|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
fotki widoczne
![]() klubem zarządza niki więc trzeba do niej napisać a ja jutro na weselicho idę ![]()
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ciąża jest zagrożona, zwiększona została mi dawka duphastonu, i zaraz po pracy mam zlec do łóżka i przez weekend też maxymalnie odpoczywać... A miałam być dziś na meczy Polska - Czarnogóra. Trudno są rzeczy ważne i ważniejsze. Martwię się. Weekend ma być przełomowy. Dziś widziałam serduszko. Pani doktor długo mu się przysłuchiwała, ale stwierdziła że bije, chociaż zbyt wolno... W związku z zaistniałą sytuacją zastanawiam się czy nie pogadać z szefową. Kiedyś jak rozmawiałyśmy o mojej prawdopodobnej ciąży to prosiła żeby ją poinformować jak najwcześniej - wówczas będziemy miały zcas znaleźć kogoś na moje miejsce i go wyszkolić... Z drugiej strony trochę sie obawiam jej reakcji, no ale on też jest matką więc może zrozumie - w sumie pracodawcą też jest. W każdej chwili mogę pójść na L4 więc chyba jej dziś powiem. Będzie co ma być.
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie się, bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za to, żeby wszystko się ułożyło dobrze. ![]()
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj se spokój z pracą i idź na L4, powiedz szefowej jaka jest sytuacja i że teraz zdrowie Twoje i dziecka jest najważniejsze- powinna to zrozumieć.
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Justyna - dobrze, że byłaś u lekarza i się wami zaopiekował.
W takim wypadku pewnie warto pogadać z szefową, ale teraz tym się nie martw tylko sobie odpoczywaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porozmawiaj z szefową, niech wie na czym stoi, a Ty zmykaj do łóżka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Jestem jednak tchórzem
![]()
#1148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Też o tym myślałam i jestem jak najbardziej za ,ponieważ dużo dziewczyn które mają dostęp do klubu udzielały się tylko na etapie przygotowań a później nie dały żadnego znaku życia ![]() ![]() ![]() Cytat:
Justynko trzymam za Was mocno kciuki i wierzę ,że wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Ja dziś dostałam okres po 34 dniach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
niki- organizm musi dojść do siebie, wszystko się wyreguluje tylko czasu na to potrzeba
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Po pracy wskoczylam do lozka. I polowe wieczoru przespalam. Teraz relaksuje sie i odpoczywam przy meczyku. W sumie to jak do tej pory jest nawet na co popatrzec. Milego wieczorku dziewczynki.
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Niki - ja myślę, że jeszcze max 1-2 razy i wszystko się ureguluje, nie ma się co dziwić, że teraz miałaś dłuższy, choć wcale nie było tak źle bo niektóre dziewczyny czekają nawet 40-50 dni...
Mam urlop dziewczynki! Jutro jadę do mamy na pierożki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpoczywaj i ciesz się rodziną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze takie z jagodami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
no jasne, że tak ![]() ![]() Potańczyliśmy sobie- co prawda wkurzało mnie że nie mogę sobie poszaleć jak zawsze no ale trudno- odbiję sobie innym razem ![]() Moje dziecko nie spało całe wesele i mało tego jak siadałam aby odsapnąć to się wierciła a jak tańczyłam to było OK. Chyba moja córka taki sam fan pląsania jak i ja ![]() aha i w kościele jak na organach grali to mi brzuch skakał ![]() Na weselu były jeszcze dwie dziewczyny w ciąży- jedna w 8 m-cu a druga w tym samym momencie co ja- też TP na koniec stycznia. Powiem Wam, że brzucho miała dwa razy większe ode mnie- no ale widamo- każda jest inna. ogólnie było super- wróciliśmy do domu o 3 więc i tak wcześnie jak na mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- ale super- udanego urlopu i wypoczywaj ![]() Justyna a jak Ty się czujesz?
#1158 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyszłam się pochwalić, że dziś właśnie poznałam płeć bo miałam badanie połówkowe i będzie chłopiec MARCEL ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już zastanawiam się nad porodem... Jeszcze trochę czasu zostało, ale jakoś ten temat już jest u mnie na tapecie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
dobrego wypoczynku, Malgoś
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Czuje się zdecydowanie lepiej. Cały weekend leżałam, choć strasznie chciałam chodzić, bo jest u nas mój brat z bratową i synkiem (3 latkiem) ale musiałam zwalczyć pokusę, poza tym to oni na mnie krzyczeli żeby leżała. A w poniedziałek wziełam sobie urlop i też odpoczywałam, Od piątku jestem na zwiększonej dawce duphastopnu i po krwawieniu ani śladu. Więc chyba jest ok. Mam przynajmniej taką nadzieje. Dziś jestem już w pracy, ale nie wiele się dzieje. Więc siedzę sobie spokojnie w biurze.
A z szefową jeszcze nie rozmawiałam. Nie znalazłam w sobie tyle odwagi. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() U Naszych znajomych rodzą się same dziewczynki, gdzie tylko nie słyszę to same psioszki, więc nasz siusiorek będzie miał w kim przebierać ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Ja też nie znam żadnego Marcela, ale od zawsze podobało mi się te imię, wczoraj usłyszałam, że Marcele to takie małe łobuziaki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zastanawiam czy nie nazbyt popularne. Wszyscy mają Franka albo Antosia. hmm
mam jeszcze czas żeby się nad tym zastanowić, poza tym nie wiem jeszcze jakiej płci będziesz nasz bobas. Tak ostatnio przez weekend ( jak dużo leżałam ) poczułam straszliwy brak ruchu... I zastanawiałam się czy istnieją jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży. takie utrzymujące formę, ale nie obciążające??
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
O to super sprawa. Muszę się rozejrzeć czy u nas nie ma takich zajęć, chociaż to mała mieścina więc nie wiem...
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
połówkowe mam 24/09 więc na 100% jeszcze nie wiem ale na ostatnim usg na 70% była dziewczyna więc musi tak zostać ![]() imię wybrane już- będzie mieć na imię Klaudia co do porodu- nie wymawiaj przy mnie tego słowa bo mnie panika ogarnia ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- tak mnie rozłożyło,że umieram ![]() ![]() ![]() Zeżarłam wczoraj mleko z czosnkiem ale jak na razie słabo pomogło. W niedzielę mam chrzciny a w poniedziałek zaczynam remont- cudownie. Miałam jechać farby powybierać i dupa- nigdzie nie pojadę ![]()
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poród dla mnie to jeszcze abstrakcja... Na razie modle się żeby gin w poniedziałek po usg powiedziała że bobas się wzorowo rozwija i jest ok. Bo czuje się naprawdę dobrze. czasem czuję tylko ból brzucha ale nie w dole tylko wyżej i jest to raczej takie rozciąganie a nie kłucie. A poza tym ciągle zastanawiam sie nad rozmową z szefowa. Już dziś miałam to zrobić i ciągle nic... ech Co do przeziębienia u mnie na razie ok, ale małża rozłożyło dziś. Już wczoraj się kiepsko czuł więc spaliśmy osobno ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kuruj się kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze rozmowa z szefową nie należy do najłatwiejszych- też się denerwowałam. Ale jak już powiedziałam to kamień spadł mi z serca ![]() ![]()
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kciuki dla wszystkich ciężarnych i tych chcących ![]() Wczoraj mieliśmy z mężem (ciągle mi dziwnie kiedy tak go nazywam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Ja jestem już z powrotem
![]() Justii - gratulacje! ja muszę czekać jeszcze tydzień i też się dowiem ![]() Kate - nie myśl o porodzie, to i tak nic nie zmieni, oczywiście, że będzie bolało, ale damy radę. Ja to jakoś (przynajmniej na razie) się nie boję, a trochę to się nawet doczekać nie mogę ![]() Justynaa - cieszę się, że plamienia minęły i mam nadzieję, że nie powrócą. Viollet - czekam niecierpliwie na zdjęcia z sesji. Jedna przygoda zakończona, teraz nacieszcie się sobą, a niedługo może będziesz planować inne rzeczy jak wózek, łóżeczko.. to też daje wiele przyjemności ![]() Magnusia - super, że wybawiłaś się na weselu ![]() ![]() Ja spotkałam żonę kuzyna i miałam luźniejsze ubranie to nawet nie zauważyła, że w ciąży jestem i była bardzo zdziwiona jak jej powiedziałam, ale jak mam obcisłe ubranie to mam wieeeeelki ten brzuchol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.