![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja, Angel, V&R, Jil, Dermablend, Inglot, dokładki. Październik
cos za cool water i flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja, Angel, V&R, Jil, Dermablend, Inglot, dokładki. Październik
coś u mnie za kilka rzeczy garniera?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy zerknij do mnie czy cos cie zainteresuje
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za antyperspirant, odżywkę i balsam Garnier??
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Chętnie wymieniłabym się osobiście na terenie Warszawy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Czesc jestem zainteresowana wymiana w Wawie i : szamponem dla dzieci, antyperspirantami ewentualnie flowerbomb
![]() |
#37 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wstępnie zainteresowała mnie Prada (mam klasyka, ale nie znam tej wersji) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, zapach balsamu to subiektywna sprawa, ale ja bym ten określiła jako taki typowo hmm kosmetyczny ![]() Może dziewczyny coś więcej piszą na KWC ![]() Jeśli zdecydowałabyś się na balsam to co byś oddała za balsam i odżywkę Eveline? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybym zdecydowała się na Eveline+Dove+Krem z pomidorem - to co byś sobie za te 3 rzeczy życzyła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mbree-edp.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Szampon i odżywka Ultra Doux Aloes – nowe Szampon i odżywka Ultra Doux Cytryna + Kaolin, wł. tłuste – nowe Szampon Ultra Doux dla dzieci, morela+kwiat bawełny, 400ml - nowy
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Dusze bym chętnie przygarnęła, poza tym niestety
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Mleczko do ciała / brzoskwinia, 400ml – nowe Mleczko do ciała (syrop z klonu), 250ml - nowe Szampon i odżywka Ultra Doux Aloes – nowe Szampon i odżywka Ultra Doux Cytryna + Kaolin, wł. tłuste – nowe Szampon Ultra Doux dla dzieci, morela+kwiat bawełny, 400ml - nowy Szampon dla dzieci, kiwi+jabłko, 400ml - nowy ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43087621 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, przejrzałam te wszystkie kosmetyki i ostatecznie jestem zainteresowana Mleczko do ciała / brzoskwinia, 400ml – nowe ![]() Co byś chciała za to mleczko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Mleczko do ciała / kakao, 400ml – nowe
Mleczko do ciała / brzoskwinia, 400ml – nowe Mleczko do ciała (syrop z klonu), 250ml - nowe coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zainterowały mnie m.in. mydełko, próbki masek Ziaja, skarpetki,... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
i co z tą pradą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Hej,
Może coś u mnie za: TM Angel 25ml rozkręcana gwiazdka, nowa V&R Flowerbomb, 30ml, nowe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=719968 Wwa ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy oddałabyś Mleczko do ciała / brzoskwinia, 400ml – nowe Mleczko do ciała (syrop z klonu), 250ml - nowe za Balsam Dove i odżywkę Eveline? P.s założyłam nowy wątek - zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, przegapiłam post podczas odpisywania. Nie przetestowałam, bo faktycznie nie było go w perfumerii. W ślepo nie chciałabym brać
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wyjeżdżam na weekend. W pon. się odezwę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Oki.
Miłego weekendu, czekam na info. Jakbyś mogła wyjątkowo napisać w moim watku? Zaglądam do CIebie,ale boję się,że zapomnę, bo szykuje mi się cięęężki tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za Perfumy:
TM Angel 25ml rozkręcana gwiazdka, nowa V&R Flowerbomb, 30ml, nowe V&R Antidote, 30ml, nowe ?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za mleczk mango i kakao?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję,że przypomniałaś u mnie
![]() Mi się podobają (też w kolejności): Mleczko do ciała / brzoskwinia, 400ml – nowe Szampon Cytryna + Kaolin, wł. tłuste Mleczko do ciała (syrop z klonu), 250ml - nowe Masz jakąś propozycję? Chętnie się wymienie osobiście w W-wie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Oriflame Giordani Gold, poj. pocz. 30ml, zużycie widoczne na zdj.
The Body Shop Aztique, poj. pocz. 30m, zużycie widoczne na zdj. Mleczko do ciała / kakao, 400ml – nowe Mleczko do ciała / brzoskwinia, 400ml – nowe Mleczko do ciała (syrop z klonu), 250ml - nowe Szampon i odżywka Ultra Doux Aloes – nowe Szampon i odżywka Ultra Doux Cytryna + Kaolin, wł. tłuste – nowe Szampon Ultra Doux dla dzieci, morela+kwiat bawełny, 400ml - nowy Szampon dla dzieci, kiwi+jabłko, 400ml - nowy Biosilk jedwab, 15ml - nowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za TM Angel 25ml rozkręcana gwiazdka, nowa
V&R Flowerbomb, 30ml, now wymiana osobista |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.