|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
ja zaczęłam od razu- im wcześniej tym lepiej. Po porodzie też będę stopować aby skórę nadal uelastyczniać
|
|
#1112 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A rozstępy mam leciutkie w dolnych bokach brzucha i na biodrach- od czasu dojrzewania Cytat:
ja kremuje od poczatku 4 mies, bo takie było zalecenie na opakowaniu
|
|
#1113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego używam jeszcze balsam Palmers przeciwko rozstępom i powiem wam, że po nim jest skóra jak aksamit, taka mięciutka Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś jadąc do pracy zauważyłam, że czuję te muskania i w ciągu dnia coraz częściej czułam, a nie tylko wieczorem ... ale brzuszek mi się nie rusza. ja bym zaczęła od oliwki, bo bezpieczna nawet dla maluchów, a potem przerzuciła się na kremy ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Viollet - i doczekałyśmy się... Twój Wielki Dzień już jutro. Chciałabym wam życzyć wszystkiego co najlepsze, aby wasze twarzyczki zawsze się uśmiechały tak jak jutro i żeby z waszych oczu nigdy nie zniknęło to spojrzenie, który będziecie mieli podczas przysięgi. STO LAT MŁODEJ PARZE!! |
|||
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Violett - jutro Wasz Dzień. Pewnie jesteś zajęta i nie zajrzysz do nas... Trudno zrozumiemy
Życzę wam cudownej pogody, uśmiechu i Wszystkiego co najlepsze na NOWEJ DRODZE ŻYCIA.
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam
Ja wcale nie wierzę że to już jutro i chyba dlatego jestem spokojna trzymajcie kciuki, żeby mi tak zostało! Pogoda zapowiada się w sam raz, oby taka właśnie była ![]() Wrócę jako żona ![]() ![]() dziękuję za życzenia!
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
Życzę Wam, żeby ten dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu Wszystkiego najlepszego!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci dużo radości i miłości i abyś zawsze była tak uśmiechnięta i szczęśliwa ja dziś ![]() Trzymam kciuki za piękną pogodę i udaną zabawę. No i oczywiście z niecierpliwością czekamy na fotki ![]() Małgoś- co do ruchów, nie wiem czy czułam może i tak tylko myślałam że to bąki w kichach myslę- o to chyba nie jelita (chyba że duży bąk
|
|
|
#1118 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurczę to już dziś, pogoda piękna się zapowiada Trzymam kciuki zeby wszystko potoczyło się po Wasze myśli i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!Cytat:
|
|
#1119 |
|
Rozeznanie
|
Viollet niech dziś pięknie świeci dla Was słonko, a każda chwila będzie pełna szczęścia, uśmiechów i Miłości! wszystkiego cudownego na dalszej drodze życia! Sto lat Młodej Parze
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Viollet wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ,samych szczęśliwych dni
Hej Dziewczynki mnie chwilowo wcięło bo wzięliśmy się za remont kuchni i jakoś brakuje czasu na neta ![]() Co do moich wyników to wyszły ok
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2013-09-02 o 06:49 |
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej super wiadomość z tymi wynikami trzymam kciuki i czekam na dobre wieści ![]() My za 2 tyg zaczynamy remont łazienki- masakra
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Niki - bardzo się cieszę z takich wiadomości, pewnie jak zajdziesz w ciążę, to będziesz musiała powtórzyć badania hormonów na wszelki wypadek, ale najważniejsze że nie ma przeciwwskazań
![]() Magnusia - jak tam kopniaki? nadal takie mocne? czujesz je cały czas? |
|
|
|
#1123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się z wyników i trzymam kciuki za powodzenie w staraniach Swoją drogą to ciekawe jak tam Viollet Jak tam dziewczynki samopoczucie u Was? Mój mąż złapał jakieś przeziębienie i leczyłam go a teraz mnie łapie Dziś mam wizytę u lekarza, ale jestem ciekawa naszej dzidzi, uwielbiam ją oglądać na usg
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierci się, wierci- czasem bardziej czasem mniej no ale się wierci solidnego strzała (takiego aby mnie w pół zgięło) jeszcze nie dostałam ale pewnie wszystko przede mną ![]() a u Ciebie jak?
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wizyt u gina - wczoraj byłam aby potwierdzić moją ciąże. Tak jestem w ciąży jupiii Pani doktor wyliczyła że jestem w 4 tygodniu a pierwszy dzień ostatniej @ przypadł na 22 lipca. Poród na 30 kwietnia, a na necie jak sobie liczyłam to wyszło że jestem w 5 tygodniu i poród na 29 maja.... Jaka straszna rozbieżność... Nie wydaje wam się... Ufam oczywiście Pani doktor nie kalkulatorowi na necie Mam kolejna wizytę za 2 tygodnie. Wtedy już więcej będzie widać naszego groszka. Na razie wszystko jest ok. No i poza puchnącymi cyckami nie mam żadnych objawów... Ale podobno wszystko przede mną...
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę ![]() co do TP do po USG oszacują w miarę dokładnie bo pomierzą wszystkie parametry. Cycki puchną- he he normalka, mnie przestały boleć w 2 trymestrze choć jeszcze potrafią pobolewać. Ci do innych objawów to każda ma inaczej- Małgoś np haftowała okrutnie a ja haftnęłam tylko 3 razy .Na pewno możesz odczuwać senność, zmęczenie i humory ale takie już uroki tego stanu.
|
|
|
#1127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SUPER! ![]() Ja zawsze wierzę lekarzowi bardziej niż internetowym kalkulatorom... Oni tam swoje wiedzę- wiadomo nie zawsze się wszystko sprawdza, ale jest duże prawdopodobieństwo Jeden termin porodu wychodzi z @ a drugi z USG- rozbieżność w zależności od regularności cyklów Mi akurat się pokrywa jeden z drugim
|
|
#1128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj tak... męczyło mnie niemiłosiernie, ale potem się już o tym nie pamięta
|
||
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Żona Viollet melduje wykonanie zadania
![]() Było super! Od pogody, przez piękną mszę, po atmosferę i wszystko inne na weselu Przyczepić mogę się naprawdę tylko do kilku nieistotnych drobiazgów Ostatnie dni były wypełnione po brzegi, pierwszy spokojniejszy zapowiada się na jutro, tak więc obiecuję Wam relację (i jakieś amatorskie fotki ) do końca tego tygodnia
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Viollet - nie mogło być inaczej! wracaj do nas szybko ze zdjęciami
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, bardzo się cieszę, że wszystko się udało witaj w gronie żonek
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na zdjęcia i relację. Dziewczyny zauważyłam jakieś nie wielkie plamienia dziś rano, na razie się nie powtórzyły. Powinnam się martwić??? Pani doktor na razie nie odbiera... Czuje sie ok. Poza tym że się stresuje... Czytałam na necie że nie musi być to coś groźnego... Mam nadzieje ze wszystko będzie ok.
|
|
#1134 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj jako żoneczkaCytat:
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie- ja też na początku miałam- dostałam duphaston i było ok. Koniecznie skonsultuj się z lekarzem i nie martw się- tak czasem jest i nie musi to być od razu coś złego
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duphaston biore 2 razy dziennie a to dla tego że brałam go w trakcie starania się o dzidzie. Mam nadzieje że macie rację i wszystko będzie ok. Od rana żadne plamki się nie pojawiły. I mam nadzieje że tak zostanie. Zmykam bo zaraz wpadnie szefowa. Miłego popołudnia dziewczynki
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) o Was ![]() Wstawiłam zdjęcia w klubie. Dziewczyny, pomyślałam, że te osoby, które nie udzielają się w ogóle na wątku i klubie to usunąć je z klubu, jeśli powrócą to będą miały dostęp do klubu?? Co Wy na to? |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za. Trzeba je usunąć ![]() Dziewczyny znów pojawiły się dzić u mnie plamienia i dziś zdecydowanie większe niż wczoraj. Wczoraj było symboliczne a dziś większa plamka. Kolor brunatny. I ból brzucha jak przed okresem. Jutro się chyba wybiorę do lekarza. Bo nie wiem co się dzieje. Biorę duphaston. A plamienie nie ustępuje.
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - lepiej skonsultować z lekarzem, będziesz spokojniejsza...
Justii - ja też uważam, że to dobry pomysł. Jak ktoś będzie chciał wrócić to się odezwie i dostanie dostęp |
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawiłam jeszcze raz zdjęcia do klubu, mam nadzieje, że teraz już są widoczne )A kto zarządza klubem?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

16.06.2012 
. Najważniejsze abyś w ogóle coś z tą skórą robiła a to, że Twoje siostry mają wcale nie musi oznaczać, że Ty też będziesz miała. Miałaś do tej pory jakiś rozstęp?
Co o tym myślicie, macie jakieś swoje typy?
.. dobra jakoś się przełamię i jak się ogarnę to cyknę fotę
i chyba dlatego jestem spokojna
klik!
Życzę Wam, żeby ten dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu
myslę- o to chyba nie jelita (chyba że duży bąk 

Kurczę to już dziś, pogoda piękna się zapowiada