|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() --- O pol godz wczesniej wykapalismy Antosia bo cos ostatnio wariowal przy usypianiu. No i teraz jest spokojniej. Zobaczymy jak bedzie jutro. SKYLIE u nas wszystko zus na papierze daje bo tak chcemy. Oni dobrze wiedza ze nie maja prawa tak obcinam macierzynskiego i licza ze nam sie nie bedzie chcialo isc do sadu. Odwolanie zlozone i maja czas 30 dni na odeslanie tego do sadu albo wyplatw roznicy + odsetki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze jutor powiem Wam, ze dzisiaj panikowałam eveewe: a Ty mi miałaś coś polać (wyczytałam w klubie) ![]() baloniku
|
|||
|
|
|
#4473 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A teraz uciekam |
||||
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac. Niedobrze mi po miesie z golabkow od tesciowej.
Ostatnio minusy u niej zbieram wiec moze podtruc mnie chce? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- IWONA kciuki zaciskam. Obys napisala ze panikowalas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Widziałam zadanie - świetnie to wyszło Też chciałam się dołączyć, ale wczoraj nie było czasu, a jak sobie przypomniałam to było już późno, no a dziś w rozjazdach i dzień zleciał ![]() Poczytałam Was ale nie mam siły na cytowanie. Moje dziecko ostatnio dopadł chyba jakiś skok. Za to dzisiaj był jak nie on, po prostu taki grzeczny ![]() Do rzeczy byliśmy dziś u neurologa - pani powiedziała, że Franek ma drobne rzeczy do 'poprawy'. Mimo, że ładnie otwiera rączki to jeszcze mamy nad tym pracować, m.in. podawać mu piłeczkę do rąk i zrobić USG głowy, bo strasznie drżała mu bródka. Choć ja myślę, że to od tego, że w gabinecie było zimno a Franek ciepłolubny ![]() Następnie zaliczyliśmy chirurga. Mieliśmy karteczkę 'pilny przypadek' i mogliśmy wejść bez kolejki i nawet pani z rejestracji z nami poszła i poinformowała ludzi przed gabinetem, że my z dzieckiem wchodzimy bez kolejki. A jak wyszło... ludzie próbowali się i tak wepchnąć przed nami. A nam wizyta zajęła całe 5 minut ![]() dla chorowitków dla potrzebujących
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tym bardziej,z e ja od bardzo wielu dni w klubie nie pisalam nic.a co do dzieci i wycieczek - trudno mi bedzie zgrac oboje na jedna wycieczke skoro 2 lata roznicy. Licze na jakis cud. Dokladnie za 2 tyg maz ma byc, przniose sie moze na kanape do salonu na noc, a z rana czmychne gdziesik i wroce na noc, jak juz ogarnie diableta ale mam marzenie - mialabym milion telefonow, lacznie z grozbami samobojczymi.
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-10-17 o 20:54 |
|
|
|
|
#4477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jutro urodzinki? Ciekawe jak Cynamonki? Filip śpi, zabieram się za dokumenty becikowe i jutro składamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
lachryma: jak Ci się podoba płytka PJ??
|
|
#4479 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
słitaśny
Cytat:
trzymam : kciuki: zeby sobie od Wąs poszedl. Byle nie do nas ![]() Zastanawiam sie czy te dramaty przy cycu to u nas nie objaw skoka ![]() No babsztyl ogolil te wierzby po pniu i obcial je na wysokosci. Juz nie wytrzymalam i sie jej zapytalam czy tak lubi podgladac co robimy w domu i jej wierzby przeszkadzaly malo tego nie dotarlo do niej ze zrobila cos nie tak pomimo ze weszla obciac drzewa rosnace na NASZAEJ dzialce. Powiedzialam jej ze wezme pile pojde do niej i wytne jej pare drzewek i tez powiem ze mi przeszkadzaly No co za ludzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mysle ze wyplaca ![]() Cytat:
![]() Jeden stwor spi. Zostaly jeszcze dwa do fajrantu
|
|
#4480 | |||||
|
Konto usunięte
|
Np. Maly ma glowke na maksa odwrocona w lewo i reszte cialka w prawo.. Wygina sie w łuk jak go nosze i takie tam..
Cytat:
![]() Cudny !! I jak dorosle wyglada. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No w koncu jestem sama.. Dzieci spia, tz gdzies pojechal a ja odpadam.. jak zwykle zreszta.. Ksiazke jakąs przeczytam jak maly skonczy 18 wczesniej na bank od razu zasne.. Marze o samotnym wyjezdzie nad baltyk, chodzeniu na spacerki po plazy, moczeniu nog w morzu i spaniu na piasku !!! |
|||||
|
|
|
#4481 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Duży ten twój ptyś Cytat:
![]() ![]() Szymcio już śpi tylko czeka na odłożenie do łóżeczka, a ja już padam ostatnio jestem przemęczona, tż pracuje od rana do późnego wieczora iwszystko jest na mojej głowie, marzy mi sie choć jedna przespana nocka
|
|||
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
katarzynka, ev: zdrówka dla chlopaków!
zviezdocka: a co tam u Ciebie? jeśli dobrze pamiętam kilka razy coś pisałaś. Jak maluszek? napisz coś o was
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
baloniku ja Cie przytulam
Wiecie co, moje dziecię ładnie się już pluska w wodzie, nie placze i wreszcie moge go porządnie umyć. Nie chce zapeszyc, bo byl juz czas ze sie chwaliłam a potem znowu byla katastrofa. Widzę, że macie problemy z usypianiem dziecka. Ja nie mam żadnych problemów. U nas wieczór wyglada tak: - myjemy się - jemy - tu jest problem, bo Michaś kurczy nóżki, jelita mu bardzo pracuja, ogolnie wiem ze je slabo i dlatego nastepne karmienie juz po 22. Dodam, ze przy butli jest to samo co przy cysiu - odkladamy Michasia do łózeczko, włączamy konika fisher price i wychodzimy - maly sam zasypia ![]() w nocy po karmieniu jest tak samo, do lozeczka i spanie od razu. W nocy karmienie jest lepsze, bo te bole brzuszka ma wieczorami tylko. |
|
|
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze zero znaku od cynamonowej az sie zaczynam denerwowac - wiem ze u niej nielatwa sytuacja ale cos tam zawsze napisala a tu ciszaa
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
#4485 |
|
Zadomowienie
|
Chyba mnie z kimś pomyliłaś
mój Szymcio zdrowy i dobrze się miewa
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Elaine, a miałem się o to samo Ciebie pytać
dopiero dziś zaczęłam jej słuchać, dlatego jej nie ocenie. Ja z tych co muszą popracować z płytą, przesłuchać ją kilka razy i dopiero wtedy oceniam. Na chwilę obecną będzie jej ciężko pobić ostatnią- backspacer, bo ta płyta to jedna z moich ulubionych.A Ty co sądzisz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
katarzynka: aaaaaaj to pewnie mi chodził po głowie post sprzed kilku dni.. obym nie wykrakała...
|
#4488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..mieszkanie dotąd stało puste Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś poprosiłam by babka wysłała mi zdjęcia pokoju, który chciałam wynająć..a ona do mnie 'proszę pani, ja mam 100% frekwencji i nie mam czasu na wysyłanie zdjęć'.. durna cwaniara Cytat:
może zdjęcie czapki zadziałało jak 'a kuku' ![]() Cytat:
zaglądaj częściej [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43307654] W dodatku dzisiaj sie dowiedzialam ze musze zaplacic teraz za zrobienie drenazu na dzialce i ziemie ok 2000 masakra... Buuuu[/QUOTE] oj |
|||||
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
lachryma: u nas mąż po pracy kupił, wcześniej puszczał kilka kawałków z koncertów.. i ja mam już swoje 3 które mega mi wpadły w ucho, ale cała płyta bardzo mi sie podoba. Jest zupełnie inna niż Backspacer...Moje typy to Inallible, MInd your maners, Lets the records play
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie się sprawdza. Przydałoby się w końcu iść spać... i nikt mnie nie zauważa, także... Dobranoc
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-10-17 o 21:29 |
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Idę pooglądać Geslerową, do jutra
|
|
|
|
#4493 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
uff nareszcie udalo mi się doczytać do końca.. Młodzian śpi w łóżeczku, a tż na mnie czeka, zaproponował przytulanko z okazji rocznicy od zaistnienia Tymusia, ale ja ostatnio nie znoszę, po 1 boli i piecze, po 2 nie mogę się odprężać do końca ze względu na te problemy z głową i wzrost ciśnienia może się dla mnie źle skończyć
![]() Dziękujemy za kciuki za nasze wizyty. Jak zwykle ich magiczna moc zadziałala Okazało się że mamy wodniaka na jąderkach, ale to nic groźnego, to samo powstaje i samo się wchłania do ok 6 mca. Za 2 mce kontrola, nic z tym nie robić, czekać, to nic groźniego. U rehabilitanta - powiedział, że widac poprawę, ale skoro Tymuś lubi ćwiczyć to zapisze mu jeszcze 5 zabiegów rehabilitacyjnych bo mu nie zaszkodzą, a jeśli chcemy to możemy skorzystać. Więc zostajemy przy rehabilitacjach, kolejne w czwarek o 10.20 Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i Przytulamy
|
|
|
#4494 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4496 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anulka zagłosowane ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43308206]Normalnie jakbys usuwala jednego to 200.. Ale ja mam "nienormalna " sytuacje wiec zaplacilam w promocji 1200 ![]() Nie wiem czy cieszyc sie czy plakac bo mam tak co pare lat bo mi nowe wychodza.. I tak nie wszystkich sie pozbylam. [/QUOTE] drogi interes Cytat:
dobrze, że nie przyszło mi do głowy od nasady smarować Cytat:
swoją drogą też muszę się wreszcie wybrać.. w ciąży mi nie chciała zrobić, miałam się zgłosić jak najszybciej po rozwiązaniu i jakoś mi nie spieszno już wtedy miałam kilka zębów do roboty..oby nic nie doszło ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę się myć i spać. Jutro z mojej strony będzie mniejszy spam. 8-15 nie mam prądu, a z komórki będę oszczędnie korzystać, żeby nie padła.
![]() Dobranoc!! |
|
|
|
#4498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam wczoraj drugi termometr, sprawdzam nim temp. u Artka a tam 38....
I ten nowy niby super lepszy co chwila pokazywał inną temp.... Nie wiem, w co mam wierzyć. Jeszcze mnie dzisiaj mama nastraszyła - dziewczyny kp, jakie kupy robią Wasze dzieci? Bo Artek najczęściej taką, co praktycznie cała wsiąka w pieluchę. No i moja mama jak ją dzisiaj widziała, to mnie nastraszyła biegunką, a on takie robi często... Hania cudna, wygląda na taką dużą już
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powoli mykam w kime.
Myślę o cynamonkach... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Nigdy bym nie pomyślała,że najbardziej wymarzonym prezentem na urodziny,jaki mogę chcieć będzie... porządne wyspanie się i odpoczynek
Ale to niestety niemożliwe,tż będzie dopiero w przyszły weekend,więc nie ma opcji,no chyba że Gabrysia zrobi jutro mamie prezent i będzie normalnie spać w nocy (w co wątpie). Nic mi się nie chce,nie mam na nic ochoty i jest mi smutno. Najchętniej bym schowała się pod kołdrą z książką (którą próbuje doczytać bezskutecznie od ostatniego tygodnia ciąży i wiecznie nie mam czasu,a jestem w połowie) i niech się dzieje co chce,ale niestety nie mogę bo wszytsko jest od 2 tygodni na mojej głowie i sytuacja nieprędko się zmieni. Wogóle to niech mnie ktoś przytuuuuli 

dobrze ze choc na wczesniejsza sie udalo.
) to baaardzo boli, jak sie podcieram po siusiu to też boli
a tak serio trzymam kciuki aby bylo oki.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Też chciałam się dołączyć, ale wczoraj nie było czasu, a jak sobie przypomniałam to było już późno, no a dziś w rozjazdach i dzień zleciał 
a tym bardziej,z e ja od bardzo wielu dni w klubie nie pisalam nic.
12.06.2010

malo tego nie dotarlo do niej ze zrobila cos nie tak pomimo ze weszla obciac drzewa rosnace na NASZAEJ dzialce. Powiedzialam jej ze wezme pile pojde do niej i wytne jej pare drzewek i tez powiem ze mi przeszkadzaly 

..mieszkanie dotąd stało puste 
i Przytulamy 
drogi interes