|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
dzisiaj zjadłam serek homo naturalny z orzechami włoskimi i 2 łyżeczkami słonecznika do tego malusi kawałek drożdżowca ![]() Wkońcu się wzięłam i zamówiłam tą spódniczkę, którą Wam niedawno wstawiałam i wzięłam czarną, bo bordowej nie znalazłam na żadnej aukcji
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-16 o 09:07 |
|
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
za to Ty widzę wyrobiłaś normę ![]() Weź mi nic nie mów o opryszczce czuję takie dziwne kucie i jakby lekkie spuchnięcie (aczkolwiek niewidoczne) po lewej stronie górnej wargi żeby to nie było początek opryszczki ![]() ![]() Cytat:
i mała kanapka z razowca z plastrem pieczonego schabu+rzodkiewki dzisiaj nie patrzę w stronę słodyczy muszę się ogarnąć, bo ostatnio to codziennie coś wpadało Fajnie powiem Ci, że ja też właśnie nie widziałam bordowej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-09-16 o 09:27 |
||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na śniadanko jajco sadzone i bułka z pomidorem. Już mi się po tym wszystkim czegoś tradycyjnego chciało
![]() Ewelcia, Aaa ta pizza w normalnej cenie to po ile jest? ;> Chociaż ja jakbym kupiła to "na już" to cała zamrażarka zawalona No szkoda właśnie z tymi zdjęciami Teraz trochę żałuję że po prostu nie wzięłam kogoś z Lublina ale ceny mnie przerażały bo były równe temu co poszło na kieckę, restaurację i jedzenie w domu ![]() Kalendarze z Twojego Stylu zawsze widziałam u koleżanek. Zawsze takie "z klasą" były A Pepcowy stanik też jest moim ulubionym Heroine, to na początku chyba zawsze tak "łyso" jest na głowie, zwłaszcza podczas mycia. Nigdy nie zapomnę jak po raz pierwszy ciachnęłam włosy z takich za tyłek do długości krótszej niż do ramion Najbardziej lubiłam siebie w dłuższym bobie, ale ja jestem niedbaluch, a przy bobie trzeba często chodzić do fryzjera.No właśnie nie jej wina, do tego jeszcze na tyle poważna stłuczka że nawet już nie będzie robiła tego auta. Dobrze że jej nic się nie stało Kurde dzisiaj naprawdę do nieszczęścia niewiele potrzeba. A brak zdjęć z samego ślubu wynagrodzi mi późniejsza sesja także luzik A wyściółka w Pepcowych stanikach to niestety poliester/elastan :/ Ale powiem Ci że osobiście nie narzekałam na jakiś brak przewiewu. Może ta miska jest inna niż w bazarowych, bo naprawdę różnicę się odczuwa Bukiet robiłam z lilii. Na początku zamarzyłam sobie bukiet róż, ale nie wiedziałam czy z różami podołam. Ostatecznie bukiet wyszedł taki jak na zdjęciu klik tylko bez tych kwiatuszków. Kupiłam w pasmanterii taśmę, obwiązałam łodyżki, zrobiłam kokardę i było git W ogóle każdy się dziwił że tyle rzeczy zdecydowaliśmy się zrobić samodzielnie. Tort zamawiany, si Szkoda że o tych budyniach wcześniej nie wiedziałam ![]() Piszesz, że grzałaś TŻ wodę na mycie - czyżby uroki braku ciepłej wody w sezonie pozagrzewczym? U mojej mamuśki ciepła woda jest tylko wtedy jak pali się w piecu. W innych przypadkach trzeba grzać w garach bo bojlera mamuśka nie nastawia, w sumie sama nie wiem czemu. Like, mam blaszkę prostokątną, 23x27 (wygląda bardziej jak kwadratowa ). I z takich rad to właśnie kupno dobrych budyniów jest ważne (galaretki biedronkowe są natomiast ok), w Lidlu są fajne tanie herbatniki Tastino 450g więc polecam, jak kupujesz masę krówkową to wystarczy ją z 20-30 min gotować, trzeba pamiętać żeby każdą warstwę dokładnie chłodzić, no i w sumie chyba tyle. Na tą moją blaszkę to w ogóle brałam masę krówkową 350g i kremówkę 330ml i wysokie mi warstwy powychodziły więc spokojnie można te tańsze Biedronkowe wersje pokupić Przepisy sprawdzone tak jak pisałam
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-09-16 o 09:34 |
|
|
|
#4564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz tak mam wczoraj smarowałam aloesem i porobiły mi się takie białe pęcherzyki Cytat:
ja też się zastanawiałam nad wieśniaczkiem, ale zostawiłam na jutro, bo polubiłam go w formie placuszków, a dzisiaj nie chciało mi się robić ja też dzisiaj bez słodyczy znaczy nie tylko dzisiaj ![]() ![]() Ja właśnie znalazłam i jest też szara, ale 79 zł + 9 przesyłka to ja dziękuję za swoją zapłaciłam 50 zł zobaczymy jak się będzie prezentować i czy się zmieszcze ![]() Cytat:
A co do pizzy to nie mam pojęcia, bo jakoś nie kupowałam ale 40% taniej to pewnie niewiele wyjdzie Ja też mam kalendarz Biedronkowy, ale ja kocham takie rzeczy Nakupuje wszystkie gazety z kalendarzami, a potem w żadnym nic nie pisze
|
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Paula, no pewnie niedługo się już przyzwyczaję do tej długości, ale na razie ciężko
ja radykalnych cięć w życiu raczej nie miałam, jeśli już to stopniowo schodziłam do krótszych najkrótsze miałam właśnie tak przed ramiona, ale najlepiej się czuję trochę dłuższych.Jejku, to faktycznie, że wyszła z tego cało daj spokój, ja też szukałam fotografa w Lbl, więc o cenach trochę wiem miałam ślub 2 lata temu, umowa podpisana 3 lata przed ślubem... a ceny z roku na rok coraz większe no ale nie wszystko stracone, sesja przed Wami a macie już jakiś pomysł gdzie chcecie zdjęcia? ![]() Co do staników, hmm... musiałabym oblukać co i jak więc pozostaje mi wycieczka do Pepco ![]() Śliczny ten bukiecik ![]() Ja tych budyniów to w sumie do masowych ciast chyba nie próbowałam, ale wiem, że mi serniki z nimi nie wychodziły po prostu trzeba by chyba wsypać dwa jak w przepisie normalnie jest jeden, bo ciasto po upieczeniu się kupy nie trzyma ![]() Co do grzania wody: to u mnie w domu jest właśnie bojler i żeby mieć ciepłą wodę to trzeba włączać... a wiadomo, żre to prądu nie wiadomo ile... także rodzice włączają tylko wieczorem (i to też nie codziennie...). I też ciepła woda jest jak się w piecu napali ![]() Cytat:
najgorsze są właśnie te pęcherzyki... wtedy się ślimaczy strasznie a dostałaś już @? bo opryszczka atakuje właśnie w okolicach @, bo wtedy organizm jest osłabiony Cytat:
za tyle to niech się wypchają ![]() Daj znać jak przyjdzie od razu chcemy foty ![]() Uprałam właśnie strój lekarski TŻ-towi kurcze, mogłoby jakieś słońce wyleźć to by wysechł szybciej, a tak to
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak to u mnie bywa może właśnie się zbiża, bo objawy mam już od ok tygodnia więc myśle, że lada moment nadejdzie ![]() Wzięłam rozmiar 38 żeby nie było szoku, że się nie dopinam
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
objawy już mam po 3 tygodniach od poprzedniej, ale ile ja się jeszcze zawsze oczekam ze 2 tygodnie No co Ty a pomierzyłaś się chudzino? jeszcze będziesz zwężać
|
|
|
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi budyniami to znam parę ciast z ich dodatkiem, ale to akurat mamuśka robi. Wiem że robiła kiedyś ciasto Aniołek które uwielbiałam Brzoskwiniowiec też chyba ma taką masę.A te lilie to były śliczne i bardzo tanie więc na nie się zdecydowałam Co do tej organizacji - to było takie fajne uczucie patrzeć na to wszystko z tą świadomością że praktycznie wszystko samemu się zrobiło. Ale bratowa TŻ oczywiście nie powstrzymała się od komentarza którym podzieliła się z teściową. Teściówka powiedziała jej przez telefon że takie równiutkie ciasta mi powychodziły i smaczne i w ogóle pyszne jedzenie było a ona na to: I Ty wierzysz że oni to sami porobili? Także ten... ![]() Do Pepco radzę się przejść i pomierzyć Jeśli chodzi o zdjęcia to wstępnie chcieliśmy zrobić je w Wożuczynie bo tam wszystko się zaczęło, a miejsca są naprawdę fajne jeśli tylko ma się pomysł - ruiny zamku, park, stawy, stara tama i most. Dzisiaj można tak kombinować z perspektywą i kolorem że powinno wyjść fajnie ![]() Cytat:
Co tam ciekawego kupiłaś? ;>
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-09-16 o 12:22 |
||
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zawsze zwalam wszystko na @ Wole wziąć większą, bo jakby coś nie pasowało to nie ma problemu ze zwężeniem, mama jest krawcową ![]() Spódniczkę, o taką czarną http: // allegro.pl/niepowtarzalna-rozkloszowana-kontrafaldy-roz-m-i3526072326.html
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Paula, no ten bojler trochę ciągnie, więc rozumiem moich rodziców... no ale i tak bardzo często jest włączany
teraz jak jesteśmy to codziennie ![]() Aniołek! u mnie też się kiedyś go bardzo często robiło! Pamiętam jak mama miała na niego fazę i co rusz to urzędowałyśmy w kuchni i go robiłyśmy ![]() No na pewno satysfakcję mieliście, że wszystko daliście radę zrobić sami a bratowa to niezła żal.pl i teściowa Wam przekazała ten komentarz? ![]() Na pewno będą piękne zdjęcia Cytat:
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-09-16 o 12:34 |
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Reszte roku czeka warun, albo powtarzanie roku niestety. Fajnie, ze juz jestescie po i ze bylo milo i fajnie to najwazniejsze, ze byli Ci najblizszi i byli sie z Wami cieszyc i celebrowac ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Heroinko, wcielo mi wiadomosc do Ciebie taka dluga wiec napisze to co pamietam mianowice mi tez zimno, niestety moja choroba Rainera sie odzywa, wczoraj jak bylam na spacerze z psem, to miałam po 5 minutach takie graby wymarzniete, ze szok. Musze kupic korzen imbiru do herbatki U mnie dzis ok. Moze za duzo owocow, ale lepsze to, nic czekolada. Do konca wrzesnia postanowilam skupic sie na tym, zeby wyeliminowac slodycze i fastfoody/ przekaski slone, a od pazdziernika lece z tym foczeniem sie na powaznie w 2014 musze byc laska
|
|
|
#4572 |
|
Zadomowienie
|
Hej, melduje 1 godzinę ćwiczeń na orbitreku
teraz odpoczywam wymyta, naolejowana, z masaczkami i odżywkami wieczorem zrobię jeszcze 30 min ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Paula, życzę Ci wszystkiego nalepszego na nowej drodze życia!
|
|
#4573 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre^^---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
JUż my Cię przypilnujemy!!!!---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
lepsze to o niebo niż rozczarowanie jego zachowaniem, a tak wiesz że masz najwspanialszego mężczyznę i tyle ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Ech, uroki prawdziwego życia :/ Czemu nie jesteśmy simsami? A u mnie...jako tako, katar mam, łeb mnie boli, gardło też, jeszcze jakoś się trzymam i nie kaszlę, ale dzisiaj się opiekuję młodszą siostrą, która ma zapalenie oskrzeli, więc mam nadzieję, że się nie zarażę. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Hiehie, wybieram się dziś ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Mogę się pisać na takie coś z Tobą! Co prawda fast foodów nie jadam, ale słone to niestety moja słabość
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle wam powiem, że takie rzeczy to tylko mnie się przytrafiają
![]() Siedzę sobie na przystanku autobusowym, patrzę a tam idzie żółw Normalnie sobie depcze, ale nie po wysepce, tylko po jezdni gdzie autobusy jeżdżą, to się zrywam, biegnę i go ratuję spod kół. Byłam gwiazdą wieczoru, bo na imprezę do pubu przyszłam z żółwiem, którego nazwałam Janusz ^^ Owinęłam go w folię po czteropaku piwa, bo tylko to znalazłam na drodze, bo się strasznie ruszał i go utrzymać nie mogłam
|
#4575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I co się z nim stało później? Jest u Ciebie? Mam nadzieję, że go nie upiłaś w tym barze ![]() Z innych dziwnych rzeczy we Wro to widziałam na przystanku autobusowym jakąś tam parkę- chłopak normalnie ubrany, koszulka, spodenki, buty, a dziewczyna... Chodziła na boso I nie, że trzymała w rękach buty czy coś, bo żadnej torebki czy placaka nie miała, jej facet też nie, tylko normalnie sobie szła na boso po chodniku
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron Nie, nie upiłam
Dałam sałatkę i wszamał^^E tam, na boso to ja też tak chodziłam, dla mnie norma xD
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja właśnie też zwykle miałam problem ze słonym, ale teraz po prostu mam zamiast mózgu chyba jedną wielką czekoladę, bo mam nonstop apetyt na słodkie. Ale muszę się oduczyć jego smaku i będzie ok ![]() To lecimy, eliminacja śmieci do końca września ![]() Ale Ty mam nadzieję się już nie odchudzasz żuczku mój Ty mały? Bo serio mega schudłaś na tych wakacjach!
|
|
|
#4578 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A my byliśmy na spacerze na Krakowskim. Wstąpiliśmy do Maca - wszamałam cheeseburgera za 3,50
Chodził za mną od tygodnia Ogólnie cieplutko jest więc bardzo przyjemnie się spacerowało.Cytat:
Dobry wybór moim zdaniem ![]() Cytat:
A o tym komentarzu powiedziała nam siostra TŻ ale teściowa teraz prawie ciągle u niej siedzi bo pilnuje dziecka i może nawet przy niej z bratową rozmawiała, więc od razu powtórzyła A już tyle jej nie było i byłam nawet pokojowo nastawiona Umówiliśmy się na wspólny obiad po powrocie by nadrobić ich nieobecność na naszym przyjęciu, a teraz...sama się domyślasz ![]() Cytat:
Nie żeby jakieś sensacje. Także z dwojga złego lepiej tą owocową drogą A po wiadomości od tej "przyjaciółki" to aż mi słów zabrakło, naprawdę. Może to i w żartach trochę było, ale z drugiej strony to nie jakiś face to face ze szturchnięciem w ramię lub mrugnięciem okiem, gdzie poznasz że ktoś sobie żartuje tylko zwykła sucha wiadomość...Naprawdę mnie rozwaliła Cytat:
![]() Eeee to spa jak ta lala Cytat:
W ogóle to imię bezbłędne wybrałaś Janusz I jakie wdzianko mu wybrałaś.Normalnie zrobiłaś mi dzień
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-09-16 o 17:46 |
|||||
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
game on:PNie odchudzam się spadam do 45 kg i zostaje w spokoju![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyyyy
Wstałam W ogóle sobie uświadomiłam że to już 17 dzisiaj i że moja laba dobiega końca Muszę za parę dni siąść nad jakimiś mądrymi książkami co by sobie to i owo przypomnieć Jestem już po śniadanku - 2 krokiety od mamuśki - przeszła samą siebie Do tego herbatka malinowa. Wejdę sobie na All i popaczam na ciuchy chyba, póki nie ma z kim spamować
|
|
#4581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale spoko, u mnie krokiety tylko w okresie światecznym ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Hej hej, mój powrót do zdrowego lajfstajlu coś wczoraj nie wyszedł, wpadła krówka i kluchy śląskie oczywiście, gdybym zjadła trzy to by nie było źle, ale ja musiałam zjeść 11 Takich niewielkich, no ale zawsze, ilość skrobi przecież sięga w nich zenitu.Wstałam, wykąpałam się, ciepła woda z cytrynką wypita, zaraz ide zeżreć jajco i nawalić do niego duuużo warzyw (wciąż jem ich zdecydowanie zbyt mało), wysuszę łeb, jadę do mojego chłopaka, a potem remont i składanie mebli ![]() Dziś w planach: -jajecznica/jajko sadzone ( nie wiem jeszcze co mnie najdzie za te5 minut) z duuuża ilościa warzyw -sałatka grecka, bez oliwek czyli defacto pomidory, ogórki, feta i sałata ![]() -pstrąg w ziołach na parze, brokuły na parze -twaróg z łyżką oleju lnianego i jeśli po treningu to z dzemem, a jeśli mi nie wyjdzie, to z warzywami.
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Ja już po śniadanku, wykąpana i pachnąca Nogi też ogoliłam Teraz troche czyli poprzeglądam blogi Na dworze zimno 11 stopni i dopiero co przestał padać deszcz ![]() W ogóle to moje hormony chyba szaleją, bo na brodzie wyszły mi takie dwie wielkie gule podskórne, które bolą niesamowicie i nie da się ich wydusić Cooo, ile??! Serio? ![]() Cytat:
nie pamiętam kiedy jadłam I jak tam na all, wypaczyłaś coś?![]() Cytat:
Oby się udał bez żadnych grzeszków to byłoby idealnie
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-17 o 09:38 |
||
|
|
|
#4583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale u mnie leje normalnie powódź dosłownie kałuże widzę na podwórku, a psy to tylko nosy wystawiły z bud i tak paczą co to się dzieje Nie mam czasu powtórzę się: jestem tu kurą domową na pełny etat a to nie jest mieszkanie tylko dom piętrowy latam ze szmatą, siedzę w kuchni i już mi to brzydnie teraz piję kawusię i mam chwilę dla siebie... zaraz coś wymodzę na śniadanie i będę obiad szykować dzisiaj leczo z kurczakiem ![]() Cytat:
jak się kładę spać to obowiązkowo w skarpetkach- żeby się zagrzać bo inaczej nie usnę a łapy zawsze wkładam pod koszulkę TŻ-towi, a on się wQrfiiia Cytat:
widzę, że się ostro wzięłaś ![]() Cytat:
I jak, zdrowaś? ja się jeszcze trzymam choć gardło mnie boli. Nigdzie nie wyłażę, zresztą pogoda beznadziejna
|
|||
|
|
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwaliłaś mnie ![]() a co z nim teraz się dzieje? ![]() Cytat:
ale nie przejmuj się tym, bo wiesz jaki z niej element niech spada na szczaw
|
||
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniam widzę, że mamusia dba o przyszłą mamusię a u mnie w domu się nie robi krokietów i szczerze powiem to jadłam tylko na jakichś imprezach u kogoś, sama też jeszcze nigdy nie robiłam ![]() ale wiem, że są pyszne ![]() Cytat:
) ale oblizywanie wszystkich miseczek, szpatułek itp... to trochę wyszło no i 1/5 lampki wina wypiłam bo tatuś miał urodziny a tak to w sumie grzecznie było ale dzisiaj już się pilnuję na maxa zaraz wszamam śniadanko, a potem leczo na obiad, czyli też spoko ![]() Ale w domu tyle pyszności jest, że i tak się twardo trzymam cukierków czekoladowych i krówek ciastek pełno, bo wszyscy słodycze lubią ale są też owoce, którymi się zapycham
|
||
|
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
:d
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Żelka
chcesz wpie.r.dziel?! gdzieś Ty była? tęskniłam
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale no Kotkuuuuuuuuu ![]() czytam czytam Was! ale nie pisze bo nie mam o czym nie będę wtrącać się w wasze rozmowy Widziałam Twoje zdjęcia ! Śliczna Małpko jesteś !!
|
|
|
|
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- 54... cyferki zrobiły mi żart ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Katar, gardło zawalone, dzisiaj gorączka, przez to do pracy nie poszłam ![]() A żółw siedzi sobie w zoo ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Siema.
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła mi już spódniczka
jestem w szoku, bo wczoraj zamawiałam, a dzisiaj o 10 listonosz ją przyniósł tażke polecam sprzedawcę w 100% Potem wstawię zdjęcie ![]() Cytat:
masz racje nawet nie wychodź z domu ! U mnie 12 stopni i wichura, wyszłam na chwile z psem i myślałam, że zamarzne A Ty Pani Domu teraz mąż na pewno zadowolony z takiej żony Ja w taką pogodę nawet nie mam co robić tylko przeglądam blogi albo oglądam tv Zelka Heej my się jeszcze nie znamy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

dobrze, że nic mnie z tych rzeczy nie interesi
żeby od rana nie spie.przyć sprawy 

teraz właśnie taka pora na wirusy 
czuję takie dziwne kucie i jakby lekkie spuchnięcie (aczkolwiek niewidoczne) po lewej stronie górnej wargi 

W ogóle każdy się dziwił że tyle rzeczy zdecydowaliśmy się zrobić samodzielnie.
). I z takich rad to właśnie kupno dobrych budyniów jest ważne (galaretki biedronkowe są natomiast ok), w Lidlu są fajne tanie herbatniki Tastino 450g więc polecam, jak kupujesz masę krówkową to wystarczy ją z 20-30 min gotować, trzeba pamiętać żeby każdą warstwę dokładnie chłodzić, no i w sumie chyba tyle. Na tą moją blaszkę to w ogóle brałam masę krówkową 350g i kremówkę 330ml i wysokie mi warstwy powychodziły więc spokojnie można te tańsze Biedronkowe wersje pokupić
pierwszy raz tak mam
ja też się zastanawiałam nad wieśniaczkiem, ale zostawiłam na jutro, bo polubiłam go w formie placuszków, a dzisiaj nie chciało mi się robić 

bo opryszczka atakuje właśnie w okolicach @, bo wtedy organizm jest osłabiony
może właśnie się zbiża, bo objawy mam już od ok tygodnia więc myśle, że lada moment nadejdzie 

Także ten...
u mnie też się kiedyś go bardzo często robiło! Pamiętam jak mama miała na niego fazę i co rusz to urzędowałyśmy w kuchni i go robiłyśmy 

ja się jeszcze trzymam