Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-25, 19:18   #1231
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

A ja chyba pójdę pograć w karty, o ile zdążę się przygotować na jutro ze wszystkim

U mnie dziś kilka grzechów, ale nie najgorzej z tego co policzyłam.
11: odrobina owsianka, kawa z mlekiem
14: kapusta z białą fasolą i 4 uszkami z grzybami
15-19: batonik marcepanowy (60g) , 3 paszteciki z grzybami, szklanka barszczu, krówka, troszkę bezy z ciasta tak mnie skusiło jak czekałam jak się herbata mi zagrzeje
20: kromka razowca z twarożkiem i ćwiercią banana.
Całość: 1150 kcal.

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:00   #1232
Karolinek1987
Zakorzenienie

Babeczki nie zauważyły bo się zamaskowałam
ale upisałyście ciężko mi potem nadrobić bo mam netbooka i kiespko mi się ogarnia na nim forum, za to u TŻ mamy większy komp i tam mi się fajnie spamuje z wami
jak wam mineło Boże Narodzenie?
ja u teściów cały dzień i u babci i z jedzenia wyszłam na 780kcal, ale spróbowałam ciast szwagierki ale dosłownie po łyżeczce każdego, teraz przyjechałm do domu i zjadłam tzry łyżki sałatki jarzynowej bez majonezu(już wliczona w ogólny wynik) i teraz nie wiem jak do tych 780 dopisać te cista-było ich nie wiele, ale chyba dopiszę sobie 400, żeby nie mieć wyrzutów i wychodzę i tak na 1300
powiem Wam, że dziś i wczoraj czuję się tak lekko, nie najedzona na fulla jak zawsze w święta-więc z tego się cieszę najabrdziej
jutro mój tata robi na obiad kaczkę z sosem anyżowym-niebo w gębie
ale zaraz sobie obliczę co mam jeść do południa, żeby nie wyjść na plus, no i odpuszczę sobie pieczone ziemniaczki
aaa. .. dziś na imieniny teścia piłam czystą wódkę bo się bałam kalorii z soku pomarańczowego juznie mogę się doczekać siłowni w piątek, serio szkoda, że jutro jest zamknięta
ćwiczycie coś?

Edytowane przez Karolinek1987
Czas edycji: 2013-12-25 o 20:01
Karolinek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:39   #1233
babeczki
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44288872]Ja chyba też Jakoś nie mam ochoty na komedię romantyczną [/QUOTE]
ja już oglądam Kevin jest the best!

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
Babeczki nie zauważyły bo się zamaskowałam

jak wam mineło Boże Narodzenie?
ja u teściów cały dzień i u babci i z jedzenia wyszłam na 780kcal, ale spróbowałam ciast szwagierki ale dosłownie po łyżeczce każdego, teraz przyjechałm do domu i zjadłam tzry łyżki sałatki jarzynowej bez majonezu(już wliczona w ogólny wynik) i teraz nie wiem jak do tych 780 dopisać te cista-było ich nie wiele, ale chyba dopiszę sobie 400, żeby nie mieć wyrzutów i wychodzę i tak na 1300
powiem Wam, że dziś i wczoraj czuję się tak lekko, nie najedzona na fulla jak zawsze w święta-więc z tego się cieszę najabrdziej
jutro mój tata robi na obiad kaczkę z sosem anyżowym-niebo w gębie
ale zaraz sobie obliczę co mam jeść do południa, żeby nie wyjść na plus, no i odpuszczę sobie pieczone ziemniaczki
aaa. .. dziś na imieniny teścia piłam czystą wódkę bo się bałam kalorii z soku pomarańczowego juznie mogę się doczekać siłowni w piątek, serio szkoda, że jutro jest zamknięta
ćwiczycie coś?
ja też się super czuje w te święta, jak siedzę przy stole i wszyscy jedzą i jedzą i jedzą i próbują wszystkiego to mi szkoda, że ja zjem coś i potem już nic:p ale jak odchodzę od stołu to wcale nie czuje się głodna ani nic:p więc najgorszy jest moment jak możesz zjeść a nie jesz
u mnie Boże Narodzenie minęło spoko

10:30- kromka chleba z 2 cienkimi plasterkami schabu pieczonego domowego i plasterek pasztetu z chrzanem
14:00- centymetrowy plaster schabu z kawałkiem ananasa + mała miseczka forszmaku
16:00- kawałek sernika na zimno na jogurtach naturalnych
18:00- 5 mandarynek
20:00- 2 jajka na miękko + cienki plasterek schabu i pasztetu z chrzanem

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

a no i dziewczyny jak wasze wygrane w totolotka? bo się żadna nie chwali :P
u nas na 12 losów w jednym cioci trafiła się 3 czyli wygrana 24zł a mamie trafiła się 4 ! 164 zł

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:53   #1234
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
ja już oglądam Kevin jest the best!
ja też się super czuje w te święta, jak siedzę przy stole i wszyscy jedzą i jedzą i jedzą i próbują wszystkiego to mi szkoda, że ja zjem coś i potem już nic:p ale jak odchodzę od stołu to wcale nie czuje się głodna ani nic:p więc najgorszy jest moment jak możesz zjeść a nie jesz
u mnie Boże Narodzenie minęło spoko

[/COLOR]a no i dziewczyny jak wasze wygrane w totolotka? bo się żadna nie chwali :P
u nas na 12 losów w jednym cioci trafiła się 3 czyli wygrana 24zł a mamie trafiła się 4 ! 164 zł
Babeczki a co to takiego-forszmak?
u mnie siadła tylkod dwójka, ale siostra może wygrała a to bardzo mozliwe bo od dwóch godzin nie odbiera telefonu pewnie już jest na Bahamach

a ja dziś rozkmniniałam, że wygrałam te 20 baniek i wymyśliłam, że dałabym Wam każdej tak po 10 tysięcy(sorry, że tak mało, ale umówiliśmy się w domu, że jak wygramy to dzielimy się po równo na dziesięć osób) i myślałam jak tu od /was wyciągnąć adresy albo nunery kont przez internet ale nie ma problemu bo nie wygrałam
Stary 2013-12-25, 21:06   #1235
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Babeczki a co to takiego-forszmak?
u mnie siadła tylkod dwójka, ale siostra może wygrała a to bardzo mozliwe bo od dwóch godzin nie odbiera telefonu pewnie już jest na Bahamach

a ja dziś rozkmniniałam, że wygrałam te 20 baniek i wymyśliłam, że dałabym Wam każdej tak po 10 tysięcy(sorry, że tak mało, ale umówiliśmy się w domu, że jak wygramy to dzielimy się po równo na dziesięć osób) i myślałam jak tu od /was wyciągnąć adresy albo nunery kont przez internet ale nie ma problemu bo nie wygrałam
heheheh dzięki ! pomyślałaś i o nas
a siostra na pewno wygrała i już gdzieś pojechała
moi rodzice kupili kupon i tego mikołajka i dla TŻ bo przyszedł rano na moje urodziny i mówił ze jak wygra milion to nam pół da

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

a forszmak to takie 'danie jednogarnkowe' taka gęstsza zupa z podsmażoną wieprzowinką, kiełbaską, startymi ogórkami kiszonymi, przyprawiony na troche pikantny uwielbiam go taki najadliwy, ale nie tłusty, super sprawa jadłam już kilka różnych, ale mamy nikt nie przebije

Stary 2013-12-25, 21:58   #1236
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ja jednak oglądałam Narzeczony mimo woli... Kevina widziałam już wcześniej w tym roku, więc mogłam sobie odpuścić

Karolinek ja dzisiaj zaliczyłam jakieś 18 minut cardio XHit, boczki Tiffany, 300 skoków na skakance, 160 brzuszków, 120 motylków i 240 przysiadów

Też świetnie się czuję, żadnego wzdętego brzucha, żadnej ociężałości, mam siłę i ochotę, żeby ćwiczyć - super

Totolotek u mnie pechowy, jeden Szwagier jeszcze nie otworzył swojego, bo przyjedzie później. Nie wiem jak u Mamy, Brata i Dziadków - jutro się dowiem

Super Karolinek, że o nas pomyślałaś

Teraz oglądam Twierdzę na TVP 1 - Narzeczony chciał oglądać i zasnął :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Aaa aa Karolinek obiecałam, że jak już mi zejdzie skóra po kwasach to powiem Ci jak efekty. No to tak... Jak na wydane 400 zł to mogłoby być lepiej, ale zdaję sobie sprawę z tego, że na mojej skórze trzeba poprawić jeszcze co najmniej 2 razy, żeby efekt był taki jak powinien. Niemniej jednak nie żałuję, bo mam o wiele delikatniejszą cerę teraz, nie świeci się już tak bardzo i przede wszystkim jest dużo gładsza. Za tydzień idę na konsultację i od razu umawiam się na kolejny zabieg póki jest "zima" i nie ma aż takiego słońca. Polecam Ci, żebyś, jak się zdecydujesz, miała ok. 4-5 dni po zabiegu wolne, bo skóra schodzi okropnie i nie da się tego zakryć makijażem

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:00   #1237
Vampyre
Przyczajenie

Dziewczyny ktore juz schudly - mam pytanie. Czy chudnac np 5kg uwidoczniaja sie kosci policzkowe? Bo wystajace kosci policzkowe to moje marzenie i zastanawiam sie czy schudne cos z twarzy
Vampyre jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 22:07   #1238
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampyre Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore juz schudly - mam pytanie. Czy chudnac np 5kg uwidoczniaja sie kosci policzkowe? Bo wystajace kosci policzkowe to moje marzenie i zastanawiam sie czy schudne cos z twarzy
to pewnie zależy jak dużo masz do schudnięcia, bo jak ważysz 80 kg i masz okragłą buzie bo jest otłuszczona, to -5kg na pewno nie uwidoczni Ci jeszcze kości
zależy to też od kształtu twarzy, w jednych dużo bardziej widać kości w innych mniej nawet przy tej samej wadze
ja np schudlam już pare kilo od miesiąca i z buzi też mi trochę zeszło, ale ja mam kwadratową buzie więc to zawsze będzie mi ciężej osiągnąc taki efekt, zeby byly bardziej widoczne a chcialabym

Stary 2013-12-25, 22:15   #1239
Vampyre
Przyczajenie

Cytat:
to pewnie zależy jak dużo masz do schudnięcia, bo jak ważysz 80 kg i masz okragłą buzie bo jest otłuszczona, to -5kg na pewno nie uwidoczni Ci jeszcze kości
zależy to też od kształtu twarzy, w jednych dużo bardziej widać kości w innych mniej nawet przy tej samej wadze
ja np schudlam już pare kilo od miesiąca i z buzi też mi trochę zeszło, ale ja mam kwadratową buzie więc to zawsze będzie mi ciężej osiągnąc taki efekt, zeby byly bardziej widoczne a chcialabym
Wlasnie ja mam widoczne kosci policzkowe ale nie az tak bardzo jak np. Moj brat, ktory wazy 52kg przy wzroscie 178. Ogolnie mamy takie same ksztalty twarzy, ale moja jest pokryta warstwa tluszczyku, wiec zastanawiam sie ile musialabym wazyc zeby miec az tak wystajace. On ma takie kosci policzkowe jak model, idealne. Ja nie lubie makijazu, wiec nie chce sobie niczego domalowywac wole naturalna buzie
Vampyre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:24   #1240
Karolinek1987
Zakorzenienie

Gryzelda
nawet w święta robisz wycisk
dobrze wiedzieć wolałabym nie iść do pracy bez skóry kurde ale drogi ten zabieg...jakis będę musiała sobie zafundować przed ślubem
Babeczki fajnie brzmi to danie-ja uwielbiam takie gulaszowe i jeszcze na ostro
Stary 2013-12-25, 22:24   #1241
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie ja mam widoczne kosci policzkowe ale nie az tak bardzo jak np. Moj brat, ktory wazy 52kg przy wzroscie 178. Ogolnie mamy takie same ksztalty twarzy, ale moja jest pokryta warstwa tluszczyku, wiec zastanawiam sie ile musialabym wazyc zeby miec az tak wystajace. On ma takie kosci policzkowe jak model, idealne. Ja nie lubie makijazu, wiec nie chce sobie niczego domalowywac wole naturalna buzie
to tak jak mój TŻ , tez ma takie cudne kości policzkowe jak model uwielbiam to u facetów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 22:27   #1242
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
mi się też takie kości strasznie podobaja ale niestety, ja widzę po sobie, że schudłam ale nie z twarzy nie narzekam bo twarz mam szczupłą, ale nic nie widać po twarzy, żebym zrzuciła
a mi najbardziej się marzą takie nogi jak maja modelki, anja rubik, takie chude aż po sam tyłek, wkurza mnie jak mi się uda łączą u góry, wiecie o co chodzi?
Stary 2013-12-25, 22:29   #1243
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
mi się też takie kości strasznie podobaja ale niestety, ja widzę po sobie, że schudłam ale nie z twarzy nie narzekam bo twarz mam szczupłą, ale nic nie widać po twarzy, żebym zrzuciła
a mi najbardziej się marzą takie nogi jak maja modelki, anja rubik, takie chude aż po sam tyłek, wkurza mnie jak mi się uda łączą u góry, wiecie o co chodzi?
wiemy, bo mnie też wkurza że mi się łączą
ja po swojej twarzy też nie widzę że schudłam, ale mama mówi że widać i tylko nie wiem czy mówi tak bo bez kitu widać czy po to żebym się dalej już nie odchudzała

Stary 2013-12-25, 22:33   #1244
Konto usunięte

Cytat:
Gryzelda
nawet w święta robisz wycisk
dobrze wiedzieć wolałabym nie iść do pracy bez skóry kurde ale drogi ten zabieg...jakis będę musiała sobie zafundować przed ślubem
No cóż nie ćwiczyłam w poniedziałek i wczoraj, dlatego dzisiaj i jutro nie ma wolnego.

Co do samego złuszczania się skóry - odchodzi płatami jak po oparzeniu słonecznym, ale takim solidnym. Naskórek zaczyna najpierw pękać a później ta skóra odpada - wygląda nieciekawie, ale tylko przez 2 dni, później jak odłazi po bokach to już się tak nie rzuca w oczy w cenie zabiegu są kosmetyki do domu, bo trzeba używać specjalnych. W sumie to zapłaciłam dokładnie 330 zł, bo akurat nie musiałam kupować kremu z filtrem (pani w gabinecie mówiła, że musi być SPF 50, ale ja miałam 30 i też było ok ) także jak chcesz coś robić i masz ślady po trądziku to polecam

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:33   #1245
babeczki
Zakorzenienie

planowałam sobie, że zważę się dopiero 31 chyba:P ale już tak mnie ciągnie i kusi mnie żeby jutro się zważyć, ale przecież to nie ma sensu bo znów będzie 53,7 stoi tak od tygodnia czy dwóch i nie chce się ruszyć chciałabym dać rade i do 31 się nie ważyć a później stanąć na wadze i wreszcie zobaczyć spadek

(najlepiej na 45kilo, żebym musiała przez cały tydzień jeść pizze i czekoladę żeby dojść do tych 52 )

a kiedy my mamy następne wspólne ważenie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 22:41   #1246
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
wiemy, bo mnie też wkurza że mi się łączą
ja po swojej twarzy też nie widzę że schudłam, ale mama mówi że widać i tylko nie wiem czy mówi tak bo bez kitu widać czy po to żebym się dalej już nie odchudzała
hah ja po sobie trochę widzę, ale jeszcze nie tak jakbym chciała a jak w domu mi mówią, że za bardzo schudłam to i tak im nie wierzę bo mi się zdaje, że tylko chcą, żebym przestała łaźic z wagą kuchenna po domu
dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was podczas odchudzania miała problemy z @? bo mi sie spóźnia już drugi tydzień, a wcześniej tydzień po @ miałam krawwienia i się zastanawiam czy coś jest nie tak czy to ma jakiś związek z odchudzaniem

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:

(najlepiej na 45kilo, żebym musiała przez cały tydzień jeść pizze i czekoladę żeby dojść do tych 52 )

a kiedy my mamy następne wspólne ważenie?
hahah to jest plan idealny

chyba wypada jakoś na pierwszą sobotę stycznia? ja się będę ważyć raz w miesiącu, następne mi wypada 25 stycznia ciekawa jestem czy wtedy jeszcze coś mi spadnie czy nie? ja planuję potym styczniowym ważeniu przejść na 1500kcal bo się boję zejść poniżej 50kg
Stary 2013-12-25, 22:42   #1247
Konto usunięte

Ważenie chyba za tydzień dopiero - 3-5 stycznia

Karolinek no ja takich problemów nigdy nie miałam, więc nie mogę Ci pomóc

Stary 2013-12-25, 22:43   #1248
Karolinek1987
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44290469]No cóż nie ćwiczyłam w poniedziałek i wczoraj, dlatego dzisiaj i jutro nie ma wolnego.

Co do samego złuszczania się skóry - odchodzi płatami jak po oparzeniu słonecznym, ale takim solidnym. Naskórek zaczyna najpierw pękać a później ta skóra odpada - wygląda nieciekawie, ale tylko przez 2 dni, później jak odłazi po bokach to już się tak nie rzuca w oczy także jak chcesz coś robić i masz ślady po trądziku to polecam
.[/QUOTE]
właśnie nie mam śladów, bo nigdy nie miałam trądziku, jak mi wyskoczy coś raz na pół roku to jest zdziwienie ale myśłałam o jakimś oczyszczaniu..
Stary 2013-12-25, 22:49   #1249
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
hah ja po sobie trochę widzę, ale jeszcze nie tak jakbym chciała a jak w domu mi mówią, że za bardzo schudłam to i tak im nie wierzę bo mi się zdaje, że tylko chcą, żebym przestała łaźic z wagą kuchenna po domu
dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was podczas odchudzania miała problemy z @? bo mi sie spóźnia już drugi tydzień, a wcześniej tydzień po @ miałam krawwienia i się zastanawiam czy coś jest nie tak czy to ma jakiś związek z odchudzaniem

hahah to jest plan idealny
u mnie to cały czas jest gadanie, żeby zacząć jeść (jakbym teraz nie jadła) mama widzi, że nie jem mało tylko zdrowo wiec mnie borni przed tata :P ale dla niego to i tak za mało
ja jak się odchudzałam prawie 5 lat temu i schudłam do 52 i pozniej pojechalam na kolonie i jedzenie bylo tragiczne:P po 2 tygodniach wróciłam z waga 47,9 to aż mi się okres zatrzymał, 3 miesiące nie miałam, wagę szybko nadrobiłam bo wyglądałam jak szkieletor, no ale okres wrócił dopiero po 3 czy nawet 4 miesiącach...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 22:49   #1250
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Nie mam pojęcia, bo ja żadnych kłopotów z @ podczas diety nie mam. Ale myślę, że powód nie leży tutaj, bo wydaje mi się, że żeby coś niepokojącego się zaczęło dziać z @ np. z powodu jakichś niedoborów, czy za małej ilości jedzenia (nie wiem, nie znam się) , to trzeba więcej czasu takiej diety i mniejszej wagi niż Ty masz.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2013-12-25 o 22:51
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:52   #1251
Karolinek1987
Zakorzenienie

kurde właśnie tego się obawiałam
no ale co, teraz jak w końcu jestem już prawie zadowolona z wagi to się okaże, że muszę przytyć, żeby mieć @?
masakra.....od 1 @ mam regularne a teraz jak w przyszłym roku chciałbym się starać o dziecko to mi się wszytsko pochrzani
Stary 2013-12-25, 22:53   #1252
Konto usunięte

Karolinek to jak Ci wyłazi coś tylko od czasu do czasu to nie ma co... Ani ten zabieg kwasów ani nawet oczyszczanie. Idź do kosmetyczki to ona obejrzy Twoją cerę i na pewno doradzi jakiś zabieg

Stary 2013-12-25, 23:02   #1253
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
u mnie to cały czas jest gadanie, żeby zacząć jeść (jakbym teraz nie jadła) mama widzi, że nie jem mało tylko zdrowo wiec mnie borni przed tata :P ale dla niego to i tak za mało
ja jak się odchudzałam prawie 5 lat temu i schudłam do 52 i pozniej pojechalam na kolonie i jedzenie bylo tragiczne:P po 2 tygodniach wróciłam z waga 47,9 to aż mi się okres zatrzymał, 3 miesiące nie miałam, wagę szybko nadrobiłam bo wyglądałam jak szkieletor, no ale okres wrócił dopiero po 3 czy nawet 4 miesiącach...

babeczki, trochę mnie przeraziłaś.

Ja na serio uważam, że powinnaś już w tym momencie dać sobie spokój z odchudzaniem. Jesteś wysoka, mało ważysz, jedz normalnie i tylko ćwicz, żeby utrzymać wagę i wymodelować ciało.

Cytat:
kurde właśnie tego się obawiałam
no ale co, teraz jak w końcu jestem już prawie zadowolona z wagi to się okaże, że muszę przytyć, żeby mieć @?
masakra.....od 1 @ mam regularne a teraz jak w przyszłym roku chciałbym się starać o dziecko to mi się wszytsko pochrzani
Niewiadomo jeszcze o co chodzi, może @ się jednak pojawi, powody opóźnienia mogą być różne. Ale Ty chyba też masz BMI poniżej 18? Znaczy, ja wiem, że to nie jest do końca wskaźnik, bo wszystko zależy od sylwetki danej osoby, jak te kg się rozkładają itd, ale też malutko ważysz.
Stary 2013-12-25, 23:11   #1254
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość

Ja na serio uważam, że powinnaś już w tym momencie dać sobie spokój z odchudzaniem. Jesteś wysoka, mało ważysz, jedz normalnie i tylko ćwicz, żeby utrzymać wagę i wymodelować ciało.

Niewiadomo jeszcze o co chodzi, może @ się jednak pojawi, powody opóźnienia mogą być różne. Ale Ty chyba też masz BMI poniżej 18? Znaczy, ja wiem, że to nie jest do końca wskaźnik, bo wszystko zależy od sylwetki danej osoby, jak te kg się rozkładają itd, ale też malutko ważysz.
ja wiem, że mało, ale naprawdę nie widać po mnie tak wizualnie po mnie straty tych 6 kg
Stary 2013-12-25, 23:13   #1255
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
ale ja przez rok czy dłużej utrzymywałam wagę 52kg i było super, wszyscy mówili że mam super figurę, a nie że jestem jak patyk dlatego chciałabym do tej wagi dojść, niżej nie jak wazyłam okolice 50 to nie wyglądało to dobrze, było za chudo, a 52 było idealnie dlatego chce jak najszybciej już zobaczyć te 52 kg na wadze i wreszcie już tylko ćwiczyć i utrzymywać wagę

Stary 2013-12-25, 23:17   #1256
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Ja raczej tez nigdy nie mialam problemow z @ przy odchudzaniu. Chociaz tez nigdy nie bylam jakos specjalnie wychudzona. Przy moim wzroscie najmniej wazylam cos okolo 53.

Kosci policzkowe tez mi sie podobaja... szkoda ze ja mam raczej okragla buzie.

Dziewczyny, wiecie co sie dzis dowiedzialam ? Ze ktos zaciekle czyta co tu z Wami pisze. Normalnie nie wiedzialam ze inf. co jem i cwicze sa takie ciekawe ale pozostaje mi życzyć przyjemnej lektury.

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 23:21   #1257
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Ja raczej tez nigdy nie mialam problemow z @ przy odchudzaniu. Chociaz tez nigdy nie bylam jakos specjalnie wychudzona. Przy moim wzroscie najmniej wazylam cos okolo 53.

Dziewczyny, wiecie co sie dzis dowiedzialam ? Ze ktos zaciekle czyta co tu z Wami pisze. Normalnie nie wiedzialam ze inf. co jem i cwicze sa takie ciekawe ale pozostaje mi życzyć przyjemnej lektury.
Ale ktos z domownikow/znajomych?:p chce mu sie?

Edytowane przez babeczki
Czas edycji: 2013-12-25 o 23:23
Stary 2013-12-25, 23:31   #1258
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

oooo a któż to taki? masz szpiega

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Ale ktos z domownikow/znajomych?:p chce mu sie?
ja stawiam na byłego faceta albo na jakąś zadrosną o piękną figurę i efekty znajomą/"koleżankę"
Stary 2013-12-25, 23:34   #1259
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
ja stawiam na byłego faceta albo na jakąś zadrosną o piękną figurę i efekty znajomą/"koleżankę"
Mozesz miec racje

Stary 2013-12-26, 08:00   #1260
Konto usunięte

Dzień doberek ja już po śniadaniu - wyjadam karpia kawałek smażonego i kawałek w occie, do tego kromka razowca

Po wczorajszym na wadze już jest prawie + 1kg ale skończą się święta i zaraz spadnie waga mam nadzieję

Plan na dzisiaj: śniadanie już zjedzone, na obiad teściowa pewnie zrobi kotlety schabowe zawijane z pieczarkami i żółtym serem to zjem jednego i surówkę do tego, później kawałek orzechowca u babci i na kolację jogurt naturalny. W międzyczasie (jakoś za godzinę) zamierzam poćwiczyć i tak wygląda mój dzisiejszy dzień w planie - zobaczymy jak będzie z realizacją

A od jutra zaczynam 3 tygodnie na 1300 kcal wyliczone z ilewazy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości