Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 22:59   #2221
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
No proszę, mam pierwszego potencjalnego czytelnika. To już coś.
też kupie! a co!
tylko będzie można z autografem zamówić?
po wizazowej znajomości...

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:01   #2222
Limone
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42898610]Wiem o tym doskonale i cieszę się, że dodatkowo pracuję w zawodzie, jeśli można to tak określić. W ciągu miesiąca w pracy byłam w stanie nauczyć się więcej, niż przez okres 4 semestrów. Oczywiście pewna wiedza teoretyczna, słownictwo czy praktyka przydają się, ale nie jest to nawet 10% tego, co trzeba z siebie dać i umieć w pracy.
Dla mnie chodzenie na zajęcia jest pewnego rodzaju wyznacznikiem- bo jeśli jakaś osoba opuszcza praktyczną naukę języka, to serdecznie współczuję nadrabiania materiału, leksyki, gramatyki, kolokwiów. Dla mnie jeśli ktoś nie chodzi na zajęcia, bo zwyczajnie mu się nie chce, jakoś tam się przemknie na poprawkach, coś zaliczy i ma to 3, naprawdę nie powinien iść na studia. Bo niestety, ale to, co studiuję, to dla wielu bzdety, które mnie zwyczajnie interesują i interesowały. I tak, oczywiście, że da się bez tego obejść, bo to wiedza, która świata nie zmieni, nie odkryję czegoś nowego, co zrewolucjonizuje świat. Ale jeśli są osoby, które idą na studia z pasji, a reszta idzie tylko po to, by mieć papier i ten papier dostaje, z niemalże żadnym wysiłkiem, to niestety, ale jest coś nie halo.

Wybaczcie, że tak wylewam tu swoje złości, ale jestem wybitnie przez wielu moich znajomych z roku podminowana i wkurzona ich podejściem. Później sama zaczęłam się zastanawiać, jaki sens mają moje starania i bardzo przestało mi zależeć, co pogrążało sytuację jeszcze bardziej. Dobrze, że ogarnęłam się, ze wszystko ci robię, robię dla siebie i dla własnego rozwoju.

A właśnie. Zaczynam się uczyć niemieckiego [/QUOTE]

Przemykanie się, kombinowanie itp zachowania mnie też zawsze wkurzały. Podobnie jak pójście na studia aby mieć papier, ale włożony później do szuflady, aby pracować zupełnie w innej dziedzinie. Uważam, że na studia powinno się iść, gdy dana nas coś interesuje lub/i chcemy później w danej branży pracować. No i właśnie co do drugiego przypadku, nie znam chyba dobrego informatyka, pracującego w dobrej firmie i zarabiającego mnóstwo kasy, który by powiedział, ze studia mu się do czegokolwiek innego przydały niż do napisania na wizytówce "mgr inż.". Większość z nich właśnie na studiach przemykała, za którymś razem zaliczała itd. Ale nie dlatego, że im się nie chciało, ale dlatego, że większość z nich w czasie poza studiami rozwijała się zawodowo, studia uważali za stratę czasu, bo nic przydatnego się tam nie uczyli, ale tytuł w danej dziedzinie chcieli mieć. I akurat w takich przypadkach mi to zupełnie nie przeszkadza.

Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:01   #2223
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
też kupie! a co!
tylko będzie można z autografem zamówić?
po wizazowej znajomości...
Wow, zbiera się kupa ludu.
No a jak, autograf musi być !

Idę rypnąć coś na gorączkę (gnida jedna siedzi i mną telepie) i kładę się do łóżka, bo rano nikt za mnie nie wstanie.

Edytowane przez EdizA
Czas edycji: 2013-09-19 o 23:04
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:04   #2224
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
No proszę, mam pierwszego potencjalnego czytelnika. To już coś.

Cytat:
Ja liczę na jakiś fragment o wątku na Wizażu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:05   #2225
EdizA
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42898964]
Ja liczę na jakiś fragment o wątku na Wizażu [/QUOTE]

Tylko fragment? Poświęcę Wam calutki rozdział, jak nie więcej.
Stary 2013-09-19, 23:14   #2226
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX

Cytat:
Tylko fragment? Poświęcę Wam calutki rozdział, jak nie więcej.
Tylko nieśmiało zasugerowałam fragment, a tu proszę

f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:14   #2227
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz może trochę wyjaśnię dlaczego tak ostatnimi czasy o kciuki błagam...
otóż nie mam okresu od 8 lipca...
nie powiem, trochę sie tym przeraziłam, bo nie czuje się gotowa na dziecko, jednak nie byłoby tragedii gdybym je miała bo poradzilibyśmy sobie z tżetem
zaczęłam od zrobienia testów:
odpowiednio 2, 3 i 5 tygodniu po ewentualnym zapołodnieniu - każdy negatywny
byłam u ginekologa (ewentualny 6 tydzień) i powiedziała że mam miękką macice i albo wczesna ciąża albo przed okresem jestem - dała mi luteine - miałam brać przez 5 dni, w ciągu tygodnia po odstawieniu ma się pojawić miesiączka
zrobiłam w międzyczasie HCG i wyszło, że w ciązy nie jestem
ale: okrsu nadal nie ma, mam twarde podbrzusze
boli mnie delikatnie jak przed okresem brzuch
i już mi ręce opadają...
szukam kolejnego lekarza, który mógłby mi powiedzieć co mi jest
bo wariuje juz od tego, niewiedza jest najgorsza...
też mam teorię jak większość dziewczyn, że to może być stresogenne. mam nadzieję że wszystko będzie w porządku...

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42898105]Doskonale o tym wiem i zdaję sobie sprawę. Brakuje mi takiego podejścia na moich studiach- chodzisz, masz zaliczenie, nie chodzisz (nie z przyczyn zdrowotnych)- żegnamy się. W ten sposób zostawaliby ludzie, którym naprawdę zależy, a nie tylko ci, którzy chcą się przemknąć. Zazdroszczę wam konkretnych, rzeczowych studiów. Wszelakiego rodzaju humanistyczne bzdety to pitu pitu, bo taka jest prawda. Strasznie mnie wkurza zarówno podejście do studenta, jak i przepuszczanie każdego, kto "obudzi się we wrześniu".[/QUOTE]

hehe, mów mi na humanistycznym kierunku, ostatnio hitem okazał się koleś który pytał czy można przenieść przeniesiony termin

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 23:15   #2228
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Przemykanie się, kombinowanie itp zachowania mnie też zawsze wkurzały. Podobnie jak pójście na studia aby mieć papier, ale włożony później do szuflady, aby pracować zupełnie w innej dziedzinie. Uważam, że na studia powinno się iść, gdy dana nas coś interesuje lub/i chcemy później w danej branży pracować. No i właśnie co do drugiego przypadku, nie znam chyba dobrego informatyka, pracującego w dobrej firmie i zarabiającego mnóstwo kasy, który by powiedział, ze studia mu się do czegokolwiek innego przydały niż do napisania na wizytówce "mgr inż.". Większość z nich właśnie na studiach przemykała, za którymś razem zaliczała itd. Ale nie dlatego, że im się nie chciało, ale dlatego, że większość z nich w czasie poza studiami rozwijała się zawodowo, studia uważali za stratę czasu, bo nic przydatnego się tam nie uczyli, ale tytuł w danej dziedzinie chcieli mieć. I akurat w takich przypadkach mi to zupełnie nie przeszkadza.
Takie przypadki rozumiem i jestem w stanie pojąć, bo często studia nie są dostosowane do tego, z czym będziemy mieli styczność kiedyś I jeśli ktoś się rozwija, działa na własną rękę-super, popieram! Ale jeśli wiem, ze dla danej osoby studia to jedyna rzecz, jaką podejmuje, w dodatku to olewa, z języka dana osoba jest słaba, choć go studiuje i chyba nie wybierała kierunku bo "mama kazała", to dosłownie trafia mnie. Później zaczyna się narzekanie, że nie może znaleźć pracy, że studia mnie nie przygotowały. Niestety, takie mamy realia, że już na studiach trzeba pupę ruszyć, by jakieś doświadczenie zdobywać.
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 00:02   #2229
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

ja przez dwa lata nie miałam ani jednego okienka i mam nadzieję, że w tym roku również nie będę mieć macie już plan? fajnie, moja uczelnia zawsze daje plan na ostatnią chwilę czyli dzień przed rozpoczęciem roku akademickiego, nawet się zdarzyła, że raz dali w dniu rozpoczęcia, szok! to u mnie wszyscy chyba mają olewające podejście, bo nie ma egzaminu bez pomocy naukowych.
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 01:09   #2230
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42892615]Haha, też nie lubię ich myć Niestety, codziennie bądź co dwa dni, gdy nie noszę czapki, umyć je muszę i nie ma siły.
Ile nakładasz oleju na włosy?
Jakim szamponem myjesz włosy?
Ile razy myjesz włosy, gdy masz olej na nich?
Nakładasz na chwilę odżywkę/szampon, żeby lepiej go usunąć?
Ja też miałam problemy z domyciem, ale odkąd używam łyżeczki, a nie łyżki oleju na całe włosy, myję je tak, że oczyszczam rypaczem i zostawiam go spienionego na dosłownie 2,3 minuty, później spłukuję i nakładam po wszystkim maskę/odżywkę. Nie nakładam odżywki przed zmyciem oleju.[/QUOTE]

Właśnie to niezależne od olejowania, nawet jak nie nakładam oleju to zdarza mi się nie domyć herów a zresztą nie kładę ich na skalp bo jakiś kapryśny jest, jakbym miała lekkie łzs.
Rypię rypaczami
Zwykle 2 razy myję.
Ja mam jakiś problem z dostaniem się tego szamponu na całą skórę głowy najwyraźniej, bo zawsze jedno miejsce z tyłu na czubku głowy (tak wielkości dłoni) zostaje niedomyte.
Przydaje mi się najbardziej polewanie łba rozcieńczonym szamponem ale przez to wylewam też część na długość włosów a po co.
Czyli mam na to sposób, tylko muszę się więcej pomęczyć i nie lubię tego. musiałam się wyżalić włosowo, kto inny mnie zrozumie jak nie włosomaniaczki?

Cytat:
moja reakca była identyczna...
mam nadzieję, że jeszcze coś zmienią

nie powiem, trochę sie tym przeraziłam, bo nie czuje się gotowa na dziecko, jednak nie byłoby tragedii gdybym je miała bo poradzilibyśmy sobie z tżetem
byłam u ginekologa (ewentualny 6 tydzień) i powiedziała że mam miękką macice i albo wczesna ciąża albo przed okresem jestem - dała mi luteine - miałam brać przez 5 dni, w ciągu tygodnia po odstawieniu ma się pojawić miesiączka
i już mi ręce opadają...
trzymam
współczuję
Stary 2013-09-20, 06:25   #2231
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
A ta Equilibra ile koszci i gdzie ją dostanę?

Ja o tej serii słyszałam i składy czytałam. Zielona lampka chciejstwa błyska namolnie.
Przeczytałam, że ktoś kupił w Hebe. Ekspedientka z "mojego" Hebe zaklinała się na zdrowie własnej matki, że u nich nic takiego nie było.
Teraz Dziewczyny napisały, że jest w DOZ-ie. Sprawdziłam. Akurat to, co ja chcę siedzi w dziale : produkt niedostępny. A poza tym jestem na DOZ obrażona. Do dnia mego ostatniego obrażona jestem.
Ktoś też napisał, że jest w Super Pharm. Nie wiem. Nigdy w tym sklepie nie byłam. Nawet przybytku tego na oczy nie widziałam.

Cytat:
nie byłam do niej długo sie czeka i nie możliwości zrobić badania usg tego samego dnia bo są oddzielne zapisy
Pewnie rady nie potrzebujesz, boś sama rozsądna dziołcha. A, że ja z Kaszub i taktu za grosz u mnie, to dam Ci radę : nie idź ponownie do konowała, który przy symptomach niebłahej przypadłości, przepisuje lekarstwa "na oko".
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 07:02   #2232
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
I tak jestem tu tylko wieczorami na chwilę..
O mnie się nie bój, o mnie się nie martw, ja sobie radę dam..

Nieciekawa sytuacja.
Moje magiczne kciuki oczywiście masz, mam nadzieję, że sprawa jak najszybciej się wyjaśni- na Twoją korzyść.
Nie można wchodzić wcale

Moje kciuki też są

Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 07:51   #2233
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
ja przez dwa lata nie miałam ani jednego okienka i mam nadzieję, że w tym roku również nie będę mieć macie już plan? fajnie, moja uczelnia zawsze daje plan na ostatnią chwilę czyli dzień przed rozpoczęciem roku akademickiego, nawet się zdarzyła, że raz dali w dniu rozpoczęcia, szok! to u mnie wszyscy chyba mają olewające podejście, bo nie ma egzaminu bez pomocy naukowych.
Spoko ja też nie mam i pewnie dostanę jakoś pod koniec przyszłego tyg czyli też na ostatnią chwilę Jakby nie patrzeć u mnie trwa jeszcze któraś tam już rekrutacja do 22 września

Chyba się dziś zafarbuję a co mi tam
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:30   #2234
Scarrabeo
Zakorzenienie

Widziałam coś pięknego. Prognozę pogody w telewizji.
Pani, uśmiechnięta i ubrana pięknie opowiadała o tym jak ciśnienie w hektopaskalach wzrasta, a na Śląsku będzie 23'C! I słoneczko! Aż się rozmarzyłam!

Uwielbiam oglądać TVP Historia. Jeżeli miałabym wybierać, prognoza pogody sprzed 20 lat podoba mi się bardziej niż aktualna.

Tymczasem idę się wyrypać rypaczem rypiącym wszystko. Jak niedorypię do w obroty pójdzie soda.

Dziś Mistrzostwa Ełropy!

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-09-20 o 08:31
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 08:38   #2235
201704240919
Konto usunięte

Dzień dobry

Cytat:

Idę rypnąć coś na gorączkę (gnida jedna siedzi i mną telepie) i kładę się do łóżka, bo rano nikt za mnie nie wstanie.
A to
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Pani, uśmiechnięta i ubrana pięknie opowiadała o tym jak ciśnienie w hektopaskalach wzrasta, a na Śląsku będzie 23'C! I słoneczko! Aż się rozmarzyłam!

Uwielbiam oglądać TVP Historia. Jeżeli miałabym wybierać, prognoza pogody sprzed 20 lat podoba mi się bardziej niż aktualna.

A TVP Historia bardzo lubię, oglądałam tam ' Sensacje XX wieku", prowadzone przez P. Bogusława Wołoszańskiego. Szkoda, że zdjęli je z jedynki, jedyny wartościowy program w godzinach wieczornych.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 09:25   #2236
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

dzień dobry dziołchy, ja zmykam na dyżur na uczelnię

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 10:49   #2237
kascysko
Zakorzenienie

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42896688]U nas kwestia wygląda trochę inaczej. Zapewne też macie dozwolone nieobecności, których nie trzeba odpracowywać. Chyba że musicie mieć odpracowane 100% zajęć U nas może cię nie być na dwóch, resztę możesz odpracować na dyżurach. Oczywiście nie 50%, ale gdy miałaś mniej niż 50% nieobecności jeszcze niektórzy się wyrabiali.
Proszę cię, mam na roku jedną lasię, która nie chodziła na 80% zajęć i...wszystko pozaliczała w drugim terminie. Dla mnie to kosmos nie zgłosić takiej osoby i by dostawała normalne zaliczenie. Ale taki już mam piękny instytut.

Ja miałam 2 nieobecności z SCS i uwierz, że nie mogłam nadrobić materiału, tyle tego było. Nie mam pojęcia, jak inni sobie radzą, ale podobno zaliczenie od babki dostało 5 osób z 40.

Myślisz, że dlaczego miałam dość tych studiów? Ty się starasz, chodzisz a jakaś dupa nie przyjdzie na zajęcia, pokaże się dwa czy trzy razy w semestrze, potem wszystko zalicza w kampanii wrześniowej. Dla mnie to jest jakaś masakra. Najgorsze jest to, że to publiczna i dość znana uczelnia, a bałagan mają straszny.[/QUOTE]
U nas na labach praktycznie nie ma czegoś takiego jak nieobecność, trzeba odrabiać (a nie zawsze się da).
Ćwiczenia/seminaria - albo całkowicie obowiązkowe, albo jedna nieobecność. No i nie bardzo jest jak to obejść

Po mnie kombinatorzy spływają po prostu jak po kaczce. I tak praca zweryfikuje wszystko

U nas taka osoba nie miałaby możliwości zaliczać.
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
To ładne te miliony, skoro tyle z nich zafundujesz
No, tylko gdzie one som ?!
Cytat:
i już mi ręce opadają...
Kochana, bardzo możliwe, że to stres Będzie dobrze
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42898105]Zazdroszczę wam konkretnych, rzeczowych studiów. Wszelakiego rodzaju humanistyczne bzdety to pitu pitu, bo taka jest prawda. Strasznie mnie wkurza zarówno podejście do studenta, jak i przepuszczanie każdego, kto "obudzi się we wrześniu".[/QUOTE]
No trochę pitu-pitu było, ale na szczęście niewiele
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Ja o tej serii słyszałam i składy czytałam. Zielona lampka chciejstwa błyska namolnie.
Przeczytałam, że ktoś kupił w Hebe. Ekspedientka z "mojego" Hebe zaklinała się na zdrowie własnej matki, że u nich nic takiego nie było.
Teraz Dziewczyny napisały, że jest w DOZ-ie. Sprawdziłam. Akurat to, co ja chcę siedzi w dziale : produkt niedostępny. A poza tym jestem na DOZ obrażona. Do dnia mego ostatniego obrażona jestem.
Ktoś też napisał, że jest w Super Pharm. Nie wiem. Nigdy w tym sklepie nie byłam. Nawet przybytku tego na oczy nie widziałam.
Ceny mnie trochę wyleczyły z chciejstwa, i dostałam Twoją paczkę

Eh, jak nie urok, to biegunka:
Wymacałam sobie guzek/narośl czy cholera wie co. Spore to. O 15 umawiam się na przyszły tydzień do chirurga. Ale oczywiście widzę wszystkie najczarniejsze scenariusze...
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 11:20   #2238
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Troszkę wypoczęłam . Zostały mi 3 ostatnie dni pracy
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 11:37   #2239
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Dziękuje dziewczyny za wsparcie
mam nadzieję, że jak najszybciej się wszystko wyjaśni...

Kaś trzymaj się!
Na pewno będzie wszystko dobrze!

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-09-20, 11:59   #2240
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Kaś trzymaj się!
Na pewno będzie wszystko dobrze!
Po prostu się strasznie boję...
Swoją drogą ta sytuacja pozwoliła mi docenić to moje, jak myślałam wcześniej, beznadziejne życie

Wiedziałyście, że Wibo wypuściło brązowy piasek? KLIK!
Stary 2013-09-20, 12:09   #2241
Kaveri
Spaceroholiczka

Moje okulary drażnią mnie coraz bardziej Spadają z nosa, są strasznie ciężkie, mam popękane naczynka i siniaki na nosie, obtarte uszy, silikonowe nakładki co chwilę odchodzą oraz mogę zapomnieć o wyjściu gdziekolwiek bez chusteczek - są cały czas brudne!
Stary 2013-09-20, 12:11   #2242
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Moje okulary drażnią mnie coraz bardziej Spadają z nosa, są strasznie ciężkie, mam popękane naczynka i siniaki na nosie, obtarte uszy, silikonowe nakładki co chwilę odchodzą oraz mogę zapomnieć o wyjściu gdziekolwiek bez chusteczek - są cały czas brudne!
Podałaś wszystkie powody, dla których chodzę w soczewkach
Stary 2013-09-20, 12:15   #2243
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, jak nie urok, to biegunka:
Wymacałam sobie guzek/narośl czy cholera wie co. Spore to. O 15 umawiam się na przyszły tydzień do chirurga. Ale oczywiście widzę wszystkie najczarniejsze scenariusze...
Będzie dobrze, musi być Ja w wakacje miałam przygody z głową, na szczęście wszystko dobrze się skończyło, tak będzie i u Ciebie
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 12:21   #2244
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Po prostu się strasznie boję...
Swoją drogą ta sytuacja pozwoliła mi docenić to moje, jak myślałam wcześniej, beznadziejne życie

no widzisz, to tak jak ja...
bo jak nie ciąża to co to mi sie dzieje?

źle myślalaś! jedyny plus z tego że teraz to wiesz

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-09-20, 12:23   #2245
Kaveri
Spaceroholiczka

Daj spokój, mam dosyć Od wczoraj nie chodzę wcale w okularach - swoją drogą nic nie widzę - ale wolę chodzić zygzakiem i widzieć tylko z bliska, niż się wkurzać.

Od okulistki dostałam kategoryczny zakaz noszenia soczewek, bo nadal coś jest nie tak z lewym okiem. Mam za sobą zakażenie rogówki z poważnymi ubytkami, które rzekomo zostało wyleczone, tylko to oko nieraz bardzo mi puchnie. Pojawia się zaczerwienie, ból, parę razy zaobserwowałam wytrzeszcz i aż się wystraszyłam, bo tylko jednostronny.
Stary 2013-09-20, 12:25   #2246
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz, to tak jak ja...
bo jak nie ciąża to co to mi sie dzieje?

źle myślalaś! jedyny plus z tego że teraz to wiesz
Stres. Może denerwowałaś się czymś wcześniej, okres się nie pojawił, a teraz martwisz się tym, że go nie ma i koło się zamyka...

Miewam tak często Ale ważne, żebyś została dobrze przebadana

Wszystko ma swoje plusy dodatnie i ujemne, jak to mówią
Stary 2013-09-20, 12:52   #2247
Scarrabeo
Zakorzenienie

usmiechnieteoczy, Kaś- która bierze lewy a która prawy mój magiczny kciuk? Zakupy zrobiłam, obiad ugotowałam, teraz mogę je trzymać i zaklinać wszystkie moce wszechświata, żeby było dobrze!

Cytat:
Kav mnie ostrzegała przed tym piaskiem, a byłam bardzo na niego napalona. Teraz jaram się, że za nieco ponad dwa tygodnie (edit- co ja piszę. Mniej niż dwa tygodnie.) mają wejść do R. piaski Wibo. Oby tym razem nic mnie nie rozczarowało.

Moje włosy dzisiaj fuj.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-09-20 o 12:55
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:28   #2248
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Stres. Może denerwowałaś się czymś wcześniej, okres się nie pojawił, a teraz martwisz się tym, że go nie ma i koło się zamyka...

Miewam tak często Ale ważne, żebyś została dobrze przebadana

Wszystko ma swoje plusy dodatnie i ujemne, jak to mówią
myślałam że luteina sobie poradzi nawet ze stresem

Cytat:
usmiechnieteoczy, Kaś- która bierze lewy a która prawy mój magiczny kciuk? Zakupy zrobiłam, obiad ugotowałam, teraz mogę je trzymać i zaklinać wszystkie moce wszechświata, żeby było dobrze!

Kav mnie ostrzegała przed tym piaskiem, a byłam bardzo na niego napalona. Teraz jaram się, że za nieco ponad dwa tygodnie (edit- co ja piszę. Mniej niż dwa tygodnie.) mają wejść do R. piaski Wibo. Oby tym razem nic mnie nie rozczarowało.

Moje włosy dzisiaj fuj.
moge lewy?

a ja kombinuje co by z tymi włosami wyczynić
tak mam chętkę na encanto by kas i chyba się za nie wezmę

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-09-20, 14:43   #2249
EdizA
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42899151]Tylko nieśmiało zasugerowałam fragment, a tu proszę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Z moją zdolnością do przeciągania każdej wypowiedzi w nieskończoność- fragment jest niemożliwością.

Kupiłam sobie róż, jeden matowy cień Bell i jeden potrójny cień Paese (nie mogę ich znaleźć w necie )

Cytat:
Nie można wchodzić wcale

Moje kciuki też są
Tak to ja się nie bawię.
Za co mnie już pałujesz ?

Edytowane przez EdizA
Czas edycji: 2013-09-20 o 14:46
Stary 2013-09-20, 15:30   #2250
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX

Co tu dzisiaj tak cicho?

Nie miałam czasu do Was pisać, ale podczytuję Was na bierząco...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości