|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() świetny pomysł tak całą rodzinkę zebrać i to serducho! super |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Oli sa w grochy
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że Kejt już nie potrzebuje kciuków za 2...a Ty Czarcia...nadal chcesz?? Prosze to za Waszą "2" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Anulka
hahah!! dobre dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
Ta, Neni wyszla z tego zadania z twarza
![]()
#4296 |
Zakorzenienie
|
![]() wieczorem podpisze zdjecia i wyslę Wam mailem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
kiedyś pisałaś, że nie dajesz rady spacerować a jak teraz?Sara juz spokojniejsza na spacerkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
A mnie się dzisiaj cholernie nie chce wychodzić na spacer. Zmuszę się jednak i wyjdziemy, ale bez mojego marudzenia przy okazji raczej się nie obejdzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ampułki są uniwersalne, świetne jako dodatek do maseczek z glinką, na oparzenia, do włosów na końcówki, super sprawa. i tanie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
My bylismy na spacerku, niestety tym co buchnęły słońce to ja dziękuję...tak zimnooo brrrr, wytrzymaliśmy godzinkę
![]() A teraz zjadłabym konia z kopytami...masakra ... (przepraszam Mela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Ależ się wkurzyłam...Mąż dzwonił zarezerwować nasz pobyt w jednym z pensjonatów w Ustroniu i jaką odpowiedź usłyszał:
- Jeśli Pan zarezerwuje na dwie noce z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, to ok, ale skoro Pan chce tylko jedną noc z soboty na niedzielę, to nie zarezerwuję Panu, tylko musicie przyjechać w ciemno i albo będzie miejsce albo nie. No co za niepoważne podejście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
Domcia, my skrzyzowalismy paluszki, chyba za dlugo moeszkam w UK skoro potraktowalam zadanie po angielsku
![]() Madi, nie badz sknera, my tez tesknimy za sloncem i ten jeden dzien niech u nas pobedzie ![]() ![]() Margosia, cieszysz sie ze zblizajacego listopada? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4307 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Tak moja mama mi nagadała że Antek ma odstające uszy i teraz ciagle mu je odginam ![]() Cytat:
Cytat:
Artuś i Leonek super wyglądają. A Leon jest bardzo duży ![]() Ja ciągle nie wiem ile mierzy mój szkrab bo wczoraj nie dało rady go zmierzyć. Nasz pediatra tylko się przewinął przez gabinet i nawet nie zdążyłam z nim pogadać, ale przyjmował na chorych dzieciach więc nie chciałam tam ciągnąć Tośka. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie ze daje. Tym bardziej ze wszytskie bunty ogarniasz sama i "ustawiasz" dziecko do pionu, uczysz granic i wzajemnego szacunku. tego niestety nie zrobi zadna babcia czy niania.
#4309 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
2. Też tak mam... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Raczkowanie
|
czarownica1 malaczarnakej kto by pomyślał że człowiek kiedyś będzie tak wyczekiwał KUPY haha, ale wiem coś o tym, Piotruś jak 4 dni nie robił to wariowałam
![]() malaczarnakej świetny pomysł, wzruszyłam się, teraz z Adasiem MUSI być już tylko lepiej! Swoją drogą podziwiam cynamonową za jej siłę, jestem z tych osób które przejmują się dosłownie byle czym i z niczego potrafię zrobić mega problem więc na jej miejscu chyba bym oszalała. Na szczęście ma siłę i wiarę- musi ją mieć dla swego skarba! tweedledee biedna mama ![]() Anulka_p nie no całkiem fajnie traktują klienta ![]() dzoan biedactwo malutkie, niefajnie że był sobie taki spokojny a tu nagle bum, czasem dziecko jak się przelęknie to potem byle odgłosy go przerażają. My właśnie wybieramy się z Piotrusiem na spacer a tż bierze się za obiad- zapiekanka makaronowa z brokułami pieczarkami i kukurydzą z sosem czosnkowym zapiekana serem- kocham Go za to ![]() Pochwalę się. Wczoraj byłam u rodziców, zastanawiałam się z mam kiedy Piotruś zacznie śmiać się na głos, przyszedł tata, był w czapce, Piotrek go chyba nie poznał bo dziwnie mu się przyglądał, jak ten zdjął czapkę to Piotruś zaczął się tak głośno śmiać ze masakra. Jeeejku jakie to cudowne było ![]() ![]() MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIĄ ![]() Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-10-17 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kejt Zdjecie bomba !!! ![]() Cynamonki wieeeelkie kciukasy i mysli w Waszym kierunku !! Skylie -tez tak mysle... Wspolny czas z dzieckiem to podstawa ![]() ze starszakiem bylam w domu rok, potem niania, ale reguly i zasady wprowadzilam bardzo szybko i bylam konsekwentna wiec szybko nauczyl sie co mozna a co nie.. Dziewczyny ktore narzekaja na ciagle wkladanie smoka do buzi ![]() ![]() Nie nadrabiam zbytnio bo nie mam kiedy wiec sorki ze nie odniose sie do niektorych postow.. My po rehabilitacji, mlody padl ![]() Dziewczyny a oleje nie przetluszczaja i nie obciazaja Wam wlosow?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Dlatego chciałabym być z małym jak najdłużej w domu. Mam nadzieję, że nie będę musiała wracać do pracy/szukać pracy szybciej niż to konieczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Rozeznanie
|
Lenia mam dzisiaj. Tylko jedno pranie zrobiłam i nic mi się nie chce więcej robić
![]() Kacperek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!
Czy ktos jeszcze pamieta Mario? W ostatnich dniach troszke Was podczytalam i podziwiam. Jak to robicie, ze macie czas na wizaz? U mnie ciagle cos. Jak nie zajmuje sie malym to ogarniam dom lub siebie. Bylam 3 tygodnie z Franiem u mamy to czulam sie jak na mega wakacjach! W kazdym razie pozdrawiam Was wszystkie i melduje, ze u nas ok! Franio rosnie jak na drozdzach. Poki co dzieki Bogu nie ma z nim zadnych wiekszych problemow, choc jest wymagajacym ciaglej uwagi dzieckiem. Wogole to chce juz siedziec! Masakra. Sam sie podnosi, zaciska piastki, steka i w gore! Doczytalam co u Cynamonkow... Mocno trzymam kciuki!!! Kolaz wzruszajacy. Pieknie dziewczyny!!! Mam nadzieje, ze uda mi sie teraz zagladnac do Was co jakis czas.(Zakupilam nowiutki galaxy s4 wiec bedzie latwiej bo do tej pory z moja cegla to moglam tylko samoobrony sie uczyc ![]()
#4315 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Kurcze cytuje od rana i ciagle coś mi przeszkadza
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Synek cię bardzo kocha! Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43303643]Kejt lepiej wyślij to foto, bo Dotka Cię znajdzie :P:P:P A propos Mam jeszcze - właśnie wysłałam jej fotkę Małego, dzwonię czy dostała: - Tak, dostałam i chwalę się wnukiem na lewo i prawo, czy ktoś chce oglądać, czy nie ![]() ![]() Ślicznie wygląda ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
My na spacerze. W kościele
![]() Mój mąż robi zdjęcia do www, więc się z nim wybraliśmy. A później do parku i na zakupy. Kupię Fi herbatke rumiankowa, bo może ta wysypka to przez to, że kupy nie robi i tak się organizm pozbywa toksyn? Zobaczymy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kacperek ![]() Cytat:
![]() Aaa zapomnialam .. Bylam wczoraj na tym laserze... Usunal mi chyba z 30 pieprzykow .. Zaplacilam krocie, a na dodatek jestem cala teraz w strupkach ![]() W dodatku dzisiaj sie dowiedzialam ze musze zaplacic teraz za zrobienie drenazu na dzialce i ziemie ok 2000 ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||||
Konto usunięte
|
Mały śpi.
Sprzątanie? Gotowanie? Noł. Wczorajsze NDINZ :P Kurz poczeka, Falkowicz nie :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nasze są pod napisem Cynamonki, na tle niebieskiej kratki. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ceny mamy na pewno mniejsze jak w pensjonacie ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.