|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() India, nie india, ale chyba to ogólna praktyka, jak i Trele tak i tą koleżankę, a że chamstwo to bez dwóch zdań Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-09-18 o 22:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#602 | ||
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
:klaski: ja dla Leoska tez kiedys zamowie!! ![]() Cytat:
:klaski: :klaski: szczesciara!!
![]() |
#603 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Dzięki
![]() Zamówiłam póki co 7 sztuk + 6 mam od siostry. Myślę, że spokojnie wystarczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Cytat:
Nagram te rozmowy wrazie co Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..
Cytat:
Ale mmy talencik na naszym wątku, fajnie bo zawsze będziemy mieć dobry tytuł wątku ![]() Iskra szczęściara ![]() Misja prysznic wykonana ![]() coraz goorzej myc mi się pod prysznicem a nie mam wanny. Golić nogi, pipke i myć włosy to nie lada wyzwanie ![]()
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Ale miałam dzisiaj dzień,jazda do sklepu po lodówkę i pralkę, lodówki nam nie zamówią bo nie mogą,pralki są na wys 85 cm a mogę mieć taką na 82,5 cm i trzeba odkręcić wierzch od pralki.Bo jakis debil za nisko blat w mieszkaniu zrobił
![]() A dodatkowo w tym modelu co chciałam blat jest nieodkręcany ![]() Teraz trzeba wybrać inny,a nie mam pomysłu ![]() Oprócz tego była akcja z ratowaniem małego kota,wydzwanianiem do azylu i wykłócaniem się.i tak go nie zabrali.Ale monitoruję sytuację ![]() Potem pakowałam pudła, mężul ze szwagrem wywozili.Po południu padłam jak kawka,nawet nie miałam siły ciśnienia zmierzyć i kiwnąć palcem dosłownie. Jak wstałam to musiałam położyć się z powrotem bo zawroty miałam :/ Czy wy dzisiaj oszalałyście ![]() anka Dobrze że pojechałaś na IP ![]() Ryba Jak tam?O kurde w szpitalu????doczytałam że juz ok ![]() Kociak Nie martw się na zapas ![]() Maomami Dobrze że tak się tylko skończyło ![]() Anoula Też się zastanawiałam nad szczebelkami ![]() Zwariowane Potwierdzam olejek rycynowy jest świetny,mi super działa szczególnie na rzęsiska ![]() Luesita ![]() Domi Dużo siły życzę ![]() Kyte Opuściłam się w wizażowaniu.Wiesz jak cierpi moje ego ![]() Trele Piękny księżyc za oknem,jutro pełnia niech Majka w końcu wypełza z brzuchola.Ale już!!!!! Iskra Szcześciaro ![]() Miki Ja mam z Baby ono takie figowate flizelinowe i 3 sztuki takich bokserkowatych siateczkowych-do przeprania Dzidzia Gratulacje jeszcze raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Co do odwiedzin w szpitalu to najwyżej wyłącznie moja mama i siostra,reszty nie chcę widzieć ![]() Niech się dzieciak zdąży skolonizować naszymi bakteriami ![]() Ale rymowanki tworzycie ![]() ![]() Może jutrzejszy dzień na wątku będzie rymowany tylko i wyłącznie? ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() A tak naprawdę to w tytule wątku miała być Majka ![]() Pierwszy jest Jasiek,drugi jest Witek(jeśli zostanie) to może w końcu czas na babeczkę Majeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Cytat:
Pralki nie zamowia bo co? A lodowki nie ma zadnej o te 3 cm mniejszej? Ale jajca ![]() Z dniem rymowanym fajny pomysl ![]() Widze te relacje z wizyt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..
Cytat:
![]() Idę spać bo gardło dokucza i katar doszedł,trzeba wyleżeć swoje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Nemosku, to te schody tak z nóg ścinają ;P a co do mycia, to tak dziwne mi w życiu nie było, jak teraz
![]() A strachu się dzisiaj najadłam, nie powiem. Jeszcze chwila, wyschną włosy i w końcu nyny ![]()
#611 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mmhhmmm przytulić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem uzależniona tak tak to już potwierdzone ![]() Znaczy się lodówki nie zamówią nie pralki bo to inna sieć ma wyłączność na ten model ![]() A pralki wszystkie na 85 cm wysokie, a ja potrzebuję taką na 82 i lipa. Eh poplątane z pomieszanym. Człowiek chce wydać pieniądze,upatrzy sobie i ![]() Nic trzeba próbować w necie coś pozamawiać.Nie chcą kasy to nie,niech sie wypchają. Ale ale zapomniałam kupiliśmy odkurzacz i żelazko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie też wymyłam włosy a nie chce mi się suszyć ich suszarką...TŻ już poszedł spać a ja jeszcze chwilkę posiedzę choć nie powiem oczy mi się kleją..
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#615 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogrzewanie załączone to z 40 minut i prawie suche są. na długość to za ramiona mam, jak kaska wleci w kieszonkę to ide jakiś fryz zrobić i na czerwono się pomaluje bo mi sie tęskni za czerwonym ![]()
![]() |
#617 |
Wtajemniczenie
|
Uciekam juz jednak do spania mdli mnie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zadomowienie
|
Wiecie co mi się urodziło w głowie. Chciałabym kupić mężowi zegarek i wygrawerować na na nim KOCHAM CIE TATO - Filip. Spakować go sobie do torby szpitalnej i dać Tż-towi po porodzie. Fajny pomysł czy już wymyślałam z nudów?
![]() Bolą mnie tylko ceny tych zegarków. Biżuterii żadnej mąż nie nosi, więc coś innego (czyt. tańszego) odpada. |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Ide spać, dobranocka
![]()
#620 |
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Obejrzałam sobie MjM i idę w kimkę
![]() Dobrej nocy mamusie ![]() Kto jutro rodzi?? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Ja wyszlam z wanny I powiem Wam ze jakbym miala jeszcze miesiac ponosic ten brzuch to ju bym do wanny nie siadla, albo co gorsze zaklinowala sie I nie wyszla ![]() Pije mleko I pryskam .. Wyc do ksiezyca ![]() Dobranoc mamuski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Hej.
Opisu porodu na razie Wam nie dam. Musze się zdystansowac. Maly jeszcze nie ma imienia. A papierki lakmusowe nie zadzialaly.w piatek o 14 miałam pierwszy wyciek ze skrawkami czopa i nie wykryly.2h potem już był strumień. Z tego co wiem to neonatolodzuly są zadowoleni ze stanu Małego.ale to jest loteria. Zaraz może być gorzej. Jest maciupki. Boli mnie brzuch, wiadomo. Ł zdążył dojechać, kupił maseczki i mógł wejść do Robaczka. Beatko zgadza się. Alisa 18.08 a Mały 18.09 Chciałam dodać fotkę, ale nie idzie. Jest podobny do siostry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2013-09-19 o 01:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj maly to dzielny wojownik od samiusienkiego poczatku , teraz tylko dobije do ładnej wagi I fru do domu. Bedzie dobrze. Ja w to wierze . ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy X
Trele zaklepala sobie kolejke :P i zadna inna ma sie nie wpindalac ![]() Cytat:
![]() Iskra, wiesz co moj TZ powiedzial a propos VATu za fotelik, ze teoretycznie nie musicie placic bo podatek od wzbogacenia (a im pewnie o to chodzilo) placi sie wtedy kiedy wartosc wygranej przekracza 1000 zl... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szybko nabierze pięknej wagi i będziecie się cieszyć sobą w domku ![]() Trzymaj się dzielnie kochana
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Dzidzia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Bedzie dobrze na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Wtajemniczenie
|
Dzidzia- bedzie dobrze. Zdawaj nam relacje.
Ale mam nerwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie fajnie że tak postępuje, to że mały do 12 jest w przedszkolu to nei znaczy że Ty masz nie spać w nocy żeby w dzień odespać ![]() pogadaj z nim może jeszcze bo jak tak dalej będzie to Ty się wykończysz ![]() o zapomniałam Wam powiedzieć (wiem to już nudne się robi:P) że Rysiek oglądał jeszcze wczoraj Kac Vegas 3 ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszcie sie swoim maluszkiem, buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.