W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 21:36   #1141
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Może ale nie musi... dziewczyny mają różne bóle przed owulka po owulce kilka dni przed @ albo od owulki do @ a wydaje się, że nigdy takowych nie miały. Dlatego ja bym się nie sugerowała tym bo teraz się nakręcisz a później będzie dól jeżeli nie wyjdzie
i tak będę rozczarowana jak nic nie wyjdzie... bo wiecie trafiłam z serduszkami w owu, i jak się nie uda to trzeba będzie mysleć jak zadziałać, żeby się udało? ( mniej serduszek, większe odstępy...itd. ) przeraża mnie to i chciałabym tego uniknąć;]

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:39   #1142
Seleniti
Zadomowienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
nawet mi nie mów... nie wiem co robić, może zadzwonię jutro do szpitala do lab i zapytam...? coś czuję, że tyle samo będzie... ja liczyłam te 30 zł plus TSH 23 zł ale nie aż 55 zł

O mamo, aż tyle? Ja u siebie płacę 14 zł za TSH, szok...
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:40   #1143
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
i tak będę rozczarowana jak nic nie wyjdzie... bo wiecie trafiłam z serduszkami w owu, i jak się nie uda to trzeba będzie mysleć jak zadziałać, żeby się udało? ( mniej serduszek, większe odstępy...itd. ) przeraża mnie to i chciałabym tego uniknąć;]
Mówie z doświadczenia bo na II kreski czekam już od stycznia. Starania w prawdzie od czerwca. Na razie u nas serduszkowanie codziennie nie zdało egzaminu od 2 cykli teraz spróbujemy co jakiś czas ale nie wiem nawet kiedy mam sie spodziewać owulki.

Nie wiem ile jesteś dni po owu ale z terminu testowania wnioskuje, że dopiero po.. także trochę za szybko na takie objawy moim zdaniem ale kto wie oby to bylo to

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 22:48   #1144
kw14tuszek
Raczkowanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Oj tak, wiem coś o tym- zakupy z dzieckiem Ciąganie tego na 2 piętro, już mnie plery bolą. Nie wiem jak ja jej wyprawiłam roczek, a tu zaraz 2 urodziny będą...
Matki mają przesrane jednym słowem.
Najlepiej jak do kogoś się idzie, co nie? Na gotowe Tak samo i do nas czasem muszą w rewanżu.

Nic mi nie mów, ja miałam humor ok, dopóki nie wróciłam ze sklepu
Przychodzę, a tż śpi z małą o godzinie 20stej dziecko głodne, zasmarkane, z kupą w gaciach (już ma odparzenie) a ten z nią spał z 15 min. I co i kłótnia. Od słowa do słowa i poszło... oczywiście dziecko nie śpi (bez drzemki od 2 dni w ciągu dnia)
a ja mu na jutro kupiłam prezent, narobiłam się a on mnie tak traktuje
Leine którą macie rocznicę? my co prawda małżeństwem nie jesteśmy ale jutro nam 5 lat mija jak jesteśmy razem, też mamy jutro rocznicę
Stary 2013-09-11, 23:31   #1145
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
Leine którą macie rocznicę? my co prawda małżeństwem nie jesteśmy ale jutro nam 5 lat mija jak jesteśmy razem, też mamy jutro rocznicę
O proszę nam 5 latek związku minęło 4 dni temu a I rocznice ślubu mamy w tą niedziele

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 00:39   #1146
debraM
Wtajemniczenie

Fantastka trzymam kciuki żeby wszystko było ok Dobrze, że trafiłaś do szpitala, bo narzekałaś mocno na te bóle, a tak wszystko sprawdzą i nie będziesz musiała się już martwić.

Brydzia straszne jest to co piszesz. To już trzeci atak, tak? Mam nadzieję, że szybko wyjaśni się gdzie leży problem i będzie można podjąć leczenie. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego co teraz czują rodzice.

A ja rano, po obudzeniu zobaczyłam jasno różowy śluz, później znikną, a po południu były różowe nitki w płodnym śluzie Teraz nitki zniknęły i jest sam płodny śluz rozciągający się na 10 cm Pomyślałam, że sprawdzę co na to szyjka, a tam istne rozwarcie (przesadzam ) i dopiero teraz wiem co to znaczy 'otwarta' szyjka Kto mi wytłumaczy jak to możliwe?

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 05:26   #1147
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Witaj Maciejko Wiesz, u mnie tak ładnie z temką było a dziś mi spadło

Zubi, nie zauważyłam Twojej wiadomości u mnie na ovuf. Dziękuję za info Tylko, że mi spadła aż do 36,67

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Skusiłam się na teścior i wyszedł minus Czekam więc na @.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 05:47   #1148
Karoloo
<3 <3 <3

Hej znowu zmienilo mi owulke no nic co zrobic musze meza w obroty zabrac chociaz przyznam ze libido mi spadlo :'(

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 06:30   #1149
manieczka1
Zakorzenienie

Hej dziewczynki! Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? wróciłam po tygodniowej nieobecności. Było super! wypoczełam na maksa uzupełniłam tempki na ovuf, ale uprzedzam, że są góry i doliny - po pierwsze zmiana klimatu i przesunięcie czasu, po drugie raz musiałam wstać w nocy na wycieczkę i wczoraj w nocy na samolot. Poza tym ostatniego wieczoru zaczęłam źle się czuć -dopadło mnie przeziębienie. Wzięłam dwa dni z rzędu febrisan i zastanawiam się czy dobrze...bo a nóż się udało...nie chcę zaszkodzić jakby co... dziś zapisałam się na 15.15 do lekarza, pogadam z nim co mogę brać w takiej sytuacji, a w razie gdyby @ przyszła niech zapisze mi antybiotyk, bo czuję, że bez niego się nie obejdzie.
A teraz wybaczcie, ale nie dam rady ogarnąć wpisów w starym wątku i w tym nowym, więc proszę którąś o podanie w skrócie co się u Was dzieje - czy są jakieś nowe mamusie itp. a i widziałam, że fantastka w szpitalu - co się stało?
Witam też wszystkie nowe twarze
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 06:39   #1150
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej wczoraj nie dałam rady bo byliśmy u teściów a potem oglądaliśmy dobry film
Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Zrobiłam dziś drugi test innej firmy i wynik taki sam jak widać na załączonych zdjęciach

A powiedzcie mi czy ten ciągnący ból w podbrzuszu to normalne?
normalne ja czasami tak do tej pory mam ale już mniej zdecydowane.
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wracam, do życia. Przyjmiecie mnie z powrotem na wątunio ?

Weekend za nami Dość intestywny, tak jak pisałam rodzinka wie, ale to co moja mama wyprawia to Nie wiem jak do końca ciąży wytrzymam te "a może to" "a nie siedź na schodkach" "ubierz się cieplej" itd.

Jeśli są jakieś II kreseczki to
hehe dobrze niech się po opiekuje córunią w ciąży a potem się na dzidzię przeżuci :P
Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ciezko mi sie pisze na telefonie, wiec bedzie krotko. Bylam u gina bo brzuch dalej mnie boli napadowo. Dal mi skierowanie do szpitala. Mam polezec na obserwacji. Pecherzyk ma juz 9 mm ale nic wiecej nie widac. Trzymajcie za mnie kciuki
kochana trzymam trzymam i to mocno a jak często boli Cię tę brzuch bo i mi się zdarza więc zaczynam się bać. Bardzo mocno??
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
God Of War jak można nie lubić bananów??
dobrze wywietrzyłam
W lodówce jest ciasto, ale zakryte kartonem od pampersów, nie sposób tego nie zauważyć- ale tż ma zakaz patrzenia, mam nadzieję, że nie zerknie kiedy nie będę widzieć, a za chwilę muszę wyjść do sklepu
mój by nie zajrzał jak bym go poprosiła
Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Ooo to już niedługo

Ej zapomniałam Wam się pochwalić, że nie miałam dziś przez cały dzień mdłości
ja też ja też
Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Jakies nowe plusiki sa??

U mnie malpiszon...takze no tego ...cykl zakonczony i w poniedzialek na badanie prolaktyny.

Mala miala znowu atak dzisiaj w przedszkolu. Jutro znowu ma badania.
W ogole z tesciowa tak myslalysmy ,ze to moze powiklania po szczepionce ktora miala w zeszly piatek. Tak czytam teraz troche informacji i wiecie co?Strach szczepic te malenstwa...
oooo nie a może jednak faktycznie to po szczepieni....
Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
O mamo, aż tyle? Ja u siebie płacę 14 zł za TSH, szok...
ja płaciłam 24 w prywatnej przychodni
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
O proszę nam 5 latek związku minęło 4 dni temu a I rocznice ślubu mamy w tą niedziele
nam też mija 20 września 5 lat związku no i 1 rocznica ślubu już była w maju
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 06:42   #1151
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć u mnie delikatny wzrost ale brzuch mnie dalej boli

Hej manieczka

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Nam się 7 lat związku minęło w kwietniu a 2-ga rocznica ślubu będzie 8 października, także już niedługo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 06:51   #1152
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kochana trzymam trzymam i to mocno a jak często boli Cię tę brzuch bo i mi się zdarza więc zaczynam się bać. Bardzo mocno??
Boli mnie kilka razy dziennie, atak bólu trwa ok 5-10-15 minut i jest nie do wytrzymania. Ja mam wysoki próg bólu, ale przy tym zwijam się w kłębek i nie chce mi się żyć.

Luteiny nie biorę na podtrzymanie tylko na te skurcze, na razie ciąża rozwija się prawidłowo (chociaż niewiele widać). Mam tylko nadzieję, że pęcherzykowi jest wygodnie mimo tych bóli

---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? wróciłam po tygodniowej nieobecności. Było super! wypoczełam na maksa uzupełniłam tempki na ovuf, ale uprzedzam, że są góry i doliny - po pierwsze zmiana klimatu i przesunięcie czasu, po drugie raz musiałam wstać w nocy na wycieczkę i wczoraj w nocy na samolot. Poza tym ostatniego wieczoru zaczęłam źle się czuć -dopadło mnie przeziębienie. Wzięłam dwa dni z rzędu febrisan i zastanawiam się czy dobrze...bo a nóż się udało...nie chcę zaszkodzić jakby co... dziś zapisałam się na 15.15 do lekarza, pogadam z nim co mogę brać w takiej sytuacji, a w razie gdyby @ przyszła niech zapisze mi antybiotyk, bo czuję, że bez niego się nie obejdzie.
A teraz wybaczcie, ale nie dam rady ogarnąć wpisów w starym wątku i w tym nowym, więc proszę którąś o podanie w skrócie co się u Was dzieje - czy są jakieś nowe mamusie itp. a i widziałam, że fantastka w szpitalu - co się stało?
Witam też wszystkie nowe twarze
Hej Cieszę się, że wróciłaś

Ja jestem w szpitalu na obserwacji, od ponad tygodnia mam silne bóle jakby miesiączkowe Babka z łóżka obok mi powiedziała, że zwykle trzymają trzy doby, bo wtedy NFZ im zwraca kasę... Eh...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 06:55   #1153
Pacynka
Rozeznanie

Elfko, u Ciebie rośnie a u mnie spadła

U nas w listopadzie będzie 7 lat związku, a w styczniu 2- ga rocznica ślubu.

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Boli mnie kilka razy dziennie, atak bólu trwa ok 5-10-15 minut i jest nie do wytrzymania. Ja mam wysoki próg bólu, ale przy tym zwijam się w kłębek i nie chce mi się żyć.

Luteiny nie biorę na podtrzymanie tylko na te skurcze, na razie ciąża rozwija się prawidłowo (chociaż niewiele widać). Mam tylko nadzieję, że pęcherzykowi jest wygodnie mimo tych bóli

---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ----------

Hej Cieszę się, że wróciłaś

Ja jestem w szpitalu na obserwacji, od ponad tygodnia mam silne bóle jakby miesiączkowe Babka z łóżka obok mi powiedziała, że zwykle trzymają trzy doby, bo wtedy NFZ im zwraca kasę... Eh...
Oj to okropnie musi Cie boleć Fan. Ale trzymaj się kochana, jestem z Tobą. Musisz być dobrej myśli a wszystko będzie dobrze
Stary 2013-09-12, 07:02   #1154
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Elfko, u Ciebie rośnie a u mnie spadła

U nas w listopadzie będzie 7 lat związku, a w styczniu 2- ga rocznica ślubu.
Taki wzrost jak dla mnie to nie wzrost, wg ovuf @ ma przyjść w sobotę i w sumie jestem na nią nastawiona

Fan bądź dzielna oby było już lepiej

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Mam dziś dzień dla siebie zaraz jadę do fryzjera, a potem na zakupy świeżo po wypłacie jestem więc zaszaleję
Stary 2013-09-12, 07:02   #1155
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Fantastko! Ojej! To nieciekawie... Trzymaj się kochana! Bądź dzielna. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

A nam niedawno minęło 11 lat związku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 07:08   #1156
Pacynka
Rozeznanie

U Ciebie Manieczko na wykresie faktycznie szaleńczo jest, ale to pewnie przez te zmiany faktycznie.

W ogóle tak jak na Wasze wykresy patrzę to u mnie ten spadek tempki oznacza to co oznacza i jeszcze potwierdził to test z resztą na minus
Stary 2013-09-12, 07:14   #1157
FlightlessBird
Zakorzenienie

Fan trzymam za Was kciuki

dziś boli jeszcze bardziej...
Jak do jutro nie będzie lepiej, to idę ponownie do lekarza

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 07:20   #1158
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Fan trzymam za Was kciuki

dziś boli jeszcze bardziej...
Jak do jutro nie będzie lepiej, to idę ponownie do lekarza
Widzę, że robiłaś test w tym samym dpo co ja. Dziwne jest u Ciebie to, że ta tempka tak wzrosła i jest krwawienie no i jak piszesz masz ból. Chyba faktycznie wybierz się do lekarza.
Stary 2013-09-12, 07:31   #1159
Luzia
Zakorzenienie

God, jak tam dzisiejsza tempka?
Manieczka witaj faktycznie z Twojej temperatury nie idzie nic wyczytać

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 07:33   #1160
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że robiłaś test w tym samym dpo co ja. Dziwne jest u Ciebie to, że ta tempka tak wzrosła i jest krwawienie no i jak piszesz masz ból. Chyba faktycznie wybierz się do lekarza.
ja mam ból kręgosłupa - korzonki

Stary 2013-09-12, 07:36   #1161
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
ja mam ból kręgosłupa - korzonki
Aha, rozumiem. Mnie taki ból czasem dopada przed @. A kiedyś jak mnie tak ostro bolało (już nie podczas @) to się okazało że to nerki i kamień w nerce miałam. No ale u Ciebie może być coś innego.
Stary 2013-09-12, 07:38   #1162
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, rozumiem. Mnie taki ból czasem dopada przed @. A kiedyś jak mnie tak ostro bolało (już nie podczas @) to się okazało że to nerki i kamień w nerce miałam. No ale u Ciebie może być coś innego.
byłam wczoraj u lekarza i stwierdził zapalenie korzonków

Stary 2013-09-12, 07:39   #1163
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
byłam wczoraj u lekarza i stwierdził zapalenie korzonków
O masz. To cierpisz biedna teraz Współczuję Ci tego bólu.
Stary 2013-09-12, 07:58   #1164
vioris
Zakorzenienie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Dzień dobry
Ja ostatnio mega zmęczona bo córka na rano i muszę wcześnie wstawać jutro na szczęście na 10.50 więc chociaż trochę się wyśpię

Do mierzenia tempki to się już budzę pół godziny wcześniej i potem leżę i czekam

idę sobie zrobić kawę i tutaj z wami posiedzę

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-09-12, 08:04   #1165
Juliette25
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam dziewczyny Dostałam kilka dni temu skierowanie z nfz-tu na wyniki, w tym także na grupę krwi. Dziś z rana pojechałam na czczo i stałam w kolejce półtorej godziny. Po wejściu do środka usłyszałam od Pani, że na grupę krwi muszę mieć wypełniony blankiet przez położną skoro jestem w ciąży. Położna przyjmuje dziś od 14 do wieczora więc muszę się tam zgłosić. Ten ginekolog - pajac nic mi o tym nie wspomniał kierując mnie na te badania !!! Po raz kolejny twierdzę, że się do tego zawodu on nie nadaje. Straciłam czas i jutro muszę przestawiać zmiany w pracy i też tam jechać

fan - moja kochana, trzymaj się tam.
manieczka - witaj znów

Idę zrobić śniadanie - bułki świeżutkie i na to pokrojone jajka na twardo plus majonez, dużżżżooooo majonezu...
Znów nie mam mdłości
Stary 2013-09-12, 08:08   #1166
krusia83
Raczkowanie

Hejka

a ja już nic nie rozumiem z tego mojego cyklu. Temperatura skacze co chwilę w górę i w dół. Parę dni temu czułam jajniki po parę razy dziennie i myślałam, że była owulka 2 dni temu a tu znów tempka w dół poszła

Staram się mierzyć codziennie o tej samej porze. Jedynie w czasie wyjazdu czasami mierzyłam wcześniej ale to maksymalnie o pół godziny.

Spodziewałam się, że ten pierwszy cykl po odstawieniu tabletek może być dziwny ale żeby aż tak
Stary 2013-09-12, 08:08   #1167
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:

Ale się wkurzyłam dziewczyny Dostałam kilka dni temu skierowanie z nfz-tu na wyniki, w tym także na grupę krwi. Dziś z rana pojechałam na czczo i stałam w kolejce półtorej godziny. Po wejściu do środka usłyszałam od Pani, że na grupę krwi muszę mieć wypełniony blankiet przez położną skoro jestem w ciąży. Położna przyjmuje dziś od 14 do wieczora więc muszę się tam zgłosić. Ten ginekolog - pajac nic mi o tym nie wspomniał kierując mnie na te badania !!! Po raz kolejny twierdzę, że się do tego zawodu on nie nadaje. Straciłam czas i jutro muszę przestawiać zmiany w pracy i też tam jechać

manieczka - witaj znów

Idę zrobić śniadanie - bułki świeżutkie i na to pokrojone jajka na twardo plus majonez, dużżżżooooo majonezu...
Znów nie mam mdłości
To faktycznie ten lekarz to jakiś nie taki jest. Najgorzej to właśnie jak się wystałaś i tu takie info.
Stary 2013-09-12, 08:08   #1168
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

manieczka - witaj znów

Znów nie mam mdłości
brrr ale bym się wkurzyła

zrobiłaś mi smaka na jajka ugotuję sobie na miękko.
Szkoda, że tak cięzko mi się ruszać

Stary 2013-09-12, 08:10   #1169
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
brrr ale bym się wkurzyła

zrobiłaś mi smaka na jajka ugotuję sobie na miękko.
Szkoda, że tak cięzko mi się ruszać
Chociaż tak sobie humor poprawię
Ja na miękko nie mogę, choć uwielbiam (kobiety w ciąży nie mogą surowych jaj jeść :/ )

No...

Pacynka - wszystko byłoby okej, gdyby właśnie nie to, że stałam jak czubek tyle czasu, dziś tyle ludu było. Jutro pojadę tam o 6:00 chyba Dziadki spać nie mogą.
Stary 2013-09-12, 08:12   #1170
God Of War 20
Zakorzenienie

Witam się
U mnie dziś spadek plus trochę rozciągliwego śluzu rano... dziwne. Zaznaczyłam na owu rozciągliwy i mi zaznaczyło przerywaną linią owu... eh

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości