|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() ![]() córcia ma 13 miesięcy , a o sobie hm.. Mam 25 lat z moim mężem jestem w sumie 9 lat, półtora roku po ślubie cywilnym, 5 miesięcy po kościelnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Niegrzeczna88 witaj
![]() ![]() ![]() U nas awaria na całego, robili jakies wykopki i nam odcięli kabel od internetu ciekawe kiedy to naprawia, podejrzewam że do poniedziałku minimum będę Was miała tylko na telefonie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |||||||
Wtajemniczenie
|
no to nadrabiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() to róznica bedzie 2 latka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hope dobrze ze wizyta się odbyła i ze wszytko ok, będzie dobrze ![]() Mąż na piwie ja idę spać bo mnie mdli. ...ble |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja schudłam w rok po ciąży i biust mi może ciut zmalał ale nie za wiele, jednak jedrnosci to on nie miał :/ Teraz już też mam pokaźne, staniki małe ehhh a tak ciężko dostać dobrze dobrany stanik ![]() ![]() Hope dobre wieści ![]() Dwakolory strasznie mi przykro, ja sie chyba zaknebluje, nie mogę czytać takich rzeczy. Bedą mi się głupoty śniły ![]() Niegrzeczna witaj ![]() My jutro wyjeżdzamy na 3 dni więc mnie nie będzie tutaj z Wami ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() Aaaaaaaaaa szydełkowałam dziś i wczoraj, myślałam że mi lepsze wyjdzie no ale cóż jest jak jest... pokazuję :
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Janeczka śliczny ![]() Dziewczynki, zwłaszcza podwójne ma któraś super lekki a jednocześnie solidny wózek? ![]() ![]() ![]() ![]() No najważniejsze by był lekki i solidny ![]() ![]()
![]() |
#2438 | ||
Wtajemniczenie
|
dla mnie 2 lata różnicy to tak właśnie w sam raz
![]() Cytat:
![]() obiecujemy nie pisać za dużo ![]() łaaaadne ![]() Cytat:
![]() co do wózka nie pomogę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczek dzięki za miłe słowa
![]() ![]() Madziula my mamy Caretero Spacer i ja jestem bardzo zadowolona z niego ![]() U nas dziś pobudka o 5.30 ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Dla nas też idealnie, u nas wychodzi 2 lata i 1 miesiąc mniej więcej
![]() Cytat:
![]() Zaraz oblukam, już tam nie musi być ładny byle lekki ![]() Musze popróbować żłobkowe wózki po cichu może na jakiś leciutki trafie ![]() ![]() Nikki współczuje tak wcześnie. U nas nie lepiej w sensie że Oliś w nocy łożko zahaftał ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczynki mam nadzieję, że później uda mi się Was nadrobić... teraz zmykam na cmentarze, brrrr zimno dziś :/ my dziś zaczynamy II trymestr. Miłego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Wtajemniczenie
|
hej niegrzeczna!
![]() Magdi - no dzidka widać ale przy moim tyłozgięciu on jest prawie na kręgosłupie narazie ![]() ![]() ale wiesz, jak on chcial cos namierzyc, celował celował a nagle siup- perystaltyka i juz trzeba sie przesunąć z innego punktu celować. No i druga sprawa że bejbi leniuch i nie przekręcał się tylko leżał sobie na pleckch cały czas. dzisiaj na spokojnie przejżę co tam zmierzył i Wam napiszę. Mówił że kość nosowa raczej na pewno jest. No ja też nosek widzialam wyraźnie. Tak mąż był ze mną i pierwszy raz widzieliśm bąbla tak wyraźnie ![]() Uzmysłowił mi że nie ma co sie tak palić z tymi prenatalnymi. No i ze lepiej poczekać jeszcze z dwa tygodnie i będzie wszystko lepiej widać. Ogólnie tyłozgięcie się prostuje w ciąży i miałam nadzieję że coś już się ruszy do przodu ale to pewnie koło końcówki 4go-5go mc u mnie bedzie. Łej naprawdę co nas ta ciąża przeszkoli to nam nikt nie odbierze... ![]() kasian - urwał kabel od internetu ???!!! janeczka - piękny pluszak!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziuuula a Ty szukasz spacerowki czy gondoli takiej lekkiej? Hope no przerwali nam kabel przy wykopkach jakies 200 metrow od domu juz drugi raz takie atrakcje, fajnie nie? A tu moje seriale piatkowe byly i nie mam jak obejrzec teraz noo ![]() ![]() ![]() W ogole witam sie mamusie, moja Hania jeszcze nie spi, ma dzis energie dziewczyna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Witam swiatecznie. My juz po mszy i odwiedzaniu grobu. Teraz robimy szybko obiad a pozniej na spacerek i do rodzinki.
JANECZKA super ze juz czujesz dzidzie. Zazdroszcze ci... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- MARTUSZKAO gratuluje II trymestru. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2446 |
BAN stały
|
Witam się z rana
![]() Czekamy na teścia aż przyjedzie i będziemy się zbierać na cmentarz. Dwakolory jest mi strasznie przykro ![]() A co do wózków to też szukam lekkiej poręcznej spacerówki dla Emilki. Mam teraz fajną, ale muszę dokupić gondolę, zamontuję na ten stelaż od obecnej spacerówki i to będzie dla nowej dzidzi. A tym sposobem Milka straci wózek wiec muszę mieć nową spacerówkę. ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Niegrzeczna88 witam nową mamusię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny
![]() my już po spacerku , byliśmy na cmentarzu , teraz Iga padła i śpi a ja mam chwilę dla siebie ![]() potem goście wpadają , więc dzień miło zleci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Rozeznanie
|
A ja sie nie wyspałam, od 3,30 ponad 2 h nie mogłam spać...
Dziś Sw.Zmarłych ale ja muszę w łóżku je spędzić, możle jutro gdzieś wyjde na groby ![]() ![]() Życzę udanego dnia!!! ![]() Dwakolory1 wspołczuję ![]() Niegrzeczna witaj ![]() ![]() Edytowane przez anulka3999 Czas edycji: 2013-11-01 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ty skąd jesteś dokładniej ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Raczkowanie
|
Niegrzeczna 88- witam nowa mamuske ![]() Hope - widzisz poczekasz troche i zrobisz badania babelek bedzie wiekszy i wszytsko bedzie widac ![]() ![]() Moj maż ( hhiii ) fajnie sie tak pisze hiii juz mamy tydzien ![]() ![]() ![]() Milych spotkan z rodzinkami w ten dzien pełen zadumy !!!!
#2451 |
Wtajemniczenie
|
jesli ktos ma ochote sie rozczulić to podrzucam linka
![]() ja aż poczułam ciepełko pod sercem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć niegrzeczna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Madziula to mieliście nie za ciekawą nockę ;/
martuszka na II trymestr ![]() ![]() Anulka dużo zdrówka ![]() nasza msza dziś trwała 20 min ![]() Moje dziecko od 12.20 śpi do teraz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dwakolory >> .... czytałam Twojego posta kilka razy.... jakie to niesprawiedliwe !!.... Bradzo , bardzo mi przykro.... bądzcie silni ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ab_cd >> oj ja pizzy w ustach nie miałam od 2 mies, tak mnie odrzuciło...na samą myśl o niej robi mi się niedobrze... nawet taka domowa, robiona mi nie podchodzi h0pe >> dobrze że pojechałaś do tego gina. a to że nie może oznaczyć tej przziernośći to co oznacza?? nie mógł tego uchwycić czy jak? czy n atych badaniach prenatalnych lekarz wam dokładnie opisywał każdy parametr??? >> bo ja jak byłam to zmierzył owszem / ale tylko przezierność i sprawdził czy kość nosowa jest.., ale kości udowej nie mierzył/ no i powiedział że w normie,,, ale miałam takie jakieś dziwne poczucie że mi mało powiedział.... ale w sumie jak by było coś nie tak, to by skierowął na dalsze badania.... kasiab91 >> hmmm, teściowa zamiast wyrazić zainteresowanie dzieciątkiem to o nodze swojej...ehh ![]() pikaso >> oo super sprawa z tym testowaniem ![]() Seleniti >> a ta twoja koleżanka to chyba ma jeszcze jakieś małe dziecko skoro ma pokarm??? kurde żeby kloca 6 letniego karmić cycem to jakaś paranoja ![]() niegrzeczna88 >> Witaj ![]() h0pe>> słodka niunia, ale ja Cie wyprzedziłam i wrzuciłam linka pierwsza hehe ![]() ![]() ========= p.s zostawiłam coś w KLUBIE |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
JESTESMY JUZ PO.SPACERKU...
HOPE filmik boski... malenstwo sie rozczulio... zmykam troche poczytac i odpoczac. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#2457 |
Wtajemniczenie
|
Asiulko widocznie nie otwieralam linku
![]() ![]() co do przeziernosci to nie zmierzyl bo sie nie dalo jwj wychwycic, nie wiem czemu bo w sumie sie nie znam, babla bylo widac ale moze przez to ze lezal i nie przekrecal sie. A tez nie mowil za duzo bo skupial sie na wychwytywaniu dobrego momentu bo nie bylo latwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() W końcu mam chwilę, żeby napisać.. Zanim zasnęłam było po północy. (Rodzinka siedziała, było im wesoło - % ) Mimo zamknietych drzwi w pokoju - to było i tak głosno ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ! ![]() Obym przezyła ten weekend bo zwariuje, w nocy było mi niedobrze, chyba z nerwow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
DWAKOLORY moim zdaniem powinnas poczekac fo wynikow i srodowych badan. 3 maj sie kochana...
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.