|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
|
|
|
#12482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#12483 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, dopiero wrocilam z wyjazdu za granice, troche mnie nie bylo i teraz jak wrocilam widze ze szykuja sie jakies grubsze zmiany? Wiedzialam tylko ze ma byc czesciej katalog, ale zmiany opustow? Gdzie mozna sie tego dowiedziec bardziej szczegolowo...?
|
|
|
|
#12484 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Taka jedna - można zawsze dokupić w COKu za mniej niż 50zł
|
|
|
|
|
#12485 |
|
Zakorzenienie
|
A mi to się wydaje że dzięki tym zmianom wiele dziewczyn zrezygnuje bo nie bedzie im się opłacało. Avon zobaczy że na takich "ulepszeniach " się przejedzie
|
|
|
|
#12486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W pracy z kolei mam prawie samych facetów... Ciężko. |
|
|
|
|
#12487 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#12488 |
|
Zakorzenienie
|
Tym bardziej wydaje mi sie (a przynajmniej w moim wypadku) ze ukazujący sie katalog co miesiąc motywował do robienia w nim zakupów, bo jak sie cos podobało to klientki zamawiały od razu, nie czekając na to co dziedzie w następnym. A teraz jak bedzie czesciej mysle ze zamowien bedzie mniej...
|
|
|
|
#12489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz wyjdzie na to, że w Oriflame będzie się bardziej opłacało, bo tam nie ma jakiejś kwoty za którą trzeba kupić. Ja kiedyś chciałam się zapisać do Avonu, ale los chciał, że wyszedł Ori i może lepiej...
|
|
#12490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a propo dzwoniłam na infolinię dziś w sprawie preparatu do skórek, i podano mi datę 28 maja |
|
|
|
|
#12491 |
|
Raczkowanie
|
zwiększenie katalogów to beznadzieja - więcej katalogów, to nie znaczy wiecej zamówień od klientek - przecież one nie są w stanie zuzyć wiecej niz do tej pory. Ja też większość zamówienia mam w pierwszym terminie i tak to zostawię - pierwszy, ewentualnie trzeci - a na drugi nie będę zamawiać.
W każdym razie na pewnoo będę miała mniejszy opust. Tak sie zastanawiam, czy nie trzeba masowo pisać do Avonu - może to dotrze do odpowiednich osób? |
|
|
|
#12492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba znów powinno pare osob z wyższych stołków spać i zrobił by sie porządek, przynajmniej na chwile |
|
|
|
|
#12493 |
|
Zakorzenienie
|
słuchajcie, mam taką myśl
(jeśli ktoś już na to wpadł kilka(naście) stron temu to nie bierzcie mnie za debilkę, po prostu z braku czasu "ominęłam" kilkanaście stron i do tej pory nie mam kiedy ich nadrobić )bo dziewczyny, które miały późny dzień wysyłkowy przechodzą na wcześniejsze... a dziewczyny, które miały wcześniejsze dni, martwią sie, że spadną na późniejsze... nie martwcie się moja zdolność przewidywania i logicznego myślenia podpowiada mi (to nie żadne przecieki, to czysta kalkulacja )że oni zmniejszają liczbę dni wysyłkowych - było ich 10, a teraz będzie 5 (zauwałżyłyście, że nie ma żadnego "nowego" dnia dalszego, niż E?)z resztą sam fakt, że dostawy będą co tydzień (a nie co 2) sugeruje, że i dni wysyłkowych będzie dwa razy mniej, bo inaczej straszny bałagan by im się zrobił (a i tak go mają ) - bo by im różne "dni" wypadały w tym samym terminie... ![]() pojutrze zamawiam z 07... jak na razie prognozowana wysokość MOJEGO zamówienia wynosi ok. 180 zł weźcie mnie do czegoś zniechęćcie, co? ![]() 1. stylowy zestaw str. 6 (za takie pieniądze mam go sobie odmówić? )2. podkład str. 21 (nie mam już podkładu, więc muszę ![]() 3. puder sypki str. 23 (jak wyżej) 4. krem do twarzy bronze ze sztyftem spf20+35 + zielone mleczko do opalania spf 40 (lato idzie, trzeba jakoś walczyć z uczuleniem na słońce...) 5. scrub do ciała tropikalny 6. nowe solutions do twarzy (str.59) żel-pianka, tonik, scrub (no wszystko sie pokończyło, ech...) ale nie biorę trzech przyborników - nie biorę żadnego! mam ten niebieski co był parę lat tmu i dobrze mi z nim ![]() 7. balsam do ust aloes - głupotka, ale i drobiazg finansowy 8. płatki peelingujące do stóp (TO PRZEZ WAS!!! no i 180 się uzbierało 08 jest niby kiepskawy dla mnie, ale za to netto08... brak słów. normalnie jestem bankrutem! |
|
|
|
#12494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nawet gdybym miała to i tak bym nie wzieła tego zestawu...fakt cena jest śmieszna i niektórzy biora bo tanio...ale kosmetyczek w domu mam ful a ta z zestawu jest brzydka, tusze do rzes też mam, tak samo z błyszczykami ( zreszta z obrazka to ten kolorek mi nie podpasował). Albo najwyżej po przemyśleniu bym wzieła ten zestaw i sprzedała każda rzecz oddzielnie...i bym se pare groszy zarobiła..o ile by znaleźli się na te rzeczy chętni.Ja z K07 biorę: *** próbeczki Avon Shine *** próbeczki "laseru" na naczynka *** z demo nabłyszczający spray do włosow *** i serum na końcówki bo mi się skończyło a jest świetne *** i może na zapas mgiełke z internetowej oddech amazonii (niedawno była w netto i wziełam sobie a że idzie lato a mgiełka jest fajna to może zrobie zapas) ![]() Czyli wyszło mi 28.07 już po zniżce a jeśli dojdzie mgiełka to 34.97..kurde za dużo i jeszcze ori mi przyjdzie..a w tym katalogu każdej klientce dałam 10 % zniżki więc moj zarobek będzie niewielki.. Częstsze katalogi zrobią ze mnie bankruta a ja tak nie chce !
|
|
#12495 |
|
Zadomowienie
|
Własnie skompeltowałam zamówionko z 7 i jestem w szoku mam z kolorówki zamówienie na 200zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lux bo z reguły nikt tego u mnie nie zamawia jednak upust zachęcił ![]() pozatym będe miała dzień E
|
#12496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#12497 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie calkiem podoba obecna oferta internetowa... i chyba polowe mojego zamowienia 07 bedzie wlasnie z niej:
-zel pod prysznic Little Black Dress (6,90) -zastanawiam sie nad balsamem Extraordonary (6,90) lub Surreal (5,50) -dotleniająca mgiełka z Planet Spa (6,90) -nawilżający krem kololryzujący (6,90) tu cena jest kusząca ale nie bardzo orientuje sie co to za krem i czy faktycznie ladnie rozprowadza kolor, moze ktoras z was cos o tym wie? \a z katalogu -cień do powiek Gold z kolor trend (zamowila go wlasnie moja klientka i wyglada super, ladny odcien i swieci sie slicznie, na lato super -pomaranczony scrub do ciala senses -mleczko w sprayu do wlosow z AT Jak narazie to wszystko... juz nie moge sie doczekac az przyjdzie mi ta paczuszka |
|
|
|
#12498 |
|
Rozeznanie
|
Divine18 ja uwielbiam TTA In Bloom. Generalnie nie przepadam za kwiatowymi zapachami ale ten jest dla mnie cudowny.
Gdyby nie to ze własnie dostałam od TZ ta nowa Chanel Chance zielona to znowu bym sobie wzieła In Bloom. A moze i tak sie skusze bo to dwa zupełnie rózne zapachy. Czy mozecie mi podac numer atomizerka i cene bo nie moge znalez. B. dziekuje za odpowiedz w sprawie TTA Heart. |
|
|
|
#12499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też
|
|
#12500 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, Ty też widzę zmieniłaś
![]() A wracając do pudru to moja mama go bierze dla siebie, więc nie omieszkam się pochwalić wrażeniami i ja
|
#12501 |
|
Zakorzenienie
|
ja z K7 mam zamówienia na ok 500 zl a dla siebie biorę tylko maseczkę oliwkową Planet Spa - i tak sie nadal nad nia zastanawiam
czy w K8 mozna kupić ją sama, BEZ balsamu?? Przejechałam sie ostatnio na sake i ryż wiec wolałabym poczekac na pierwsze opinie ![]() aaa i wzme dla siebie jeszcze kolczyki Tavya (chyba tak to sie pisze) bo dla mamy na dzień matki bedzie naszyjnik
|
#12502 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie kolorówki też nikt nie bierze, ale kosmetyczke z tuszem i błyszczykiem chcą wszyscy
|
#12503 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki! Mam tylko pytani: Czy w kampanii 08 zamawiając 3x Shine otrzymam opust 40% na te 3 wody czy na całe zamówienie??
Dzięki! |
|
|
|
#12505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciesze sie bo po 1 podbijam zamówienie a po 2 etui się przyda no i księga piękna też![]() Cytat:
|
|
#12506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#12507 |
|
Zakorzenienie
|
pAtiŚ ja tak samo. mam już podgląd faktury
w brakach dalej preparat do skórek alternatywny mam świąteczny płyn do kąpieli. poza tym próbki szminek nabłyszczających dostane w koncu wszystkie i nie wiem jakim cudem, mam opust 25%
|
#12508 |
|
Raczkowanie
|
Dziś dzwonilam i dowiedziałąm się, że preparat będzie po 25 maja.
|
|
|
|
#12509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co, miałaś nie mieć 25% opustu?
|
|
#12510 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie wydało mi się to dziwne, bo myślałam że zamówienie mam za małe na 25%, ale w sumie dobrze, że mi takie wyszło
miła niespodzianka ![]() poza tym napisałam do nich odnośnie mojego dnia wysyłkowego i dostałam taką odpowiedź: Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

) - bo by im różne "dni" wypadały w tym samym terminie...
)
ale nawet gdybym miała to i tak bym nie wzieła tego zestawu...fakt cena jest śmieszna i niektórzy biora bo tanio...ale kosmetyczek w domu mam ful a ta z zestawu jest brzydka, tusze do rzes też mam, tak samo z błyszczykami ( zreszta z obrazka to ten kolorek mi nie podpasował). Albo najwyżej po przemyśleniu bym wzieła ten zestaw i sprzedała każda rzecz oddzielnie...i bym se pare groszy zarobiła..o ile by znaleźli się na te rzeczy chętni.