|
|
#4981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() Ja napisze mojemu na kartce pytania, żeby nic nie zapomniał
|
|
#4982 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no Hania taka nie jest, tzn jest bardzo absorbująca i na cały dzień może łącznie jakieś 30minut bawi się sama, ale ona jest po prostu taka ciepła, otwarta, takie słoneczko, dużo się śmieje, wygłupia itp no takie słoneczko, które jak się pojawia od razu rozpromienia wszystkich dookoła ![]() Cytat:
Cytat:
a jeszcze jak byłam małą dziewczynką to pamiętam jak moja starsza siostra miała okres i sobie zawijała właśnie te takie grube podpaski bella zużyte w gazetę to ja się zastanawiałam czemu ona kupę wyrzuca do śmietnika a nie spłukuje Cytat:
i ciężko się na to patrzy, oj ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
Ale z tego co piszesz to rzeczywiście zgadzam się z Vampirką, że rodzeństwo dobrze jej zrobi ![]() Cytat:
ale jak mogłabym zostawić ją jedynaczką, wszyscy jedynacy, których znam zawsze mówili, że są nieszczęśliwi, że nie mają rodzeństwa. Nawet kiedyś widziałam taki demotywator czy co to było, że najwspanialsze co możesz dać swojemu dziecku to rodzeństwo
|
|||||||||
|
|
|
#4983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już od jakiegoś czasu proszę Mężula żeby wyniósł. No ale je trzeba rozebrać, bo nie mamy gdzie trzymać w całości, a to już jest robota Mój Mąż do takich robót musi dojrzeć (czyt. jak ma już dość mojego gadania ). Muszę go w końcu do tego mocno zmotywować
|
|
|
#4984 |
|
Raczkowanie
|
No moj maz juz nie chdozi z malym do lekarza, po tym jak:
- po jednej wizycie zapomnial ze lekarz przepisal dziecku leki (znalazlam recepte po miesiacu!) - po drugiej zapomnial ze dostal skierowanie na badania. Tym sposobem skutecznie zniechecil mnie do wysylania tatusia z dzieckiem do lekarza |
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Hope >>> jak ty kurcze zrobiłaś tą liste wizyt w nowym wątku??? spamiętałaś kto kiedy ma czy jak???
bo nieogarniam hehe |
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Light Limara nadrabiam, dobra jesteś w nocy
![]() Cytat:
Nie masz się co martwić, do 3 latek spokojnie może nie mówić Bratanek za to nawijał jak szalony pełnymi zdaniami jeszcze przed 2 rokiem, nie ma zasady ![]() Dobra sugestia bo ja tu tak dukam i dukam ale co z tego zapamięta :p tym bardziej ze jako facet jest totalnym daltonistą :p Boję się że za dużo zbagatelizuje...
|
|
#4987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Magdi mi nie zacytowało dziadostwo
Cytat:
Naprawdę dziewczyny polecam Wam imię Hanna, jest piękne, ma mega dużo zdrobnień, Hania już była Hanulą, Handzią, Haneczką, Hanusią, bywa też Hanulinem, Hanutkiem, Hanciulem, no wszystkim co sobie może wymyślić do tego pasuje małej dziewczynce Hanusi, szalonej nastolatce Hance i poważnej pani profesor Hannie
|
|
|
|
|
#4989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym mojego chyba roztrzepała na strzępy po takich numerach. Mój TZ czasem mi mówi,że tego nie umie, tego nie umie, że ja to lepiej zrobię itp to tym bardziej mu każę coś robić sesese.... tak samo było z kąpaniem Filipa jak się urodził, od razu bez gadki i tyle. Mówiłam mu: jesteś ojcem to jak możesz się bać, że mu krzywdę zrobisz i dawał radę. Dumna byłam z niego hehe.
|
|
#4990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wspolczuje pracy: mnie w tym tygodniu czeka maraton: 6dni pod rzad po 10h![]() hope teraz juz Was nic nie ruszy silne malenstwo i od malego robi wszystkim na przekor bedzie zadziora mala![]() tradycyjnie sie nie odnosze, bo nie ma sensu ![]() wrzucam linka odnosnie odkrywania plci na wczesnym etapie http://www.parentdish.co.uk/2009/06/...de=aol_1005508 wg tej teorii u mnie bedzie dziewusia ![]() aa, no i moj maz tez chrapacz okropny, ale ja juz go budze po prostu i kaze mu sie przewracac na bok: pomaga no i tez spie ze stoperami: dla tych co sie boja, ze nie uslysza budzika, placzu dziecka: nie ma takiej opcji stopery w nocy sie wysuwaja nieco i nie sa juz takie szczelne. mam mega cichy budzik, bo nie lubie sie zrywac, a zawsze go uslysze ze stoperami spie od kad zmaieszkalam z Tz: od 5 lat inaczej juz nie umiem
|
|||
|
|
|
#4991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak mój TŻ sobie będzie radził...
![]() 9!
|
|
|
#4992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie u nas raz się tylko zdarzyło, że TŻ poszedł sam do lekarza z małą akurat jak ja też byłam wtedy chora. Cytat:
Zgadzam się
|
||
|
|
|
#4993 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja Wam życzę, żeby praca była już w jednym miejscu i na stałe ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się Hania podoba , ale moja mam na imię Anna /Ania,( dziadziu jak żył / tata mamy / nie zapomne tego : cały czas mówił Hańcze /zazwyczaj jak ją wował ta było donośne : HAAAAAŃCZEEEE!!!! / hehe bardzo miło to wspominam. i w sumie jak by była niunia to by miała po babci/ nooo w sumie bardzo podobne / imię. u mnie póki co na 1 miejscu jest JULIA ANNA ....
|
|
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie chciałam iść spać ale nieee trzeba poczekać na nowy wątek |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga!
4!
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po mamie też by było ładnie, tzn po babci w sumie moja bratowa dała dziewczynkom imiona z kolei po prababciach: Marysia z jej strony i Zosia z naszej
|
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do jedynaków, ja mam ten problem, że jakoś nie potrafię się dogadać z takimi osobami, nie wiem, ale denerwują mnie swoim usposobieniem i sposobem myślenia, chyba, że ja mam takiego pecha, że trafiam na takich co się uważają za najmądrzejszych, najwspanialszych, najbardziej inteligentnych i przechwalających się, po prostu staram się unikać takich osób. Niektórzy mówią, że to zależy od sposobu wychowania dziecka, ale przez moje życie przetoczyło się tyle znajomości z jedynakami, że się z tym jakoś nie zgadzam
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
========================= ====================== koniec zakończyłyśmy wątek ZAPRASZAMY DO KOLEJNEJ CZĘŚCI .... Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec KLIK : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723154 Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-17 o 21:13 |
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Magdi dzięki
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki
![]() Nie zacytujje was bo zanim skończe wątek zamknięcie :p Nikki odstaw syrop prawoślazowy bo on na alkoholu
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musze przyznać, że jest wspaniałym Tatą, pod każdym względem. Są okresy, że dużo pracuje i wtedy wraca, jak już Kuba zaśnie i widzę, że strasznie jest Mu z tym źle. W normalne dni po pracy nigdy nie zasiada przed TV tylko zawsze bawi się z Kubusiem - mnie to ogromnie cieszy, bo jest to bardzo ważne dla nas wszystkich - takie wspólne spędzanie czasu Kasian, bo Hania to bardzo ładne imię, ale u mnie odpada, bo już druga przyjaciółka ma ![]() Upssss, koniec
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-10-17 o 21:14 |
|
|
|
|
#5007 |
|
404 Not Found
|
No właśnie widzę.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

mam nadzieję, że moje dziecko będzie takie cichutkie i spokojne po mnie, bo z tego co wiem, TŻ był najgłośniejszym noworodkiem w szpitalu
nawet dzisiaj w przedszkolu kłóciła się z Panią, bo miała takie karty z różnymi obrazkami i mieli odgadywać słowa. Misia bardzo chciała wszystkie i krzyczała właśnie: To moje!
Mój Mąż do takich robót musi dojrzeć (czyt. jak ma już dość mojego gadania 

Ja mam nadzieje, że mi się to za parę tygodniu skończy, bo 24 listopada lecimy do Polski i nie wiem jak ja z takimi mdłościami polecę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)