W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 19:51   #1111
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
yyyy o so si chozi?
Na wspolnej
No to będą jaja jak ona mu powie.
Ciekawe kiedy znowu będę miała ochotę zbliżać się do TŻ bo na razie to wkurzona jestem na niego. I z domu nie wychodze nawet.
Pod koniec miesiąca rocznica razem mieszkania ze sobą. Ciekawe co z tego będzie.
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:51   #1112
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
[LEFT]fan z całego serca trzymam kciuki za Ciebie i dzieciątko, musisz być silna-dla Niego

oj ja też teraz zresztą miałam w sobotę urodziny Igusia i było z nami 14osób dorosłych i dzieci (dodam, że mam mieszkanie 42m), masakra. Najpierw kilkudniowe zakupy z dzieckiem i te latanie po supermarketach, targanie tych reklamówek z żywym synkiem. Potem sprzątanie we wszystkich kątach. A przy gościach nic tylko latasz, dokładasz, nawet nie pojesz tego co sama zrobiłaś, nie usiądziesz na spokojnie, nie napijesz się drinka do czasu podania ciepłej płyty. A rano wstajesz a w mieszkaniu sajgon i kupa talerzy, miseczek, szklanek i literatek. I tyle ma się z rodzinnego spotkania.
Zresztą nigdy nie lubiłam rodzinnych spotkań typu urodziny i inne. Jedynie wesela mnie satysfakcjonują bo na tych wiem, że się wybawię.

w ogóle mam zły dzień dzisiaj.
Ja też nie przepadam ale to jeszcze zależy kto i co jakoś to będzie.

A czemu zły dzień?
Stary 2013-09-11, 19:53   #1113
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
trafiliście w owu więc są bardzo duże szanse... zaznacz na wykresie kiedy się spodziewasz @ bo wtedy łatwiej i lepiej widać a zamierzasz testować czy czekasz?

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Na Wspólnej nie oglądasz?
Myślałam że widać termin spodziewanej @, bo mi ovuf to zaznaczył, ale teraz też wpisałam sama. Miałam testować 4 dni po spodziewanej @ jeśli się ona nie pojawi lub 10 dni po. Tylko to jeszcze długo i sama się teraz zastanawiam. Widziałam, że dziewczyny testowały w 10- tym i 12- tym dniu po owulce.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Ooo to już niedługo

Ej zapomniałam Wam się pochwalić, że nie miałam dziś przez cały dzień mdłości
Dziękuję za kciuki
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:53   #1114
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Niet. Z seriali to oglądam tylko M jak miłość.
ja też m jak miłosć obowiązkowo... i przyjaciółki ale jeszcze nie ma... iii przepis na życie... serialomaniak

Z jednej strony mi dość chłodno bo w domu chłodnawo a z drugiej dziś znowu mi się pućki palą... normalnie czuje takie gorąco na twarzy tak samo jak wczoraj... nawet TŻ się mnie pytał co mam takie czerwone pućki
Stary 2013-09-11, 19:54   #1115
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja też teraz zresztą miałam w sobotę urodziny Igusia i było z nami 14osób dorosłych i dzieci (dodam, że mam mieszkanie 42m), masakra. Najpierw kilkudniowe zakupy z dzieckiem i te latanie po supermarketach, targanie tych reklamówek z żywym synkiem. Potem sprzątanie we wszystkich kątach. A przy gościach nic tylko latasz, dokładasz, nawet nie pojesz tego co sama zrobiłaś, nie usiądziesz na spokojnie, nie napijesz się drinka do czasu podania ciepłej płyty. A rano wstajesz a w mieszkaniu sajgon i kupa talerzy, miseczek, szklanek i literatek. I tyle ma się z rodzinnego spotkania.
Zresztą nigdy nie lubiłam rodzinnych spotkań typu urodziny i inne. Jedynie wesela mnie satysfakcjonują bo na tych wiem, że się wybawię.

w ogóle mam zły dzień dzisiaj.
Oj tak, wiem coś o tym- zakupy z dzieckiem Ciąganie tego na 2 piętro, już mnie plery bolą. Nie wiem jak ja jej wyprawiłam roczek, a tu zaraz 2 urodziny będą...
Matki mają przesrane jednym słowem.
Najlepiej jak do kogoś się idzie, co nie? Na gotowe Tak samo i do nas czasem muszą w rewanżu.

Nic mi nie mów, ja miałam humor ok, dopóki nie wróciłam ze sklepu
Przychodzę, a tż śpi z małą o godzinie 20stej dziecko głodne, zasmarkane, z kupą w gaciach (już ma odparzenie) a ten z nią spał z 15 min. I co i kłótnia. Od słowa do słowa i poszło... oczywiście dziecko nie śpi (bez drzemki od 2 dni w ciągu dnia)
a ja mu na jutro kupiłam prezent, narobiłam się a on mnie tak traktuje
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 19:56   #1116
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Myślałam że widać termin spodziewanej @, bo mi ovuf to zaznaczył, ale teraz też wpisałam sama. Miałam testować 4 dni po spodziewanej @ jeśli się ona nie pojawi lub 10 dni po. Tylko to jeszcze długo i sama się teraz zastanawiam. Widziałam, że dziewczyny testowały w 10- tym i 12- tym dniu po owulce.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Dziękuję za kciuki
Ale to co Ci owu zaznacza to my nie widzimy
Hmm a będziesz robić domowy test czy betę?

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Oj tak, wiem coś o tym- zakupy z dzieckiem Ciąganie tego na 2 piętro, już mnie plery bolą. Nie wiem jak ja jej wyprawiłam roczek, a tu zaraz 2 urodziny będą...
Najlepiej jak do kogoś się idzie, co nie? Na gotowe Tak samo i do nas czasem muszą w rewanżu.

Przychodzę, a tż śpi z małą o godzinie 20stej dziecko głodne, zasmarkane, z kupą w gaciach (już ma odparzenie) a ten z nią spał z 15 min. I co i kłótnia. Od słowa do słowa i poszło... oczywiście dziecko nie śpi (bez drzemki od 2 dni w ciągu dnia)
ojej... ale wybacz, uśmiałam się z tekstu dziecko głodne, zasmarkane z kupą w gaciach

Nie złość się na mężula...
Stary 2013-09-11, 19:56   #1117
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba bym z kibelka nie wyszła jakbym tyle zjadła hahaha a banany to on wszędzie wyczuje

Co do fantastki to to samo jej pisałam... znieczulica znieczulicą ale niestety nic więcej nie można zrobić teraz.. tylko na podtrzymanie, powtórzyć betę a maluch musi sam się wybronić. Musi leżeć, odpoczywać, zdrowo jeść... musi być dobrze...
możemy się podzielić... u mnie na jednym kawałku się nie kończy...

A no w szpitalu to tak jest. Nocki najgorsze. Jak nie ma miejsc to leżysz z ciężarną, a do niej przychodzą co 2h badać tętno płodu (po 30 tygodniu ciąży) i jak tu spać?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 19:57   #1118
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Ale to co Ci owu zaznacza to my nie widzimy
Hmm a będziesz robić domowy test czy betę?

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

ojej... ale wybacz, uśmiałam się z tekstu dziecko głodne, zasmarkane z kupą w gaciach

Nie złość się na mężula...
Na początek chcę zrobić domowy.
Stary 2013-09-11, 20:06   #1119
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, rzeczywiście takie dżamprezy to nie dla mnie
Co Tobie dziś?
Cytat:
Ja też nie przepadam ale to jeszcze zależy kto i co jakoś to będzie.

A czemu zły dzień?
a z M. znowu zgrzyty. W ogóle to odkąd jest w Polsce i przyjął tą pracę którą przyjął, to tak jakbym go nie miała jak przychodzi z roboty to albo jest zmęczony albo te oczy naświetlone od spawania. Teraz ma nocki i odsypia, zje i idzie do roboty. Czuję się tak jakbym była sama. A przecież miałam się nim nacieszyć, dopóki nie wyjechał, miałam odpocząć od synka trochę, bo ciągle mi siedzi na głowie. M. ciągle zmęczony lub drzemie, więc nie ma kiedy się z młodym pobawić i ja wysłuchuję jęków Igusia. Nie wiem czy to był dobry pomysł z tym drugim dzieckiem. No chyba, że mąż zmieni pracę, bo ta to go wykończy!!! Nie powiem ojcem jest bardzo dobrym, ale przez tą pracę w ogóle tak jakby go nie było.

Cytat:

No tak, bo faceci to w d..u.pie mają nie patrzą na zasady, co wypada a co nie, że niestety, ale są jakieś ustalenia. Nie patrzą jak my, że dziecko to się stawia na pierwszym miejscu, że najpierw jego potrzeby potem swoje.Nie smutaj się kochana moja

rozumiem Cię z tym też mam z małżem zgrzyty. Bo on na wszystko mu pozwala i ma gdzieś wychowawcze zakazy, patrzy tylko jak mu jest wygodnie, skarcić też nie potrafi. I Iguś odkąd tata jest w Polsce robi się coraz bardziej porywczy i zaczyna pyskować. Jak M. nie było to miałam syna w rydzach, zasady znał, nikt mu mętliku w głowie nie robił. A tak jak ja mu nie pozwalam to leci do ojca, bo wie, że tatuś pozwoli, bo się zlituje albo nie chce jęków wysłuchiwać

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-11 o 20:08
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:11   #1120
God Of War 20
Zakorzenienie

Zobaczyłam ile kosztuje beta w szpitalu nie w moim mieście ale w sąsiednim... aż mi ręce opadły... 55 zł
Jak u mnie też tyle kosztuje to... a jak nic nie wyjdzie to tyle kasy jestem w rozterce
Stary 2013-09-11, 20:13   #1121
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

Zobaczyłam ile kosztuje beta w szpitalu nie w moim mieście ale w sąsiednim... aż mi ręce opadły... 55 zł
Jak u mnie też tyle kosztuje to... a jak nic nie wyjdzie to tyle kasy jestem w rozterce
i weź tu teraz 3 razy powtórz dla uspokojenia i 165 zł nie twoje

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-11, 20:15   #1122
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
i weź tu teraz 3 razy powtórz dla uspokojenia i 165 zł nie twoje
nawet mi nie mów... nie wiem co robić, może zadzwonię jutro do szpitala do lab i zapytam...? coś czuję, że tyle samo będzie... ja liczyłam te 30 zł plus TSH 23 zł ale nie aż 55 zł
Stary 2013-09-11, 20:19   #1123
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
nawet mi nie mów... nie wiem co robić, może zadzwonię jutro do szpitala do lab i zapytam...? coś czuję, że tyle samo będzie... ja liczyłam te 30 zł plus TSH 23 zł ale nie aż 55 zł
no rzeczywiście drogo. już przesadzają z tymi kwotami czasem ale wiesz jak oni patrzą...kobieta starająca się o dzieciątko da każdą kasę, by dowiedzieć się o ciąży i o tym jak się to tam rozwija więc czy będzie 40 czy 50 czy nawet 70 to betę i tak kobiety będą robić

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-11, 20:19   #1124
Juliette25
Zakorzenienie

A ja jutro na wyniki z rańca

A teraz idę się kąpać. Dopadło mnie zmęczenie i nie mam sił siedzieć przy kompie.

Gdzie te mamuśki są w ogóle? Cowie, Max, skubana, meduzka, nadiac ? :/ Poszły SE i zostawiły nas
Stary 2013-09-11, 20:20   #1125
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze 55 zł Beta? U mnie kosztuje 30 zł w prywatnym punkcie analiz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 20:20   #1126
Elfka86
Zakorzenienie

a ja na dobre i na złe oglądam
Stary 2013-09-11, 20:22   #1127
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
a ja na dobre i na złe oglądam
Ło mój boże to to jeszcze leci?

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-11, 20:23   #1128
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, bo faceci to w d..u.pie mają nie patrzą na zasady, co wypada a co nie, że niestety, ale są jakieś ustalenia. Nie patrzą jak my, że dziecko to się stawia na pierwszym miejscu, że najpierw jego potrzeby potem swoje.Nie smutaj się kochana moja

rozumiem Cię z tym też mam z małżem zgrzyty. Bo on na wszystko mu pozwala i ma gdzieś wychowawcze zakazy, patrzy tylko jak mu jest wygodnie, skarcić też nie potrafi. I Iguś odkąd tata jest w Polsce robi się coraz bardziej porywczy i zaczyna pyskować. Jak M. nie było to miałam syna w rydzach, zasady znał, nikt mu mętliku w głowie nie robił. A tak jak ja mu nie pozwalam to leci do ojca, bo wie, że tatuś pozwoli, bo się zlituje albo nie chce jęków wysłuchiwać
Ehh dokładnie... oni nie wiedzą, że to, to i tamto zrobić- będzie spokój. Teraz już wie. Jak jednej osoby nie ma po 20stej to ma przygotowywać.
Ciekawe jakbym gdzieś tam padła po drodze to dziecko by spało głodne, brudne i zasmarkane
Jak go nie ma to od razu się zabieram, nie raz sama robiłam wszystkie czynności wieczorne z nią związane, a on ma mózg kury, jeden zwój!
No a ojcem ogólnie też jest dobrym.

Współczuję z tymi wyjazdami. A nie myślałaś, żeby przeprowadzić się do niemiec? On by tu znalazł pracę i byście byli blisko, a oni chcą budowlańców, wiedzą, że polacy mają fach w ręku
Cytat:

że ile???
Hmmm to może poczekaj jeszcze te 2 dni?
Stary 2013-09-11, 20:25   #1129
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
no rzeczywiście drogo. już przesadzają z tymi kwotami czasem ale wiesz jak oni patrzą...kobieta starająca się o dzieciątko da każdą kasę, by dowiedzieć się o ciąży i o tym jak się to tam rozwija więc czy będzie 40 czy 50 czy nawet 70 to betę i tak kobiety będą robić
ehh no tak ale bez przesady... jest jeszcze jakieś laboratorium nieopodal ale nigdy tam nie byłam i nie wiem co i jak...
Jutro TŻ ma wolne i jak tu działać w ukryciu... tak to bym się przeszła i zapytała...
Leine i tak miałam do piątku czekać...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 20:29   #1130
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ło mój boże to to jeszcze leci?
Noooo
Stary 2013-09-11, 20:37   #1131
God Of War 20
Zakorzenienie

Zaraz będzie szkoła uwodzenia...
Stary 2013-09-11, 20:39   #1132
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh dokładnie... oni nie wiedzą, że to, to i tamto zrobić- będzie spokój. Teraz już wie. Jak jednej osoby nie ma po 20stej to ma przygotowywać.
Ciekawe jakbym gdzieś tam padła po drodze to dziecko by spało głodne, brudne i zasmarkane
Jak go nie ma to od razu się zabieram, nie raz sama robiłam wszystkie czynności wieczorne z nią związane, a on ma mózg kury, jeden zwój!
No a ojcem ogólnie też jest dobrym.

Współczuję z tymi wyjazdami. A nie myślałaś, żeby przeprowadzić się do niemiec? On by tu znalazł pracę i byście byli blisko, a oni chcą budowlańców, wiedzą, że polacy mają fach w ręku
przeprowadzka odpada, bo mąż raz pracuje w Niemczech, raz w Holandii, raz w Belgii, zależy gdzie mają kontrakty i gdzie robią wymiankę ludzi, także odpada. Poza tym nie chciałabym wyjechać z Polski na razie. Jak już to bym wolała do Wielkiej Brytanii wyjechać, ale to w ostateczności, jak ten kraj mnie doprowadzi do ostateczności

Jeśli chodzi o facetów to dokładnie jest tak jak mówisz mój potrafi usnąć z nim w ciągu dnia, a że ma mocny sen to dobudzić go nie idzie. No przecież niech się coś kiedyś stanie. Jak Iguś miał kolki i sypiałam po 2godziny na dobę i byłam chodzącym zombie, padałam ze zmęczenia dosłownie, to gdy usypiał przy nim a ja mu darłam mordę to ten potrafił powiedzieć "przecież zmęczony jestem, nie moja wina, że nie potrafię powstrzymać spania" nosz ku.r.wa, a ja to może zmęczona nie byłam dzisiaj też spać mi się zachciało (mąż spał w drugim pokoju po nocce) i już prawie usypiałam, no ale Iguś na nogach to wiem, że nie mogę usnąć, poszłam umyć buźkę zimną wodą i zabrałam się za gotowanie obiadu wcześniej, żeby mi się spać odechciało. A on to by pewnie spał jak zabity i miał to gdzieś, że ja usnęłam i ktoś musi Igusia przypilnować. Zresztą ja nigdy nie śpię w ciągu dnia, dzisiaj mi się tak zachciało nie wiem czemu.
Co do zakazów nakazów i zasad to z tym mam wyjątkowy problem. Mąż to by mu na wszystko pozwolił. Wystarczy, że synuś się wydrze bardziej, tupnie nogą i tata "okeeeej". No ku.rw.icy idzie dostać. Nie po to ja ustalam zasady, tyle lat zresztą wychowywałam syna żeby się słuchał, żeby teraz M. wszystko mi psuł Do mnie dziecko ma szacunek, ale do niego? tyle, że jak krzyknie M. bardziej to wtedy Igor w płacz. A tak to tylko mnie słucha.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-11, 20:45   #1133
brydziajones
Zadomowienie

Czesc dziewczynki Jakies nowe plusiki sa??

U mnie malpiszon...takze no tego ...cykl zakonczony i w poniedzialek na badanie prolaktyny.

Mala miala znowu atak dzisiaj w przedszkolu. Jutro znowu ma badania.
W ogole z tesciowa tak myslalysmy ,ze to moze powiklania po szczepionce ktora miala w zeszly piatek. Tak czytam teraz troche informacji i wiecie co?Strach szczepic te malenstwa...

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:46   #1134
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
przeprowadzka odpada, bo mąż raz pracuje w Niemczech, raz w Holandii, raz w Belgii, zależy gdzie mają kontrakty i gdzie robią wymiankę ludzi, także odpada. Poza tym nie chciałabym wyjechać z Polski na razie. Jak już to bym wolała do Wielkiej Brytanii wyjechać, ale to w ostateczności, jak ten kraj mnie doprowadzi do ostateczności

Jeśli chodzi o facetów to dokładnie jest tak jak mówisz mój potrafi usnąć z nim w ciągu dnia, a że ma mocny sen to dobudzić go nie idzie. No przecież niech się coś kiedyś stanie. Jak Iguś miał kolki i sypiałam po 2godziny na dobę i byłam chodzącym zombie, padałam ze zmęczenia dosłownie, to gdy usypiał przy nim a ja mu darłam mordę to ten potrafił powiedzieć "przecież zmęczony jestem, nie moja wina, że nie potrafię powstrzymać spania" nosz ku.r.wa, a ja to może zmęczona nie byłam dzisiaj też spać mi się zachciało (mąż spał w drugim pokoju po nocce) i już prawie usypiałam, no ale Iguś na nogach to wiem, że nie mogę usnąć, poszłam umyć buźkę zimną wodą i zabrałam się za gotowanie obiadu wcześniej, żeby mi się spać odechciało. A on to by pewnie spał jak zabity i miał to gdzieś, że ja usnęłam i ktoś musi Igusia przypilnować. Zresztą ja nigdy nie śpię w ciągu dnia, dzisiaj mi się tak zachciało nie wiem czemu.
Co do zakazów nakazów i zasad to z tym mam wyjątkowy problem. Mąż to by mu na wszystko pozwolił. Wystarczy, że synuś się wydrze bardziej, tupnie nogą i tata "okeeeej". No ku.rw.icy idzie dostać. Nie po to ja ustalam zasady, tyle lat zresztą wychowywałam syna żeby się słuchał, żeby teraz M. wszystko mi psuł Do mnie dziecko ma szacunek, ale do niego? tyle, że jak krzyknie M. bardziej to wtedy Igor w płacz. A tak to tylko mnie słucha.
Rozumiem co czujesz... mój też taki typ śpiocha.
Mężczyźni się nie zajmują na co dzień dzieckiem tyle co kobiety i nie wiedzą jakie to poświęcenie... niestety. Im się wydaje, że byli w pracy i są zmęczeni więc czemu miałby się nie zdrzemnąć.... a że my w domu cały dzień z dzieckiem to zmęczone? A jakim cudem?

ehh idę do łóżeczka i będę film oglądać dobranoc do jutra dziewuszki

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-09-11 o 20:52
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 20:58   #1135
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Jakies nowe plusiki sa??

U mnie malpiszon...takze no tego ...cykl zakonczony i w poniedzialek na badanie prolaktyny.

Mala miala znowu atak dzisiaj w przedszkolu. Jutro znowu ma badania.
W ogole z tesciowa tak myslalysmy ,ze to moze powiklania po szczepionce ktora miala w zeszly piatek. Tak czytam teraz troche informacji i wiecie co?Strach szczepic te malenstwa...
witaj miło Cię widzieć a jaką szczepionkę miała? może pisze na necie gdzieś o powikłaniach po niej?

Cytat:
Rozumiem co czujesz... mój też taki typ śpiocha.
Mężczyźni się nie zajmują na co dzień dzieckiem tyle co kobiety i nie wiedzą jakie to poświęcenie... niestety. Im się wydaje, że byli w pracy i są zmęczeni więc czemu miałby się nie zdrzemnąć.... a że my w domu cały dzień z dzieckiem to zmęczone? A jakim cudem?
dokładnie. faceci nigdy nie zrozumieją. może teraz już tak nie padam ze zmęczenia jak kiedyś gdy Iguś był mały, bo też już tyle nie potrzebuje uwagi co wtedy gdy był dzidzią (co chwilę karmienie, pieluchy, kolki, budzenie co godzinę, usypianie). Teraz już tam się zresztą trochę sobą zajmie. Poza tym przyzwyczaiłam się do takiego trybu życia i moich obowiązków. Ale ogólnie psychicznie czasem wysiadam. Też bym chciała iść do pracy i mieć obiad podany przed pysk i zrobić sobie drzemkę i mieć wszystko w d.u.p.ie.
Fakt ciężko zapieprza, bo tego mu nie zarzucę, bo widać jak przychodzi po pracy.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-11, 21:07   #1136
Juliette25
Zakorzenienie

Ja też już uciekam.

Dobranoc dziewuszki do jutra!

Stary 2013-09-11, 21:09   #1137
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
jak ja bym powiedziała mojemu, że ma nie zaglądać to jednego jestem pewna, na bank by zajrzał
padłam

Cytat:
Nicole w ciąży a ten jej chciał psa kupić
A najlepsze , że mój tż od razu wiedział co on wymyślił Mi nawet do głowy nie przyszło , że on jej psa chce sprawić Jednak faceci mają swój tok rozumowania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-11, 21:27   #1138
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

wróciłam z pracy... miałam dziś takie jakieś dziwne skurcze w podbrzuszu, prawie zwijałam się z pracy ... myślicie, że to może być objawa zagnieżdzenia?

tż już się dopytuje co i jak i czy możemy już zrobić test ( bo on myślał, że to od razu widać).

zmęczoona jestem, ale znajac życie nie usnę tak prędko...

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:31   #1139
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
God Of War- tak, powinno już bić. Powinno już na pewno. Strasznie się boję

Życzę Ci aby te objawy, które masz oznaczały ciążę

fantastka - biedactwo nasze

Seleniti - i dobrze, ważne, że sprawdziłaś co to za plamienia, za 2 tygodnie pójdziesz znów Przepisała Ci luteinę albo duphaston?
Nie, tylko kwas foliowy
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 21:32   #1140
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
wróciłam z pracy... miałam dziś takie jakieś dziwne skurcze w podbrzuszu, prawie zwijałam się z pracy ... myślicie, że to może być objawa zagnieżdzenia?

tż już się dopytuje co i jak i czy możemy już zrobić test ( bo on myślał, że to od razu widać).

zmęczoona jestem, ale znajac życie nie usnę tak prędko...
Może ale nie musi... dziewczyny mają różne bóle przed owulka po owulce kilka dni przed @ albo od owulki do @ a wydaje się, że nigdy takowych nie miały. Dlatego ja bym się nie sugerowała tym bo teraz się nakręcisz a później będzie dól jeżeli nie wyjdzie

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości