|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
A ja chyba pójdę pograć w karty, o ile zdążę się przygotować na jutro ze wszystkim
![]() U mnie dziś kilka grzechów, ale nie najgorzej z tego co policzyłam. 11: odrobina owsianka, kawa z mlekiem 14: kapusta z białą fasolą i 4 uszkami z grzybami 15-19: batonik marcepanowy (60g) , 3 paszteciki z grzybami, szklanka barszczu, krówka, troszkę bezy z ciasta ![]() ![]() 20: kromka razowca z twarożkiem i ćwiercią banana. Całość: 1150 kcal.
#1232 |
Zakorzenienie
|
Babeczki nie zauważyły bo się zamaskowałam
![]() ale upisałyście ![]() ![]() jak wam mineło Boże Narodzenie? ja u teściów cały dzień i u babci i z jedzenia wyszłam na 780kcal, ale spróbowałam ciast szwagierki ale dosłownie po łyżeczce każdego, teraz przyjechałm do domu i zjadłam tzry łyżki sałatki jarzynowej bez majonezu(już wliczona w ogólny wynik) i teraz nie wiem jak do tych 780 dopisać te cista-było ich nie wiele, ale chyba dopiszę sobie 400, żeby nie mieć wyrzutów i wychodzę i tak na 1300 ![]() powiem Wam, że dziś i wczoraj czuję się tak lekko, nie najedzona na fulla jak zawsze w święta-więc z tego się cieszę najabrdziej ![]() jutro mój tata robi na obiad kaczkę z sosem anyżowym-niebo w gębie ![]() ale zaraz sobie obliczę co mam jeść do południa, żeby nie wyjść na plus, no i odpuszczę sobie pieczone ziemniaczki ![]() aaa. .. dziś na imieniny teścia piłam czystą wódkę bo się bałam kalorii z soku pomarańczowego ![]() ![]() ćwiczycie coś? Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-12-25 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44288872]Ja chyba też
![]() ![]() ![]() ja już oglądam ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie Boże Narodzenie minęło spoko ![]() 10:30- kromka chleba z 2 cienkimi plasterkami schabu pieczonego domowego i plasterek pasztetu z chrzanem 14:00- centymetrowy plaster schabu z kawałkiem ananasa + mała miseczka forszmaku 16:00- kawałek sernika na zimno na jogurtach naturalnych 18:00- 5 mandarynek 20:00- 2 jajka na miękko + cienki plasterek schabu i pasztetu z chrzanem ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- a no i dziewczyny jak wasze wygrane w totolotka? ![]() u nas na 12 losów w jednym cioci trafiła się 3 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie siadła tylkod dwójka, ale siostra może wygrała a to bardzo mozliwe bo od dwóch godzin nie odbiera telefonu ![]() ![]() a ja dziś rozkmniniałam, że wygrałam te 20 baniek i wymyśliłam, że dałabym Wam każdej tak po 10 tysięcy(sorry, że tak mało, ale umówiliśmy się w domu, że jak wygramy to dzielimy się po równo na dziesięć osób ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a siostra na pewno wygrała i już gdzieś pojechała ![]() ![]() moi rodzice kupili kupon i tego mikołajka i dla TŻ bo przyszedł rano na moje urodziny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a forszmak to takie 'danie jednogarnkowe' taka gęstsza zupa z podsmażoną wieprzowinką, kiełbaską, startymi ogórkami kiszonymi, przyprawiony na troche pikantny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1236 |
Konto usunięte
|
Ja jednak oglądałam Narzeczony mimo woli... Kevina widziałam już wcześniej w tym roku, więc mogłam sobie odpuścić
![]() Karolinek ja dzisiaj zaliczyłam jakieś 18 minut cardio XHit, boczki Tiffany, 300 skoków na skakance, 160 brzuszków, 120 motylków i 240 przysiadów ![]() Też świetnie się czuję, żadnego wzdętego brzucha, żadnej ociężałości, mam siłę i ochotę, żeby ćwiczyć - super ![]() Totolotek u mnie pechowy, jeden Szwagier jeszcze nie otworzył swojego, bo przyjedzie później. Nie wiem jak u Mamy, Brata i Dziadków - jutro się dowiem ![]() Super Karolinek, że o nas pomyślałaś ![]() ![]() ![]() Teraz oglądam Twierdzę na TVP 1 - Narzeczony chciał oglądać i zasnął :/ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Aaa aa Karolinek obiecałam, że jak już mi zejdzie skóra po kwasach to powiem Ci jak efekty. No to tak... Jak na wydane 400 zł to mogłoby być lepiej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że na mojej skórze trzeba poprawić jeszcze co najmniej 2 razy, żeby efekt był taki jak powinien. Niemniej jednak nie żałuję, bo mam o wiele delikatniejszą cerę teraz, nie świeci się już tak bardzo i przede wszystkim jest dużo gładsza. Za tydzień idę na konsultację i od razu umawiam się na kolejny zabieg póki jest "zima" i nie ma aż takiego słońca. Polecam Ci, żebyś, jak się zdecydujesz, miała ok. 4-5 dni po zabiegu wolne, bo skóra schodzi okropnie i nie da się tego zakryć makijażem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ktore juz schudly - mam pytanie. Czy chudnac np 5kg uwidoczniaja sie kosci policzkowe? Bo wystajace kosci policzkowe to moje marzenie i zastanawiam sie czy schudne cos z twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy to też od kształtu twarzy, w jednych dużo bardziej widać kości w innych mniej nawet przy tej samej wadze ![]() ja np schudlam już pare kilo od miesiąca i z buzi też mi trochę zeszło, ale ja mam kwadratową buzie więc to zawsze będzie mi ciężej osiągnąc taki efekt, zeby byly bardziej widoczne ![]() ![]()
![]() |
#1239 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda
nawet w święta robisz wycisk ![]() dobrze wiedzieć ![]() ![]() ![]() Babeczki fajnie brzmi to danie-ja uwielbiam takie gulaszowe i jeszcze na ostro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mi najbardziej się marzą takie nogi jak maja modelki, anja rubik, takie chude aż po sam tyłek, wkurza mnie jak mi się uda łączą u góry, wiecie o co chodzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po swojej twarzy też nie widzę że schudłam, ale mama mówi że widać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1244 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do samego złuszczania się skóry - odchodzi płatami jak po oparzeniu słonecznym, ale takim solidnym. Naskórek zaczyna najpierw pękać a później ta skóra odpada - wygląda nieciekawie, ale tylko przez 2 dni, później jak odłazi po bokach to już się tak nie rzuca w oczy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
planowałam sobie, że zważę się dopiero 31 chyba:P ale już tak mnie ciągnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (najlepiej na 45kilo, żebym musiała przez cały tydzień jeść pizze i czekoladę żeby dojść do tych 52 ![]() ![]() a kiedy my mamy następne wspólne ważenie? ![]()
![]() |
#1246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was podczas odchudzania miała problemy z @? bo mi sie spóźnia już drugi tydzień, a wcześniej tydzień po @ miałam krawwienia i się zastanawiam czy coś jest nie tak czy to ma jakiś związek z odchudzaniem ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() chyba wypada jakoś na pierwszą sobotę stycznia? ja się będę ważyć raz w miesiącu, następne mi wypada 25 stycznia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Konto usunięte
|
Ważenie chyba za tydzień dopiero - 3-5 stycznia
![]() Karolinek no ja takich problemów nigdy nie miałam, więc nie mogę Ci pomóc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44290469]No cóż nie ćwiczyłam w poniedziałek i wczoraj, dlatego dzisiaj i jutro nie ma wolnego.
Co do samego złuszczania się skóry - odchodzi płatami jak po oparzeniu słonecznym, ale takim solidnym. Naskórek zaczyna najpierw pękać a później ta skóra odpada - wygląda nieciekawie, ale tylko przez 2 dni, później jak odłazi po bokach to już się tak nie rzuca w oczy ![]() ![]() .[/QUOTE] właśnie nie mam śladów, bo nigdy nie miałam trądziku, jak mi wyskoczy coś raz na pół roku to jest zdziwienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak się odchudzałam prawie 5 lat temu i schudłam do 52 i pozniej pojechalam na kolonie i jedzenie bylo tragiczne:P po 2 tygodniach wróciłam z waga 47,9 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-12-25 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
kurde właśnie tego się obawiałam
![]() no ale co, teraz jak w końcu jestem już prawie zadowolona z wagi to się okaże, że muszę przytyć, żeby mieć @? ![]() masakra.....od 1 @ mam regularne a teraz jak w przyszłym roku chciałbym się starać o dziecko to mi się wszytsko pochrzani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Konto usunięte
|
Karolinek to jak Ci wyłazi coś tylko od czasu do czasu to nie ma co... Ani ten zabieg kwasów ani nawet oczyszczanie. Idź do kosmetyczki to ona obejrzy Twoją cerę i na pewno doradzi jakiś zabieg
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Ja na serio uważam, że powinnaś już w tym momencie dać sobie spokój z odchudzaniem. Jesteś wysoka, mało ważysz, jedz normalnie i tylko ćwicz, żeby utrzymać wagę i wymodelować ciało. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej tez nigdy nie mialam problemow z @ przy odchudzaniu. Chociaz tez nigdy nie bylam jakos specjalnie wychudzona. Przy moim wzroscie najmniej wazylam cos okolo 53.
Kosci policzkowe tez mi sie podobaja... szkoda ze ja mam raczej okragla buzie. Dziewczyny, wiecie co sie dzis dowiedzialam ? Ze ktos zaciekle czyta co tu z Wami pisze. Normalnie nie wiedzialam ze inf. co jem i cwicze sa takie ciekawe ale pozostaje mi życzyć przyjemnej lektury. ![]()
#1257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia ![]() Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2013-12-25 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- ja stawiam na byłego faceta albo na jakąś zadrosną o piękną figurę i efekty znajomą/"koleżankę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1260 |
Konto usunięte
|
Dzień doberek
![]() ![]() ![]() Po wczorajszym na wadze już jest prawie + 1kg ![]() ![]() ![]() Plan na dzisiaj: śniadanie już zjedzone, na obiad teściowa pewnie zrobi kotlety schabowe zawijane z pieczarkami i żółtym serem to zjem jednego i surówkę do tego, później kawałek orzechowca u babci i na kolację jogurt naturalny. W międzyczasie (jakoś za godzinę) zamierzam poćwiczyć ![]() ![]() A od jutra zaczynam 3 tygodnie na 1300 kcal wyliczone z ilewazy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.