Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 11:43   #4291
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Moje z serduszkiem na bialym tle. Tam sa kciuki Antosia, moje, mojej Mamy i Tz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super))
świetny pomysł tak całą rodzinkę zebrać i to serducho! super

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:43   #4292
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a ja jestem ciekawska czyje kciuki są czyje
Oli sa w grochy
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Wlasnie zastanawialam sie ostatnio nad tym olejem w Rossie A te ampulki gdzie kupujesz?

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:44   #4293
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
PERSE- ze tak nieskromnie napisze, ze udal nam.sie synus Nie bez znaczenia pewnie jest tez to.ze dlugo z.nim.siedzialam w.domu zanim wrocilam do pracy, wiec dostal dobre podstawy: duzo czasu, milosci i poczucia bezpieczenstwa
a ile z nim byłaś w domku?Skylie?

Widzę, że Kejt już nie potrzebuje kciuków za 2...a Ty Czarcia...nadal chcesz??

Prosze to za Waszą "2"

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:45   #4294
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Anulka
hahah!! dobre dobre trafna odpowiedz

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:46   #4295
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Na pewno wiesz, które są Neni.
Ta, Neni wyszla z tego zadania z twarza

WOJTUŚ
Stary 2013-10-17, 11:46   #4296
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

wieczorem podpisze zdjecia i wyslę Wam mailem

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:48   #4297
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
kejt
u jaka ulga z tą kupą aż tutaj u mnie ją poczułam hahah

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

ja czekam na słońce i tez ruszamy w trasę))
liczę że coś schudnę przez te nasze codzienne spacery
kiedyś pisałaś, że nie dajesz rady spacerować a jak teraz?Sara juz spokojniejsza na spacerkach?

28.07.2013r.
Stary 2013-10-17, 11:49   #4298
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 11:49   #4299
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a ile z nim byłaś w domku?Skylie?

Widzę, że Kejt już nie potrzebuje kciuków za 2...a Ty Czarcia...nadal chcesz??

Prosze to za Waszą "2"
Ponad 3 lata

WOJTUŚ
Stary 2013-10-17, 11:50   #4300
Anulka_p
Zakorzenienie

A mnie się dzisiaj cholernie nie chce wychodzić na spacer. Zmuszę się jednak i wyjdziemy, ale bez mojego marudzenia przy okazji raczej się nie obejdzie.
Stary 2013-10-17, 11:51   #4301
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie zastanawialam sie ostatnio nad tym olejem w Rossie A te ampulki gdzie kupujesz?
w aptece d o z. p l
ampułki są uniwersalne, świetne jako dodatek do maseczek z glinką, na oparzenia, do włosów na końcówki, super sprawa. i tanie
Stary 2013-10-17, 11:55   #4302
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Ponad 3 lata
to pięknie! jednak daje to efekty

28.07.2013r.
Stary 2013-10-17, 11:56   #4303
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie się dzisiaj cholernie nie chce wychodzić na spacer. Zmuszę się jednak i wyjdziemy, ale bez mojego marudzenia przy okazji raczej się nie obejdzie.
ja jestem ostatnio tak leniwa, że wystawiam małą na taras i tam się wietrzy nie chce mi się chodzić, zwłaszcza w taką parszywą pogodę.
Stary 2013-10-17, 11:57   #4304
madi82
Zakorzenienie

My bylismy na spacerku, niestety tym co buchnęły słońce to ja dziękuję...tak zimnooo brrrr, wytrzymaliśmy godzinkę

A teraz zjadłabym konia z kopytami...masakra ... (przepraszam Mela)

28.07.2013r.
Stary 2013-10-17, 12:00   #4305
Anulka_p
Zakorzenienie

Ależ się wkurzyłam...Mąż dzwonił zarezerwować nasz pobyt w jednym z pensjonatów w Ustroniu i jaką odpowiedź usłyszał:
- Jeśli Pan zarezerwuje na dwie noce z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, to ok, ale skoro Pan chce tylko jedną noc z soboty na niedzielę, to nie zarezerwuję Panu, tylko musicie przyjechać w ciemno i albo będzie miejsce albo nie.

No co za niepoważne podejście Mam ich gdzieś. Zaraz wyszukam inny piękny pensjonat.
Stary 2013-10-17, 12:11   #4306
jakierka
Zadomowienie

Domcia, my skrzyzowalismy paluszki, chyba za dlugo moeszkam w UK skoro potraktowalam zadanie po angielsku

Madi, nie badz sknera, my tez tesknimy za sloncem i ten jeden dzien niech u nas pobedzie Pogoda u nas cudowna, uwielbiam taka jesien

Margosia, cieszysz sie ze zblizajacego listopada?

Stary 2013-10-17, 12:13   #4307
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty. Ja tez tak zrobilam
Nie zrozumialam zadania, ale to nic grunt ze sa kciuki

Kejt- super

Ghia- ja tez sie bujam z reuksem ale u nas jest w slabszym stopniu i maly to zdrowy organizm i zauwazylam, ze sam umie z tym walczyc.
Z cyckiem tez walczy ostatnio

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
No to i u Ciebie refluks może być przyczyną walki z cyckiem. Mały kojarzy jedzenie z refluksem
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
misiaczka myślałam, że puszczę nie mogłam obejrzeć do końca

czarowniczko to i ode mnie macie

karolajn tylko ja bym chciała raz dać butelkę.. a później już z cyca.. to 1x3,5h i 6x1-1,5h mnie nie urządza w nocy jeszcze jakoś daję radę..ale nad ranem jest najgorzej.. wtedy mój organizm się buntuje.. chyba musiałabym dać butlę ok. godz. 5, żeby się wyspać przed wstaniem z łóżka

Mam dwa pytania:
1. Żeby iść z maluchem na basen musi mieć ukończone 3 miesiące? czy można ciut wcześniej?
2. Czy Wy też świrujecie jak ja z uszkami..ciągle na śpiocha poprawiacie, żeby się małżowinki nie odwijały?
1. No ja bym poczekała
2. Tak moja mama mi nagadała że Antek ma odstające uszy i teraz ciagle mu je odginam
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Przepraszam ze znowu nie nadrabiam, ale u mnie znowu problemy. pamietacie jak pisalam ze w pn przyjezdza mama, miala od nas wyjezdzac do pracy, okazalo sie ze agencja przez ktora jechala ja oszukala, wiec juz jest z powrotem, stracila pieniadze na bilet, nie dostala zadnych za 2 dni pracy, wiec przyjechala gola jak myszka, jeszcze agencja chce dac jej dyscyplinarke i kaza kary placic nosz ja pierd*ole i niech mi ktos powie, ze istnieje sprawiedliwosc. pewnie trzeba bedzie skladac zawiaomienie do prokuratury, bo to sie normalnie do gazet nadaje
Jeszcze moj super madry tz wyjezdzajac zabral wszystkie nasze pieniadze, zostawiajac nas z moja 1zł w portfelu nawet nie mam jak isc do sklepu jedzenie kupic, ze nie wspomne o bilecie do domu na ktory musze dac kase mamie, bo sama nic juz nie ma a on jeszcze jest w szoku, ze jestem mega w☠☠☠☠iona "bo przeciez sie zdarza"
No ja pierd, brak mozgu tez sie zdarza
Ojojo to bardzo mi przykro że tak wyszło z Twoją mamą, nie zostawiajcie tego tak trzeba tępić takich oszustów ciekawe ile osób jeszcze zostało tak oszukanych. Może jakiś pozew zbiorowy??
Cytat:
Wiecie jak się mój Mały wystraszył..? Jadł sobie tak ładnie na moich kolanach, oczka zamknięte, odpływał...a tu nagle wiert głośny..Puścił pierś, od razu podkówka na ustach, oczka takie żałosne i w płacz
O już ekipa remontowa zadbała o to by mu popsuć humor.. a taki wesoły wstał ..a teraz tylko noszenie na rękach..nie chce sam posiedzieć ani poleżeć
No to u mnie wczoraj to samo. Mały sie przyssał a tu wiertara w ruch poszła podskoczył razem ze mną

Artuś i Leonek super wyglądają. A Leon jest bardzo duży
Ja ciągle nie wiem ile mierzy mój szkrab bo wczoraj nie dało rady go zmierzyć. Nasz pediatra tylko się przewinął przez gabinet i nawet nie zdążyłam z nim pogadać, ale przyjmował na chorych dzieciach więc nie chciałam tam ciągnąć Tośka.
Stary 2013-10-17, 12:19   #4308
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
to pięknie! jednak daje to efekty
Wydaje mi sie ze daje. Tym bardziej ze wszytskie bunty ogarniasz sama i "ustawiasz" dziecko do pionu, uczysz granic i wzajemnego szacunku. tego niestety nie zrobi zadna babcia czy niania.

WOJTUŚ
Stary 2013-10-17, 12:30   #4309
edytkaac
Rozeznanie

Cytat:
Mam dwa pytania:
1. Żeby iść z maluchem na basen musi mieć ukończone 3 miesiące? czy można ciut wcześniej?
2. Czy Wy też świrujecie jak ja z uszkami..ciągle na śpiocha poprawiacie, żeby się małżowinki nie odwijały?
1. nie wiem ale też chcemy się wybrać za jakiś miesiąc. Mały będzie miał wtedy już prawie 4 miesiące
2. Też tak mam...

Cytat:
Wiecie jak się mój Mały wystraszył..? Jadł sobie tak ładnie na moich kolanach, oczka zamknięte, odpływał...a tu nagle wiert głośny..Puścił pierś, od razu podkówka na ustach, oczka takie żałosne i w płacz
O już ekipa remontowa zadbała o to by mu popsuć humor.. a taki wesoły wstał ..a teraz tylko noszenie na rękach..nie chce sam posiedzieć ani poleżeć
A u nas dzisiaj zakładają blachę na dachu a Kacperek ciągle śpi, budzi sie tylko na jedzenie i zmianę pieluchy. Aż ciągle chodzę sprawdzać czy oddycha bo to nienormalne u niego. A może się zmienia chłopak

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Czy wy też miałyście takie mega wielkie krwawienie podczas pierwszego okresu po porodzie leje sie ze mnie jak z kranu, dzięki bogu nie wywaliłam tych ekstra wielkich podpasek poporodowych, ratuja mi życie teraz. A ból mam okropny, boli mnie już 3 dzień w nocy jest najgorzej i do tego kręgosłup mnie boli.
Ja jeszcze nie miałam okresu... Wczoraj byłam na kontroli u ginki i powiedziała że na razie jeszcze u mnie nie widać nic co mogłoby mówić o zbliżającym się powrocie do okresów. Mówiła że to przez to że kp. Chociaż niektóre kobiety jak kp to i tak mają okres. Więc różnie to bywa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 12:31   #4310
angelak86
Raczkowanie

czarownica1 malaczarnakej kto by pomyślał że człowiek kiedyś będzie tak wyczekiwał KUPY haha, ale wiem coś o tym, Piotruś jak 4 dni nie robił to wariowałam

malaczarnakej świetny pomysł, wzruszyłam się, teraz z Adasiem MUSI być już tylko lepiej! Swoją drogą podziwiam cynamonową za jej siłę, jestem z tych osób które przejmują się dosłownie byle czym i z niczego potrafię zrobić mega problem więc na jej miejscu chyba bym oszalała. Na szczęście ma siłę i wiarę- musi ją mieć dla swego skarba!

tweedledee biedna mama wszędzie wyzysk, oszuści o kombinatorzy

Anulka_p nie no całkiem fajnie traktują klienta na szczęście jest tyle róznych pensjonatów że bez problemu znajdziecie coś innego a przemiłemu włascicielowi przeszła kasa koło nosa

dzoan biedactwo malutkie, niefajnie że był sobie taki spokojny a tu nagle bum, czasem dziecko jak się przelęknie to potem byle odgłosy go przerażają.

My właśnie wybieramy się z Piotrusiem na spacer a tż bierze się za obiad- zapiekanka makaronowa z brokułami pieczarkami i kukurydzą z sosem czosnkowym zapiekana serem- kocham Go za to U nas od zawsze jest podział- ja sprzątam, on gotuje
Pochwalę się. Wczoraj byłam u rodziców, zastanawiałam się z mam kiedy Piotruś zacznie śmiać się na głos, przyszedł tata, był w czapce, Piotrek go chyba nie poznał bo dziwnie mu się przyglądał, jak ten zdjął czapkę to Piotruś zaczął się tak głośno śmiać ze masakra. Jeeejku jakie to cudowne było Ale od wczoraj już się to nie powtórzyło, za to wieczorem zaczął odkrywać że to co mu lata przed oczkami to jego rączki, a żebyście wiedziały jak strasznie mu smakowały Któraś z mam Piotrusiowych pisała że nie mówi do syna po imieniu bo jej nie pasuje. U mnie jest podobnie, no kurczaki nie umiem się przyzwyczaić, jakoś to imię nie pasuje mu i już no ale mieliśmy z Tżtem umow że jak będzie córa to imię wybieram ja, jak syn to on, no więc będę fair i nie będziemy kombinować juz ze zmianami

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIĄ

Edytowane przez angelak86
Czas edycji: 2013-10-17 o 12:34
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:32   #4311
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Kejt, to super!!

Czy zatem znacie bezpieczne sposoby na przewrocenie ubraniom pieknej bieli ?? Moze gotowanie?

Dodaj do prania sody oczyszczonej

Cytat:
Ja też, ale ktoś mi je teraz podkrada.

Jeśli mi się uda, to filet z morszczuka, ziemniaczki i może surówka z marchewki.

Tak sobie właśnie uświadomiłam, że mniej więcej rok temu powstało moje dziecię. Jakoś w okolicach 16-18 października spłodziliśmy Michasia.
Nasze jest z 18

Kejt Zdjecie bomba !!!

Cynamonki wieeeelkie kciukasy i mysli w Waszym kierunku !!

Skylie -tez tak mysle... Wspolny czas z dzieckiem to podstawa
ze starszakiem bylam w domu rok, potem niania, ale reguly i zasady wprowadzilam bardzo szybko i bylam konsekwentna wiec szybko nauczyl sie co mozna a co nie..

Dziewczyny ktore narzekaja na ciagle wkladanie smoka do buzi poczekajcie jak dzieciaki beda wstawac... Wtedy dojdzie jeszcze odkladanie po raz tysieczny dziecka do lozeczka jak wstanie... Ty kladziesz ono wstaje.. ty kladziesz ono wstaje.. Ty kladziesz... Ono... I tak w kółko

Nie nadrabiam zbytnio bo nie mam kiedy wiec sorki ze nie odniose sie do niektorych postow..
My po rehabilitacji, mlody padl

Dziewczyny a oleje nie przetluszczaja i nie obciazaja Wam wlosow??
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:34   #4312
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi sie ze daje. Tym bardziej ze wszytskie bunty ogarniasz sama i "ustawiasz" dziecko do pionu, uczysz granic i wzajemnego szacunku. tego niestety nie zrobi zadna babcia czy niania.
Dlatego chciałabym być z małym jak najdłużej w domu. Mam nadzieję, że nie będę musiała wracać do pracy/szukać pracy szybciej niż to konieczne.
Stary 2013-10-17, 12:35   #4313
edytkaac
Rozeznanie

Lenia mam dzisiaj. Tylko jedno pranie zrobiłam i nic mi się nie chce więcej robić

Kacperek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9190176.jpg (108,5 KB, 39 załadowań)
Stary 2013-10-17, 12:36   #4314
Marionette18
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny!
Czy ktos jeszcze pamieta Mario? W ostatnich dniach troszke Was podczytalam i podziwiam. Jak to robicie, ze macie czas na wizaz? U mnie ciagle cos. Jak nie zajmuje sie malym to ogarniam dom lub siebie. Bylam 3 tygodnie z Franiem u mamy to czulam sie jak na mega wakacjach!
W kazdym razie pozdrawiam Was wszystkie i melduje, ze u nas ok! Franio rosnie jak na drozdzach. Poki co dzieki Bogu nie ma z nim zadnych wiekszych problemow, choc jest wymagajacym ciaglej uwagi dzieckiem. Wogole to chce juz siedziec! Masakra. Sam sie podnosi, zaciska piastki, steka i w gore!

Doczytalam co u Cynamonkow... Mocno trzymam kciuki!!! Kolaz wzruszajacy. Pieknie dziewczyny!!!

Mam nadzieje, ze uda mi sie teraz zagladnac do Was co jakis czas.(Zakupilam nowiutki galaxy s4 wiec bedzie latwiej bo do tej pory z moja cegla to moglam tylko samoobrony sie uczyc)

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:39   #4315
misiaczka555
Wtajemniczenie

Kurcze cytuje od rana i ciagle coś mi przeszkadza chyba nigdy nie nadrobie grrrrrrr

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
misiaczka moja tez czasami marudzi wieczorem ale wtedy ja biore i tule i zasypia w 5 sekund odkładam i juz spi spokojnie. Chyba teskni xza toba i chce sie przytulac
Też czasem odnoszę takie wrażenie bo jak przyjdę i przytule to się uspokaja i oczka zamyka. Szkoda tylko że budzi się potem znowu z płaczem...

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja się witam po przespanej noce pobudka o 4, a potem o 7
Idę nadrabiać , choć powinnam umyć naczynia lub zebrać pranie
Super noc my mieliśmy podobna, karmienie o 4 i o 8
Cytat:
współczuję nocy

sprawiedliwość musi być

Ja też zamierzam spróbować napoić Małego na noc butelką.. tylko jeszcze mleka nie kupiłam. Ciekawa jestem ile pośpi
Nie spodziewaj się jakiejś większej różnicy. Moja córka ostatnio w dzień wola jeść już po godzinie a w nocy po tej samej ilości mm potrafi pospać 7godz! Wiem że istnieje pogląd że dzieci po mm śpią dłużej, ale to nie jest reguła. Maluchy karmione piersia też mogą spać dłużej

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Anulka zagłosowane! Wczoraj też się udało

Dzień dobry!
idę się ogarniać, bo nie wiadomo kiedy szogun się obudzi
Wiecie, że on już nie potrafi zasnąć u mnie na rękach? Wczoraj chciałam go utulić, to ze zmęczenia się wyrywał, płakał, a jak go odłożyłam do łóżeczka, to się wtulił w pieluchę i zasnął od razu
Moje dziecko mnie nie kocha!
Dorasta ci synek ostatnio w DDTVN pewien ojciec mówił że mu żal że skończył się ten czas kiedy synek zasypiał mu na klacie i drzemali sobie przytuleni. Bo teraz synek ma rok i "nie ma czasu" na drzemki bo tyle ciekawych rzeczy jest w okół. Też zauważyłam jak szybko mi córeńka dorasta. Dlatego tule się z nią puki mogę
Synek cię bardzo kocha!
Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Witam się z bólem głowy i szczęki. Ktoś mi dziecko chyba podmienił. Albo to nowa twarz mr skoka. Wykąpałam małą gnidę o 19 a ten zamiast spać to zaczął się chichrać i bawić. O 21 zaczęły mu się kleić oczy ale co zasnął to się budził i tak do 22. Obudził się o 1 i znowu nie mógł zasnąć. Do 2 walczyłam. Potem obudził się o 4 ale na szczęście szybko usnął, ale o 5 już włączył alarm o żarcie. Na szczęście szybko zjadł i spał z nami do 8. Mam nadzieję że mu to minie, bo od 3 miesięcy przesypiał bez problemu całe noce. To chyba taki prezent z okazji ukończenia 4 miesiąca.

Idę się napić kawy i wrócić do żywych, bo niedługo ta nieszczęsna rehabilitacja.

Cynamonku- misio szybko pokona sepsę. Dzielny z niego chłopak.

Oj ale miałaś noc

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
na dzien dobry pan Leon - 8 tyg rozmiar ubranek 68cm

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43303643]Kejt lepiej wyślij to foto, bo Dotka Cię znajdzie :P:P:P

A propos Mam jeszcze - właśnie wysłałam jej fotkę Małego, dzwonię czy dostała:
- Tak, dostałam i chwalę się wnukiem na lewo i prawo, czy ktoś chce oglądać, czy nie [/QUOTE]
Ślicznie wygląda

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja może nie krwawiłam jakoś bardzo obficie, za to trwało to 14 dni :mdleje:

Ciekawa jestem efektu

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:40   #4316
malaczarnakejt
Zakorzenienie

My na spacerze. W kościele
Mój mąż robi zdjęcia do www, więc się z nim wybraliśmy. A później do parku i na zakupy. Kupię Fi herbatke rumiankowa, bo może ta wysypka to przez to, że kupy nie robi i tak się organizm pozbywa toksyn? Zobaczymy.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:41   #4317
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość
Lenia mam dzisiaj. Tylko jedno pranie zrobiłam i nic mi się nie chce więcej robić
Kacperek
A ja ogarnelam kuchnie zjadlam salatke i na dzisiaj starczy
Kacperek

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!
Czy ktos jeszcze pamieta Mario? W ostatnich dniach troszke Was podczytalam i podziwiam. Jak to robicie, ze macie czas na wizaz? U mnie ciagle cos. Jak nie zajmuje sie malym to ogarniam dom lub siebie. Bylam 3 tygodnie z Franiem u mamy to czulam sie jak na mega wakacjach!
W kazdym razie pozdrawiam Was wszystkie i melduje, ze u nas ok! Franio rosnie jak na drozdzach. Poki co dzieki Bogu nie ma z nim zadnych wiekszych problemow, choc jest wymagajacym ciaglej uwagi dzieckiem. Wogole to chce juz siedziec! Masakra. Sam sie podnosi, zaciska piastki, steka i w gore!

Doczytalam co u Cynamonkow... Mocno trzymam kciuki!!! Kolaz wzruszajacy. Pieknie dziewczyny!!!

Mam nadzieje, ze uda mi sie teraz zagladnac do Was co jakis czas.(Zakupilam nowiutki galaxy s4 wiec bedzie latwiej bo do tej pory z moja cegla to moglam tylko samoobrony sie uczyc)
Hello ! Super za wszystko dobrze

Aaa zapomnialam .. Bylam wczoraj na tym laserze... Usunal mi chyba z 30 pieprzykow .. Zaplacilam krocie, a na dodatek jestem cala teraz w strupkach

W dodatku dzisiaj sie dowiedzialam ze musze zaplacic teraz za zrobienie drenazu na dzialce i ziemie ok 2000 masakra... Buuuu
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 12:46   #4318
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mały śpi.
Sprzątanie? Gotowanie?
Noł. Wczorajsze NDINZ :P
Kurz poczeka, Falkowicz nie :P

Cytat:
TWEE- odpowoedz.masz.w tresci swojego posta bo tak mi na przegladarce wrzucilo

KEJT- swietny wyszedl tez kolaz Ciekawe co Cynamonek na to powie

PERSE- ze tak nieskromnie napisze, ze udal nam.sie synus Nie bez znaczenia pewnie jest tez to.ze dlugo z.nim.siedzialam w.domu zanim wrocilam do pracy, wiec dostal dobre podstawy: duzo czasu, milosci i poczucia bezpieczenstwa
Udał się, udał Lubię czytać Twoje relacje, Meli, Eve, Teso, Roxi, Oli (ktoś jeszcze?) dot. rodzeństwa. Tylko She jakoś nic nie pisze

Cytat:
Perse
ja Twojego małego to już rozpoznaję )
ma taka charakterystyczną twarz na fotce super pozuje, minka poważna, patrzy skupiony super model
Bo robię zdjęcie czerwonym telefonem z czarną kropką, on go uwielbia

Nasze są pod napisem Cynamonki, na tle niebieskiej kratki.

Cytat:
Cytat:

Cytat:
Ależ się wkurzyłam...Mąż dzwonił zarezerwować nasz pobyt w jednym z pensjonatów w Ustroniu i jaką odpowiedź usłyszał:
- Jeśli Pan zarezerwuje na dwie noce z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, to ok, ale skoro Pan chce tylko jedną noc z soboty na niedzielę, to nie zarezerwuję Panu, tylko musicie przyjechać w ciemno i albo będzie miejsce albo nie.

No co za niepoważne podejście Mam ich gdzieś. Zaraz wyszukam inny piękny pensjonat.
LOL Miszcze marketingu...

Cytat:
Napisane przez edytkaac Pokaż wiadomość

Kacperek
Słodziak Też mam takie pieluchy A body - cudny napis
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:48   #4319
shestiger
Rozeznanie

Cytat:

A musi być pensjonat i musi w Ustroniu??Bo jak coś http://pokojedowynajec.ucoz.pl/
A ceny mamy na pewno mniejsze jak w pensjonacie ;
)
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:54   #4320
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
A musi być pensjonat i musi w Ustroniu??Bo jak coś http://pokojedowynajec.ucoz.pl/
A ceny mamy na pewno mniejsze jak w pensjonacie ;
)
A gdzież to?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości