![]() |
#2221 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
maluszki płaczą bez łez
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2222 | ||
Moderator
|
Ok
![]() ![]() Cytat:
Mnie sie nie podobaja ciuszki w Carrefourze... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starszych ludzi to jeszcze mogę zrozumieć, no bo kiedyś było ciężko, ale nie sąsiadka dwa lata starsza, moja siostra też wszystko trzyma i pociska innym, a śpiochy po g.wnie brudne ![]() Na szczęście udało mi się mamę uświadomić, że jak co to sobie kupię, stać mnie na body za 6zł z neta, albo na lepsze śpiochy z lumpka za 3 zł ![]()
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
teQiba
![]() ![]() ![]() ![]()
#2225 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ja tez dlugo chodze w ciuchach, wiec mozna powiedziec ze jestem oszczedna - ale to juz jest przesada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Rozeznanie
|
co do majtek poporodowych - otworzyłam z ciekwosci czy wejdę jedną paczkę, kupiłam XL i moge spać spokojnie, jak się rozlezę, to wejdę i tak, a jak się nie rozlezę do XL, to też są ok, bo się fajnie rozciągają i ktoś mniejszy też w nie wejdzie
![]() dziewczynki... robię pierwsze maluszkowe pranie ![]() niestety nie wszystko mi się zmieściło do pralki :P:P:P jak wyschnie, to wcisnę do worków próżniowych i upchnę w łóżku ![]() bosz.. nie wiedziałam, że aż tyle tego mam :P musze chyba zrobić jakąś inwentaryzację żaliłam sie na porządki niedawno - ciągle wynoszę papiery do palenia, ale najfajnieszy jest mąż ![]() ![]() ale co tam, chciał żony, to niech wie, że ma :P:P na wieczornie i przedświątecznie już: http://www.youtube.com/watch?v=9PVhI...&feature=share
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2013-11-19 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ brata żona dała bardzo duuużo ciuszków, owszem było parę poplamionych, parę z dziurką ale ona dała na zawsze i co mi się nie podobało to spaliłam. A siostra TŻ dała same kaftaniki i śpioszki, średnio mi się podobają, najwięcej na rozmiar 80 i 86, gdzie ja o takim jeszcze nie myślę, z zaznaczeniem że wolałaby żeby jej oddać bo nigdy nic nie wiadomo. Ja wiem - darowanemu koniowi nie zagląda sie w zęby no alee..... i jeszcze mnie pouczała jak je prać jakby się plamy nie doprały-tiaaa... wydam 50 zł na proszki i płyny żeby doprać ubranka a potem jej oddać ![]()
![]() |
#2228 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
zerknęłam na pierwszą stronę i trochę sie zmartwiłam, bo mój bobas jest praktycznie najmniejszy. 24tc a ma 499gram. niby 10 centyl. Zuzanka też od samego początku w najmniejszym i cały czas się go trzyma.
A jutro szczepienie odra, świnka, różyczka - boję się.. tyle się już o komplikacjach naczytałam... najchętniej bym je odpuściła, ale jednak wychodzę z założenia, że szczepić trzeba...
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kurtce nie widać. Ale masz rację, powinnam się wypiąć i jeszcze im zagrozić, że jak zrobią mi coś na przekór to ich myszy zjedzą ![]()
![]() |
#2231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Większośc jest średnia ale czasem można coś trafić fajnego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Moderator
|
A - i nienawidze jak ktos "daje" cos i oczekuje ze to oddamy. Doceniam gest, ale osobiscie wole juz wcale czegos nie dostac niz czuc na sobie presje.
Moja kolezanka tak miala ze darczynca zapytal wprost czy moze zabrac juz karuzelke bo chcial dac innemu dziecku ![]() Ja gdybym miala cos oddac - to do pelnej dyspozycji. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
Złożyliśmy łóżeczko, chyba nas porąbało
![]() ![]()
#2234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2235 |
Raczkowanie
|
teQuiba, ja też jeszcze nie mam nic, ale stwierdziłam, że po prostu nie wiem, jak będę wyglądała na przełomie lutego/marca
![]() ![]() Z kolei za rzeczy dla maluszka też się jeszcze nie zabieram, bo mnie to zwyczajnie przeraża... Tyle tego trzeba mieć. A ja okropnie nie lubię szukać i wybierać. Ja to bym chciała pójść do sklepu i po prostu kupić wózek. Ale nie. Nie da rady tak. Bo wózków jest tysiąc pięćset sto dziewięćset no i nie wiadomo jaki kupić grrr. I tak ze wszystkim jest... Ech. No to pomarudziłam ![]() A tak w ogóle to miłego wieczorku życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze, musisz tylko przetrwać 14 tygodni ![]() Cytat:
![]() Że też akurat takie choroby się muszą kobiety w ciąży przyplątywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zainwestuj w CB-radio ![]() Cytat:
![]() Ale szybko ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Wtajemniczenie
|
Widać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2238 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dziękuję za opinie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeszcze co do Lupo Comfort - szkoda, że mają taki mały wybór kolorów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Vintage jak się patrzy ![]() Cytat:
![]() O matko, nie mogę z tcyh 30-letnich pieluch ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Moderator
|
He, he - i fajnie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz mam problem z pościelą :-/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Rozważę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jasna jasne dawaj córę ![]() i wpisz proszę wizyta i usg połówkowe 9 grudnia 16.30 Cytat:
![]() zjadłabym rybę Cytat:
![]() ![]() Co to jest za jakiś wątek dziwaczny, dwie z toksoplazmozą, trzecia z podejrzeniem, trzy z cukrzyca ciążową, a blizniaków zero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj w Biedrze matę edukacyjną. Rozpakowałam, obejrzałam. Jak za 99 zł całkiem niezła, 4 melodyjki, lusterko, grzechotka, gryzak, porównując z cenami na allegro. Miałam ochotę na taka niebiesko - różową, ale mąż mnie zakrzyczał, że jego syn nie będzie na różowym kwiatku leżał. Co miałam powiedzieć, wzięłam kolorową z lwem ![]() Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-11-19 o 20:16 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taa. Taka przenośnia. Poczekają 3 lata jak mała pójdzie do przedszkola, to może znajdę chwilę na poczytanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Tż po tym co dostałam dziś powiedział, że mam kupować wszystko sama i już ![]() ![]() Ale powiedziałam tżtowi, że jak będzie mnie denerwował, to go będę straszyła tym kombinezonem ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |||||
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki wieczorową porą. Odebrałam wyniki - glukoza bardzo dobra
![]() ![]() mocz w porządku, morfologia chyba też nieźle. Tylko jedno mnie dziwi - magnezu mam troszkę poniżej normy, pomimo że wcinam MagneB6 3x dziennie ![]() Cytat:
![]() jesteście dziewczyny istną skarbnicą wiedzy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nie wiem jak to jest, jedno jest pewne nie za ciekawie ma ![]() Cytat:
![]() dzięki za wskazówkę, w takim razie wezmę M Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-11-19 o 20:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2246 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Baja, przykro mi z powodu cukrzycy - ale mam nadzieję, żer ta dieta nie będzie straszliwie uciążliwa ![]() Wagę wpisałam - piękna waga ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I link też dobry... ech - kolejne wydatki mnie czekają ![]() No rzeczywiście, pechowy dzień. Ale mandatu chociaż strasznie wielkiego nie dostałaś - znaczy nie jechałaś dużo za dużo... pewnie mogli Ci odpuścić. Ale żeby alkomatem Cię mierzyć, to już przesada ![]() A możesz napisać, jaki masz czytnik? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki za córę i Ciebie, żeby szczepienie przeszło bez żadnych rewelacji ![]() Ja dzisiaj kupiłam od znajomej mojej mamy używany stojak na wanienkę ![]() ![]() I byłam dzisiaj dodatkowo u mojej ginekolog, z teściową, bo jakieś dziwy u niej były (ma iść na zabieg do szpitala...), ale lekarka mnie poznała, pogadałyśmy i jednak mam zrobić tą glukozę na wtorek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam te maty w biedronce - fajne bardzo ![]()
![]() |
#2248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi, jaką Ty robisz morfologię, że masz wynik magnezu? Czy to jakieś dodatkowe badanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.