|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Winter is coming
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
ja swój zespół oglądałam na poprawinach, za zgodą pary młodej oczywiście
![]() A przed ślubem zamierzam jeszcze skoczyć kilka razy na salę i do kościoła, żeby ogarnąć dekoracje ![]() Kupiłam ten samochód, już zarejestrowany, stawiam więc ![]() ![]()
#3002 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cześć dziewczyny!
Na razie chciałam się tylko przywitać ![]() Mój ślub zaplanowany jest na 06.09.2014, niby kupa czasu ale trzeba się powoli zabierać za organizację. |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Wtajemniczenie
|
Cześć! Witam także nowe PM
![]() enzunio dobre to z kremem ![]() dziadek mojej koleżanki zamiast szamponu użył vanisha do dywanów miał mega szopę ![]() alucior ano zbliża się ten nasz wielki dzień ... ![]() ParisParisienne kryształki Swarovskiego to odpowiednio szlifowane szkło... barwione lub na tylnej części pokryte warstwą odpowiadająca za mienienie się w danym kolorze. Skąd wiem? Kupowałam i robiłam sama biżuterię. Uwierzcie mi, że te najprostrze komplety łatwiej i taniej zrobić samej. Zamawiałam kryształki z tej strony, posiadają certyfikat: http://pearl-beauty.pl/ misia880 u nas DJ wprost powiedział, że dostawiali wódkę, ale odmawiali bo oni chcą wykonywać pracę profesjonalnie a nie się napić. Płacimy za komfort, a jak się napiją to i inaczej pracują struny głosowe (będą u nas śpiewać sami i puszczać hity więc jest pół na pół), z resztą muszą dbać o swoj wizerunek i sprzęt. velika ![]() irracjonalna_ Witaj w naszych progach ![]() ![]() Zabiegana jestem w weekendy przez tą szkołę(nie pamiętam czy o tym pisałam) mam dobrą wiadomość ![]() Złapałam bakcyla na słodki stół. Wyszukałam trochę pomysłów. Co wy na to by była lemoniada i poncz na słodkim stole? Moja kolorystyka sali jest żółto-czerwono-brązowa więc nawet się ładnie wkomponuje.
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój powiedział że on to na pewno się nie da... Ale ja sama nie mówię nie dla korekty Pana Młodego. irracjonalna witamy ![]() Ja też bym się nie zgodziła, gdyby ktoś chciał przyjść na moje wesele aby zobaczyć jak gra zespół ![]() Padam z głodu po pracy. Idę gotować obiad dla mężusia ![]()
![]() |
#3005 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a i coś o nas... tak jak pisałam ślub za rok, póki co mamy tylko salę zarezerwowaną (załączam zdjęcia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
kaszubskie to wzory kwiatowe, a te z terenów Bieszczad to formy geometryczne i do tego haft krzyzykowy... a to niestety zmusza mnie do calkowitej zmiany koncepcji zaoroszen i zmodyfikowania dekoracji. Za to ulatwilo wybor biżuterii
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Wtajemniczenie
|
tak, chodzi o candy bar
![]() Linaewen jaką bedziesz mieć bizuterię? jak przeoczyłam to przepraszam...
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-09-23 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Pomysł na dziś-koralikowa,pleciona Jak wrócę do domu to poszukam i wrzuce. Chce tylko kolczyki, długie. W zależności od sukni może bransoletkę.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Wtajemniczenie
|
To z niecierpliwością czekam
![]() Widziałam na necie takie różności z małych koralików: http://www.mylovelybeads.com/
![]() |
#3010 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
śliczna i bogata suknia- mi się do niej podobają kolczyki z kompletu nr 1. Moje kochane chyba trafiłam w końcu na zaproszenia : http://www.kreatywne-zaproszenia.com...Modele=W06-016 tekst i foto będę projektowała sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe PMki
![]() ijaa Śliczna sukienka! Gratuluję wyboru. Co do TŻ. Dba o siebie i nie uważam tego za niemęskie. Na ślub dla dobra fotografii zgodził się na przypudrowanie czoła i nosa, żeby na zdjęciach się nie świecił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, dość dawno już tu nie pisałam, ale to dlatego, że bardzo dużo pracuję, a po pracy mam dodatkowe lekcje, więc nie mam za wiele czasu na pisanie, ale podczytuję Was w telefonie
![]() ![]() ![]() Witam wszystkie nowe PM-ki ![]() Velika, gratuluję kupna samochodu ![]() Co do korekty to mój powiedział, że się da ![]() ![]() A swojego DJ-a miałam przyjemność słuchać na żywo, bo byłam na weselichu, które prowadził i po tym weselu zdecydowaliśmy z TŻ-tem, że bierzemy nikogo innego tylko jego ![]() Co do moich przygotowań to odebraliśmy w piątek obrączki, te które już Wam tutaj pokazywałam ![]()
#3013 |
Wtajemniczenie
|
monikkad
Gratulacje! Fajnie, że się zgodził na korektę. Mój mówi stanowcze: NIE. Od czego jest photoshop potem hehe ![]() Możesz zmienić dekorację w kościele? Rozejrzyj się nad florystką.
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
mój Tż nie ma tendencji do świecenia
![]() ![]() w przyszłym tygodniu mam zamiar pojechać do księdza ustalić godzinę, myślicie, że samej wypada?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Raczkowanie
|
Czytam Was cały czas, ale jakoś czasu na pisanie mniej
![]() Uśmiałam się przy Waszych opisach męskich popisów kosmetycznych ![]() ![]() ![]() Aleeeeee, zgodził się na transparentne przypudrowanie twarzy na ślub i wesele i zdjęcia, żeby nie oślepiał blaskiem ![]() Ale z jeszcze fajniejszych rzeczy to umówiłam się na poniedziałek do jednego salonu na przymiarki, a w środę będę dzwonić na umawianie się do kolejnego ![]()
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2013-09-23 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie stać mnie na florystkę, szczerze mówiąc. Tzn. na florystkę to jak na florystkę, bo mamy znajomą, która się tym zajmie i zrobi nam za free, ale na kwiaty nas nie stać jakieś super wypaśne i dużo. No ale nic. Deko kościoła zajmie się u nas mama mojej przyjaciółki, która jest związana z parafią i robi tam deko. Także pogadam z nią, wytłumaczę jej co i jak i mam nadzieję, że będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny, załatwiałyście już poradnię rodzinną? Sama nie wiem czy się za to teraz brać. Planowałam to załatwić na jesień, ale poradnia nasza przyjmuje tylko we wtorki 18.00-19.00 i TŻ specjalnie musiałby 70 km przyjeżdżać do mnie do miasta na godzinę i wracać, bo o świcie do pracy. A od marca przeprowadza się do mnie, więc może lepiej poczekać do marca i wtedy jak już razem będziemy mieszkać to załatwić?
![]() |
#3017 |
Wtajemniczenie
|
monikkad
o fakt z kwiaciarni kupno kwiatów- masakra drogo... U mnie jest giełda to mam gdzie kupić. Babeczka nam w weekend powie gdzie kupować kwiaty mogę dać znać. Mówiła, że najwieksze giełdy kwiatów są w Poznaniu i Warszawie. To dobrze, że jest ktos kto może pomóc. To jednak jest wydatek.... myboyismine Mój TŻ sam pojechał zmienic godzinę ślubu, proboszcz nic nie powiedział. Może zadam głupie pytanie ale... jak to jest: najpierw nauki a potem poradnia? ja jestem zielona a u nas nauki w parafii tż są w Wielkim Poście...
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-09-23 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3019 | ||
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam, ale miało być bez większego plotkowania, a tu prawie 5 stron o pielęgnacji Tżtów, nie ładnie!
![]() Ale skoro temat już był, to mój nie używa zbyt wielu kosmetyków, ale jest b. zadbany ![]() ![]() Za to mój tata uwielbia czytać opisy wszystkich kosmetyków jak siedzi w wannie i od czasu do czasu strzeli sobie jakiś specjalny żel czy odżywkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Wtajemniczenie
|
Co do pielęgnacji TŻ-tów :PP
Ja wczoraj robiłam mojemu manicure, jeeeeny, jak on jęczy zawsze przy tym, nienawidzi pilników :PP Ale robię mu regularnie. A tak to nie wydaje mi się, żeby jakoś przesadnie o siebie dbał. Kremów nie używa, balsamów też nie, płynów do higieny intymnej tym bardziej. Po prostu żel pod prysznic, dezodorant, perfum, płyn do golenia i wsio :P A już 36 lat skończone :PPP Ale wygląda dobrze, bo dobrze się odżywia i dużo się rusza - najlepsza pielęgnacja ![]()
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-09-23 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() velika gratuluję zakupu! ![]() Nam też by się przydał nowy samochód ![]()
![]() |
#3023 |
Wtajemniczenie
|
monikkad, cashmere
Dziękuję ![]() No właśnie jestem w tej samej sytuacji :/ chciałabym szybko i z głowy, a z drugiej strony wolałabym żeby ten proboszcz troszkę nas poznał a nie gadał kazanie nie związane bezpośrednio z nami bo nie znając nas to co może powiedzieć?
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to jest z tą poradnią i naukami, ale my na naukach dostaliśmy taką kartkę, świadectwo odbytych nauk, gdzie jest miejsce na 3 pieczątki z poradni. Może w poradni też dają taką kartkę? Albo u Was w regionie tego nie ma?
Bo szczerze mówiąc nie wiem?
![]() |
#3026 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W październiku idę rezerwować scholę! Jestem już wstępnie ugadana z koleżanką, która ma tam znajomości. Decyduję się na scholę z mojej parafii, nie ma sensu brać innej.
![]() |
#3027 | ||||||
Zakorzenienie
|
Mój TŻ się strasznie świeci i poci, więc napewno pójdzie na przypudrowanie. Zresztą sam mówił, że będzie musiał coś z tym zrobić, bo to jest dla niego uciążliwe, a nie chce na swoim weselu wyglądać jak zmokła kura
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() misia - ja też się zastanawiałam nad panią grającą na skrzypcach i śpiewającą Ave Maria ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Wtajemniczenie
|
była mowa o makijażu naszych TŻów
![]() http://demotywatory.pl/4210570/Jedyny-and;makijazand;
![]() |
#3029 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Witam nową PMkę
![]() Panna Izabela, szczerze to nie wiem, bo to mój tata załatwia. Jest organista i wszystko załatwia w swojej branży po znajomości ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3030 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Dziewczyny, bardzooooooooooo dziękuję za wszystkie komplementu na temat sukni.
![]() Przeleciałam pobieżnie.. wybaczcie. ![]() Widzę, że pielęgnacja TŻ na tapecie. U mojego z tym średnio - wiadomo standard, żele, dezodorant, perfumy ale żeby krem nałożyć, albo co innego, to po co mu. ![]() ![]() Myślę, że jak mu kilka razy powiem, że jak się nie ogarnie trochę przed weselem i wyjdzie na zdjęciach jak mokra kura to da się odrobinę przypudrować, ale sączę, że nic poza tym. ![]() ![]() Witam nowe PMki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.