![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]()
![]() |
#512 |
Zadomowienie
|
Zaczynam sie denerwować. Błędu raczej nie ma... pamietam jak Pani Dr prowadząca ciągle o tym konflikcie... mały nawet dostał krew uzupełniającą i oświadczyli mi że ten konflikt jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z Krzysiem w niedzielę w Carrefourze usłyszałam "Pani z dzieciątkiem podejdzie bez kolejki" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A załącznika nie widzę ![]() ![]() Jak podróż? ![]() Łeeee, tylko??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krzysiulo śpi, TŻ śpi, mi chłodzi się kolejna szarlotka ![]() ![]() No ale chyba już do jutra poczekam, ciepła nie była taka dobra, jak na zimno ![]() Jeszcze jedna aukcja z zabawkami ![]() ![]()
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Ewka - ciekawa jestem o jaki konflikt chodzi bo to o czym my mowimy to na pewno nie jest.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...zny_35339.html Hie hie ![]()
![]() |
#517 |
MBZ♥
|
Tasiu mi w szpitalu powiedzieli, że Roszpunka m grupę krwi po Tacie ale to się może zmienić
![]() Maria, ojej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
wyjasnilabym to przy najblizszej wizycie u ginekologa (a moze tez pediatra bedzie wiedzial?), bo cos nie gra.
#519 | |||
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
że co ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuje za miłe przyjęcie. ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Śliczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Słyszę, że młody nie chce usnąć. Tż z nim walczy ale coś czuję, że będe musiała wkroczyć.Niech te zęby już wyjdą (bo mam nadzieję, że to zęby).
![]() |
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czad ![]() Cytat:
![]() |
#521 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziaki dla Oliwki ![]() ale wyczytałam ze już lepiej mnie niestety mocno rozłozyło i dostałam antybiotyk zeby szybko zadziałać do tego syrop z babki lancetowatej i inhalacje o tak moj tez uwielnia firanki zawsze pójdzie sobie pod balkon tam siedzi i sie bawi firanką a wszelkie sznureczki tez fajnie w takim skupieniu je łapie i ciagnie a one uciekają z paluszków i tak w kółko za przemeblowanie uwielbiam coś zmieniac[/QUOTE] Zdrowiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurtka wymiata ![]() Jako, że mój M. wyjechał za granicę na tydzień, my z Oliwcią przyjechałyśmy do Moich Rodziców ![]()
![]() |
#522 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#523 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kruszynka ![]() Cytat:
Bidulka ![]() Dziewczyny, jest jeszcze inny rodzaj konfliktu - ja to miałam z W. Musieliśmy przez to zostać dobę dłużej w szpitalu, a 2 tyg. po wyjściu W. miał robione dodatkowe badania. Ja nie dostałam żadnego zastrzyku. Ogólnie jest mniej groźny od Waszych. Nie powiem Wam, na czym dokładnie polega, bo ja po porodzie nie ogarniałam, TŻ by wiedział. Jak okazało się, że wyniki badań W. są ok, to zapomniałam o sprawie.
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Pani, no nareszcie jestem
![]() Witaj ![]() JolanT to w przyszłym roku kremóweczka na rynku ![]() Nati u Nas też zęby idą, idą i jakoś wyjść nie mogą ![]()
#525 |
Raczkowanie
|
Julka w maju skończyła 3 lata.
No jakoś u nas też ich nie widać. Ja się jeszcze zastanawiam czy ma wystarczająco mleka. No nie wiem o co mu chodzi ![]()
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribxx95kciz.png Mateusz http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6hdge1k1rja4i.png Edytowane przez nati_85 Czas edycji: 2013-09-11 o 21:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ma poczucie humoru mamcia ![]() ![]() za co te kciuki, można puścić czy trzymać jeszcze? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no jak mogli nie badać na pewno badali może nie wpisali ![]() Cytat:
![]() podobno do pół roku może się zmienić ![]() Maria zdrówka ![]() ![]() Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2013-09-11 o 21:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Mokka - tak, banan tez. Ja poki co dalam kiedys jablko z bananem, mam jeszcze samego banana ale dlugo stoi bo sie boje dac .moze po 1/3 sloiczka jakos. Ostatnio bardzo pilnuje tego choc troche intuicyjnie daje. Z owocow tylko jablka z czyms, choc jak sie okazalo to cos tez moze byc problemowe, a jak wiecej i czesciej marchewka to owoc typowo rozluzniajacy. Moderna na fb wrzucila rozpiske ale moj tel chyba nie ogarnia tego wiec w domu przestudiuje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wnioskuję to po tym jak piszesz, że zastanawiasz się czy ma wystarczająco mleka ![]() My się dokarmiamy, bo właśnie szału z ilością mleka nie ma już od pewnego czasu ![]()
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
To ja wrzucę
![]() R- rozluzniajace N- normalizujace Z - zestalajace Warzywa Pasternak – N Marchewka – Z Dynia – N Kalarepka – R Kalafior – R/N Szpinak – R Brokuly – R/N Koper wloski – R/N Kalafior z ziemniakiem – R/N Szpinak z ziemniakiem – R Marchewka z ziemniakiem – Z Dynia z ziemniakiem – N Cukinia z ziemniakiem – R/N Brokuly z ziemniakiem – R/N Paternak z ziemniakiem – N Owoce Jablko – R (ze skorka N/Z, bez skorki R) Gruszka – R Banan – Z Morele – R Brzoskwinia – R Sliwka – R Maliny – N Jagody – N/Z Jagody z jablkiem – N Gruszka z jablkiem – R Brzoskwinia z jablkiem - R Jablko z bananem – N Banan z brzoswinia i jablkiem – R Banan z brzoskwinia – N/Z Banan z morela - N Morela z jablkiem – R Truskawka z malina i jablkiem – R Gruszka z jablkiem – R Jablko z bananem – N Marchewka z jablkiem – Z Kaszki i kleiki Ryzowy – Z Kukurydziany – R Kasza jaglana – R Platki owsiane – R/Z Orkisz – R/N Grysik - R Soki herbatka z kopru włoskiego z sokiem jabłkowym – N herbatka z dzikiej róży z sokiem z czerwonych owoców –N sok jabłkowy – R sok jabłkowo-winogronowy – R sok jabłkowo-marchwiowy –N sok gruszkowy- - R napój z czystej marchwi – Z nektar dyniowo-jabłkowy – R nektar śliwkowy – R napój malinowo-jabłkowy – R sok z jabłek i czerwonych owoców- - N napój morelowy – N nektar bananowy – N nektar brzoskwiniowy- - R napój brzoskwiniowo-ananasowy - R |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#533 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() śliczne ![]() Cytat:
![]() No a Różaczek biedny... napłakała się malusia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- popieram ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do drugiego, to pewnie zbadali, ale znając życie nie wpisali. Mój synek natomiast nie ma grupy krwi ani po mnie, ani po Tż, co wywołuje ogólną konsternację ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Hej hoooo
Meldujem sie z Bergena - lot minol spokojnie - chyba faktycznie Milus zostanie pilotem ew stewardem - bo CALUSI lot przespal ( no nie liczac moze jakis 15min, lot trwal od 18-50 do 20-44.) Ciocia Agnieszka oszalala ..!! Widza Milusia znowu, oj sie zachwycala ze hooo-hooo. Byly male klopociki przy usypianiu ale dalismy rade. Do pozniej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Liwka - moze porzyczysz mi tesciowej ...??
Dragusia - ![]() - i tak moja mamcia poleciala na tydzien ze mna, ona zajmnie sie Milusiem a ja tylko szybko zabije szefa ![]() Tasia haha a wiesz ze dopiero w samolocie cos mnie tak naszlo i se tak mysle czy ja dodalam ten zalacznik..??? Hahaha - tak czy siak, prezenty dostawac fajna rzecz. Maria - ooooj to sie Rozak stesknil za mamusia, i pewnie bylo jej dziwnie iz nie moze z toba porozamwiac w trakcie jazdy. ![]() BYuo Jak mi sie uda odpalic KOMPA to wkleje ten schemat na 1wsza strone. Bzinka ![]() - jedna z nowych mamus jest z ok wadowic wiec to jak pamietam rzut beretem od Ciebie ![]() Noooo i :hi witam nowe Mamusia - wspaniale ze do nas doalczyliscie i mam nadzieje ze zostaniecie z nami na dluzej ![]() A poza tym zycze wszystkim zdrowia...!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() I tak piękna waga ![]() Cytat:
![]() Piękne, ma kobieta gust ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||||||
Raczkowanie
|
Witamy w ten piękny deszczowy dzień
![]() Przede wszystkim ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do spania od 17 to nie za dobrze masz ![]() Cytat:
Heh a ja na początku myślałam że konflikt to matki z ojcem może być, gin pyta się mnie o grupę krwi a ja mu od razu że mam Brh- a TŻ ma plusa i mamy konflikt ![]() ![]() Cytat:
Ja myślałam że zacznę po skończonym 6 miesiącu ale jak tak patrzę na mojego syna to chyba początkiem października też zacznę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrabiam dalej, po 2 dniowej nieobecności trochę tego jest ![]()
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Eh po ost mojej wypowiedzi - naszlo mnie na wspominki
![]() Aaaa i tak jak juz doszlam do siebie - to zaczelo mi sie przypominac - ze TO moja wlasna Siostra mnie on NETA odlaczyla ...!! ![]() Jem kroneczki dwie - i probuje kompa wlaczyc ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.