![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Idę spac. Ciekawe jak będzie. Dobranoc ![]() ![]() Kocham Was ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |||||
Zadomowienie
|
Kija
bardzo ładnie napisałaś do Black ![]() Cytat:
Cytat:
ale napisałaś, ze ok było, to dobrze, a panie sympatyczne?? Tuuuulam Cię mocno Cytat:
Tylko my sie staralyśmy bardzo, żeby wierzyła jak najdłużej bo wg mnie i mojej Mamy nie ma nic piękniejszego, zawsze prezenty na szybcika z tz podkładaliśmy, Mama zagadywała siostrę albo wygladały pierwszej gwiazdki w oknie, a my szybciutko układaliśmy prezenty pod choinką otwieraliśmy balkon, był trask drzwi wejściowych i wołanie "S. szybko szybko Mikołaj, oooo spoznilas się". Byly tez listy do Mikołaja, nawet raz Mama załatwiła z Pania na poczcie, że przyjdzie z S. wyslac list i zeby Pani wziela od Niej, Pani do Niej tak oczywiscie wyslemy priorytetem, pozniej Mamie oddała ten list bo nie moga wyrzucać. Atak to zawsze ja bralam i mowilam ze po drodze z pracy wysle, do tej pory mamy te listy. I zawsze spełnialysmy Jej marzenia, zazwyczaj bylo to drogie prezenty ale z Mama sie zrzucalysmy i zawsze marzenia zostawały spełnione, no poza jednym, koniem ![]() Dzieci w szkole oczywiscie mowily S., że nie ma Mikolaja ale jednak słow amoje i tz byly "silniejsze" Mowilismy pozniej owszem w szkole sklepach przebieraja sie dorosli, bo prawdziwy Mikołaj sie nie pokazuje a na Jej pytania, ze no w klasie kolegal pow ze widzial jak tata podklada, to mowilismy, ze pewnie byl niegrzeczny i od Mikolaja nie dostalby prezentu a ze rodzice nie chcieli aby bylo przykro to sami kupili ![]() I z Nati chcemy tak samo ![]() od nas tez ![]() Cytat:
a tu musisz tu z nami pisac a nie za kratami siedziec w pasiakach i dostawac 2 daniowe obiady i deser o nie nie Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze szkołą... w lutym mam wracać z dziekanki a nie mam co zrobić z J. No i nie chcę nic zrobić, nie chcę jej zostawiać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No coś Ty?! Przecież to Wy wymiatacie w tym temacie? ![]() Cytat:
![]() Ano, super jest, często go zakładamy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43988098]zemsta ![]() tiaaa, o ile coś będzie... ![]() ![]() ![]() -------------------------- my po neurologu, opóźniony rozwój ruchowy stwierdzony, oczywiści rehabilitacja konieczna + usg przezciemiączkowe zlecone[/QUOTE] Mała też dziś dostała od babci sortera ![]() Kurcze, oby nic nie wyszło na tym usg... Nam też zlecono-wyszły wodniaki ale małe ![]() Cytat:
![]() ![]() Mogłybyście polecić jakaś sensowną spacerówkę do 600 zł?? Fewciu Czy Twoja Blanka mieści się jeszcze do elipso??? U nas jest już kiepsko w zimowych ciuchach.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Igusia Illusion
i Ani Ewulki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43988098]
chyba cię nie pocieszę... Teletubisie mają taki odcinek z tą piosenką ![]() ![]() -------------------------- my po neurologu, opóźniony rozwój ruchowy stwierdzony, oczywiści rehabilitacja konieczna + usg przezciemiączkowe zlecone[/QUOTE] Oho, czyzbym byla znana jako wrog telewizora? ![]() "jak Twoje zapatrywania.." ![]() ![]() ![]() Szajus, a ona od jakiego wieku jest dedykowana, od kiedy ty Agatce zapuszczalas? Co do neurologa: cos mowila neurolog wam? czy po prostu reh i minie? Dorcia poszla mocno do przodu ostatnio przeciez? A co usg przezciemiaczkowego : my mielismy 2 razy, nadal mamy wielkie ciemiaczko strasznie, przyczyna nieznana. Jak porownywalam z Kubusiem Nancy'owym to moja ma dziure na pol glowy...;/ Pediatra mowil na szczescie ze jak usg ok to nic nie robic a czekac.. Cytat:
Jeszcze Wam sie to nalozylo z ruchami dzejkoba.. U nas kryzysy spaniowe zaczely sie gdy naumiala sie plynnie obracac na brzuch ( bo przywalala w cos nie raz albo sie obracajac budzila), potem gdy przyszly ruchy dzejkoba i siadanie. Do 4mca spala przeciez CIAGIEM od 20:20 do 5:30 rano. Potem.. ekhm. Kolejnym powodem kryzysow sa ZEBY. Wez Nawijko termometr, zobacz czy on nie ma goraczki, moze podaj mu ibum. Ja juz wiem ze kiedy po raz 4 nie moge odlozyc mojego dziecka do lozeczka spac bo rozbudza sie z placzem w sekunde = ma goraczke, cos boli. ZAWSZE sie to sprawdza, jest do mnie przyklejona calym cialem i nie daje sie odlozyc, plytko spi. A do tego zmeczenie dniem i masakra gotowa. Idz po termometr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2137 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Hejo ![]() Widzialam, ze niektóre pytaly jak zdrowie Pietrka, ![]() ![]() ![]() Debrah, maly przy katarze teraz tez jesc nie chce, jedynie søoiczek z owocem zjada ![]() Fewcia, mam nadzieje, æe bedziecie z Blanka coraz lepiej znosic rozstani ![]() ![]() Buziaki dla Anulki i Igusia ![]() Aaaaa Piotrek mi cos ponaciskal i nie mam polskich znaków ![]() ![]() ![]()
#2138 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43988098]
my po neurologu, opóźniony rozwój ruchowy stwierdzony, oczywiści rehabilitacja konieczna + usg przezciemiączkowe zlecone[/QUOTE] porehabilitujecie sie troszke i bedzie wszystko ok ![]() nawijko - tak mi Was szkoda ![]() debrah - fajnie ze macie juz katarka ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- sto lat!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedzialam, ze moja domniemana ciaza i brak testu wywolaja taki zawod
![]() ![]() ![]() Black, no zawsze na gumkach jedziemy ale wiesz jak moze byc, tu sie omsknie, tam przecieknie, kiedys peknie ![]() Cieszylibysmy sie bardzo ![]() ![]() Charlizz cos pisala??? Marsi, a wy sie staracie, czy zrezygnowaliscie??? Gratulacje kroczkow dla Majusi i Blaneczki i ktos jeszcze nam poszedl ![]() ![]() ![]() Aga, nie lam sie ![]() Chociaz ja tez na poczatku mimo super nocek i wlasciwie samych pozytywow mialam dolka po odstawieniu, ze moze babel jeszcze potrzebuje, ze przeciez mleczko z uu najzdrowsze, no ale.... I tak musialabym kiedys odstawic, jest dobrze jak jest Ja nie musialam brac tabletek na zatrzymanie laktacji ![]() Idziemy spac lejdis, buziaki ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Szajka, dziekuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() rzeczywiście leżą dwa żubery dobrze, że już jej lepiej
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...e_ciecie_.html
Słyszałyście o tym??? Ożeżkuwajapieldolę!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
#2143 |
Zadomowienie
|
Myśmy byli do kontroli bo mi się Grześko nie podobał, pal sześć wysypka ale cały czas mu się utrzymują jakieś stany podgorączkowe i dziś mu się gardło zaczerwieniło. Okazało się że prawdopodobnie ma zapalenie gardła i kwalifikuje się na kolejny antybiotyk. Rano jedziemy robić wymaz. Pewnie złapał od męża bo ten wrócił w piątek z pracy z bólem gardła i dziś się przyznał że miał strasznie czerwone, aż krwiste. Mam nadzieję że Ania się nie zarazi. Jakaś czarna seria normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie wiem, ze mi nic nowego nie mozecie poradzic, po prostu musialam sie wyzalic ![]() Sprawdzam co jakis czas, goraczki nie ma, tylko płaczliwy bardzo... W pracy jest caly dzien. Tak samo wczoraj...jutro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Konto usunięte
|
Debrah, nie, kompletnie nie pomyślałam o telewizorze
![]() Agatce... koło 1,5 roku jakoś. wiesz, że ona była skrajny niejadek i ja się różnych rzeczy chwytałam, by zjadła, przy tv się czasem udawało - przy czym absolutnie to nie bylo tak, że nie jadła bo nauczona przy tv jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
szajka, fajna ta strona tylkoklocki, co podałaś mi linki; znalazłam tam coś dla 3 latka http://tylkoklocki.pl/p/64/791/klock...a-wiekowa.html (musiałam ograniczać finanse, bo jak weszłam na konto, to
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2147 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43988098] nie sądzę, by to przez ciebie, raczej - dojrzała, stąd było gryzienie, bo zaczynała się bawić [/QUOTE]moja zaczyna sie bawic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez ![]() a jakiego uzywasz? Cytat:
![]() Cytat:
Mieszanka można rzec niecodzienna ![]() Moja Ola zaczęła w nd poczyniać kroczki ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-12-02 o 21:27 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Debrah....na stroniw smyka uczniaczek jest chyba,za 150zl....już nie ma chyba tej promocji
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-02 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Konto usunięte
|
mówisz i masz
![]() http://joemonster.org/art/8073 |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||||
Zakorzenienie
|
naprawdę ??
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() śmiało ![]() Cytat:
sikam ![]() To mój tż też antyang. i ostatnio mi opowiadał, że stał w kolejce do macdonalds i nad kasą wisiał napis Zamów Order i mój tż się zastanawiał co to ten order, jakaś nowa kanapka czy co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas dziś byli znajomi, zrobiłam kaczkę (piersi) z kluseczkami i takim sosem żurawinowo, pomarańczowo, ananasowym. Bałam sie czy wyjdzie dobre, ale podobno smakowało ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43989266]Debrah, nie, kompletnie nie pomyślałam o telewizorze
![]() Agatce... koło 1,5 roku jakoś. wiesz, że ona była skrajny niejadek i ja się różnych rzeczy chwytałam, by zjadła, przy tv się czasem udawało - przy czym absolutnie to nie bylo tak, że nie jadła bo nauczona przy tv jeść ![]() Okej, rozumiem. Jako, zem "jeszcze nie" psycholog to nie bardzo wiem jakie emocje teletubisie moga budzic, nie znam tematu, gdzie sa kontrowersje? Ile czasowo taka jedna bajeczka trwa? Ja planowalam jesli juz wlaczyc cos celowo dla niej to takie teletubisie wlasnie, tylko nie wiedzialam w ktorym momencie. Owszem na codzien idzie u nas tv, w dzien - nie caly czas, ale tak, idzie, bo ja czasem na cos lukam, zeby nie ocipiec do reszty, bo siedze sama ![]() Cytat:
Bo ja patrzylam na strone, widze 150zl i mysle kurcze, co jest..Bokeh mowila 99. Zadzwonilam, zapytalam o cene, szczeniaczek uczniaczek jest za 99zl, siostrzyczka szczeniaczka 179, bo jej nie obejmuje promocja. Poprosilam o odlozenie jednej sztuki, Tz odebral i mamy. Cena na stronie jest inna! Nawijko : tule. Tez mialam trudne 2 dni, z mala przyklejona non stop do mnie, spiaca na siedzaco na mnie. Przetrwalam mowiac sobie, ze to mija. Minelo. Tylko jesc musisz, najwyzej zamow cos na wynos, bo sily sa ci potrzebne, jestes kp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Konto usunięte
|
Debrah, a że to ogłupia, że udziecinnia (tia... tylko to właśnie DLA dzieci, najmniejszych), aferę o tinky winky homoseksualiscie znasz?
odcinki różnie, od kilkunastu minut do ponadgodzinnych |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zadomowienie
|
tresello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43990089]Debrah, a że to ogłupia, że udziecinnia (tia... tylko to właśnie DLA dzieci, najmniejszych), aferę o tinky winky homoseksualiscie znasz?
odcinki różnie, od kilkunastu minut do ponadgodzinnych[/QUOTE] Jak udziecinnia? Dla mnie wlasnie jest dopasowana do umiejetnosci, zdolnosci poznawczych u maluchow, tempo jest jakie jest, bo dzieciaczek na nadazyc za trescia, na ja odebrac, a nie oglupic sie i siedziec z rozdziwiona paszcza. Dla mnie jest ulozona pod dziecko, a tinky winky - coz, bez dodawania ideologii, dziecko nie ma stereotypow plci takich jak dorosli ![]() Zreszta - komu ja to mowie? ![]() Szaja, jak z mama, bo nie pisalas chyba nic nowego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43990089]Debrah, a że to ogłupia, że udziecinnia (tia... tylko to właśnie DLA dzieci, najmniejszych), aferę o tinky winky homoseksualiscie znasz? [/QUOTE] zboczuch z torebką ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jaka jestem wściekła ![]() własnie mi TŻ dzwoni, że jednak jest inaczej, niż wcześniej mi mówił w sprawie świadczeń na dziecko u niego i przez to "niedopatrzenie" jesteśmy w plecy min. 3 tys euro ![]() ![]()
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie nie zaluje ze to szczeniaczek a nie siostrzyczka, co za roznica, maskotka ladna, kolorowa, fajne piosenki. A jednak sporo taniej wyszlo. Gdyby nie promocja Smyka pewnie wzielabym siostrzyczke, bo taka byla pierwotna wersja, ale cena zrobila swoje ![]() Przyszedl nam dzis fotelik, jednak kupilam maxi cosi. Nie wiem tylko jeszcze jak sie go montuje w aucie, musze cos na yt obejrzec ![]() Dziewczyny - rady jedzeniowej mi trza. Co byscie zrobily? moja ma problem z grudkami i teraz co? dawac uparcie sloiczki odpowiednie do wieku z ryzykiem, ze znowu nie bedzie jadla zupelnie nic poza uu, czy dawac rozne, takze te mlodsze, zeby jednak cos poza mlekiem jadla..nie wiem.;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny Pietraszko nam sie rozlozyl chyba
![]() ![]() Teraz spi, na brzusiu, u nas w lozku, balam sie go zostawic w innym pokoju, nawet zasnac sie boje no bo..... Boje sie, ze nie uslysze jak cos...... Furczy mu strasznie w gardziolku ale z noska nic nie leci ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.