| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-01-07, 15:29 | #1771 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Strasburg 
				 | 

Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część

Cytat: 
  jak większość polskiej muzyki, która jest puszczana w rozgłośniach radiowych (z polskiego radia) i promowana przez stacje telewizyjne  zjadłam obiad.. to może czas się pouczyć  ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- oho, ktoś się ujawnił ze swoim kontem na fejsbuczku, teraz mamy wspólnych znajomych   
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 15:31 | #1772 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część

Cytat: 
 dlatego nie słucham radia i nie oglądam tv  a weź nic nie mów, śpię na siedząco  możesz go teraz śmiało zaprosić do znajomych     
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 15:39 | #1773 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja też, ale no muszę się w końcu zabrać, bez przesady  Taaa, mowy nie ma  .. albo mogę czekać aż on mnie zaprosi i napisać mu 'Znamy się?'   Mama dała psu miskę z obraną porcją rosołową a on ją zakopuje w swoim kocu   ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------    
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:26 | #1774 | 
| Zakorzenienie | 

Od kolegi z którym spotykam się. Lubię to. Motywacja będzie. 
				__________________ 08.06.2016 r. Kierowca  24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy  03.09.2016 r.  04.01.2019 r.  13.06.2020 r.  Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:30 | #1775 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Nareszcie w domuuuuuuuuuuuu!    Zaraz sobie coś zjem, zrobię herbatkę, otulę się kocem i odpocznę, a potem pouczę na jutrzejsze koło   
				__________________ ojojej "Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."  -Sophia Loren | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:34 | #1776 | 
| Zakorzenienie | 

A ja czekam aż R. przyjedzie i wybywam na dwór.

__________________ 08.06.2016 r. Kierowca  24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy  03.09.2016 r.  04.01.2019 r.  13.06.2020 r.  Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:37 | #1777 | |
				 | 

Cytat: 
    Napiję się kawy z Jesse W. w takim razie   ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- to ten kolega, tak? 
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:44 | #1778 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ ojojej "Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."  -Sophia Loren | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:51 | #1779 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, ten. Coś czuję, że się w nim zauroczyłam. Będę cierpieć jak nic.

|     |   | 
|  2014-01-07, 16:52 | #1780 | |
				 | 

Cytat: 
 wcale tak nie musi być  jeżeli on się zauroczył to bedzie love  chyba się biorę za robienie notatek z anatomii, w czwartek kolokwium   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:57 | #1781 | |
				 | 

Cytat: 
  chyba powinnam też się za to zabrać, tym bardziej, że mam egzamin a nie koło  chociaż jak pokazał nam 'przykładowe pytania' to wszyscy straciliśmy nadzieję  a jutro mam wolne jednak   
|     |   | 
|  2014-01-07, 16:58 | #1782 | 
| Zakorzenienie | 

Ciężko go rozgryźć po tych smsach i rozmowie ostatnio. Niby mówił, że za szybko na jakieś deklaracje, nie chciałby później żałować, a dzisiaj rano w smsie, że chętnie by się wtulił, poczuł moje włoski na buzi   Nie wiem o co mu chodzi. 
|     |   | 
|  2014-01-07, 17:00 | #1783 | |
				 | 

Cytat: 
   a ile się znacie? 
				__________________ ojojej "Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."  -Sophia Loren | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 17:04 | #1784 | ||
				 | 

Cytat: 
 współczuję  powinnam się zebrać do kupy, a ja przysypiam przed laptopem  zazdroszczę  chętnie bym jutro nie poszła, ale wszystko oprócz wykładów z anatomii mam obowiązkowe  a nie chcę tam iść bo znowu się będę źle czuć i chcieć wrócić do domu  Cytat: 
 to chyba dobrze, że tak napisał rano?  moim zdaniem to o czymś świadczy  P. do mnie zawsze mówił, że on nie przepada za przytulaniem, że tego nie potrzebuje, ale jak go bolała głowa to w smsie napisał 'chcęęe się do Ciebie przyyytulić'  i potem jak z nim pisałam to mu napisałam, że mnie to zdziwiło, bo mówił, że tego nie potrzebuje, a potem mi napisał, że gdyby mnie miał na codzień to by mnie tulił   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     |   | 
|  2014-01-07, 17:08 | #1785 | |
| Zakorzenienie | 

W piątek był miesiąc jak się znamy i pierwsze spotkanie. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat: 
 Dzisiaj go sprawdzę, czy smsy to tak na żarty, czy na poważnie. 
				__________________ 08.06.2016 r. Kierowca  24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy  03.09.2016 r.  04.01.2019 r.  13.06.2020 r.  Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 17:10 | #1786 | |
				 | 

Cytat: 
 trzymam kciuki   
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:25 | #1787 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

jaki tu spokój, na na na na...   jak tam u Was? tak źle jak u mnie czy gorzej?  zje.bałam dzisiejsze zaliczenie  ale za to tylko jedna osoba ciągle gadała o sylwestrze, reszta nic  czyżby im się zabawa nie udała?  no to ten.. taaaaka zmęczona jestem, a tu jeszcze tyle nauki na czwartek, coś tam by się przydało dzisiaj zrobić. jutro chyba sobie odpuszczę i posiedzę w domu i się pouczę   
				__________________ 2016 gonna be the year of "how big can I get my ass"   | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:27 | #1788 | 
| Kuźnia inspiracji Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Musiałabym mieć chyba rogi, żeby to zdać   no ale nie martwię się nic, jutro następne koło   | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:31 | #1789 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
  Dziwne... Może jednak nie zje.bałaś ?  Znowu zamułka  U mnie w sumie w szkole było ok  ale teraz po powrocie jakiegoś doła złapałam  Zamiast się uczyć na spr z polskiego stwierdziłam, że robie jutro wolne i jadę na zakupy  (tssaa a potem za tydzień będę beczeć, że musze pisać sama)... ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Powodzenia    
				__________________ Mamy 2014 rok ... nowy rok, nowy miesiąc, nowy rozdział, czas zmian !  | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:32 | #1790 | 
				 | 

"mężczyźni są głupi, mój Boże, jak bardzo głupi (...) jeżeli urodzę syna,  to odetnę mu siusiaka, nie pępowinę. pępowinę zostawię na później . z  nieodciętą pępowiną da się żyć, z kutasem pod jednym dachem-nigdy”   Dobra.. idę się uczyć   
				__________________ laugh as much as you breathe love as long as you live | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:36 | #1791 | ||
				 | 

Cytat: 
  ja tak samo, mam strasznego doła. patrzę się na te notatki i tak sobie mówię "cholera jasna, co ja tu robię!"  chcesz sobie jutro kupić coś konkretnego czy to tak dla poprawienia humoru?  ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat: 
    idź, idź  a ja idę po jedzonko   
				__________________ 2016 gonna be the year of "how big can I get my ass"   | ||
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:41 | #1792 | |
				 | 

Cytat: 
 Właśnie mi sie przypomniało, żę 1 dostałam z ostatniego spr z matmy a moje "koleżanka" z ławki 5  I niby kur.wa nie wiedziała nic, jak mi pomóc ani sama... Ja je.bie wkur.wia.ją mnie tacy ludzie....C.H.UJ jej w oko... Wierzę w Ciebie, także ucz się, ucz !  No po te buty  rajstopy/pończochy  , kolczyki Dla poprawienia humoru wolałabym w sumie ść i pisać ten spr, ale potem nie mam kiedy jechać tak samo... Też bym coś wpałamasiła   
				__________________ Mamy 2014 rok ... nowy rok, nowy miesiąc, nowy rozdział, czas zmian !  | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:45 | #1793 | |||
				 | 

Cytat: 
  powodzenia  Cytat: 
 ja mam to saaaaamo  jeden dzień na uczelni, a ja już zdołowana  ja chyba też  ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat: 
 znaam too  ja ostatnio udaję, że nic nie wiem. ale robię to specjalnie, bo ta jednostka mnie mega wku#wia i jej się należy  jakbym napisała o co chodzi to podejrzewam, że zachowałybyście się tak samo   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |||
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:48 | #1794 | |
| Kuźnia inspiracji Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

nie dziękuję  najchętniej poszłabym spać w cholerę, ale muszę się uczyć   ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat: 
  oo, co to za sucz?   | |
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:51 | #1795 | |
				 | 

Cytat: 
  no i  z tej mojej nauki, przysnęło mi się troszkę i jestem bardziej zmęczona niż byłam   
|     |   | 
|  2014-01-07, 18:55 | #1796 | ||
				 | 

Cytat: 
  borze jak ja nie lubię takich ludzi! w lo też miałam taką koleżankę z którą musiałam siedzieć (18 letnim ludziom nauczyciele mówili gdzie i z kim mają siedzieć...) i ona taka sama była. jak był sprawdzian np. na czwartej lekcji, to ona chodziła od rana i jęczała że nic nie umie  później jak był sprawdzian, to sama wszystko w ekspresowym tempie napisała, ale nikomu innemu nie pomogła, a jak już "podpowiadała" to specjalnie źle  jakie buty? jaki kolor? nic mi o butach nie pisałaś  w pończochach wydaje mi się, że jest wygodniej. na pewno wygodniej w toalecie  z czego masz ten sprawdzian? (tzn. wiem, że polski, ale jakie tematy?) ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat: 
 co to za małpa? pisz nam tu o co chodzi!   
				__________________ 2016 gonna be the year of "how big can I get my ass"   | ||
|     |   | 
|  2014-01-07, 19:01 | #1797 | |
				 | 

Cytat: 
 Ma być to "wypracowanie" z XX-lecia międzywojennego  Ja już żadnej lektury nie pamiętam  Yy no szpilki, czarne do sukienki... A co jeśli nigdy nie "próbowałam" pończoch ?W sensie będą ok ? Rozmiar taki jak rajstopy ? Wszystkie się trzymają ? 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-01-07, 19:03 | #1798 | |
				 | 

Cytat: 
 dzięki, że mnie rozumiecie  koleżanka z kierunku, siedzimy razem na angielskim, z którego jest delikatnie mówiąc.. tępa  no tępo dzido..  ale przechodząc dalej.. na każdych zajęciach jest 'przetłumacz mi to zdanie? co to znaczy? jak to się czyta? jak tutaj ma być?' i jeszcze zaczęła się mnie czepiać o charakter pisma i kazała wyraźniej pisać.. i do pewnego czasu to wytrzymywałam, ale że moja pomoc i towarzystwo jest jej potrzebne jedynie na angielskim (a tak potrafi mnie cały dzień albo i dwa ignorować, a na angielskim się przymilać), więc zaczęłam być taka sama  karma, bijacz  i teraz często-gęsto na jej pytanie 'co to znaczy?' odpowiadam 'nie wiem', a wiem doskonale   
|     |   | 
|  2014-01-07, 19:04 | #1799 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: z naszej wyspy spokoju... tylko naszej... 
				 | 

Witam... Ja miałam taki zapieprz w pracy, ze przed 15 zorientowałam się że nic cały dzień nie jadłam. Do tego dostałam potwornego bólu głowy teraz leże i zdycham... Jak szłam do mieszkania to spotkałam ministrantów i powiedział mi że kolędy nie przyjmę  Jeszcze mi egzorcyzmów dzisiaj potrzeba  Lubię swojego Szatanka   
				__________________ Kocham ziemię pod jego stopami i powietrze nad jego głową, i każda rzecz, której dotyka, i każde słowo, jakie wypowiada. Kocham to, jak wygląda, i każdy jego uczynek, i jego samego. E Brontë | 
|     |   | 
|  2014-01-07, 19:06 | #1800 | |
				 | 

Cytat: 
  Co innego jakby normalnie gadała z Tobą poza angielskim.... Fran.costwo ... vrr... Nic dziwnego że "nie wiesz"   
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.