Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 09:34   #1831
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Witam W weekend był u mnie Tż i ustaliliśmy, że 8 listopada jedziemy zamówić obrączki Poza tym byłam wczoraj chora i nie poszłam do pracy (grypa żołądkowa - masakra).
Pomyślałam sobie, że by fajnie było zorganizować jeden taniec na naszym weselu wśród zimnych ogni. Myślę, że by to mógł być ostatni taniec na filmie, ale nakręcony w nocy....
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:56   #1832
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej Dziewczyny podczytywałam Was po weekendzie ale nie miałam siły nic pisać, bo dochodziliśmy do siebie po urodzinach TŻ

co myślicie o takiej stylizacji ? na ślub bym chyba nie założyła, ale jako akcent podczas pleneru jak najbardziej
http://lovemydress.pl/stylistyczna-i...rtka-do-slubu/

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
tragedia

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wybaczie mi spam, ale.... SKOŃCZYŁAM PISAĆ LICENCJAT:jup i:
gratuluję

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
nie wiem czy znacie Anwen, ale według mnie wyglądała prześlicznie
http://instagram.com/p/cmdNAKnIqd/#
http://instagram.com/p/dCJR7cnIhT/#
super wyglądała rzeczywiście
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:04   #1833
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny podczytywałam Was po weekendzie ale nie miałam siły nic pisać, bo dochodziliśmy do siebie po urodzinach TŻ

co myślicie o takiej stylizacji ? na ślub bym chyba nie założyła, ale jako akcent podczas pleneru jak najbardziej

Na plener jak najbardziej !

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:05   #1834
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się podoba
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:06   #1835
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
według mnie na plener czy do urzędu super czasem to wygląda o wiele lepiej niż jakieś sweterki czy bolerka..
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:29   #1836
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
bardzo fajna stylizacja! mnie się podoba, dodaje pazura jestem na tak!

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:31   #1837
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, no to wtedy było jak jeszcze prowadziłam bloga i wtedy jakoś ogarniałam sprzeczki między blogerkami Z takich zagranicznych to pamiętam walkę Voe z Idą Wulf, albo jak Kissie nienawidził prawie cały naród Szwedzki i ktoś jej krowią czy tam świńską chyba krwią obsmarował drzwi Potem skasowałam bloga i już przestałam ogarniać co się dzieje na świecie, bo nie miałam czasu na takie rzeczy

Pogrubione- zgadzam się z Tobą... takie czasy, tak samo nie rozumiem czemu O.Kwaśniewska założyła na siebie strój z Jetsonów.
Ale z drugiej strony... są gusta i guściki, mi podobała się suknia Krupy, na co przeważająca część osób z tego forum skrzywi się z niesmakiem

Jadę do szpitala, będę później... Czujecie, że parking pod szpitalem kosztuje 4 zł/h? Ładnie żerują na ludzkim nieszczęściu... Chociaż pod Urzędem Pracy kosztuje tyle samo
chyba zajrzę i ogarnę te aferki
miałam dzisiaj kolejny koszmarek ślubny. spotkaliśmy się z wodzirejem i opowiadałam mu o ślubie a on miał to gdzieś i sobie wychodził co chwilę jak ja opowiadałam, siedzialam obok niego, gadałam z zapałem a on gapil się w ścianę super

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 10:43   #1838
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajne stylizacje Też bym do kościoła nie założyla, ale na plener świetny pomysł.

Dziewczyny a orientujecie się ile bierze taka siostra zakonna za przystojenie kościoła?? Muszę się zorientować jak to jest u mnie. Ale myślę że nie ma co się bać, jeśli zajmuje się tym na co dzień, to wie co ładnie wygląda

Ja też miałam koszmar ślubny. Śniło mi się że za 10 minut miał być ślub, a ja jeszcze byłam nieumalowana, a miała mnie malować moja mama (która się na tym kompletnie nie zna). TZ jeszcze nie było, i się bałam że ślubu nie będzie, bo nam nasza godzina przepadnie jak się spóźnimy a w kościele będzie już inna para.... Brrrr...

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:44   #1839
madzixx88
Zakorzenienie

mi też się podoba, tak z pazurem

ale pogoda....aż się nic nie chce
Stary 2013-09-17, 10:47   #1840
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Ja z TŻ się jaramy dziś, bo rozmowa z DJ przebiegła super i na bank będziemy go "klepać" świetny gość, normalnie lepiej znaleźć nie mogłam
No to super!

My dziś jedziemy na rozmowę z zespołem. Jak wszystko dobrze pójdzie, podpisujemy dziś umowę i wpłacamy zaliczkę. Ale byliśmy na weselu gdzie grali i było super, więc myślę że problemów nie będzie

jestem mamą
Stary 2013-09-17, 10:48   #1841
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Bardzo fajne stylizacje Też bym do kościoła nie założyla, ale na plener świetny pomysł.

Dziewczyny a orientujecie się ile bierze taka siostra zakonna za przystojenie kościoła?? Muszę się zorientować jak to jest u mnie. Ale myślę że nie ma co się bać, jeśli zajmuje się tym na co dzień, to wie co ładnie wygląda

Ja też miałam koszmar ślubny. Śniło mi się że za 10 minut miał być ślub, a ja jeszcze byłam nieumalowana, a miała mnie malować moja mama (która się na tym kompletnie nie zna). TZ jeszcze nie było, i się bałam że ślubu nie będzie, bo nam nasza godzina przepadnie jak się spóźnimy a w kościele będzie już inna para.... Brrrr...
hehe jaki sen
mi sie śniło dziś, że szliśmy na ślub Teściowej(a ma już męża) Miała jakąs sukienkę w paski i jej pożyczałam swoje szpilki nude, które nie miały fleka, a ona na to, że jakoś da rade i przechodziliśmy pod kamienicą, na której trwały roboty i panowie robotnicy coś działali linami, mieli podnieść jak przechodziliśmy, ale jednemu wypadła ta lina z rąk i mnie uderzyła w lewe oko zrobił mi się na gałce ocznej mini krwiaczek koloru różowego...no kosmos

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 10:48   #1842
Anesthesia
Wtajemniczenie

Strasznie mi się podobają te stylizacje z kurtką na sesję plenerową! Baaardzo "mój" styl Moja fotograf robiła taką genialną sesję jednej parze, strasznie mi się podoba i najchętniej zrobiłabym sobie taką samą...
http://jasnykadr.blogspot.com/2013/0...i-i-sawka.html
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:54   #1843
hihihi
Zakorzenienie

dla mnie genialne połączenie suknia ślubna i czarna ramoneska na plener idealnie, bo do kościoła chyba bym się nie odważyła

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:08   #1844
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jaki sen
mi sie śniło dziś, że szliśmy na ślub Teściowej(a ma już męża) Miała jakąs sukienkę w paski i jej pożyczałam swoje szpilki nude, które nie miały fleka, a ona na to, że jakoś da rade i przechodziliśmy pod kamienicą, na której trwały roboty i panowie robotnicy coś działali linami, mieli podnieść jak przechodziliśmy, ale jednemu wypadła ta lina z rąk i mnie uderzyła w lewe oko zrobił mi się na gałce ocznej mini krwiaczek koloru różowego...no kosmos
hehehe
co to będzie bliżej ślubu, jak już nam się takie rzeczy śnią

jestem mamą
Stary 2013-09-17, 11:14   #1845
cashmere
Zakorzenienie

Dziewczy muszę Wam wkleić dwie fotki, bo się zakochałam
A myślałam że nie będę chciała sukienki ze wstążką Muszę je koniecznie w sobotę przymierzyć. Co myślicie?
Modele Alice i Priscilla, obie od Emmi Mariage.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg alice.jpg (36,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg priscilla.jpg (38,1 KB, 47 załadowań)

jestem mamą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 11:18   #1846
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Nasze butelki na stołach będą bez zawieszek ani naklejek. Zawieszki będą tylko na butelkach które będziemy dawać gościom na pożegnanie.

To nie takie trudne. Wystarczą nożyczki, karton i wstążka. Spróbuj, zobaczysz, a jaka frajda

Super, mamy podobny gust U mnie najgorsze jest trafienie nożyczkami w ząbki bo muszę ciąć na dwa razy i karton się nadrywa ale powoli dochodzę do wprawy. Powodzenia w produkcji!

Elrosa świetne zaproszenia!
właśnie, też boję się tego ciachania na dwa razy, ale jakoś to będzie
Narazie się za to nie biorę, teraz na "tapecie" zaproszenia
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
za suknie wszystkie są piękne

my robimy nauki z początkiem roku

nie wiem czy wiecie ze akcyza ma isc w górę po nowym roku
wyczytałam że butelka wódki podrożeje o 1,8 zł;/
Cytat:
wybaczie mi spam, ale.... SKOŃCZYŁAM PISAĆ LICENCJAT:jup i:

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy to tylko mój gust, czy ta sukienka jest jakaś taka... bez szału? Do tego z biustem robi coś bardzo dziwnego, wygląda na kwadratowy
okropnie zniekształca jej biust...
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
sorry, że of topuje.. ale... mój TŻ
trzymajcie się !! dużo zdrówka
Cytat:
Miss, bo i w sumie jak już coś chciała koniecznie od Zienia albo P&B to... i tak wyboru nie miała

Zień:http://fashionelka.pl/przymiarki-suk...bnej-u-zienia/
Paprocki i Brzozowski:http://fashionelka.pl/przymiarki-suk...ckibrzozowski/

Ale tak serio to wiem o co Ci chodzi

Anwena wyglądała super
już w tej wyglądała lepiej:
http://fashionelka.pl/wp-content/upl...nia-slubna.jpg
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:21   #1847
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam że nie będę chciała sukienki ze wstążką Muszę je koniecznie w sobotę przymierzyć. Co myślicie?

Model Alice to byl moj typ nr 1, jednak w Wawie jest on w salonie, ktory ma tragiczna opinie i sama nie wiem czy isc ją mierzyc, jedna jest cudna, szukajac sukni wzoruje sie wlasnie na tej
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:32   #1848
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
jej mina mówi sama za siebie

Cytat:
fajne)) mi sie podoba ta księżniczka

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Strasznie mi się podobają te stylizacje z kurtką na sesję plenerową! Baaardzo "mój" styl Moja fotograf robiła taką genialną sesję jednej parze, strasznie mi się podoba i najchętniej zrobiłabym sobie taką samą...
http://jasnykadr.blogspot.com/2013/0...i-i-sawka.html
super ta sesja, b mi się podoba
Stary 2013-09-17, 11:38   #1849
enzunio
BAN stały

Cytat:
http://img04.tablica.pl/images_tabli...jec_rev001.jpg

http://www.emmimariage.cz/images/sto...0Priscilla.jpg

Ale koniecznie z jasną wstążką, z tą już "za dużo barbie":
http://img14.tablica.pl/images_tabli...la-zdjecia.jpg

Ogólnie suknia bardzo w moim stylu

A tej drugiej nie mogę znaleźć Na modelce wygląda ładnie, ciekawe jak "w realu"

PS. Byłam w Emmi Marriage i żadnej z tych sukienek nie dostałam do mierzenia
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 11:52   #1850
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Witam
Czytam was, ale nie mam za bardzo o czym pisać.
Dziś miałam badanie, najważniejsze jak do tej pory. Wszystko się po nim okaże, czy to tylko fałszywy alarm, czy nawrót.... 2 tygodnie nerwów

misia - u mnie zaczęło się od węzłów, jedźcie na badania. Trzymam kciuki, żeby to było coś błahego.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:59   #1851
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Witam
Czytam was, ale nie mam za bardzo o czym pisać.
Dziś miałam badanie, najważniejsze jak do tej pory. Wszystko się po nim okaże, czy to tylko fałszywy alarm, czy nawrót.... 2 tygodnie nerwów
Kochana, na pewno wszystko wyjdzie pozytywnie ściskam i trzymamy kciuki

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 12:21   #1852
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cześć
Nadrabiam

Gornek Podobają mi się Wasze obrączki, piękne i klasyczne

KasiaK_080290 Co do prezentu - szlafroczek to świetny pomysł Może jakiś ladny pluszowy miś (tak bardziej na pamiątkę)?

Namisek Jak poszło zapoznawanie?

Grace - wiadomo, że im wcześniej porezerwujecie, tym lepiej. My zarezerwowaliśmy salę, fotografa na 11 mies. przed ślubem i wcale nie mamy poczucia, że teraz to wybiera się z gorszych dostawców. Mam kolezanki, które rezerwowały na 6 mies. przed i się dało

Enzunio świetny pomysł z tym tekstem na zaproszeniu - no i niestandardowo, że oboje będziecie mieć Twoje nazwisko

Kate Noir Masz gdzieś zdjęcia - chyba przegapiłam
Też miałam wrażenie, że w Madonnach nie ma hiszpańskich oryginałów (albo ja za biednie wyglądam i nie jestem godna mierzenia), tylko ich odpowiedniki. Nie było tego efektu wow.

Poniżej 2 tys. bym stawiała na używki albo wyprzedaże.

Justynkie, mnie się Wasze zawieszki podobają

Atomoowka Gratulacje z okazji podpisania umowy :brawo:

Asiulek8 Pochwalisz się zdjęciami ?

Anesthesia Fajnie, że masz wsparcie teściowej

Elrosa Świetnie Wam wyszły zaproszenia - bardzo oryginalne

Swiat_katarzyny gratulacje z licencjatem

Linaewen Bardzo podoba mi się pomysł z maskami - całość będzie wyglądać widowiskowo

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 12:26   #1853
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Model Alice to byl moj typ nr 1, jednak w Wawie jest on w salonie, ktory ma tragiczna opinie i sama nie wiem czy isc ją mierzyc, jedna jest cudna, szukajac sukni wzoruje sie wlasnie na tej
To koniecznie musisz jechać ją zmierzyć! Nie rezygnuj z sukni która może być tą jedyną, tylko dlatego że w salonie wredne baby! Ona tam są dla Ciebie, nie odwrotnie więc nie bierz do głowy i jedź mierzyć!
Jak mi się uda ją w sobotę zmierzyć, dam znać jak wygląda na żywo.
Mam też cichą nadzieję że pozwolą robić zdjęcia.

Cytat:
http://img04.tablica.pl/images_tabli...jec_rev001.jpg

http://www.emmimariage.cz/images/sto...0Priscilla.jpg

Ale koniecznie z jasną wstążką, z tą już "za dużo barbie":
http://img14.tablica.pl/images_tabli...la-zdjecia.jpg

Ogólnie suknia bardzo w moim stylu

A tej drugiej nie mogę znaleźć Na modelce wygląda ładnie, ciekawe jak "w realu"

PS. Byłam w Emmi Marriage i żadnej z tych sukienek nie dostałam do mierzenia
Widziałam właśnie te zdjęcia i z ciemną mi się zupełnie nie podoba
A pamiętasz jakie są ceny w EM? Bo nie wiem na jaki przedział cenowy się nastawiać

kroooliczek trzymam kciuki!

jestem mamą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 12:46   #1854
enzunio
BAN stały

Cytat:
To koniecznie musisz jechać ją zmierzyć! Nie rezygnuj z sukni która może być tą jedyną, tylko dlatego że w salonie wredne baby! Ona tam są dla Ciebie, nie odwrotnie więc nie bierz do głowy i jedź mierzyć!
Jak mi się uda ją w sobotę zmierzyć, dam znać jak wygląda na żywo.
Mam też cichą nadzieję że pozwolą robić zdjęcia.

Widziałam właśnie te zdjęcia i z ciemną mi się zupełnie nie podoba
A pamiętasz jakie są ceny w EM? Bo nie wiem na jaki przedział cenowy się nastawiać

kroooliczek trzymam kciuki!
Wiesz co, babka mi zapisała ceny dwóch gdzieś i wiem, że jedna suknia kosztowała 2700 z kawałkiem a druga 2900 z kawałkiem, czyli tak jak wszędzie... (obie princesski)

Na pewno tą przymierzałam (ale czułam się grubo, w ogóle w takich gorsetach z zakładkami grubo wyglądałam) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3164.html

W tej wyglądałam jak gąsienica http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3202.html

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2866.html ta też tam była... ale jak wyżej - gąsienica (choć dół przepiękny)

I tą: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3225.html ale też mnie pogrubiała.

No i wzięłam w końcu ceny tej pierwszej i ost. ale nie pamiętam która dokładnie ile kosztowała.

EDIT: Jeszcze ta http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3151.html ale to była porażka, mama stwierdziła, że wyglądam jak owca...

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-09-17 o 12:56
Stary 2013-09-17, 13:04   #1855
cashmere
Zakorzenienie

owca i gąsienica Ta pierwsza najładniejsza, tylko dla mnie te kwiatki z boku do usunięcia, ale mi one we wszystkich sukniach się nie podobają...

jestem mamą
Stary 2013-09-17, 13:34   #1856
kasia1201
Rozeznanie

Ramoneska do sukni ślubnej wygląda bosko- w sam raz na plener.
Enzunio jak lubisz takie suknie to looknij Madonna Angel -model Giovanni
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 13:38   #1857
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
dla mnie genialne połączenie suknia ślubna i czarna ramoneska na plener idealnie, bo do kościoła chyba bym się nie odważyła
Świetne połączenie z czarną i innym kolorem to na plener a z białą, kremową czy ecru na ślub to ostatnie połączenie świetne
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 13:43   #1858
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ramoneska do sukni ślubnej wygląda bosko- w sam raz na plener.
Enzunio jak lubisz takie suknie to looknij Madonna Angel -model Giovanni
Kasiu ja już mam suknię Tylko gaduła ze mnie straszna i jak się Cashmere zapytała o ceny to ja musiałam zaraz całą rozprawkę napisać odnośnie mojej wizyty w E.M.
Stary 2013-09-17, 13:47   #1859
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witam W weekend był u mnie Tż i ustaliliśmy, że 8 listopada jedziemy zamówić obrączki Poza tym byłam wczoraj chora i nie poszłam do pracy (grypa żołądkowa - masakra).
Pomyślałam sobie, że by fajnie było zorganizować jeden taniec na naszym weselu wśród zimnych ogni. Myślę, że by to mógł być ostatni taniec na filmie, ale nakręcony w nocy....
mam taki sam pomysł, ale nie wiem jeszcze jak to technicznie ogarnąć

poddałam sie i zamówiłam próbki z amelii nie moge się doczekać

k0chane - najszczerzej jak sie da - co sądzicie o tych butach?
http://www.lyst.com/shoes/nine-west-...ht-gold-satin/
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 13:50   #1860
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
k0chane - najszczerzej jak sie da - co sądzicie o tych butach?
http://www.lyst.com/shoes/nine-west-...ht-gold-satin/
Ciężko powiedziec
Zalezy jak na stopie wyglądają
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości