Wszystko o Avonie - Część II - Strona 410 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-20, 14:14   #12271
Anka :)
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Dziekuje za opinie o zmywaczu Na pewno go kupie w 7
znowu kusicie:P wreszcie jakis pachnacy zmywacz :P
Stary 2007-05-20, 14:34   #12272
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Wróciłam!!!!
Witam Was serdecznie dziewczęta po długiej nieobecności: cmok:
Obiecuję, że nie będę Was już opuszczać na tak długo
Stęskniłam się strasznie!!
Nadal jestem konsultantkąw tej chwili zbieram zamówienia na k07. Zaraz zacznę szperać w wątku bo muszę się zapoznać z demo i netto do k08 a pewnie je wstawiałyściemam nadzieję że jakoś mi się uda
Witam Tez myslalam gdzie wsiaklas

Cytat:
to znowu ja jak ponarzekałam A teraz mam pytanie czy ktors z Was ma moze zmywacz z Avonu, bo czytałam dobre opinie na kwc, ale ostatnio nie ufam kwc:/ bo uzywalam rosmana i mialam siwe, teraz jakies dziadostwo sensique i tez wyrzucilam. A podobniez zmywacz avonu ma witaminy i nawte nawilza??
Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
hihi no mam ten zmywacz, jedynym minusem jest to ze ma tak mala dziurke ze musze sie troche nameczyc zanim cos wycieknie [z drugiej storny jak sie przewroci to nie wyleci polowa hehe]. fajnie zmywa, nie ma acetony czy czegos tam wiec mozna stosowac na tipsy, czy nawilza? napewno nie przesusza jak inne, ladnie pachnie a nie smierdzi, jest wydajny. same plusy, ja polecam

aaa, no i niby jest drogi [w sklpei mozna kupic juz za 2 zl] ale naprawde warto bo na dlugo wystarcza.
Tez go mam i nie zaluje, duzy, nie dusi i odzywia

A co do koordynadorek, to ja swojej na oczy nie widzialam. Umowe podpisywala Liderka a na spotkaniach jest ona i OMS
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 14:45   #12273
aniamik
Raczkowanie

Czy w netto do k08 jest trwaly cien do powiek za 9.90 ??Bo nie widac dokladnie... I czy ktos ma moze ten cien i mogly wkleic fotke?? Bardzo prosze :-*
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 14:52   #12274
agnes188
Zakorzenienie

hej dziewczynki kiedy tak mniej wiecej na wizazu moze pojawic sie katalog 09 bo ja na poczatklu czerwc a wyjezdzam na miesiac a przed wyjazdem chcialabym zobaczyc dziewiatkidziewczyny z klubu rozy jak dostaniecie katalog wrzucie go od razu na wizaz bardzo was prosze
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 15:33   #12275
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

to chyba ja jako jedyna nie lubię zmywaczy avonu, kiedyś mialam (może już zmienili skład) i musiałam się ostro naszsorować żeby mi zmył lakier, po prostu był bardzo słaby.

Planuje sobie zamówić szminkę podwójną perfect wear. Wiem że jakas wizażanka kiedyś opisywała ją ale chodzi mi o kolory. Jeżeli macie lub kiedykolwiek widziałyście to proszę o porównanie ich do zdjęć w katalogu. Wiem że kolor Stay pink jest w rzeczywistości ciemniejszy ale może widziałyście inne kolory? ogólnie porównując kolory tych szminek z katalogu 4 (kiedy to weszły) do 5 to w 4 kolory na zdjęciach są ciemniejsze, czy wystarczy jak się będe kierowała kolorami z 04?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 16:59   #12276
paulinka_wawa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
to chyba ja jako jedyna nie lubię zmywaczy avonu, kiedyś mialam (może już zmienili skład) i musiałam się ostro naszsorować żeby mi zmył lakier, po prostu był bardzo słaby.
Nie jesteś jedyna, ja też nie lubię tego zmywacza, miałam ten sam problem co Ty, szorowałam i szorowałam a lakier i tak słabo schodził. Pomijam już fakt że był to lakier Avonu także nigdy więcej się już na niego nie skuszę.
paulinka_wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 17:07   #12277
tess_d
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_wawa Pokaż wiadomość
Nie jesteś jedyna, ja też nie lubię tego zmywacza, miałam ten sam problem co Ty, szorowałam i szorowałam a lakier i tak słabo schodził. Pomijam już fakt że był to lakier Avonu także nigdy więcej się już na niego nie skuszę.
To chyba miałyście jakieś stare wersje, bo ja także jestem z niego bardzo zadowolona. Lakier łatwo się zmywa, nie śmierdzi jak te z acetonem, a do tego ma korzystny wpływ na paznokcie, bo przestały mi się rozdwajać. Też w to nie wierzyłam, ale zmieniłam tylko zmywacz, a różnica jest diametralna !
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-20, 17:15   #12278
isa666
Zakorzenienie

Ja w tym tygodniu powinnam dostać kosmetyki z kat. 6 i nie wiem co zamówić z kat.7, bo jeszcze mi się z Ori trochę rzeczy podoba
Stary 2007-05-20, 18:28   #12279
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Cytat:

Planuje sobie zamówić szminkę podwójną perfect wear. Wiem że jakas wizażanka kiedyś opisywała ją ale chodzi mi o kolory. Jeżeli macie lub kiedykolwiek widziałyście to proszę o porównanie ich do zdjęć w katalogu. Wiem że kolor Stay pink jest w rzeczywistości ciemniejszy ale może widziałyście inne kolory? ogólnie porównując kolory tych szminek z katalogu 4 (kiedy to weszły) do 5 to w 4 kolory na zdjęciach są ciemniejsze, czy wystarczy jak się będe kierowała kolorami z 04?

Mam forever my honey... i w katalogu jest jasny brazowy, a w rzeczywistosci taki... zlotawy a co do samej szminki, to hmm... raczej nie polecam, bo straaasznie wysusza usta... tzn. robia sie takie niezywe

pozdrawiam
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 18:34   #12280
dwi071
Doncia

Ja kupilam w zeszłym roku balsam z beta karotenem i dostałam po nim paskudne uczulenie w dodatku na urlopie.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 18:44   #12281
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Ja kupilam w zeszłym roku balsam z beta karotenem i dostałam po nim paskudne uczulenie w dodatku na urlopie.
Używam tego balsamu od 3 lat i mnie nie uczulił, ale to chyba zalezy od skóry. Ja używałam też taki balsam z Nivei i też mnie nie uczulił
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-20, 19:35   #12282
kittyyy1
BAN stały

ja złożyłam właśnie zamówienie na 2 termin z 06 do siebie wzięłam podkład rozś-ant. i tak się zastanawiam, czy cream nie będzie za ciemny. To o nim mówiłyście kiedyś ze wypada jaśniejszy?
no i wzięłam jeszcze płyn do demakijażu oczy, żel Be kissable i surrender..
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 20:29   #12283
lady-dark
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
ja złożyłam właśnie zamówienie na 2 termin z 06 do siebie wzięłam podkład rozś-ant. i tak się zastanawiam, czy cream nie będzie za ciemny. To o nim mówiłyście kiedyś ze wypada jaśniejszy?
no i wzięłam jeszcze płyn do demakijażu oczy, żel Be kissable i surrender..
Powiedz proszę który jest jaśniejszy... Ivory czy Nude?
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 20:31   #12284
kittyyy1
BAN stały

tu właśnie problem, niestety Ci nie pomogę, bo sama nie znam tych odcieni
Stary 2007-05-20, 20:33   #12285
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lady-dark Pokaż wiadomość
Powiedz proszę który jest jaśniejszy... Ivory czy Nude?
Nude... podchodzi pod biel... Ivory jest taki naturalnie żółtawy...
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 20:55   #12286
urshoola
Zadomowienie

Mam pytanie: Czy wie ktoś co dokładnie wchodzi w skład tego zestawu upominkowego Solutions Body?z oferty specjalnej?
urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 21:04   #12287
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

KassiaKonsultantka - dziękuję za opinnie, już wiem że mam wyrzucić ten kolor sposród tych nad którymi się zastanawiam.

I czekam aż może ktoś jeszcze ma jakiś kolorek
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-20, 21:26   #12288
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4387562]a jakiej konturowki?[/quote] wykrecona kredka do ust z serii color trench str. 42 z katalogu 6
Stary 2007-05-20, 21:32   #12289
zygir1
Raczkowanie

zestaw solutions

WYSZCZUPLACJĄCY KREM ANTYCELLULITOWY
MODELUJĄCO - LIFTINGUJĄCY KREM DO BIUSTU
zygir1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-20, 22:05   #12290
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zygir1 Pokaż wiadomość
zestaw solutions

WYSZCZUPLACJĄCY KREM ANTYCELLULITOWY
MODELUJĄCO - LIFTINGUJĄCY KREM DO BIUSTU
hm... to bardziej opłaca się kupić np w 06 po upuście, i do zamówinia się liczy
Stary 2007-05-20, 22:56   #12291
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie.

Wreszcie przekopałam się przez 10 stron, a tu muszę mykać, bo oczy mi się kleją.

Co do zmywacza do paznokci - jak dla mnie super.Świetnie zmywa lakier, ładnie pachnie, i paznokcie nie robią się białe jak po zwykłych zmywaczach, co mi się zdarzało.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 02:35   #12292
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Nude... podchodzi pod biel... Ivory jest taki naturalnie żółtawy...
Jak dla mnie to odwrotnie.

Witam po przerwie Właśnie złożyłam zamówienie z katalogu 07. Dla siebie biorę jedynie próbki wody Shine i kremu na naczynka. Super, że Heart jest tak tanio - na Dzień Matki idealnie. Zapach jest delikatny i raczej powszechnie akceptowany.

Czy karty z doładowaniem dostaje się przy jednorazowym zamówieniu na 250zł czy jak się osiągnie tą kwotę podczas kampanii? Narazie mam na 230zł.
I od kiedy w COKu we Wrocławiu obowiązuje katalog 07?

Dobranoc
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 05:53   #12293
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
I od kiedy w COKu we Wrocławiu obowiązuje katalog 07?
od 25 maja
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 06:17   #12294
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
podklad to bardzo indywidualna sprawa tak jak perfumy. uzywalam podkladu w plynie ale teraz mam trwaly podklad perfekt wear i jest o niebo lepszy, tzn najlepszy jaki mialam. tez jestem bladzioszkiem, mam odcien cream ktory jest niestety klekko za ciemny, wczesneij mialam wlasnie ivory i nude tez mialam. i te dwa bym ci polecala, ale co do podkladow? w musie ma moja kolezanka sobie go bardzo chwali, ja nie uzywalam wiec nic nie moge powiedziec. wydaje mi sie ze jest malo wydajny.
witam z rana!! ja mam podkład w musie i bardzo sobie chwale!!
podkład jest baaardzo wydajny, bo niewiele go trzeba nakładać, aby osiągnąć ładny efekt. czasem uwidacznia skórki, ale wystarczy tylko tuż przed nałożeniem podkładu wsmarować troszkę kremu i wtedy jest wszystko ok!!

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdziłam podgląd fakturki na 2 termin i niestety nie ma dwóch preparatów do skórek nie ma scrubów spa z oferty internetowej bosko
mi też preparaty do skórek nie przyjdą w 2 terminie...

Cytat:
Napisane przez Żyletka83 Pokaż wiadomość
a możesz mi powiedziec jaki to zapach?? zbliżony do innego w avonie??

ja byłam C to bedziesz go miec pewniejszego niz ja. ciekawe jaki teraz mi przydzielą byle nie E, bylam C i malokiedy cos z wyprzedaży przychodziło a co dopiero jak zmienią mi dzień na pozniejszy, szok. juz sie martwie.
a ja do tej pory byłam D i prawie zawsze dostawałam rzeczy z wyprzedaży...

Cytat:
to znowu ja jak ponarzekałam A teraz mam pytanie czy ktors z Was ma moze zmywacz z Avonu, bo czytałam dobre opinie na kwc, ale ostatnio nie ufam kwc:/ bo uzywalam rosmana i mialam siwe, teraz jakies dziadostwo sensique i tez wyrzucilam. A podobniez zmywacz avonu ma witaminy i nawte nawilza??
zmywacz jest super!! dobrze zmywa, ładnie pachnie i jest wydajny!! i rzeczywiście odżywia paznokcie - odkąd go używam to nie potrzebuje już żadnych odżywek!!

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane, czy któraś z was miała balsam do opalania z beta karotenem?
balsam ładnie pachnie i rzeczywiście przyspiesza opalanie!! w tym roku na pewno go sobie znowu zamówie!!

Cytat:
ja mam kolorek Berry Enduring. w domku sprawdze czy się zgadza z tym w katalogu i dam znać co i jak...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 06:29   #12295
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
I co Basieńka? Masz już ten Golden? Możesz zrobić fotki?
Witam niestety jeszcze nie mam paczke będę miała dopiero 30 maja ale zrobie fotki i wkleję.Pozdrawiam Basia
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 06:36   #12296
Basienka27
Raczkowanie

Ale mnie avon zadziwil kolezanka brala tarke do stop i otworzyła ja dopiero teraz paczke mialam jakies 3 tyg temu i okazalo sie ze jest pumeks odklejony od tej raczki ,napislam do avonu co mam w takiej sytuacji zrobic i napisali mi ze przepraszaja za wadliwy towar i w kolejnym zamowieniu bezplatnie przysla nowy produkt
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 06:43   #12297
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
witam z rana!! ja mam podkład w musie i bardzo sobie chwale!!
podkład jest baaardzo wydajny, bo niewiele go trzeba nakładać, aby osiągnąć ładny efekt. czasem uwidacznia skórki, ale wystarczy tylko tuż przed nałożeniem podkładu wsmarować troszkę kremu i wtedy jest wszystko ok!!
moglabym teraz edytować moją wypowiedź, ponieważ podczas szkolenbia kosmetycznego miałam okazję użyć podkładu w musie i faktycznie jest fajny co prawda uzyłam raz, i nie wiem czy to moje wrażenie czy on faktycznie mało kryje? mam popękane naczynka i wolałabym by jednak mi trochę krył cere. poza tym ja zawsze używam pudru na wykończenie makijażu, a tu kosmetyczka mnie pozytywnie zaskoczyła mówiąc, że na ten mus nie trzeba dawać juz pudru i że jest właśnie idealny na lato bo jest lekki. U niej użyłam odcienia ivory i jest ok, ale jak będe w COKU to się przyjrzę innym odcieniom to może na lato zamienię sobie trwały podkład na mus

ps. dostałam papierową wersję katalogu 09
Stary 2007-05-21, 06:53   #12298
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
moglabym teraz edytować moją wypowiedź, ponieważ podczas szkolenbia kosmetycznego miałam okazję użyć podkładu w musie i faktycznie jest fajny co prawda uzyłam raz, i nie wiem czy to moje wrażenie czy on faktycznie mało kryje? mam popękane naczynka i wolałabym by jednak mi trochę krył cere. poza tym ja zawsze używam pudru na wykończenie makijażu, a tu kosmetyczka mnie pozytywnie zaskoczyła mówiąc, że na ten mus nie trzeba dawać juz pudru i że jest właśnie idealny na lato bo jest lekki. U niej użyłam odcienia ivory i jest ok, ale jak będe w COKU to się przyjrzę innym odcieniom to może na lato zamienię sobie trwały podkład na mus

faktycznie, ten w musie nie kryje zbyt mocno, a w porównaniu z Perfect Wear to już w ogóle... ale wydaje mi się, że PF na lato jest zbyt ciężki a ten w musie będzie w sam raz, bo jest bardzo leciutki!! ja używam kolru Almond i jak na razie był ok, tylko jak się trochę opalę, to już chyba wtedy będzie za jasny...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 07:06   #12299
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:

to mozesz zeskanowac? i jakim cudem tak wczesnie?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-21, 07:20   #12300
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4394105]to mozesz zeskanowac? i jakim cudem tak wczesnie?[/quote]
yy przepraszam, zagalopowalam sie. dostalam 08 a nie 09. ups

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości