|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do jedzenia, to nie mam pojęcia, bo u nas od początku szło dobrze i problemów nie było
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za zainteresowanie Spiii, to i ja sie drzemne. |
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to oby przystopowało, bo limit wyczerpiecie
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah u nas raz grudki przejdą, a raz nie
od czego to zależyellmi dla tżLady zdrówka dla Pietraszka ![]() Bokeh podasz przepis ![]() ? Bo ten sos mnie intryguje ![]() nawijko tulę mocno oby dzisiaj Kubuś miał tą lepszą noc i żebyś się wyspała...pisałaś w końcu, co się wydarzyło w Biedrze? Bo chyba przeoczyłam... oglądam Taniec trzcin, ogląda któraś? |
|
|
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
chcialam wstawic zdjecie mojej 11-sto miesiecznej dziewczyny ale cos nie chce sie wgrac
dobranoc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Co to ten taniec trzcin i gdzie?
U nas tez dziwnie z grudkami, bo czasem zje, a czasem prawie rzyg i cofka od razu. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Lady : biedny Pietraszko, kurcze sezon chorobowy widze trwa..;/ Spokojnej nocy! |
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
film dokumentalny o święcie w Suazi
ogólnie teksty takie walą, że szok ![]() rozmawiają dziewczyny o seksie i jedna mówi, że straciła dziewictwo w wiek 15 lat a druga mówi, że pamiętam, wtedy wszyscy się z Ciebie śmiali, ze jesteś najstarszą dziewicą na świecie ![]() albo tatuś, który chce sprawdzać, czy jej córki są nadal dziewicami -regularnie, żeby bały się chodzić do buszu z chłopakami... na jedynce |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43989953]mówisz i masz
![]() http://joemonster.org/art/8073[/QUOTE] LADYYYYYYY....przyłóż palec ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
dobranocki
|
#2172 |
|
Zadomowienie
|
Szaja to będziecie do ośrodka w Katowicach też na reh. chodzić?
Nawijko tulę! Oby się polepszyło chociaż na 3h... wiem, że mało, ale w takie dni cieszy jak wygrana w totka Moja zasnęła 20 minut temu, zaliczyła już 3 płacze jak się przewracała z boku na bok, aż się boję co będzie dalej. A przy tym Twoim robieniu kanapki z jajkiem i płaczącym Kubusiem to się sama prawie popłakałam, skąd ja to znam ![]() Tress brawo za kroczki! Bokeh brzmi pysznie i na pewno smakowało! ![]() Ellmi o kurde, to nie chciałabym być teraz na miejscu Twojego tż... ![]() Lady zdrówka dla Pietraszka! Moja wczoraj charczała jak usypiała, ale wcześniej wpadła w histerię i to przez to. Ale oczywiście do takiego wniosku doszłam rano, wcześniej ślęczałam nad nią czy przypadkiem się nic nie dzieje i czy już wkraczać z nawilżaniem powietrza ![]() Kija ale się Was uczepiły te choróbska :/ może wychoruje Ci się Grześ na koniec roku i od stycznia będzie już ok W ogóle wiecie jaką mi niespodziankę mąż zrobił? Pojechał wczoraj do sklepu i zajrzał przy okazji do Jyska i kupił mi nowy regał I dzisiaj mi go złożył i wymył, gdyby Ewa pozwoliła to już bym go zagospodarowała. Póki co na samym dole dam jej bieżące zabawki i książeczki, będzie miała radochę z wywalaniem wszystkiego na podłogę
|
|
|
|
#2173 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę spać, bo padam... A chciałam jeszcze książkę poczytać... Miłej nocki i do jutra.... Zapomniałabym.... Piszecie o sankach. Mój tż ostatnio wypatrzył Paulinie sanki... Nie wiem jak wyglądają w rzeczywistości, ale wg niego są idealne... na 2 stronie na dole są.. takie niebieskie z pomarańczowym oparciem... http://www.majsterpl.pl/gazetka-promocyjna |
||||||||
|
|
|
#2174 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i klata w tle wymiata ![]() Cytat:
Ja mam taką bransoletkę ![]() ach ta moja mentalność nastolatki ![]() Cytat:
![]() co do łuszczącej się skóry: ja mam przetłuszczającą się, ale taką z suchymi skórkami. Żadne kremy mi nie pomagały, udało mi się zwalczyć te skórki tonikiem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html po prostu po każdym umyciu twarzy i przed makijażem myję nim buzię, a potem nakładam krem: na dzień matujący żel z tej samej serii (świetnie się u mnie sprawdza) natomiast na noc daję ziaję z tlenkiem cynku. U mnie rozchodzi się właśnie o przemywanie tonikiem, bo bez niego skóra dalej się łuszczyła. Cytat:
U mnie też dzieciątko się tym wyróżniał ![]() co do tż - padłam aha, Misia - Twoja Hania ze szczeniaczkiem jest niesamowita Tż dziś wrócił z pracy pół godziny temu. Po weekendzie z nim, przyznaję, że dziś był świetny dzień. Nikt mi nie buczał nad uchem, nie rozwalał dnia, mogę robić co chcę. Oj źle to wygląda. Przez Was spodobał mi się uczniaczek chociaż wkurzają mnie fiszerowe nazwy typu uczona słuchaweczka itd. Idę pracować. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-02 o 23:42 |
||||
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Debrah Ania zajarzyła o co chodzi z grudkami w tamtym tygodniu. Na razie z takimi maleńkimi grudkami, ze słoiczków po 6 miesiącu. Wcześniej miała odruch wymiotny jak tylko poczuła taką zupkę końcem języka. Nie było szans żeby połknęła choć ćwierć łyżeczki. Cóż, dawałam to co chciała czyli papki dla dzidziusiów
Jej chyba pomogły chrupki. W szpitalu miała średni apetyt więc dawałam jej dużo chrupek, żeby tylko cokolwiek jadła. A taka chrupka mimo wszystko bardziej grudkowata niż zupka-papka. Po powrocie ze szpitala dałam z ciekawości zupkę grudkową i poszło od pierwszego kopa. Albo po prostu dorosła do grudek, albo jej te chrupki przesunęły odruch wymiotny bardziej do tyłu...
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- debrah wazne, zeby cos jadla, ale tez istotne, by przekonala sie do grudek, wiec dawalabym rozne sloiczki szklanko po dlugich dyskusjach zdecydowalismy sie na ceremonie w rodzimym obrzadku, juz chyba nawet swiatynie wybralismy. Ps. Czesc! |
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq,
Akcja odciaganie glutow zakonczona. Wyobrazcie sobie to, ide z frida wyplukac ja do lazienki, a glut mi plum na dywanik ![]() Takie atrakcje o 4 nad ranem. Jestem padnieta, spalam ciagiem moze 20min tak to pare minut czuwania na siedzaco, ale babel przynajmniej nie kaszle, tylko ten katarek. Mam nadzieje, ze przejdzie ![]() Pewnie dlatego byl taki marudny wczoraj..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny Pietraszko! Zdrowka!! ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- tresello u mnie 6 przychodzil sw. Mikolaj a w Wigilie Gwiazdor. Ale poki zyli dziadkowie, to bylo Dzieciatko |
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Cycuś nie.
Butelka tak. Ale że nie mogłam spać w nocy to raz było mm, a potem odciagnelam 180 ml i wypiła z butli moje mleczko ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nawijko jak u Was? u nas nocka ładna, tzn chyba 3 pobudki (3 pobudki do 3 nad ranem) a potem nie mam pojęcia, czy coś się działo :/) pobudka o 7
|
||
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody juz wstal. Zasnal przed 6. Jestem wykonczona :'(
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2182 | |
|
Rozeznanie
|
Aga,nie biczuj sie
Nawijko,tule mocno Tak mi Ciebie szkodaPstryczku,wymiatacie z TZtem,nie ma co, Dzjkob bedzie mial wesolo z Wami ![]() U nas moj czlowieczek zasnal o 20:15, a obudzil sie o... 3:28!!! Od 7miesiecy tak nie bylo,wow Tylko ja juz potem nie moglam zasnac,organizm odzwyczail sie chyba od spania wiecej niz 2-4 godzinki:pMilego dnia kochane Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
|
|
#2184 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale słońce za oknem i jaki mróz, brrrrrrr Cytat:
mój by sie bał, że kupi nie taki, jak chciałam i będzie wojna![]() Cytat:
![]() a u nas niby Gwiazdka, ale w sumie to się mówi, że też Mikołaj ![]() Cytat:
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
![]() Mój urwisek śpi a ja jem śniadanko ... Poza tym frajer nadal mnie w.ku.r.wia bo gdzie to on nie był,czego to on nie ma,jaki to on mądry ... Taaa ku.wa siedzi 7 lat za granicą i "dorobił się" wynajmowanego mieszkania. Śmiech na sali. Kapiszon je.bany. Predzej ja się dorobie w Polsce jak on tam-z takim podejściem. Nie wiem na ile przyjechali ale mogą już wracać ![]() Nie pasuje mi taka zepsuta atmosfera. Nie umiem żyć z nimi. Lady-zdrówka dla Pietraszka Dla wszystkich chorowitków (Piotrusia Insolito,Amelki Debrah,Antosia Neti).Aaaa wczoraj pierwszy raz widziałam żubry (po tym jak Hope napisała ). Były chyba dwa żubry i dwa dziki (jeden przeganiał drugiego ).
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie: jak się tylko polubi jakiś profil na FB, ale nie doda go do znajomych, to ta osoba widzi, co się dzieje na mojej tablicy? co ja piszę i jakie fotki wrzucam? bo kurde nasz szef założył profil naszego biura i mamy to polubić i tak się zastanawiam; nie chcę, żeby widział moją tablicę
|
#2187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
??
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-03 o 08:10 |
|||
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Nomen, Nancy dzięki za słowa otuchy
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się,
Nie było mnie, ale czytałam na bieżąco (przez to prawie nic nie pamiętam), bo jakoś po piątkowym popołudniu miałam trochę nerwów, humor się popsuł i w sumie w taką chandrę popadłam. Troszkę się ostatnio czułam(?) hmm.. ignorowana, pomijana tu na forum. A przykro bo jestem jedną z pierwszych ciężarówek na wątku, a mimo to czasami mam wrażenie, że jakby mnie nie było to bez echa. I co ja pamiętam? Oczywiście spóźnione życzenia miesięcznicowe dla: Zosi, Olusi, Hani i Tomaszka za 10 miesięcy ![]() Igusia i Nataszki za 11 miesięcy oraz Ani za 10 miesięcy ![]() I dzisiejsze dla BARTULA! Gorące dla naszych chorujących oraz szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Fewciu przykre, że już przyszedł ten czas żłobka ![]() Ill, fajnie że już jesteś ![]() Lady czekam na teścik ![]() Mała współczuję kwasu Aga to co? Odstawiacie się? Więcej teraz nie pamiętam, ale bardzo dziękuję dziewczynom, które się pytały o mnie, bardzo to miłe ![]() Proszę tutaj rozbój http://www.youtube.com/watch?v=nE1JY...ature=youtu.be Uprasza się o niezwracanie uwagi na moją mamę i na mnie na końcu
|
|
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tak na szybko pytanie mam : czy jeśli dziecku nie lecą gluty z nosa ale słychać , że jakby "wciąga" coś nosem i charczy to znaczy że nos jest zatkany i psiknąć nasivinem ????
![]() Przepraszam, że takie głupie pyt ale na prawdę nie wiem, a pierwszy raz taka sytuacja... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

zwalalabym na zeby ale kaszel mi sie pieronsko nie podoba, budzi nam sie z kaszlem placze raz wpadl w taka serie ze oddechu nie mogl zlapalc
dla tż

) i nie śpimy dobrze
Musze sie zbrać....zamówiłm tez taki kremhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,42368,kremy-25-krem-nawilzajacy-matujacy.html&next=1 i zobaczymy
(do drugiej 15min)
Tak mi Ciebie szkoda
Od 7miesiecy tak nie bylo,wow