Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-02, 11:18   #2491
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Dzień dobry

Wstaliśmy z TŻ przed 8 -.-' Zjedliśmy śniadanie, ogarneliśmy się szybko, skoczyliśmy do banku, i na małe zakupy. No,ale w drodze powrotnej zaczęło znowu mi być słabo

Jest szansa że do 15-16 wszyscy się rozjadą Będzie cisza, spokój i B.U.R.D.E.L do sprzątania..

Miłego dnia.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 11:39   #2492
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

właśnie wróciliśmy z galerii , matko ile ludzi

kupiliśmy tą czapkę i szalik ale co się nachodziłam

my dziś Igę z dziadkami zostawiamy a sami mamy wychodne do znajomych

dziewczyny tak jak piszę kasian każdą stratę dzieciątka tu będziemy przeżywać i złe wieści ( których mam nadzieję nie będzie więcej!) tak samo, ale trzeba żyć dalej..niestety
Wy tu już jesteście trochę zżyte ze sobą, ja dopiero Was poznaję, ale tak jak każda z Was przeżywam i jest mi smutno jak czytam..

najgorsze jest to że życie jest tak niesprawiedliwe

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 11:39   #2493
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bo to jest tak że mimo tego że jesteśmy sobie całkiem obce , nie widziałyśmy się na live itp. to dzięki wizażowi stajemy się sobie bliskie. Piszemy o naszych rozterkach , o tym jak nam smutno, wesoło itp. Przez to zżywamy się ze sobą i potem myślimy o sobie Jak jest smutno jednej z Nas to smucimy, płaczemy razem z nią. Jak któraś pokazuje swoje szczęście to cieszymy się razem
Ja się ciesze że ktoś postanowił stworzyć takie miejsce
Też się cieszę że ktoś stworzył to miejsce, i że do niego trafiłam fajnie jest napisać komuś o tyn co Nas boli, cieszy, smuci itp
I mam wrażenie, a przynajmniej ja tak mam że wole o swoich przemyśleniach napisać Wam niż znajomym, może dlatego że do końca sie nie znamy. Czasem lepiej pogadać z kimś "obcym" niż znajomym

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 11:49   #2494
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

janeczko - bez obaw - prezenty z takim wkładem to cos wspaniałego, nie sztuka isc do sklepu i kupić ! jak się ma taki talent to na pewno wspanialy prezent, ja moglabym tylko takie dostawac <3 zrobiłaś piękną maskotkę, sklepowe się nie umywają!
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 11:50   #2495
paulka0212
Wtajemniczenie

Pytanie do dziewczyn ktore pisza z telefonow
Macie zainstalowane jakies aplikacje do korzystania z forum? Bo ja używam zwyklej przegladarki i wkuuuuuurza mnie strasznie bo ciezko pisac

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-11-02, 12:42   #2496
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
jestem z Ostrowa Wlkp a ty też z wielkopolski ? skąd
córcia ma 13 miesięcy , a o sobie hm..
Mam 25 lat
z moim mężem jestem w sumie 9 lat, półtora roku po ślubie cywilnym, 5 miesięcy po kościelnym
Ja mam teściów w Ostrowie Wlkp:-D

Cytat:
My mamy spokojne to święto , bo tylko byliśmy na jednym cmentarzu gdzie lezy babcia TŻ i jego siostra. Moi dziadkowie jeszcze żyją, a pradziadków (których znałam) mam zbyt daleko bo okolice Radomia i Rzeszowa.
Po południu poszliśmy na kawę do teściów (ja z wielką niechęcią - przyznam się że szłam tylko dlatego aby pilnować ich z tymi słodyczami...) No i nie lubię takich wizyt , gdzie wszyscy siedzą przy stole , zmuszają się do rozmowy , albo siedzą i patrzą jak się dziecko bawi i komentują. Ja z nimi zbytnio nie gadam, TŻ też tak sobie....TŻ ma dwóch braci i w sumie ani jeden ze sobą nie gada.... ;/ Więc możecie sobie wyobrazić tą atmosferę .....
Masakra, nie dziwie ci się ze nie masz ochoty do nich chodzić

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Macie zainstalowane jakies aplikacje do korzystania z forum? Bo ja używam zwyklej przegladarki i wkuuuuuurza mnie strasznie bo ciezko pisac
Ja zawsze pisze z telefonu, nie korzystam z żadnej aplikacj

Wczoraj mnie mdlilo, dziś z rana do teraz cały czas, ble. ....
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 12:44   #2497
Nikii89
Zakorzenienie

Prawie miesiąc miałam spokój z kręgosłupem , a tu dziś znów mnie łupie
Boli odcinek lędźwiowy , a dokładnie między kręgosłupem a biodrem po lewej stronie i idzie na udo, przez co ledwo chodzę Mam nadzieję że minie bo jutro jedziemy prawie na cały dzień na roczek do mojej chrześnicy, a ja chodzę jak pokraka ;/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-02, 12:44   #2498
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Ja korzystam z aplikacji Wizaż forum i polecam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-02, 12:50   #2499
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

paulka - jest bezposrednia aplikacja wizaz forum, bardzo wygodna bo od razu otwirraja sie fora w ktorych uczestniczysz i widac gdzie sa nowe posty, i otwiera ci na tym poscie na ktorym ostatnio skonczylas czytac (nie wazne czy ostatnio czytalas na kompie czy na komorce ) polecam

niki- oby to nie była rwa skoro tak promieniuje;/
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 12:52   #2500
bluesky89
Zakorzenienie

Paulka, ściągnij sobie Wizaż forum Też jej używam i polecam, tylko nie masz wglądu do klubu przez tą aplikację, a przynajmniej ja nie wiem jak się do niego dostać :P
Stary 2013-11-02, 12:54   #2501
Nikii89
Zakorzenienie

Hope to jest właśnie taki ból jak miałam z miesiąc temu ;/ Wtedy lekarka nie potwierdziła mi rwy , ale powiedziała że jest to możliwe że to ona ;/ po tygodniu bólu samo przeszło... zobaczymy jak tym razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-02, 13:27   #2502
carolyna86
Zakorzenienie

jako iż nie było mnie wczoraj, to chciałabym dziś bardzo podziękować wszystkim za czwartkowe życzenia urodzinowe

Witam nowe mamusie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 13:29   #2503
paulka0212
Wtajemniczenie

Zainstalowałam, faktycznie fajna sprawa

Dziękuję

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-11-02, 13:37   #2504
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja korzystam. Tapatalk. I jestem zadowolona.

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Niki to moze powinnas wybrac sie do lekarza... 3 maj sie i odpoczywaj.

Dzis bylam na sklepach. Mam pietwsza zdobycz dla dzidzi.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 13:38   #2505
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie dziś szarówa za oknem, a i nawet samopoczucie się też się trzyma tej pogody wczoraj czułam się wyśmienicie, ale wiedziałam, że pewnie dziś to będę musiała odchorować, no i mam Ciocia stwierdziła wczoraj, że nie wdałam się w rodzinę pod względem dolegliwości ciążowych i wyglądu brzuszka bo właśnie od strony mojej mamy brzusio pokazywał się późno koło 5 miesiąca i nie przechodziły żadnych dolegliwości (zazdroszczę), za to porody miały bardzo, bardzo ciężkie, dlatego pocieszam się tym, że teraz tak cierpię, żeby poród mieć lekki
Zaraz się zbieram za ciąg dalszy przeglądania ciuszków po małym, dużo tego nie jest, a jednak mnie to męczy w jakiś sposób i spać się chce wczoraj sobie tylko buty pastowałam i już mi słabo było jak tak dalej pójdzie to całą ciążę przezimuję w domu oby nie
No pocieszaj się, pocieszaj ale no sprawiedliwie by było gdyby te dolegliwości się potem na coś zdały, nie powiem ja w sumie aż tak źle nie znosiłam 1 ciąży, tylko pod koniec ta zgaga, a poród miałam lekki można powiedzieć, no tylko na mnie to się potem zemściło brzydko mówiąc, bo się Hanula urodziła z zapaleniem płuc... i ja się ciągle zastanawiam czy to nie przez ten niby łatwy poród. Teraz tak se myślę, że wolę rodzić dwie doby i się nacierpieć, żeby potem dzieciątko mogło być ze mną. W końcu jak ono się pojawia na świecie to i tak wszystko co złe schodzi na bok

A energia zaraz się pojawi, zobaczysz, w II trymestrze zazwyczaj tak się dzieje, dopadnie Cię syndrom wicia gniazda i zaczniesz łóżeczek szukać, zobaczysz ile to energii dodaje
Tak jak Madziuuula z wózkiem

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

Jest szansa że do 15-16 wszyscy się rozjadą Będzie cisza, spokój i B.U.R.D.E.L do sprzątania..

Miłego dnia.
No jak to zawsze po gościach, to jest właśnie to - goście przyjeżdżają trzeba posprzątać, goście wyjeżdżają trzeba posprzątać

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
właśnie wróciliśmy z galerii , matko ile ludzi

kupiliśmy tą czapkę i szalik ale co się nachodziłam

my dziś Igę z dziadkami zostawiamy a sami mamy wychodne do znajomych
No sobota to najgorszy dzień na zakupy

Gratuluję wychodnego i zazdroszczę! Moi rodzice nie są zbyt chętni do zostawania z Hanią niestety nie wiem z czego to wynika, ona jest przecież taka grzeczna i kochana

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
janeczko - bez obaw - prezenty z takim wkładem to cos wspaniałego, nie sztuka isc do sklepu i kupić ! jak się ma taki talent to na pewno wspanialy prezent, ja moglabym tylko takie dostawac <3 zrobiłaś piękną maskotkę, sklepowe się nie umywają!
Ja się zgadzam z Hope, piękny i niepowtarzalny prezent my dostaliśmy od mojej koleżanki ręcznie robione literki z imieniem Hani i do tego 3 miśki: króliczka, kotka i misia, Hania to uwielbia, najbardziej misia i literkę I mamy ustawione na takiej półeczce nad Hani łóżeczkiem i wszyscy się zachwycali

Cytat:
Dokładnie tak jak dziewczyny ja mam aplikację wizaż forum, tylko tam mało emotikon wyświetla

Cytat:
Prawie miesiąc miałam spokój z kręgosłupem , a tu dziś znów mnie łupie
Boli odcinek lędźwiowy , a dokładnie między kręgosłupem a biodrem po lewej stronie i idzie na udo, przez co ledwo chodzę Mam nadzieję że minie bo jutro jedziemy prawie na cały dzień na roczek do mojej chrześnicy, a ja chodzę jak pokraka ;/
Kurcze no właśnie ja tak jak Hope pomyślałam - oby to nie była rwa...
Oby teraz ból trwał krócej

U nas dzisiaj okropny dzień, szaro, buro, ponuro, deszcz pada, nie można wyjść na spacer... akurat w sobotę, jak możemy iść rodzinnie TŻ właśnie kładzie Hankę, ale ona nie jest zbyt skora do współpracy, więc zaraz wymianę robimy ma przyjść siostra z dzieciakami, więc nawet jak Hania zaśnie to i tak długo nie pośpi, no ale zawsze coś, bo spała dziś tylko godzinkę od 10 do 11 okropnie jest, nie cierpię takiej pogody
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 13:38   #2506
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Zaraz wm wrzuce jak mi sie uda na telefonie;-)

Mama Franka

Stary 2013-11-02, 13:40   #2507
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
chciałampolecic wizaz forum...ale juz sama sprawdziłaś

dzis trzecia czesc gosci na moje urodziny. ale to rodzeństwo, nie tesciowa, wiec bedzie pizza i kupne ciasto. a co! len do potegi entej mnie ogarnia... a jeszcze w pracy dzis byłam..

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 13:41   #2508
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Zaraz wm wrzuce jak mi sie uda na telefonie;-)

A miał właśnie pisać że czekam na fotkę

Ja czekam na wyprzedaże i się zacznie szał kupowania

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-11-02 o 13:48
Stary 2013-11-02, 14:07   #2509
Seleniti
Zadomowienie

Nikii mam nadzieję, że Ci to szybciuśko przejdzie

Kasian
oby przeszło w II bo jak na razie się nie zapowiada co do syndromu już mi się zaczęło z tymi ubrankami, a jeszcze mama uchowała te, które dostała bardziej pasujące dziewczynce i tak zapragnęłam córy ale co by nie było i tak będę kochać całym sercem rozmawiałam z moim tatą, powiedział, że nie ukrywa, że tak jak marzył o tym, żeby pierwsza urodziła mu się córka, tak teraz marzy, żeby mieć pierwszą wnuczkę ale pomarzyć można, bo ja od początku czuję, że to synalek będzie chociaż teraz już wariuję i specjalnie we wtorek na tych prenatalnych zapytam lekarza czy coś już tam widać, nawet jeśli to miałoby nie być pewne i ehh nie mam co szukać wózków, łóżeczek, jedynie co to pościel do niego i nosidełko do samochodu, resztę dziedziczę no chyba, że to rzeczywiście dziewczynka będzie, to zielono-zgnitozielony wózek raczej nie bardzo hihi Kochana wypluj to o tych dwóch dobach życzę Ci żeby wszystko było w porządku i z dzieckiem i z porodem moja mama przez 36 godzin się męczyła, w masakrycznych bólach na świat wydawała, opadała z sił, nie miała już jak później jak przeć, tak była zmęczona, ja nie dość, że urodziłam się niedotleniona to jeszcze opiłam się wód płodowych i miałam drżenie mięśniowe i w ogóle jakaś taka bardzo sina, a ja taka kruszynka niby 54 cm i 2400g, to tak mamie dałam popalić jak mi to opowiadała to, aż nie mogłam uwierzyć
A możesz mi wytłumaczyć jak to się stało, że Hania urodziła się z tym zapaleniem płuc?

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-02, 14:22   #2510
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Niestety nie mam jak przez telefon wyslac. Nie umiem. Wieczorkiem przez lapropa wam wstawie.

Mama Franka

Stary 2013-11-02, 14:35   #2511
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
dzis trzecia czesc gosci na moje urodziny. ale to rodzeństwo, nie tesciowa, wiec bedzie pizza i kupne ciasto. a co! len do potegi entej mnie ogarnia... a jeszcze w pracy dzis byłam..
Asia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin pewnie spóźnione, ale nie doczytałam wcześniej

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Niestety nie mam jak przez telefon wyslac. Nie umiem. Wieczorkiem przez lapropa wam wstawie.

Zawsze możesz wysłać na maila, to z telefonu prościej

Selenity, ja pisałam o moich przeżyciach w poprzednim wątku, a tak z bardziej medycznego punktu widzenia to do dzisiaj nie wiem dlaczego Hania się urodziła z zapaleniem płuc. Wyglądało to tak, że jak wyszła z brzucha po chwili zaczęła tak okropnie oddychać, nie mogła złapać powietrza. Parę dni nie mieli pewności czy to zapalenie płuc, bo po paru godzinach wszystko było w normie, a ona miała bardzo wysokie CRP (wskaźnik informujący o stanie zapalnym w organizmie). Robili jej RTG tych płucek, ale radiolodzy przychodzili opisywać dopiero w poniedziałek (rodziłam w nocy w piątku na sobotę), więc jej na wszelki wypadek od razu zaaplikowali antybiotyki na zapalenie płuc nie mając jeszcze pewności czy to to (ale w sumie dobrze się stało, bo gdyby nie to to jeszcze dłużej by Hania była w szpitalu, a tak pomimo braku diagnozy byłyśmy 2 dni do przodu).
No ale tak czy siak, oni powiedzieli, że to zapalenie wynika z tego, że w czasie ciąży przechodziłam infekcję układu moczowego no a nic takiego nie miało miejsca, po prostu na początku miałam tak jak niektóre z Was te bakterie w moczu, dopiero potem jak się nauczyłam to robić jak należy (podmycie wcześniej, środkowy strumień, zatkanie wejścia do pochwy płatkiem itp) to mocz był czyściutki, więc dla mnie to wytłumaczenie było do dupy... no ale coś musieli powiedzieć. Potem się dowiedziałam, że często tak mówią w szpitalach, a to może ta iglica do przebijania pęcherza nie była sterylna i coś się mogło dostać, tzn jakieś bakterie i Hania to złapała wychodząc albo co.
Czytałam potem też, że często przy CC się rodzą dzieci z zapaleniem płuc i wynika to z tego, że przez szybkie wyjście na świat nie mogą się przestawić z oddychania przez pępowinę na oddychanie samodzielne. Ja rodziłam 3,5 godziny (od 1 skurczu do wyjścia Hani na świat), więc poszło błyskawicznie i może to też była przyczyna...
Ja niestety nie wiem skąd to się wzięło i nie wiem jak się przed tym uchronić tym razem.. na każdym usg wszystkie przepływy, wszystko było super idealne i tym bardziej ciężko było się pogodzić z tym, że mała urodziła się chora. Ale oczywiście ja wiem, że są cięższe choroby i trudniejsze rzeczy, z jakimi młodzi rodzice muszą się zmierzyć, my po tygodniu wyszłyśmy do domu, ale co przeżyłyśmy to nasze niestety

Dziewczyny a czy na tej aplikacji wizaż forum albo na tym tapalku jest jakieś wejście na klub, którego ja nie mogę znaleźć czy nie ma takiej opcji i klub wchodzi tylko z poziomu przeglądarki?

Edytowane przez kasian86
Czas edycji: 2013-11-02 o 14:38
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 14:39   #2512
agaaga89
Zakorzenienie

Hej Mamusie
Szczęście, że wczorajsza bieganina za nami, zdecydowanie wolę zawitać na nagrobek kiedy nie ma takiego tłumu... Wczoraj tak mi stwardniało podbrzusze, że sama się wystraszyłam i leżałam cały wieczór plackiem. Też miewacie takie akcje?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 15:12   #2513
bluesky89
Zakorzenienie

Kasian, nie można wejść do klubu z tej aplikacji niestety.

Stary 2013-11-02, 15:17   #2514
Gosiiaczek
Raczkowanie

Ugotowalam sobie w koncu kalafior wczoraj przegielam z czekolada i dzisaj zdrowow ej dziewczyny co z cytrusami w ciazy bomrozne opinie slyszalam mozna czy niemozna ????
Zobaczylam w klubie zdjecia jeszcze nie wszystkich mamusiek ale stwierdzam za laski z was ze hhooo poprostu szczenka opada :P
HOPE twoj filmik poprostu mistrzostwo
POMARAŃCZKA wow
SANTOM jeju cudowne
JJUSTTYNKA piekne
Kurde chyba watek powinien sie nazywac Miss mamuśki

Edytowane przez Gosiiaczek
Czas edycji: 2013-11-02 o 15:21
Gosiiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 16:12   #2515
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
ej dziewczyny co z cytrusami w ciazy bomrozne opinie slyszalam mozna czy niemozna ????
ja w 1 ciąży jadłam wszystko , nie odmawiałam sobie żadnych owoców, wręcz przeciwnie , nie słyszałam żeby nie można było jeść cytrusów

nie jadłam tylko surowego mięsa .. a i nawet nie lubię

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Ja mam teściów w Ostrowie Wlkp:-D

oo, a często jesteś u nich ?

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 16:16   #2516
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Ja jem wszystko... nie jem tylko surowego miesa. Owoce uwielbiam wszelkiego.rodzaju.
Nie orientujecie sie czy przez te aplikacje mozna wstawiac zdjecie na forum. Ciagle probuje i mi sie nie udaje:/

Mama Franka

Stary 2013-11-02, 16:43   #2517
Seleniti
Zadomowienie

kasian no oczywiście, że różne rzeczy się zdarzają, ale jakby nie patrzeć nawet zwykłe przeziębienie dziecka rodzica przejmuje a to jeszcze jak maluśka się z zapaleniem płuc urodziła, no jakby nie patrzeć moim zdaniem to przecież niebezpieczne jest jeszcze dla takiego maleństwa, ale masz rację co przeżyliście to Wasze, najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło a prawdy dlaczego tak się stało to chyba nikt już się nie dowie i można już tylko gdybać najważniejsze to być dobrej myśli, przecież nie za każdym razem musi być tak samo. Chociaż lekarz mojej mamie powiedział, że w najbrudniejszym domu jest czyściej niż w najbardziej czystym szpitalu. Jak możemy tak na siebie uważamy i o siebie dbamy jak najlepiej, ale takich sytuacji niestety nie da się przewidzieć, więc nie myśl o tym

Ja się wczoraj dowiedziałam, że 3 letnia prawnuczka takiej mojej przyszywanej cioci, nie mówi w ogóle, okazało się, że lewa półkula mózgu słabo się rozwija, ponoć jest już lepiej, coś ruszyło, a lekarze do tej pory nie wiedzą co jest tego przyczyną, bo dziewczynka urodziła się zdrowa i normalnie rozwijała, była szczepiona na to wszystko na co się dzieci szczepi, a lekarze jedynie co podejrzewają, że to wina jakiegoś wirusa. Także niestety człowiek nie może przewidzieć kolei rzeczy...

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Ugotowalam sobie w koncu kalafior wczoraj przegielam z czekolada i dzisaj zdrowow ej dziewczyny co z cytrusami w ciazy bomrozne opinie slyszalam mozna czy niemozna ????
http://parenting.pl/portal/jakie-owoce-jesc-w-ciazy

Znalazłam coś takiego, czyli jednak można wszystko, ale z umiarem

Stary 2013-11-02, 16:48   #2518
kasiab91
Zakorzenienie

Hej laseczki moje

Jestem tak wściekła, że szok. Czekamy na gości... ☠☠☠☠a mac od 45 minut... No normalnie katastrofa, narobiłam się jak głupia a oni jeszcze nie mogą na czas przyjechac
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-02, 16:53   #2519
JJJustynAAA
Zakorzenienie

KASIAB91 skandal... brak kultury nirmalnie

Mama Franka

Stary 2013-11-02, 16:56   #2520
Seleniti
Zadomowienie

kasiab spokojnie rozsiądź się wygodnie i zabierz się za to co przygotowałaś, spałaszuj sama wszystko hihi, a gościom nic nie zostawiaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości