|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Uff jak dobrze, ze sie odezałaś Cynamonokowa
![]() Teraz mogę iść spać...aczkolwiek młody coś dziś świruje i mi robi naprzekur. Cieszę się, że Wam się pomysł Kejt spodobał, wiedzcie, że to jest bardzo szczere!!! Myslimy o Was cały czas i wspieramy bardzo... Jeszcze gronkowiec.... Wspaniale, ze się karmicie ![]() Oby było już tylko lepiej, powolutku dacie radę! Ściskam mocniutko i ide spac bo ledwo siedzę. buuuzka! ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- AAA Cynamonka i wiedz, ze tu zawsze ktoś jest więc pisz o kazdej porze dnia i nocy!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cynamonku- jestes wspaniala mama. Jestem pelna podziwu dla Ciebie , ze wciaz karmisz piersia i ze zachowalas laktacje. Poprostu jestes dla mnie przykladem
![]() Super, ze Adasko co raz lepiej, ale ten szpital i ci ludzie to jakas porazka jest :/ Skylie- no tak fakt nie pomyslalam, ze to te sylikony . Cholercia ![]() Eve- biedny Aleks ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#4533 |
Raczkowanie
|
Wieczor dobry
![]() Dupa ze mnie bo nie dalam rady z zadaniem ![]() Ale jak zrobie to przesle ![]() Jak te dni szybko leca.....bylam dzisiaj na zakupach i obkupilam niunie na chrzest sukienusie z futerkiem i takie inne drobiazgi oraz Matiemu kupiłam gajer, pantofelki i koszulle to i na komunie będzie jak znalazł ![]() I poplynelo kasy od cholery.... Stwierdzilam ze ja najmniej kosztowałam bo we wtorek kupiłam sobie sukienke a reszte mam tzn. trochę zakiet za maly bo się nie dopina ale nie będę zapinac ![]() ![]() Agrafka moi teściowie mieszkają pod nami i ni cholery się wnuczętami nie interesują wiec nawet nie ma opcji zebym się narzucala. Cynamonku czytałam ze synusia przy cycu mialas ![]() ![]()
#4534 |
Wtajemniczenie
|
ufff cynamonkowa jak super ze jest lepiej
![]() a co do prezentu od szpitala to im powiedz ze sie obejdziecie bez takich atrakcji - matko gronkowiec pieknie to o nich swiadczy ale ADAS daje rade - uparty i silny po mamusi ![]() Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4535 | |
Wtajemniczenie
|
Cynamonku cieszę się że prezent ci się spodobał
![]() Wspaniale wieści że Adaś chętnie je z piersi. ![]() A jak wyciąganie tego ostatniego kabelka z klatki piersiowej? Udało sie? Mam nadzieje że Adasia nie bolało ![]() Cytat:
A ja sobie sama strzeliłam w kolano ![]() Spotkałam dziś teściową na mieście i ona mówi do Mai że jej tak dawno nie widziała (będzie z 3 tyg a w jednym mieście mieszkamy). To jej mówię "bo do nas nie przychodzisz" a teściowa do mnie że...nie została zaproszona ![]() ![]() I tak idę potem miastem i gadam do siebie "że co ty powiedziałaś? kiedy tylko chce? Porąbało cie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
CYNAMONKI
![]() ![]() ![]() EV zdrowka dla Aleksa ![]() Nieczytam wiecej i nie pisze. Zaspana jestem. Karmienie pierwsze. Do nastepnego! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
no pierwsze zaliczone - mlody wciagnol 210ml - 180 mojego i 30mm czyli znow wracamy do dwoch posilkow mm cholera
no coz przezyjemy Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gronkowiec skur....wstyd!!! Brak slow! Powiedz Adasiowi,ze nasze kciuki za zawsze zacisniete za Niego I dla Niego! Pozytywne mysli,sily fizyczne I psychiczne zawsze wedruja w kierunku Waszej calej 3 <3 sciskam mocniutko ! Trzymaj sie Kochana,nieugieta w dzialaniu kobieto! To Ty jestes WIELKA!!!nie wspomne o Twoim synu,bo Twardziel to stanowczo za malo powiedziane! Sent from my ST23i using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę spać. Deszcz pada, wiatr wieje, pogoda z doopy grrrrrr Moja Misiolinka śpi smacznie. Pewnie obudzi się koło 4. W ogóle to obsiurała mi dwa razy dziś przewijak i musiałam ja cała przbierać ![]() Spacer w deszczu ją wymęczył i o 20 już sie poryczała tak była zmęczona. Więc szybko do wanienki. Czaicie że gdy już nic nie działa na ukojenie płaczu (oprócz mleka oczywiście a nie daje jej go na uspokojenie bo wg mnie to rodzi nawyk jestem smutna-jem i rozpycham żołądek . Chyba że jestem poza domem to mleczko) to wkładam małą do cieplej wody w wanience i zapada cisza ![]() Potem wciągnęła 90 ml mleczka i poszła spać 20:30 bez marudzenia ![]() Aaaaa i naszła mnie refleksja smutna. Dni uciekają mi okropnie. Czas zapiernicza że głowa mała. Każdy dzień mija mi tak szybko, tyle rzeczy nie zdążyłam zrobić. Niedawno urodziłam dziecko a już za chwile listopad. Mnie to dołuje. Chce się cieszyć chwilą śle mam wrażenie jakby życie mi uciekało i gonie nie wiadomo za czym żeby przypadkiem nic mi nie umknęło. Myśle że stąd się wzięło to moje nocne przesiadywanie. Brak mi czasu tylko dla siebie. No i mam wrażenie że w nocy czas płynie mi wolniej...tylko jak długo tak pociągne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuje za
![]() ![]() już dzisiaj ![]() Dziękuje ![]() tak wogóle to stawiam soczki urodzinowe ![]() ![]() ![]() ![]() Cynmonku kochana,czyli wzystko jest na dobrej drodze! Bardzo się ciesze ![]() ![]() eveewe ![]() Cytat:
![]()
a ja rosnę i rosnę... ![]() Edytowane przez czerwony_balonik Czas edycji: 2013-10-18 o 00:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jezu szlag mnie powoli trafia z tym karmieniem. W nocy zawsze było ok, a teraz... Dwa razy sie zakrztusil, więc ryk na całego, potem wypił 60 i wypychanie smoczka. No trafia mnie powoli. Jak on odziedziczył jedzenie po mnie (czyli niejedzenie) to mi ta resztką włosów z głowy wypadnie... Zaoszczędze na odzywkach. Potem jeszcze coś napisze, ale to jak sie przesiade na kompa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
Cynamonku
![]() ![]() Matko u nas od 22 juz 3 karmienie :banghead: porypie mnie zaraz Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
U nas pierwsze karmienie, Edziu pospal sobie ok 4h
![]() Cynamonowa, ciesze sie, ze niespodzianka sie spodobala. Jest to maly gest, bo tylko tyle mozemy zrobic, ale ilosc pozytywnej energii jaka do Was slemy jest z pewnoscia wielka. I slusznie ktos wyzej napisal, ze WIELKA to jestes Ty!! Adas ma szczescie, ze ma taka mame, nie bez powodu przychodzac na ten swiat wybral sobie wlasnie Ciebie ![]() ![]() Misiaczka, niestety mam podobne przemyslenia odnosnie mijajacego czasu, szkoda mi kazdej chwili spedzonej obok Edka, ze tak nieublaganie to wszystko mija. A z drugiej strony w tej calej karuzeli dnia codziennego brakuje mi zwyczajnie czasu dla samej siebie. Pamietam jak TZ zabral Edzia na spacer, ja polecialam zaplacic za rachunki i gdy wrocilam i jeszcze nie zastalam ich w domu bylam zwyczajnie wniebowzieta, ze moge pobyc sama, napic sie kawy w spokoju i polezec na lozku nasycajac sie samotnoscia... ![]() Baloniku, sto lat, kochana ![]() ![]() ![]() Evewee, zdrowka dla Aleksa, bidulek cos sie rozkleil ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Hania, wspolczuje ![]() ![]() Perse, oby Artus wiecej jadl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Mamy, ktore po jedzeniu odkladaja dzieci do lozeczka i te same zasypiaja - czy czekacie az Wam odbija? Edziu musi odbic, inaczej budzi sie i wierci (nawet po 40min po odlozeniu) i zdaza sie czesto, ze szybciej zasypia na ramieniu i musze kombinowac az odbije aby moc go odlozyc do lozeczka. W sumie najczesciej zasypia mi na ramieniu i nie wiem co robic aby szybko odbijal po jedzeniu i sam zasypial w lozeczku. Jak Wy to robicie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- No to mnie natchnelo na monolog ![]() Czyzbym sama karmila w nocy? A podobno tyle z nas sie nie wysypia, bo karmi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4544 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ups :/ A jak to sie stało? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napewno Franek jest okay i było mu zimno skoro lubi ciepło. ![]() Cytat:
![]() Niech se łeb obetnie [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43315582] Marze o samotnym wyjezdzie nad baltyk, chodzeniu na spacerki po plazy, moczeniu nog w morzu i spaniu na piasku !!! ![]() A ja marze o tym zeby w spokoju zrobic 2 i zebym po 2min.nie usłyszała walenia w drzwi, ze "mały" ![]() Marzenia - fajna sprawa. Cytat:
![]() Moj tez sam potrafi zasnąć w lozeczku. Tyle,ze w środku nocy ja go zabieram do siebie bo ja nie mam siły wstawać karmić go i odkładać z powrotem. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43316611]Dostałam wczoraj drugi termometr, sprawdzam nim temp. u Artka a tam 38.... ![]() I ten nowy niby super lepszy co chwila pokazywał inną temp.... Nie wiem, w co mam wierzyć. Jeszcze mnie dzisiaj mama nastraszyła - dziewczyny kp, jakie kupy robią Wasze dzieci? Bo Artek najczęściej taką, co praktycznie cała wsiąka w pieluchę. No i moja mama jak ją dzisiaj widziała, to mnie nastraszyła biegunką, a on takie robi często...[/QUOTE] Ja mam termometr taki co do skroni sie przystawia. Dobrze mierzy bo na sobie tez spr. Mysle, ze mama Twoja niepotrzebnie Cie straszy. Moj ma rozne kupy,ale tez ma czasem taka co az wsiaknie. Mysle, ze to zalezy od tego co zjemy poprostu i tyle. Nasze mleko jest szybko strawialne. Cytat:
No tak wiecznie kupka i wiecznie głodny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, ze mi zezre kilka cytatow ![]() Lemurki- ![]() Szok poprostu szok! En - ups! To Pan Skoku nie proznuje. Oby sobie szybko poszedł precz ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Moj mały wczoraj nie chciał spać wiecie czemu? Bo ja idiotka dwie szklanki kawy mrożonej wypilam o 17, a zaraz za godzinke kp go
![]() Bylismy dzis sami na spacerku ![]() Daliśmy radę. Było super. Szlam sobie moim tempem. Swoja droga i było relaxujaco. Wiało sporo wiec tylko godzinke,ale dobre i to. Mam pokrowiec na wozek i nie umiem zalozyc tego co idzie na bude przed buzia? Bo nie ma zatrzaskow extra. Umiem tylko to co na wierzch sie kładzie. Mam tez torbę,ale tez jej nie umiem zaczepic niestety. Jakby,któraś z Was mogła wstawić fote swego wózka z zapieta torba to bym wdzięczna była. Ja mam inna torbę. Tej od wózka nie uzywalam bo mi nie byla potrzebna,ale patrzę, ze jak jestem sama z małym to spoko jest miec te torbę zeby klucze włożyć czy cos bo w koszu juz miałam napakowane pokrowce i folie od deszczu i parasol i koc extra. Tz przed wyjściem gada daj buziaka, a ja Pffff spadaj, a on to chociaż mnie przytul. Mowie jeszcze lepiej i co byś jeszcze chciał ? Spadaj. Sam sie do mnie uczepil ![]() A potem mi napisał, ze jego jeden z podwładnych go wkurza i ze musiał mu notke napisac, a nie nawidzi tego. Aaaa spoko to jest dobry powód do tego zeby sie kłócić o wodę ,ktora z reszta mamy za darmo z tych butelek. Mamy gadać jak wróci,ale nie obiecuje se zbyt wiele naprawde juz tyle tych gadek było, ze mi sie nie chce juz poprostu niech da mi święty spokój. Mam dość jego fochow. Wystarcza mi fochy mojego syneczka ![]() Normalnie mi sie oczy zamykają, a jest 19:30. Kapie małego co dwa dni. Te mamy co kapie ie co dwa dni to jak u Was wyglada usypianie? Chyba zaczne kąpać codziennie,ale głowę bede myć co dwa dni. Nie wiem juz sama ![]() Trzymam ![]()
#4546 |
Zakorzenienie
|
Karmienie nr 2 u mnie.
Ale mała wierci sie cały czas przez sen. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Konto usunięte
|
Dobra, 3 sprawy i idę spać.
1. dziękuję za odpowiedzi w sprawie kup ![]() 2. patrzcie i podziwiajcie! To dopiero filmiki urodowe! (bez złośliwości) Ja też takiego chcę :P http://www.youtube.com/watch?v=nk9Zf...G_jVmiqUhDHvZg 3. Cynamonki kochane, jak dobrze, że u Was do przodu... Oby udało Wam się szybko przepędzić gronkowca! I wychodźcie już do domu, nigdzie nie będzie Wam lepiej... ![]() A jeśli chodzi o zdjęcie - cała "przyjemność" po naszej stronie! (Oczywiście wolałybyśmy nie mieć powodu, by to robić ![]() Ja chciałam tylko napisać, że wizaż ma OGROMNĄ siłę. Jak straciłam pierwszą ciążę, otrzymałam tak ogromne wsparcie od mnóstwa dziewczyn tutaj, na moim wątku mamusiowym i aniołkowym, że w realu nawet tak nie miałam. Potem jak zaszłam w drugą, to też wiem, że wiele dziewczyn (z powyższych wątków + z tego ![]() ![]() Jak urodził się Artuś, dostałam tutaj wiele życzeń, gratulacji (oraz cudnych kartek i prezentów właśnie od dziewczyn z mojego poprzedniego wątku mamusiowego ![]() Wizażowe kciuki i życzenia mają moc!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Cynamonki bardzo się cieszę, że kciuki się podobają
![]() Zaciskam je mocno, żebyście zwalczyli gronkowca. I ![]() ![]() Ja po karmieniu, Fi się wije w lozeczku, oby zasnął szybko. Aaa Cynamonki, zdjęcia kciukow napływają, więc nie drukujcie jeszcze, bo sklejam ciągle ![]() Misiaczka, toś powiedziała hahaha ;-) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez malaczarnakejt Czas edycji: 2013-10-18 o 02:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Cynamonku, wierzę, że najgorsze już za Wami. Dużo zdrowia i sił życzę Waszej rodzinie.
I cieszymy się, że nasze kciuki się spodobały. A to, że mają moc to wiadomo ![]() Pierwsze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4550 |
Zakorzenienie
|
Eve moze to trzydniowka? Dzieci zwykle wtedy mimo wysokiej temp maja dobry humor i samopoczucie.
Cynamonku kciuki to dla nas przyjemnosc. Dziewczyny nie chce was martwic, ale 99% z nas ma jakiegos gronkowca. Sa tylko te bardziej aktywne i te uspione. Niektorzy lekarze polecaja je zwalczac antybiotykiem, drudzy uwazaja ze to bez sensu bo po jakims czasie (np. pol roku) i tak wroci. Mojej Malgosi zrobilam kiedys wymaz z gardla i wyszedl gronkowiec, ktory powodowal czestsze zapadanie na choroby ukl. oddechowego. Nasz lekarz powiedzial zeby nic nie robic, ale jak bylysmy w szpitalu z zap. pluc to podali na gada antybiotyk. Czy on nadal jest nie wiem. Powiedzieli, ze skoro mala ma, to my z mezem tez. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-10-18 o 03:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz kolejne karmienie Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Sam ja kapie co drugi dzien. Zwykle jest to ok 19 bo potem mala szybko cyc i o 20 spi. Czasem kapie 18:30 bo ona marudna i przyspieszam akcje. W dni kiedy nie kapie robie po prostu tak zeby ja zneczyc do 19 i wtedy cyc i o 20 zeby mala spala. Jak marudna to troszke wczesniej ja karmie. Ale staram sue trzymac stalych godzin. No i grunt by od 17 nie bylo juz spania. Nawet od 16.
Kurcze mala kupe zrobila, przysnela zaraz po, ja ja przewinelam i ta teraz rozbudzona chichra sie, w tel mi patrzy, no spac nie chce! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4553 |
Wtajemniczenie
|
u mnie drugie karmienie - Leon je roznie raz wlasnie 210 a raz 120 no i ja tez odciagam rozne ilosci i czasami zosraje i musze wylac a czasami brakuje w dzien na szybko sciagam brakujace ml a w nocy daje troche mm czasami jest tak ze musze dac caly posilek mm no ale walczymy jak sobie obiecalam do 4 miesiaca a potem juz rozszezenie diety wiec do przodu
teraz lobuz zjadl tylko 90ml wiec kolejne 90 mojego mleczka idzie do zlewu echhhh Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4554 | |||
Zakorzenienie
|
21:00 gnom spi w lozeczku. Chyba go umeczylam tym, ze go nosilam w nosidelku. Dostał czykawke mimo to nosilam go dalej. Mało mi szyja nie odpadła od tego klocka
![]() Jak nie pospi ze 2h chociaż to czekam az Tz o 23 wróci z roboty sciagam mleko i ku.wa wychodzę z domu. Nie wiem gdzie? Chyba se pokój wynajme w hotelu ![]() I naprawde dzięki Bogu, ze ja kp bo inaczej bym zaczęła pic albo palić fajki znowu bo ciśnienie mi chyba 200/210 rośnie ![]() Cytat:
![]() To se faktycznie strzelilas ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43318766]Dobra, 3 sprawy i idę spać. 1. dziękuję za odpowiedzi w sprawie kup ![]() 2. patrzcie i podziwiajcie! To dopiero filmiki urodowe! (bez złośliwości) Ja też takiego chcę :P http://www.youtube.com/watch?v=nk9Zf...G_jVmiqUhDHvZg 3. Cynamonki kochane, jak dobrze, że u Was do przodu... Oby udało Wam się szybko przepędzić gronkowca! I wychodźcie już do domu, nigdzie nie będzie Wam lepiej... ![]() A jeśli chodzi o zdjęcie - cała "przyjemność" po naszej stronie! (Oczywiście wolałybyśmy nie mieć powodu, by to robić ![]() Ja chciałam tylko napisać, że wizaż ma OGROMNĄ siłę. Jak straciłam pierwszą ciążę, otrzymałam tak ogromne wsparcie od mnóstwa dziewczyn tutaj, na moim wątku mamusiowym i aniołkowym, że w realu nawet tak nie miałam. Potem jak zaszłam w drugą, to też wiem, że wiele dziewczyn (z powyższych wątków + z tego ![]() ![]() Jak urodził się Artuś, dostałam tutaj wiele życzeń, gratulacji (oraz cudnych kartek i prezentów właśnie od dziewczyn z mojego poprzedniego wątku mamusiowego ![]() Wizażowe kciuki i życzenia mają moc!!!!!!! [/QUOTE] Ad.1. Any time ![]() Ad.2. ![]() Tez chce ![]() Ad.3 ![]() Cytat:
Moze ona poprostu teraz tak ma. Rośnie jej żołądek, ona rośnie, potrzebuje wiecej energi i jedzenia. Jak zaczniesz jej podawać jakas kaszke to pewnie bedzie lepiej spać zobaczysz ![]() Mnie tez juz ch* strzela z tym kp,ale pomysl, ze nie będziesz karmila wiecznie i ze to taki epizod w Twoim życiu. Moze sie juz nie powtórzyć. Możesz za nim kiedyś zatesknic jeszcze. Ja zaciskam zeby i jakoś to bedzie. Moja mama 2,5 roku sis i brata karmila. Pewnie by mi powiedziała "corka bądź silna bo w matkę poszłas, dasz radę" i ja zawsze mam jej słowa w głowie. A tak btw to jej zawsze odp. "Weź ja nie mam juz siły. Ty to chyba koń w dowodzie masz napisane" ![]() Najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak przyjechałam do USA to moja ciotka była po 30stce. Teraz ja jestem po 30stce. Wydaje mi sie , ze niedawno Tz poznałam. Ja sie nawet dobrze nie zadomowilam w tej Ameryce, a juz ponad 6lat tu jestem . Szok. Niedawno ryczalam, ze nie bede miec dzieci i była walka, a teraz leży gnom i spać nie daje. Niedawno w szpitalu myślałam. Fuck! Jak ja mam rodzic w ogóle? Co ja tu kuzwa robię. Weźcie wyjmujcie gnoma , a gnom juz jest 2mce i 13dni ze mną I WLASNIE KWEKA Z ŁÓŻECZKA ![]()
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez noc masakra.
Karmienie nr 3 Ale juz z 5 razy wstawalam bo płacze, marudzi, wierci sie, no masakra. Moja mała nie umie chyba spokojnie leżeć. Tylko sie rusza przez sen, nogi i ręce latają, jakis dramat Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:01 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ---------- Ale mamy nocne przemyślenia o przemawiającym czasie. Filozifkami zostaniemy chyba Haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Rozeznanie
|
Hej, u mnie tez 3 karmienie. Czasami udaje mi sie go przetrzymac do co 3-3.5h,ale standardem jest raczej jedzenie co 2,w dzien podobnie. Ja jeszcze nie mam dosyc ;-) po to nie pracuje,zeby moc byc dla syna. Wszystkim Mamusiom kp czesciej niz 3-4h zycze wytrwalosci I cierpliwosci!
Sent from my ST23i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Chcialam dac malemu 100ml mm zeby zobaczyc czy zasnie szybciej i bedzie lepiej spal i nie chcial go wypic. Pomijam to. Ma on teraz jakies zaczerwieniwnie wokol ust. Wtf! Jakas alergia czy co? Mial juz raz tak ale nie az tyle. Nie pamietam czy to bylo od mm. Od butelki na bank nie bo dostaje w niej herbatke i moje mleko czasem i nigdy tego nie mial.
Kuzwa ja zeswiruje zaraz. Po co mu te mleko daje jak mam w cyckach ![]() My mamy chyba skoka. Maly znow nie chce spac. Pospal 40min. Ja tez chyba mam skoka z nim razem :/ Aly tez duzo sie slini. Oby to nie zeby jeszcze nie ![]() Mela- widzisz u mnie moj maly lubi spac z rana dluzej . Potem popoludniu tez ma drzemki. I wlasnie miedzy 4-6 lubi spac dluzej. Czytalam ze dziecko moze tak jak matka w ciazy miec. Ja od zawsze jestem sowa siedze do nocy a potem kimam do poludnia. Moze on tez tak ma ![]() Sprobuje go przestawiac i nie dam mu tyle spac bo on potrafi ladnie spac do 11-12 rano. Obudzi sie na cycka , przebiore go do lozeczka a on pogada 15min z pajakiem i spi ze 50min.nawet.
#4558 |
Zakorzenienie
|
U mnie znow karmienie ale mało co pospalam od ostatniego.
Eh co za życie. Czekam ma ranek, wtedy mi sie lepuejt funkcjonuje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez kp nie przeszkadza. Oby gnom tylko jadl normalnie i dojarnia dzialala.
Zauwazylam ze ostatnio nie wkladam malego w ogole do hustawki. Spoko. Skoro za nia teskni to niech se w niej gnije do woli ale niech mi potem nie narzeka, ze mu plecy i kregoslup szwankuja ![]() Ofc ze on nie spi. Nie wiem juz ocb naprawde bo zazwyczaj 23 to on juz spal dawno. Obstawian skoka bo gada do siebie i ssie rece i slini sie jak pitbull jakis. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#4560 |
Wtajemniczenie
|
Sam- Hania je co 1-1, 5h :banghead:
Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.