|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
a ty też z wielkopolski ? skąd ![]() córcia ma 13 miesięcy , a o sobie hm.. Mam 25 lat z moim mężem jestem w sumie 9 lat, półtora roku po ślubie cywilnym, 5 miesięcy po kościelnym
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Niegrzeczna88 witaj
ja Cie kojarze z wątku mamus wrzesniowo październikowych, który podczytywalam, bo sama mam corcie urodzona we wrześniu 2012, dokładnie 15.09 teraz mam termin na 4.06 więc drugie dzieciątko tez będziemy miały w podobnym a raczej prawie takim samym wieku U nas awaria na całego, robili jakies wykopki i nam odcięli kabel od internetu ciekawe kiedy to naprawia, podejrzewam że do poniedziałku minimum będę Was miała tylko na telefonie takze z góry przepraszam za mało szczegółowe odpisywanie, na szczescie czytać Was moge bez problemu, z pisaniem niestety gorzej na tych urządzeniach bez klawiatury normalnej ide spac dobrej nocy kochane mamusie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super
|
|
|
|
|
#2434 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
no to nadrabiam
'Cytat:
Cytat:
Cytat:
za dobre podejście do sprawyCytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
to róznica bedzie 2 latka fajniutko![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#2435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hope dobrze ze wizyta się odbyła i ze wszytko ok, będzie dobrze ![]() Mąż na piwie ja idę spać bo mnie mdli. ...ble |
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja schudłam w rok po ciąży i biust mi może ciut zmalał ale nie za wiele, jednak jedrnosci to on nie miał :/ Teraz już też mam pokaźne, staniki małe ehhh a tak ciężko dostać dobrze dobrany stanik No i ból dla pleców ![]() Hope dobre wieści ))Dwakolory strasznie mi przykro, ja sie chyba zaknebluje, nie mogę czytać takich rzeczy. Bedą mi się głupoty śniły Niegrzeczna witaj My jutro wyjeżdzamy na 3 dni więc mnie nie będzie tutaj z Wami Nie piszta za dużo Miłego weekendu ))Aaaaaaaaaa szydełkowałam dziś i wczoraj, myślałam że mi lepsze wyjdzie no ale cóż jest jak jest... pokazuję :
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doczytałam w kolejnym poście - witam w klubie z kaczuszkami mój Olin potrafi przez 2 godziny pod rząd słuchać i tylko kaczuszki żadnych składanek ![]() Janeczka śliczny Dziewczynki, zwłaszcza podwójne ma któraś super lekki a jednocześnie solidny wózek? Nasza super lekka parasolka pada, wielofunkcyjny jednak trochę waży i nie chce mi się półpiętra go wnosić A już bym chciała taki który wytrzymałby dostawkę dla Olafa, no a jednoczesnie lekki żebym dała radę z dwójką i wózkiem i ewentualnymi zakupami Mam wymagania, ale jak ja szukam wózka to trwa to kilka tygodni i nie śpie po nocach Jak teraz :p No najważniejsze by był lekki i solidny jak będzie drogi to mam argument do rezygnacji ze żłoba
|
|
#2438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie 2 lata różnicy to tak właśnie w sam raz
![]() Cytat:
obiecujemy nie pisać za dużo ![]() łaaaadne masz talent Ci powiemCytat:
nie wpadłam na toco do wózka nie pomogę my będziemy szukać dopiero na wiosnę dla Igi wózek , narazie mamy Tutek Grander , więc też czekam na jakieś propozycje niedrogich i lekkich wózeczków
|
||
|
|
|
#2439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek dzięki za miłe słowa
było mi to potrzebne, bo jeśli o to chodzi to niestety wsparcia ze strony TŻ-ta nie mam bo on twierdzi że przesadzam w tej kwestii ![]() Madziula my mamy Caretero Spacer i ja jestem bardzo zadowolona z niego ![]() U nas dziś pobudka o 5.30 ;/ |
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla nas też idealnie, u nas wychodzi 2 lata i 1 miesiąc mniej więcej
![]() Cytat:
Lubię ją ale na codzień nie daje rady juz skrzypi, no i za cienka na zimę mimo pokrowca. Zaraz oblukam, już tam nie musi być ładny byle lekki ![]() Musze popróbować żłobkowe wózki po cichu może na jakiś leciutki trafie i tak zawsze musze przestawiać by do naszego dotrzeć ![]() Nikki współczuje tak wcześnie. U nas nie lepiej w sensie że Oliś w nocy łożko zahaftał No to mam na dziś ze 4 pralki...
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powtórz badania, może lekarz się pomylił????? Kurcze, tak bardzo mi przykro, nie wiem co napisać ![]() dziewczynki mam nadzieję, że później uda mi się Was nadrobić... teraz zmykam na cmentarze, brrrr zimno dziś :/ my dziś zaczynamy II trymestr. Miłego weekendu |
|
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
hej niegrzeczna!
Magdi - no dzidka widać ale przy moim tyłozgięciu on jest prawie na kręgosłupie narazie nic dziwnego ze narzekalam ze brzuszka nie ma ![]() ale wiesz, jak on chcial cos namierzyc, celował celował a nagle siup- perystaltyka i juz trzeba sie przesunąć z innego punktu celować. No i druga sprawa że bejbi leniuch i nie przekręcał się tylko leżał sobie na pleckch cały czas. dzisiaj na spokojnie przejżę co tam zmierzył i Wam napiszę. Mówił że kość nosowa raczej na pewno jest. No ja też nosek widzialam wyraźnie. Tak mąż był ze mną i pierwszy raz widzieliśm bąbla tak wyraźnie a zapłaciliśmy 60 zł... fajny człowiek.Uzmysłowił mi że nie ma co sie tak palić z tymi prenatalnymi. No i ze lepiej poczekać jeszcze z dwa tygodnie i będzie wszystko lepiej widać. Ogólnie tyłozgięcie się prostuje w ciąży i miałam nadzieję że coś już się ruszy do przodu ale to pewnie koło końcówki 4go-5go mc u mnie bedzie. Łej naprawdę co nas ta ciąża przeszkoli to nam nikt nie odbierze... ![]() kasian - urwał kabel od internetu ???!!! janeczka - piękny pluszak!!! naprawdę rewelacja ! masz kobito talent!
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziuuula a Ty szukasz spacerowki czy gondoli takiej lekkiej? Hope no przerwali nam kabel przy wykopkach jakies 200 metrow od domu juz drugi raz takie atrakcje, fajnie nie? A tu moje seriale piatkowe byly i nie mam jak obejrzec teraz noo ![]() ![]() ![]() W ogole witam sie mamusie, moja Hania jeszcze nie spi, ma dzis energie dziewczyna zycze Wam milego i spokojnego dnia buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Witam swiatecznie. My juz po mszy i odwiedzaniu grobu. Teraz robimy szybko obiad a pozniej na spacerek i do rodzinki.
JANECZKA super ze juz czujesz dzidzie. Zazdroszcze ci... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- MARTUSZKAO gratuluje II trymestru. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2446 |
|
BAN stały
|
Witam się z rana
Czekamy na teścia aż przyjedzie i będziemy się zbierać na cmentarz. Dwakolory jest mi strasznie przykro trzymam jeszcze kciuki za aminopunkcję i te badania z krwi. Może jest jeszcze nadzieja..A co do wózków to też szukam lekkiej poręcznej spacerówki dla Emilki. Mam teraz fajną, ale muszę dokupić gondolę, zamontuję na ten stelaż od obecnej spacerówki i to będzie dla nowej dzidzi. A tym sposobem Milka straci wózek wiec muszę mieć nową spacerówkę. ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Niegrzeczna88 witam nową mamusię
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny
my już po spacerku , byliśmy na cmentarzu , teraz Iga padła i śpi a ja mam chwilę dla siebie no może nie taką chwilkę, jakieś 2 godzinki.potem goście wpadają , więc dzień miło zleci |
|
|
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
A ja sie nie wyspałam, od 3,30 ponad 2 h nie mogłam spać...
Dziś Sw.Zmarłych ale ja muszę w łóżku je spędzić, możle jutro gdzieś wyjde na groby ![]() Życzę udanego dnia!!! Dwakolory1 wspołczuję Niegrzeczna witaj Edytowane przez anulka3999 Czas edycji: 2013-11-01 o 12:14 |
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty skąd jesteś dokładniej ? |
|
|
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
Niegrzeczna 88- witam nowa mamuske ![]() Hope - widzisz poczekasz troche i zrobisz badania babelek bedzie wiekszy i wszytsko bedzie widac a wiem jaka bedzie ulubiona zabawa twojego babelka w chowanego Moj maż ( hhiii ) fajnie sie tak pisze hiii juz mamy tydzien a ja wybieram sie na małe klachy z koleżanka , a pogoda piekna wiec ide na słoneczko ![]() Milych spotkan z rodzinkami w ten dzien pełen zadumy !!!!
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli ktos ma ochote sie rozczulić to podrzucam linka
![]() ja aż poczułam ciepełko pod sercem |
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć niegrzeczna |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula to mieliście nie za ciekawą nockę ;/
martuszka na II trymestr Anulka dużo zdrówka ![]() nasza msza dziś trwała 20 min Oskar po 15 wyszedł z TŻ z kościoła to i tak cud że tyle wytrzymał, a ja 5min później bo słabo mi się robiło więc pojechaliśmy na groby. Moje dziecko od 12.20 śpi do teraz i wiecie co ja padłam z nim i obudziłam się dopiero o 14.40 A młody nadal drzemie
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dwakolory >> .... czytałam Twojego posta kilka razy.... jakie to niesprawiedliwe !!.... Bradzo , bardzo mi przykro.... bądzcie silni ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ab_cd >> oj ja pizzy w ustach nie miałam od 2 mies, tak mnie odrzuciło...na samą myśl o niej robi mi się niedobrze... nawet taka domowa, robiona mi nie podchodzi h0pe >> dobrze że pojechałaś do tego gina. a to że nie może oznaczyć tej przziernośći to co oznacza?? nie mógł tego uchwycić czy jak? czy n atych badaniach prenatalnych lekarz wam dokładnie opisywał każdy parametr??? >> bo ja jak byłam to zmierzył owszem / ale tylko przezierność i sprawdził czy kość nosowa jest.., ale kości udowej nie mierzył/ no i powiedział że w normie,,, ale miałam takie jakieś dziwne poczucie że mi mało powiedział.... ale w sumie jak by było coś nie tak, to by skierowął na dalsze badania.... kasiab91 >> hmmm, teściowa zamiast wyrazić zainteresowanie dzieciątkiem to o nodze swojej...ehh pikaso >> oo super sprawa z tym testowaniem na wizażu udało ci się dostać do grupy testujących ? ja się zapisuje i nigdy nic nie wygrałam...Seleniti >> a ta twoja koleżanka to chyba ma jeszcze jakieś małe dziecko skoro ma pokarm??? kurde żeby kloca 6 letniego karmić cycem to jakaś paranoja niegrzeczna88 >> Witaj h0pe>> słodka niunia, ale ja Cie wyprzedziłam i wrzuciłam linka pierwsza hehe widać ja uważnie czytacie moje posty / hehe/========= p.s zostawiłam coś w KLUBIE |
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
JESTESMY JUZ PO.SPACERKU...
HOPE filmik boski... malenstwo sie rozczulio... zmykam troche poczytac i odpoczac. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulko widocznie nie otwieralam linku
moze bylam na komorce czy jak, ale raczej czytam z uwaga wasze wiadomosci co do przeziernosci to nie zmierzyl bo sie nie dalo jwj wychwycic, nie wiem czemu bo w sumie sie nie znam, babla bylo widac ale moze przez to ze lezal i nie przekrecal sie. A tez nie mowil za duzo bo skupial sie na wychwytywaniu dobrego momentu bo nie bylo latwo czyli twoj dr zmierzyl najwazniejsze, a mi Mierzyl wczoraj to co akurat udalo sie wychwycic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
W końcu mam chwilę, żeby napisać.. Zanim zasnęłam było po północy. (Rodzinka siedziała, było im wesoło - % ) Mimo zamknietych drzwi w pokoju - to było i tak głosno Komus o 5.30 budzik w tel zadzwonił A My z TZ zbudzilismy sie po 7. Wstalismy, zjedlismy. Ogarnełam sie, i pojechalismy do rodziny TZ - na cmentarz na msze, pozniej do tesciowej na obiadek.. Wrocilismy do domu, i nastepny obiadek Pozniej na groby, po drodze odwiedzilismy babcie, dziadka i teraz wrocilismy - zjadłam, wypiłam herbatke i mam chwile.. I teraz zaraz zbieramy sie na ostatni cmentarz, na ktorym sa najwazniejsze osoby pochowane dla mnie.. ![]() Miłego wieczoru ! ![]() Obym przezyła ten weekend bo zwariuje, w nocy było mi niedobrze, chyba z nerwow Dzisiaj w najwiekszym natezeniu ruchu naliczyłam 18 osob w domu.. -.-' A to nie wszyscy, bo jedni wychodzili, a drugi wchodzi ze cmentarza... Miec taka duza rodzine, to plusy i minusy.
|
|
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
DWAKOLORY moim zdaniem powinnas poczekac fo wynikow i srodowych badan. 3 maj sie kochana...
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

a ty też z wielkopolski ? skąd 

takze z góry przepraszam za mało szczegółowe odpisywanie, na szczescie czytać Was moge bez problemu, z pisaniem niestety gorzej na tych urządzeniach bez klawiatury normalnej
za udaną wizytę, maluszki rosną 
Mam nadzieję że nic złego, wygląda że tylko skórka, ale nie wiem czy nie napuchnie do jutra, a wtedy go do żłobka nie puścimy 
No i ból dla pleców
Jak teraz :p 

a ja wybieram sie na małe klachy z koleżanka , a pogoda piekna wiec ide na słoneczko
/ hehe/
Komus o 5.30 budzik w tel zadzwonił