|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
![]() Cytat:
nie no, szybko leci, pełny makijaż z korektorem, podkładem i przeglądaniem fejsa zajmuje mi 5-7 minut ![]() Cytat:
jak on nic nie załatwi, to mu gwarantuję niezapomnianego sylwestra. Ja mam 19 lat i chcę się pobawić... Już mnie tak rusza to jego zaangażowanie, że kiedyś nie szczymia!
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei wybrzydzam, obrzydzają mnie żyłki, chrząstki i tłuszczyk, z szynki to w życiu takiej normalnej, babcinej czy innej domowej - tylko wędzoną/suszoną, z kiełbas to kindziuk lub chorizo. Wszystko można, i nawet nie jest bardzo drogo, bo za 100g dobrej wędliny płaci się 5 zł, ja 100g jem i dwa tygodnie...
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie analizowałam dopóki za często nie trafiałam na żyłki, kosteczki czy ości. Kav mnie zrozumie
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama zawsze się śmieje, że robię sekcję zwłok przy obiedzie. Z rybami nie mam takiego problemu, ale karpia jutro też nie tknę. Ta ryba jak nic mnie przeraża.
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
Co można zrobić z włosami na które napaćkało się za dużo żelu i są ultra gumowe?
Bo nie mogłam już rano wymyć ich ponownie, więc przejechałam grzebykiem w niektórych miejscach i związałam. Planowałam na noc nałożyć olejek z YR, ale nie wiem czy jest sens biorąc pod uwagę ich stan
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
Wygnieść nie da rady
Pod spodem jest mocno olejowa odżywka bs i to chyba przez to że z nią też przedobrzyłam. Rozczesać też próbowałam, ale również nie było łatwo Wiem, że wy mocno lakierowe jesteście, więc jeszcze zapytam o to potrzebuję jakiegoś ciemno fioletowego lakieru - może być zwykły, albo piasek.
|
|
|
|
#1540 | ||||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie muszę analizować, każdy defekt widzę od pierwszego wejrzenia, bez okularów Cytat:
Nie chciałabyś widzieć, jak wygląda u mnie plaster wędliny, który przeszedł taką sekcję - toć to dziury na dziurach, koronka wręcz! Cytat:
|
||||
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam kolejne zaproszenie (na sali. Znam jedną osobę) i już tym razem się zgodziłam, bo mam dosyć ![]() kaś, jak maska ma, powiedzmy, 2 lata po dacie ważności, ale nie nakłada się jej na skórę tylko na włosy to nie zaszkodzi, nie? ![]() Znaczy jeszcze takich nie mam, ale tak sobie nieśmiało obliczyłam..
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cokolwiek wyczuje, co mi się nie spodoba i dalej nie zjem Ale wiesz/ wiecie, że im więcej ości znajdziecie jutro w karpiu to tym więcej kasy będziecie mieć? Ja zawsze mam najwięcej Miks nałożony, zaraz idę jakiś serial obejrzeć, bo w tv nic nie ma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Tak!
![]() Staram się, ale ten biały lakier strasznie zalewał ![]() Wróciłam ze spotkania z Adrianem Mamysem, nie wiem czy kojarzycie Ostatni raz przejeżdżał przez moje miasto, jadąc z Warszawy (gdzie mieszka) do rodzinnego miasta-Kępna, więc musiałam to wykorzystać, porobiłam sobie z nim zdjęcia i wzięłam autograf, staje się sławny, więc kiedyś na pewno będzie dużo warty, porozmawiałam, posiedzieliśmy godzinkę i pojechał
|
#1545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak już to tylko filety z piersi kury, z których powycinane są wszystkie żyłki itp ![]() Także pijjona a żelazo przyjmuję w tabletkachCytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z ryb to tylko łososia, ewentualnie makrelę wędzoną jem ![]() Kascysko jakie Ty masz piękne blond loki o mamuniu zachwycam się nimi już dłuuugi czas kolor pięknyDorwałam dziś w Biedrze rajstopy kryjące 200den i dwa lakiery Bell Air Flow krwistą czerwień i złoto![]() I na spontanie w aptece wpadło serum biovaxa A+E
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Padam z nóg, idę się porządnie wypeelingować, wyrypać i wymaskować coby juto nie straszyć rodziny.
Wyglądam dziś wyjątkowo paskudnie ![]() Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-12-23 o 21:00 |
|
|
|
#1548 |
|
Konto usunięte
|
Kas, przepraszam,że tak Cię dzisiaj wypytuję, ale mam pytanie - czy sprawdzi sie szampon green pharmacy z dziegieciem? Pobralam zdjecie ze skladem i mam nadzieje,ze bedzie widoczne. Będę wdzieczna za odpowiedz
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
Wolałabym jak najmniej błyszczący
na studniówkę wypadało by już mieć jakiś paznokciowy plan Na razie sobie rozrysowałam kolory i wzorki, w najbliższym czasie będę robiła próby
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy to może być jakąś reakcja skóry na detergenty? Kiedyś Mylam byle czym, kladlam co popadnie i nic mi nie szkodzilo. Teraz mam aż nadwrażliwą skórę głowy. Jedyne co mi dolegalo to paskudny lupiez, który leczylam od pierwszej klasy gimnazjum... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Pogadałam z Wami o mięsie i normalnie nie wytrzymam, muszę coś mięsnego zjeść
|
|
#1555 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pierwsze wali mi mułem (nawet, jeśli nie wali, moje oczy widzą: karp, mózg już wie, że karp, a jak karp to musi jechać mułem, nie ma innej opcji. ), a flądra to koszmar mojego dzieciństwa i wczasów w Darłówku. Domyślam się jak może wyglądać, bo mój brat też tak dzierga. Aktualnie jest też na etapie odkrawania końcówek z kabanosów i frankfuterek (ja przez to przechodziłam jakieś 15 lat temu). ![]() O, lakiery. Zaczyna się. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44274924] Ale wiesz/ wiecie, że im więcej ości znajdziecie jutro w karpiu to tym więcej kasy będziecie mieć? Ja zawsze mam najwięcej [/QUOTE]Eee, u mnie funkcjonuje przesąd o łusce. Kto trzyma w portfelu łuskę karpia, będzie miał ten portfel zawsze pełny. ![]() Cytat:
![]() Ja wycinam błonki i żyłki z prawie czystego kurczaka, a on wykrawa każdą białą błonkę ze środka papryki. To samo gdy obiera pomarańcze, choćby miał siedzieć przy tym pół dnia, pomarańcza musi być idealnie z wszelkich zbędnych skórek wygolona.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-23 o 21:22 |
|||
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
O to dobrze, bo już myślałam, że na darmo to brałam
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
mogłabym se rękę podać z Twoim bratem![]() Mandarynki i pomarańcze to samo No i mam też fazę z jajcami, muszę te gluty dokładnie powyciągać, bo inaczej nie zjem
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właściwie to nie zrozumialam, czego masz dosyc?Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kascysko;44271724]Pewnie. Ogólnie włosy to tkanka martwa, więc enzymów i witamin z prawdziwego miodu aż tak bardzo nie potrzebują. Ja używam sztucznego, bo prawdziwego mi żal, i czuję nawilżenie.
A pokażesz zdjęcie włosów? Ja mam takie naturalne, a z Twoich może można sporo wycisnąć [COLOR="Silver"]Normalnie mi się pokręcają, ale od kiedy olejuję jakoś się prostują.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

jak on nic nie załatwi, to mu gwarantuję niezapomnianego sylwestra. Ja mam 19 lat i chcę się pobawić... Już mnie tak rusza to jego zaangażowanie, że kiedyś nie szczymia! 
), raz na parę miesięcy skuszę się na kurczaka, kiedy mam straszną ochotę na mięso, ale też wezmę dwa-trzy kawałki białego, obranego mięsa i mam spokój na kolejne miesiące.
.

Ostatni raz przejeżdżał przez moje miasto, jadąc z Warszawy (gdzie mieszka) do rodzinnego miasta-Kępna, więc musiałam to wykorzystać, porobiłam sobie z nim zdjęcia i wzięłam autograf, staje się sławny, więc kiedyś na pewno będzie dużo warty, porozmawiałam, posiedzieliśmy godzinkę i pojechał 
o mamuniu zachwycam się nimi już dłuuugi czas
a właściwie to nie zrozumialam, czego masz dosyc?