bata, że zdam praktykę w czwartek. Ale pójdę będe chociaż wiedzieć jak ten test w ogóle wygląda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie próbuje sie uczyć ,gadając sama do siebie ale uznałam ze to bez sensu i zaczełam pisac- w sumie ciezko mi jest znaleść swoją metodę nauki bo jestem kinestetykiem ![]()
![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz z Pracy przyszłam. Jestem wykończona. Dobranoc
![]() |
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko że właśnie ustne egzaminy są na tyle specyficzne, że jeśli nie ma na nich możliwości wcześniejszego zanotowania sobie kilku rzeczy i dopiero odpowiadania, to może być problem, żeby 'z kopyta' zacząć mówić na zadany temat. Lilly, mam nadzieję, że mimo wszystko dałaś radę dobrze odpocząc po pracy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Dobrze jeszcze cwiczyc mowienie na glos przed cala grupa. Przy okazji roznych prezentacji. To tez w jakis sposob uczy nas mowic i panowac nad stresem. Osoby, ktore czesto sie wypowiadaja na forum grupy maja stres przed mowieniem lepiej opanowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
do bani z taka robota
![]() ![]() Jeszcze dzisiaj przyjaciel mojego szefa dawał mi zlote rady ![]() ![]() Nie wiem na co bym sie tak naprawde nadawała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- jeszcze 3 tygodnie do konca, jeszcze 3 tygodnie do konca , jeszcze 3 tygodnie do konca....
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.