|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Na podwalu mając zawsze sporo rzeczy,bo mało klientów tam zaglada.To i tak,że dały Clarinsa,a nie np.Irene Eris czy próbkę ciemnego podkładu Sephora.
Podałam linka w poście wyżej do szczoteczek,ja też czekam na Vipy w lutym,żeby ją kupić.Mój wybór-SENSITIVE ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2014-01-08 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() tak sobie właśnie czytam i też by mi taka wrażliwcowa pasowała ![]() one wszystkie są w S na bieżąco czy wybiórczo? |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam w Bałtyckiej to były wszystkie oprócz właśnie sensitive,ale nie sądze,żeby był problem z zakupem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym siebie widziała czytając ten opis. Cytat:
Jest jeszcze opcja, że jadę znów do sklepu, chcę kupić, kupuję, jadę do domu i znów jestem zła, bo tym razem kupiłam. Sytuacje takowe zdarzają mi się zamiennie i zawsze prowadzą do czarnej rozpaczy. Mojej i męża. A tak bym chciała wejść do sklepu, kupić coś fajnego i się tym cieszyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nieco moja regularnosc podupadla. Niemniej jak uzyje to jestem zadowolona. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-01-08 o 12:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedy nic nie kupuje, a chce probke to zawsze slysze "nie ma sloiczkow" ![]() A ogolna chcec do pomocy jest rozna w zaleznosci od tego, jak jestem ubrana niestety... jak szpileczki, trench i LV to sa mile i chetne, jak rozczochrane wlosy i poldres po pracy (a tak niestety czesciej mi sie zdarza, bo mam S blisko z pracy) to jestem powietrzem albo mowia do mnie jak do intruza ![]() Raz kiedys poszlam totalnie spocona i styrana po treningu do S i chcialam przetestowac podklad - konkretny, nawilzajacy z Clinique. Na co Pani spojrzala na mnie jak na psia kupe i powiedziala aroganckim tonem, ze to nie jest podklad dla mnie i czy nie pomyslalam o tym, by czyms zakryc moje "rozlegle zaczerwienienia na twarzy"... oczywiscie gdyby troche lepiej dobrala slowa i uzyla mniej nadetego tonu to moglabym uznac to za jakas tam rade, ale wtedy sie totalnie wkurzylam, wyszlam obrazona i do teraz te Pania omijam z daleka ![]() Uwielbiam tez komentarze o tym, ze jestem za blada i za ciemny podklad jest tym czego potrzebuje. Albo duzo broznera ![]() Ach, tyle sie trzeba nacierpiec zeby kupic za niemale pieniadze swoje ulubione kosmetyki ![]() Ogolnie konsultantki w Douglasie u mnie oceniam jakos lepiej, bardziej ludzkie sa, no ale -20 jednak czesciej sprowadza mnie do S ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
![]() ![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2014-01-08 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
PIP.
|
mnie bardzo rozbawilo jak poszlam kiedys do seph po basenie - bez makeupu, w ubraniu weekendowym
![]() ![]()
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczku zycze powodzenia z pracą
![]() ![]() ja tam zazwyczaj dostaje próbki jak prosze , a często zdarza mi sie wejśc i prosic o konkretna próbkę bez zakupów. Raz, albo dwa zdarzyło mi sie, że nie mialy słoiczków ![]() A smieszne probki do zakupów faktycznie sa rozbrajające ![]() ![]() Panie zawyczaj są mile ![]() Szkoda, że niestety ze nie moge powiedzieć, ze kompetentne. Ale to tak jak wszędzie ![]()
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2014-01-08 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dla mnie "segregacja" klientów wg ubioru/wyglądu to jakis absurd i faux pas ![]()
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 | |
BAN stały
|
coooo? jak ona mogła tak powiedzieć?! ....
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ma-sa-kra. Co za buractwo. Ja bym takiej pani Guantanamo werbalne zrobila ![]() ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-01-08 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czego Wy sie wstydzicie ?
Przeciez te Panie tam są dla nas i te testery sa właśnie po to zeby z nich korzystać przed zakupem . Przeciez te kosmetyki kosztują ciężkie pieniądze. To te Panie powinny sie wstydzić. No i kto jak kto, ale one to powinny wiedziec o wygląd nie swiadczy o stanie konta.
#3528 | |||
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze się nie odważyłam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wniosek taki, że każda z nas, na swój sposób, cierpi z powodu zakupów ![]() A w temacie próbasów i obłsugi w D. i S. - jak się wybieram na zakupy, to nigdy nie ubieram się elegancko, tylko wygodnie. Osobiście nie spotkałam się z odmiennym podejściem obsługi w zależnosci od tego, jak w danym dniu wyglądam. Jeśli się jednak ktoś posuwa do uwag związanych z ubiorem czy wyglądem, to dla mnie cham i burak. Powinien być za to karany dyscyplinarnie. Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2014-01-08 o 14:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest to samo - jak przyjdę umalowana, ładnie ubrana itp. to co chwilę słyszę "czy w czymś pomóc?". A wystarczy przyjść rozczochraną, w "rozmemłanym" płaszczu etc. i co najwyżej ochrona (i "znajome" Panie) zwrócą uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Tez chyba sie pójde dokształcic na YT ![]()
![]() |
#3532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#3533 |
Zadomowienie
|
I ja się skusiłam na zestaw Benefit, zdziwiłam się, że tak dużo ich było. Mam nadzieję, że uda mi się jakoś rozpracować ten tint
![]() ![]() ![]() [QUOTE=ZoskaImin080;444960 00]coooo? jak ona mogła tak powiedzieć?! .... ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- niestety nie mam tyle odwagi, ze prosić o próbki bez zakupów, ale jak już robie tam zakupy, to nie mam skrupułów.[/QUOTE] high five, u mnie ta sama sytuacja ![]() Znowu chciano mi wcisnąć próbkę podkładu sephorowego,kolor medium(innych próbek podkładów nie ma) ![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam dziś kilka dziewczyn w S. napraawdę młodych, sephorzanki mało się nimi interesują. Ze mną jest podobnie, dopóki nie włożę czegoś do koszyka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kilka ofert z internetowego Dougiego
Double Wear Twany 144,50zł Giorgio Armani zestaw tusz i próbki 140.25zł Paco Rabanne 1 million 271,50
#3535 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze wkleić to ale już wyprzedane KLIK Stacjonarnie powinny jeszcze być.
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, a w której S. w Wawie ostała się jeszcze Bella bamba? Wiecie coś może ? Ja właśnie poszukuje a pózniej do lekarza bo na osłodę trzeba sobie coś kupić przed wizytą
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#3538 |
Zakorzenienie
|
I wróciłam znowu z Mario- niestety meteorytów już nie ma, Dior poison także brak.
I kupiłam oczywiście cień chanel...i szminkę Dior....i dwie pary chusteczek ![]() Dziewczyny proszę o wsparcie, bo aż mi wstyd i serce boli, że tyle wydałam! ![]() ![]()
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogłaś kupić perfumy i 3 opakowania wacików ![]() ej ja prosiłam o pocieszanie, a nie dobijanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.