Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku
Aldrin 7 25,93%
Kakusia 0 0%
Berenika_26 4 14,81%
agaaga89 2 7,41%
Ramona_85 0 0%
eweden 0 0%
Prowansja88 0 0%
Pradip 0 0%
Sola1 2 7,41%
pater86 6 22,22%
TroppoSensibile 0 0%
sylvuniaa84 0 0%
kamilla123 0 0%
beat@ 0 0%
NecroKitty 0 0%
Anteria 0 0%
Kucyk_Truskawkowy 1 3,70%
malin30 3 11,11%
alingles 0 0%
Monica80 0 0%
poziomkka 0 0%
Mala_Czarno_Biala 0 0%
Majkela12 1 3,70%
zaaaabcia 0 0%
Sylwia__88 1 3,70%
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-12, 07:58   #721
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Witam się w nawet słoneczny wtorek

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamietacie. Podczytuje was ale nie daje rady na bieżąco. Bylam na pierwszej wizycie we wtorek bylo widac serduszko wg usg byl to 7 tydzień a om 30 sierpnia wiec bardzo duża różnica. Mam przyjść za 2 tygodnie. Pracuje juz w nowej pracy i w środę po wizycie powiedziałam kierowniczce. Nie umialabym inaczej bedzie co bedzie .
Wszystko się wyrówna na kolejnych wizytach ja też miałam wielki różnice między om a usg

Cytat:
Napisane przez czarno_biala1987 Pokaż wiadomość
Doskonale Cię rozumiem, ja już myślałam, że wszystko się uspokoiło, a to od wczoraj mdłości dają mi tak popalić, że nie mogę sie pozbierać ;( W dzień i w nocy. Nawet nie mam siły zaglądać do komputera, naskrobałyście tyle, że jeszcze nie nadrobiłam, wyłącznie ostatnią stronę...

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Zazdroszczę, mój dalej wygląda jak młody obcy z "Obcy vs. Predator" Nie mogę doczekać się rączek i nóżek, kurde, a byłam już tak blisko i wszystko się przesunęło po usg
Współczuje mdłości, oby szybko minęło

A maluszek za chwilę pomacha mamusi rączką i jeszcze zobaczysz jak się kręci w brzuszku ale porównanie super

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
kurcze jedno pocieszenie dla nas,to takie ze jeszcze chwila i Wszystkie przekroczymy ten magiczny 3 miesiac.Ja mialam poprzedni tydzien jakis kryzysowy,mam nadzieje,ze juz do mnie nie powroci...

super,wrr 6 tyg . ja w sumie podobnie, 5 tyg teraz czekam.

trzymam kciuki,zeby to byla sprzetowa pomylka.Brawo za serduszko,to takie mega juz widziec..

spokojnie, wszystko sie wyrowna i jeszcze chwilka i u Ciebie bedzie juz piekne Dzieciatko powoli machajace do Mamusi
Jeszcze tylko trochę i najgorszy czas będzie za nami

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Super, gratuluję decyzji to w lutym musisz sobie zakupić piękną ciążową sukienkę !
Uważaj, żeby się nie zarazić od Tżta!

Cudownie, że maluszek rośnie dalej zdrowo W ogóle zaczynamy Dziewczyny wychodzić z tego najniebezpieczniejszego okresu, powoli można odetchnąć z ulgą ..
Czemu tak długo musisz czekać na wizytę?

nie wiem czemu tak długo, on uważa że jest wszystko idealnie dobrze, więc po co mam czekać w gigantycznych kolejkach i przepłacać jak można trochę przesunąć termin wizyty no ale oczywiście gdyby tylko się coś działo to on jest do dyspozycji 24 na dobę pod tel i zawsze można go w szpitalu odwiedzić, więc mam spać spokojnie
Stary 2013-11-12, 08:03   #722
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
nie wiem czemu tak długo, on uważa że jest wszystko idealnie dobrze, więc po co mam czekać w gigantycznych kolejkach i przepłacać jak można trochę przesunąć termin wizyty no ale oczywiście gdyby tylko się coś działo to on jest do dyspozycji 24 na dobę pod tel i zawsze można go w szpitalu odwiedzić, więc mam spać spokojnie
Tak też jest rozsądnie a jeżeli w razie wątpliwości Lekarz i tak jest "pod ręką" to bez stresu

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 08:28   #723
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cześć dziewczyny,

Goraleczka gratuluje decyzji o ślubie ja narzeczoną jestem już od dobrych 2 lat ale w styczniu to się zmieni, mieliśmy rezygnować ze ślubu cywilnego wcześniej i zrobić od razu obydwa na raz w 2015 no ale że pojawi się maleństwo to stwierdziliśmy że chcemy legalnie już w małżeństwie je wychowywać

No u mnie też spora różnica z wiekiem ciąży w tamtym tyg byłam wg ostatniej @ w 7 tyg a wg usg w 5 ale jak lekarz mówi że wszystko jest ok to ja mu wierzę no i fakt ja to mam lekarza pod samą ręką, na tej samej ulicy, dosłownie parę kroków mam do niego

No a teraz nie wiem jak często się będę odzywała ponieważ przyjechali moi rodzice z wizytą w końcu do mnie teraz jeszcze śpią po podróży ale pewnie w tym tyg to będę zajęta tylko nimi, no i zajadaniem się polskimi rzeczami które przywieźli normalnie jak to rozpakowywałam to myślałam że się popłaczę ze szczęścia, polskie kiełbaski, szyneczki, ogórki kiszone i nawet buraczki ćwikłowe i grzybki kocham moich rodziców, oczywiście nie tylko za dary, nie widziałam się z nimi pół roku, trzeba nadrobić stracony czas
Stary 2013-11-12, 08:33   #724
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
No a teraz nie wiem jak często się będę odzywała ponieważ przyjechali moi rodzice z wizytą w końcu do mnie teraz jeszcze śpią po podróży ale pewnie w tym tyg to będę zajęta tylko nimi, no i zajadaniem się polskimi rzeczami które przywieźli normalnie jak to rozpakowywałam to myślałam że się popłaczę ze szczęścia, polskie kiełbaski, szyneczki, ogórki kiszone i nawet buraczki ćwikłowe i grzybki kocham moich rodziców, oczywiście nie tylko za dary, nie widziałam się z nimi pół roku, trzeba nadrobić stracony czas
Ojej, to my zrozumiemy tą nieobecność, nie ma to jak Rodzice i to po takim czasie Naciesz się ich obecnością (obecnością buraczków i ogórków też )!

Stary 2013-11-12, 08:34   #725
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Goraleczka gratuluje decyzji o ślubie ja narzeczoną jestem już od dobrych 2 lat ale w styczniu to się zmieni, mieliśmy rezygnować ze ślubu cywilnego wcześniej i zrobić od razu obydwa na raz w 2015 no ale że pojawi się maleństwo to stwierdziliśmy że chcemy legalnie już w małżeństwie je wychowywać

No u mnie też spora różnica z wiekiem ciąży w tamtym tyg byłam wg ostatniej @ w 7 tyg a wg usg w 5 ale jak lekarz mówi że wszystko jest ok to ja mu wierzę no i fakt ja to mam lekarza pod samą ręką, na tej samej ulicy, dosłownie parę kroków mam do niego

To kochana bardzo przyjemnego tygodnia Ci życzę i smacznego
Stary 2013-11-12, 09:31   #726
Goraleczka84
Raczkowanie

Cześć Diewuszki
Witam sie juz z pracy....i oby jak najszybciej do końca.....

Jak tam po przedłużony, weekendzie ?
Ja niestety nie wypoczelam za bardzo... w niedziele mieliśmy gości a wczoraj Tż wstał z gorączka 39 stopni....No i tak walczyliśmy do wieczora.
Niechętnie ale na noc przeniosłam sie do innego pokoju, a rano wysłałam do lekarza....mam nadzieje ze to taka 3 dniówka tylko przejdzie szybciutko

Jejku jakiego mam śpiocha dzisiaj....niech mnie ktoś obudzi....
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 09:36   #727
Sola1
Zakorzenienie

Dzisiaj idę na wizytę. Trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Nie wiem czy mnie pamietacie. Podczytuje was ale nie daje rady na bieżąco. Bylam na pierwszej wizycie we wtorek bylo widac serduszko wg usg byl to 7 tydzień a om 30 sierpnia wiec bardzo duża różnica. Mam przyjść za 2 tygodnie. Pracuje juz w nowej pracy i w środę po wizycie powiedziałam kierowniczce. Nie umialabym inaczej bedzie co bedzie .
Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze. Nie wiem jaka Ci różnica wychodzi, ale u mnie w poprzedniej ciąży czasem wychodziła różnica prawie 2 tygodni. Co prawda u mnie dziecko było starsze, ale pewnie skoro może być w jedną stronę to w drugą tak samo. Będzie wszystko dobrze
Mam nadzieję, że kierowniczka będzie w porządku i doceni szczerość.

Cytat:
A ja poleciałam od razu i wpałaszowałam połowę paczki paprykowych biedronkowych ...

Cytat:

Bawcie się dobrze
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 09:38   #728
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Dzisiaj idę na wizytę. Trzymajcie kciuki
Strasznie mocne !! Na którą idziesz?

Stary 2013-11-12, 09:43   #729
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Cześć Diewuszki
Witam sie juz z pracy....i oby jak najszybciej do końca.....

Jak tam po przedłużony, weekendzie ?
Ja niestety nie wypoczelam za bardzo... w niedziele mieliśmy gości a wczoraj Tż wstał z gorączka 39 stopni....No i tak walczyliśmy do wieczora.
Niechętnie ale na noc przeniosłam sie do innego pokoju, a rano wysłałam do lekarza....mam nadzieje ze to taka 3 dniówka tylko przejdzie szybciutko

Jejku jakiego mam śpiocha dzisiaj....niech mnie ktoś obudzi....
Pożyczę Ci na chwilę mojego dziecia, które obudziło się dzisiaj o 4 rano. Pasuje? Na szczęście dała się przekonać do dalszego spania.
Ja tam na Twoim miejscu bym pospała

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Strasznie mocne !! Na którą idziesz?
Dzięki Na trzynastą
Stary 2013-11-12, 09:53   #730
Goraleczka84
Raczkowanie

Cytat:
Trzymakcie kciuki
Cytat:
Pożyczę Ci na chwilę mojego dziecia, które obudziło się dzisiaj o 4 rano. Pasuje? Na szczęście dała się przekonać do dalszego spania.
Ja tam na Twoim miejscu bym pospała [COLOR="Silver"]
Kciuki zaciśnięte !

Dzięki ale mogło by sie skończyć tak ze tez bym go przekonała do spania ...i spalibyśmy oboje
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 09:56   #731
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Na trzynastą
Wróć do nas zaraz potem z wieściami Też już bym chciała swoją wizytę

Góraleczka, wróć z pracy i legnij do wyra na resztę dnia !

Stary 2013-11-12, 10:09   #732
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Kciuki zaciśnięte !

Dzięki ale mogło by sie skończyć tak ze tez bym go przekonała do spania ...i spalibyśmy oboje

Cytat:
Wróć do nas zaraz potem z wieściami Też już bym chciała swoją wizytę

Góraleczka, wróć z pracy i legnij do wyra na resztę dnia !
Dam znać
Stary 2013-11-12, 10:45   #733
pater86
Zadomowienie

Witam Was z pracy, do której po tym weekendzie nie chciało mi się iść bardziej niż kiedykolwiek
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
pater86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 12:31   #734
agaaga89
Zakorzenienie

Sola myślałam o Tobie o 13, że wchodzisz do gabinetu

Stary 2013-11-12, 12:49   #735
pater86
Zadomowienie

Dziewczyny zaczął mnie boleć przed chwilą tak okresowo brzuch, tak jak na początku... Dawno mi się to już nie zdażyło, czy to normalnie w 10 tyg. ? Nie krwawie, ani nic z tych rzeczy, ale materię się
Stary 2013-11-12, 12:53   #736
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaczął mnie boleć przed chwilą tak okresowo brzuch, tak jak na początku... Dawno mi się to już nie zdażyło, czy to normalnie w 10 tyg. ? Nie krwawie, ani nic z tych rzeczy, ale materię się

Mnie też bolał kilka dni w 10 tygodniu ale to nie był mocny ból a po kilku dniach minęło, lekarz powiedział, że to normalne jak mu o tym powiedziałam na wizycie
Stary 2013-11-12, 12:54   #737
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
I ciągle boli? Czy to był pojedyńczy ból? Ja miewałam tylko bóle rozciągającej się macicy, ale raczej to nie porównywalne do tych na @...

Stary 2013-11-12, 13:12   #738
pater86
Zadomowienie

Cytat:
I ciągle boli? Czy to był pojedyńczy ból? Ja miewałam tylko bóle rozciągającej się macicy, ale raczej to nie porównywalne do tych na @...
Nie boli bardzo, ale caly czas.... Przez piewien czas jednostajnie, później tak jakby przechodziło, ale wraca nie wiem czy to zw. z rozciągająca się macicą czy mam zaraz lecieć do szpitala
Stary 2013-11-12, 13:16   #739
poziomkka
Zadomowienie

Hej, witam się po długim weekendzie, śpiąca, zmęczona i zemdlona jak zawsze

alingles Gratuluję zaręczyn jeśli chodzi o ślub to również popieram, żeby był po narodzinach dziecka, ale osobiście wolałabym poczekać do ok.1 roku. Dziecko 3 miesięczne potrzebuje dużo uwagi i może być tak, że nie będzie Was na połowie własnego wesela...no, to zależy oczywiście od różnych rzeczy, od dziecka itd, ale przecież nie wiesz co będzie po porodzie..jak szybko dojdziesz do siebie, jak sobie będziesz radziła, czy stracisz kg po ciąży. To jest oczywiście jedynie moje zdanie i każdy robi jak uważa

Sola1 opowiadaj nam jak było

bazile tak dawno mnie tu nie było, że nie pogratulowałam Ci sukcesu związanego z wprowadzeniem jednomiesięcznych grup mamusiowych To był na prawdę super pomysł i dobrze, że znalazłaś się Ty, odważna kobitka, która zdecydowała się wątek rozdzielić Gratulacje

eleonore Witaj, faktycznie dawno Cię tutaj nie było Pewnie, że Cię pamiętamy i nie martw się na zapas Ważne, że serduszko bije Jak już dziewczyny pisały, są mniejsze i większe różnice między terminem om a usg i to z różnych przyczyn, na pewno wszystko będzie dobrze

pater86 lepiej wszystko, czego się obawiasz skonsultować ze swoim ginem, gdyż każdy przypadek jest inny i lepiej dmuchać na zimne. Jeśli ten ból ustępuje to prawdopodobnie nic złego się nie dzieje, gorzej jak jest ciągły i silny, tego nie można bagatelizować.
poziomkka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 13:43   #740
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Sola myślałam o Tobie o 13, że wchodzisz do gabinetu
Czułam to

Dzięki Wam dziewczyny za kciuki

Z dzidzią wszystko w porządku. Tylko kosmówka jest dosyć nisko. Mam zakaz współżycia i raczej narazie nie powinnam być badana ginekologicznie. Podobno może się podnieść. Miała tak któraś kiedyś?

Cytat:
Trudno powiedzieć. W każdym razie ja miałam takie bóle jak na okres wiele razy, z tym, że nie były to jakieś silne bóle i u mnie nie było to związane z niczym złym. W takich chwilach jak miałam możliwość kładłam się i odpoczywałam, starałam się oddychać brzuchem - czyli na wdech brzuch wypychać. A jak nie miałam możliwosci to po prostu na wszelki wypadek się nie forsowałam.

Z tym oddychaniem dowiedziałam się na szkole rodzenia co prawda dotyczyło skurczy, ale w moim przypadku równiez często pomagało na tego typu bóle. Człowiek przy okazji uspokaja się, a dziecko jest lepiej dotlenione.
Stary 2013-11-12, 14:47   #741
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Trudno powiedzieć. W każdym razie ja miałam takie bóle jak na okres wiele razy, z tym, że nie były to jakieś silne bóle i u mnie nie było to związane z niczym złym. W takich chwilach jak miałam możliwość kładłam się i odpoczywałam, starałam się oddychać brzuchem - czyli na wdech brzuch wypychać. A jak nie miałam możliwosci to po prostu na wszelki wypadek się nie forsowałam.

Z tym oddychaniem dowiedziałam się na szkole rodzenia co prawda dotyczyło skurczy, ale w moim przypadku równiez często pomagało na tego typu bóle. Człowiek przy okazji uspokaja się, a dziecko jest lepiej dotlenione.
Dzięki za radę, właśnie leżę i oddycham, to na pewno nie zaszkodzi Nie jest to silny ból więc mam nadzieję, że to normalne i nie wiąże się z czymś niedobrym :/ miłego popołudnia
Stary 2013-11-12, 14:58   #742
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

mile spedzonego czasu z Rodzicami
Cytat:
mnie pare dni temu tak pobolewalo i juz w poprzedniej ciazy gin mowil,ze w pierwszych miesiacach w granicach "spodziewanego" okresu moze sie tak zdarzyc.A dwa mozliwe,ze poprostu macica postanowila naraz sie porzadniej rozciagnac.Ale jesli ten bol nie ustaje Ci,to lepiej skosultuj go.
Cytat:
Z dzidzią wszystko w porządku. Tylko kosmówka jest dosyć nisko. Mam zakaz współżycia i raczej narazie nie powinnam być badana ginekologicznie. Podobno może się podnieść. Miała tak któraś kiedyś?

super,ze z Dziecinka wszystko ok.
Sola a myslisz moze,ze ta kosmowka jest za nisko przez to ze dzwigasz Mala? Powiem Ci,ze ja tez troche obawiam sie takich komplikacji,ale nic na to nie poradze.Musze brac Malego na rece.

Poziomkka dziekuje

Monica80 wlasnie sie obkupilam w skladniki do mumi
jutro bede robic,tak narobilas mi nia smaka,az slinka cieknie mi juz od 3 tygodni.Powiedz mi, gdzie kupujesz ciasto? Ja kupilam w REWE ale takie dziwne podzielone na prostokaty...

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

a Sola daj Ciociom nacieszyc oczka i pochwal sie zdjeciem

bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 15:39   #743
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

super,ze z Dziecinka wszystko ok.
Sola a myslisz moze,ze ta kosmowka jest za nisko przez to ze dzwigasz Mala? Powiem Ci,ze ja tez troche obawiam sie takich komplikacji,ale nic na to nie poradze.Musze brac Malego na rece.

[/COLOR]a Sola daj Ciociom nacieszyc oczka i pochwal sie zdjeciem
Obawiam się, że to może być przez noszenie. Ja jeszcze dodatkowo znosiłam ze schodów wózek z małą - co prawda kilka schodów, ale możliwe, że 0d tego Wie może któraś od czego to się robi?

O ile z wózkiem mogę pokombinować, żeby to jakoś inaczej robić to z Małą to nierealne, żebym jej nie brała na ręce - zresztą sama wiesz jak jest
Ale nie jestem do końca pewna czy to od dźwigania. Bo jak zapytałam o tym, czy mam się oszczędzać to lekarz powiedział tylko o seksie i badaniach, a przez to że się ubierałam to w końcu do końca nie dopytałam.

Co do zdjęcia postaram się cyknąć fotkę jak tż wróci, bo ma przy sobie. Bo byłam dzisiaj na nfz i dostałam narazie jedno zdjęcie, a resztę razem z opisem odbiorę za 2 tygodnie u lekarza prowadzącego.
Stary 2013-11-12, 16:22   #744
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Obawiam się, że to może być przez noszenie. Ja jeszcze dodatkowo znosiłam ze schodów wózek z małą - co prawda kilka schodów, ale możliwe, że 0d tego Wie może któraś od czego to się robi?

O ile z wózkiem mogę pokombinować, żeby to jakoś inaczej robić to z Małą to nierealne, żebym jej nie brała na ręce - zresztą sama wiesz jak jest
Ale nie jestem do końca pewna czy to od dźwigania. Bo jak zapytałam o tym, czy mam się oszczędzać to lekarz powiedział tylko o seksie i badaniach, a przez to że się ubierałam to w końcu do końca nie dopytałam.

Co do zdjęcia postaram się cyknąć fotkę jak tż wróci, bo ma przy sobie. Bo byłam dzisiaj na nfz i dostałam narazie jedno zdjęcie, a resztę razem z opisem odbiorę za 2 tygodnie u lekarza prowadzącego.
wiesz co,z tego co mialy inne Dziewczyny przy mojej pierwszej ciazy,to jak odklejala sie kosmowka,to przede wszystkim mialy lezec i lezec.Zadnych innych czynnosci,wiec sama juz nie wiem czemu powiedzial Ci tylko o seksie,a moze poprostu jest tylko lekko tam gdzie nie powinna byc

bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 16:26   #745
morin
Raczkowanie

Cytat:
Ja miałam to samo na szczęscie w 9/10 tydzien przeszlo mi od kilku dni nie czuję tego bólu. Z tym że miałam od 4 tygodnia praktycznie codziennie cały dzień jak bym okres miała. Lekarz kazał leżeć, zabronił chodzić nawet na spacery i kazał łykać nospe żeby działała rozkurczowo na te bóle. Potem te bóle mi przeszły ale jak tylko zaczynałam chodzić coś ogarniać w domu to znowu wracały
morin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 16:53   #746
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co,z tego co mialy inne Dziewczyny przy mojej pierwszej ciazy,to jak odklejala sie kosmowka,to przede wszystkim mialy lezec i lezec.Zadnych innych czynnosci,wiec sama juz nie wiem czemu powiedzial Ci tylko o seksie,a moze poprostu jest tylko lekko tam gdzie nie powinna byc
To znaczy u mnie sie nie odkleja,ale jest za nisko.Bunganko czy badanie moze spowodowac krwawienie.Wlasnie rozmawialam na ten temat z dziewczyna ktora miala ten sam problem i tez nie musiala lezec. Takze moze lezenie jest przy odklejaniu.Sama nie wiem. Jak bede miec okazje to postaram sie wiecej klasc bo to nie zaszkodzi
Stary 2013-11-12, 16:59   #747
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie boli bardzo, ale caly czas.... Przez piewien czas jednostajnie, później tak jakby przechodziło, ale wraca nie wiem czy to zw. z rozciągająca się macicą czy mam zaraz lecieć do szpitala
Bodajże Aldrin wspomniała, że miewała podobne bóle póki co spokojnie, może zarzuć nospę, odpocznij... W razie przeciągania idź do swojego gina, warto konsultować to co niepokoi

Cytat:

Grunt, że z maleństwem wszystko dobrze a Ty uważaj na siebie i pas cnoty musisz założyć na nowo jak nic

Stary 2013-11-12, 17:27   #748
pater86
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny, po pracy cały czas leżałam i na szczęście przeszło... Mam nadzieję, że już po strachu, bo bardzo nie lubię takich nieznanych dla mnie sytuacji Zaraz idę pod prysznic wskakuję w piżamkę i dalej leżę co i Wam polecam bo to żadnej z nas nie zaszkodzi

Poza tym zamawiam taki o to krem przeciw rozstępom:
ELASTIQ KREM PRZECIW ROZSTĘPOM, oraz

PHARMACERIS M BUSTFIRM do biustu

używała może, któraś z was, dobry wybór?
Stary 2013-11-12, 19:23   #749
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, po pracy cały czas leżałam i na szczęście przeszło... Mam nadzieję, że już po strachu, bo bardzo nie lubię takich nieznanych dla mnie sytuacji Zaraz idę pod prysznic wskakuję w piżamkę i dalej leżę co i Wam polecam bo to żadnej z nas nie zaszkodzi

Poza tym zamawiam taki o to krem przeciw rozstępom:
ELASTIQ KREM PRZECIW ROZSTĘPOM, oraz

PHARMACERIS M BUSTFIRM do biustu

używała może, któraś z was, dobry wybór?
Niestety nie znam tych produktow. One sa dla kobiet w ciazy?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Ciesze sie ze juz lepiej

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:

Grunt, że z maleństwem wszystko dobrze a Ty uważaj na siebie i pas cnoty musisz założyć na nowo jak nic
Chyba zapisze sie do klubu żelaznych dziewic
Stary 2013-11-12, 19:27   #750
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie znam tych produktow. One sa dla kobiet w ciazy?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Ciesze sie ze juz lepiej

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Chyba zapisze sie do klubu żelaznych dziewic
Podobno te produkty nadają się dla kobiet w ciąży, mam nadzieję, że będą mi pasowały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości