|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
Ostatnia limitka Crazy Paris: http://3.bp.blogspot.com/-0TXaLiBhMz...day-2013-5.jpg
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam extreme sport games. Miałam zakwasy wszędzie, nawet w plecach.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44487084]Wcale mi to nie przeszkadza . Tylko dla dzieci jestem zawsze mila (chyba, ze jakies pomioty szatana). Sympatia doroslych jest mi indyferentna .[/QUOTE] Ale fajne słowo! Muszę sobie zapamietać ![]() A wybiera się tam któraś na łowy do M? Bo chciałabym skorzystać z tego 40% rabatu, a potrzebuję tylko jedną rzecz- midnight poison obojetnie w jakiej flaszce, ale najchetniej w 100 ml. |
|
|
|
#3453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z korektorow ktorych używałam i jestem w posiadaniu YSL TE, HR magic concealer , Armani HPR i Maestro, Benefit Fake up, MAC Studio Finish, daje na razie najlepszy efekt. Od początku grudnia codziennie idzie w ruch
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3456 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
wiem Corii
Cytat:
- bo i stereotyp i że Ty, było nie było, osoba i wykształcona i myślącai nie bój się, wiesz, ze my łagodne, tylko w niektórych tematach przestajemy być dyplomatyczne
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Z racji tego, że obskoczyłam dziś trzy krakowskie Sephory przychodzę tu się poskarżyć i donieść uprzejmie co ciekawego w nich znajdziemy. Sporo przecenionych zestawów perfum, ja np nabyłam Tous Sensual touch 30ml + miniaturka + balsam do ciała 150ml za 109 zł Jeżeli chodzi o kolorówkę to widziałam, że w galerii Kazimierz można dorwać przecenione meteorytki w kulkach Guerlain (ok. 150zł) bodajże Crazy Paris, w każdym bądź razie limitowanka. Wszędzie przecenione różne zestawy Benefitu w dobrych cenach, zestawy Lancome tusz do rzęs + 2 miniatury za ok. 100zł. W galerii krakowskiej zestawy Bare minerals started kit, składające się z 9 części w odcieniu Light za ok. 130zł - ja osobiście nabyłam to cudo, warto chociażby dla trzech fajnych pędzli. To co mnie z dziwiło, to fakt, iż w M1, Galerii Kzimierz zestaw dr.Brandt z rozświetlającym kremem kosztował nieco stówę, natomiast w Krakowskiej ponad dwie ![]() I na sam koniec bulwers - wydałam 3 stówy w krakowskiej i nie dostałam ani jednej pie******ej próbki! Teksty o braku próbek są wyssane z palca, co potwierdziła moja znajoma wizażytka będąca niedawno na "gościnnych występach" w Sephorze. W szufladach mają tego ustrojstwa w cholerę i chyba nie chce im się ruszyć od lady, aby klientkę uszczęśliwić. Zresztą, jak już wspominałyście, skądś się biorą próbeczki na allegro, nie? ![]() Ah. Musiałam to komuś powiedzieć, bo chłop nie rozumie mojego entuzjazmu, tudzież zbulwersowania w kontekście zakupów w Sephorze... |
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy okazji, tak naprawdę wcale się Was nie boję, żartowałam
|
|
|
|
|
#3459 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
James i bardzo się cieszę juz miałam za kare Ci pingwina uprowadzić :p
|
|
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
I co z tego ze wyksztalcone i myslące jestesmy skoro nam wode z mózgu robia
zewsząd atakuja nas przesadnie chude nimfetki przepuszczone przez iles tam programow graficznych. Doszlo do tego ze rozmiar 38 to duzy rozmiar A paradoksalnie jestesmy coraz bardziej otyli jako spoleczeństwo . I my jeszcze jako tako to ogarniamy, bo mialysmy przyjemnosc zyc w czasach bez photoshopu ( a przynajmniej czesc z nas ![]() Nie wiem jak dzisiejsze nastolatki sie w tym odnajdują
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2014-01-07 o 23:20 |
|
|
|
#3463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo za bardzo sie przejmujemy tym tamtym i jeszcze czymś innym ![]() generalnie mało takich osób które mają zdrowy dystans do siebie i reszty
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem jak mogą przy tak dużych zakupach nie dawać próbek? Ja nie wydałam nawet 50zł a dostałam. Co prawda odpsikaną samoróbkę, ale darowanemu koniowi itd
|
|
|
|
#3466 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Malo kto nie jest
I co z tego ze wiem, ze kremy na zmarszczki reklamują trzynastolatki ![]() Podprogowo i tak to na mnie zadziala ![]() Matrix mamy Dziewczęta
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2014-01-07 o 23:44 |
|
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Bardzo jestem podatna na taka wlasnie chora rywalizacje z niedoscignionym wzorem |
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Heh odnośnie próbek, ostatnio wydalam w Mario 380zl i nic nie dostalam
dzisiaj wydalam 495zl i tez nic nie dali a skoro likwidując to po xcco maja trzymać? chyba ze dla siebie biorą żeby było co opchnac jak Mario zamkna :p
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
James jestem pewna, ze byś mu szach matem strzeliła w trzech ruchach. Ja to wiem, Kasparov to wie, wiec tak musi być
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez damon Czas edycji: 2014-01-08 o 08:04 |
|
|
|
#3472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak likwidowali Mario w Krakowie i przy promo -50% robiąc zakupy prawie na 2tys dostałam uwaga próbkę kremu 40+ dr Ireny Eris
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Ja praktycznie zawsze dostaje próbki, które nie mi nieodpowiadają. Raz tylko dostałam miniaturkę pudru, która mnie ucieszyła
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Do kiedy w ogóle jest wyprz w sephorze?
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
trochę tu nastrzelałyście, więc jest nadzieja że wąteczek nie zamrze i nie zostanę tu jedynym grubasem który nie poszedł się katować do klubu, bo i po co mam się oszukiwać że coś zrobię jak mi się nie chce (no dobra, kiedy wracacie??
informuję i objaśniam co niektórym co sobie tu ze mnie podśmiechujki robiły, ze z kupowaniem nie wytrzymam (James ) że byłam sobie dziś w sephorze i w dougim i żadnej kolorówki nie wyniosłam ) , i zestaw Friedy szampon z odżywką i jakimś sprayem. I pani mnie znowu najarała na peeling sampara jak mi pomiziała rękę to mam taką gładziutką i rozświetloną skórę aż do teraz! i nie zdaje mi się, bo mam druga dłoń do porównania i widać ![]() aha - i obmacałam wszystkie Lastin Silki i nie mają dla mnie koloru 4 wyszło na mnie różowe, 4,5 ciut za ciemne, a dwójka jasna....James ty dwójki używasz? A Corii ty chyba też je dogłębnie testowałaś, w co celowałaś? może jakby te 4,5 dobrze rozsmarować to coś by z tego wyszło, sama juz nie wiem i witam wszystkie nowe, nie uciekajcie od razu na wylaszczanie się do klubu, niech ktoś tu ze mną zostanie ![]() PS> i ta miła pani od Sampara nadawała mi 4 różne próbki produktów samparowych, właśnie z szuflady pod produktami, a pani przy kasie za zakupy dała mi jako próbaska uwaga - "tatuaż" od Estee Lauder w kształcie różowego serduszka mam sie cieszyć że jak się lekko podmaluję (tak jak dziś) to wyglądam na 13 lat, czy nie patrzyła co robi??
Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2014-01-08 o 00:38 |
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44489146]Na mnie takie "cus" nie tylko w kwestii wygladu dziala. Nie dosc, ze czuje sie jak paszczak przegladajac internet to i czesto sie jak debil czuje. Nigdy nie przeprowadze zimnej fuzji, nie naucze sie mowic w 15-tu jezykach itp. Chcialabym byc bardzo madra, a nie jestem. Moj ukochany Sheldon Cooper z The Big Bang Theory jest w tym temacie moim idolem. Wie prawie wszystko. A ja nawet bym pewnie z Kasparowem w warcaby przegrala
.Bardzo jestem podatna na taka wlasnie chora rywalizacje z niedoscignionym wzorem Ja niestety tez. I niby mam swiadomosc, ze idealow nie ma, a mimo to brak perfekcji dreczy. Glupie to:/ Cytat:
![]() To ja D. pochwale- kupilam tylko podklad- wyszlam z wielka probka pudru Kanebo (nieproszona ), 3 probkami perfum i chyba jakims balsamem. Pan Douglasianek byl hojny
|
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44484580]Nie, nie. To autorki pomysl Dim
. ---------------------------------------------- Byla ktoras w Hebe? Na stronie jest info o wyprzedazy, ale nie mam pojecia czy jest cos ciekawego. Daleko mam, wiec licze, ze cos wiecie .[/QUOTE]Biedna Dimi . Ja w 100 zł się nie zmieszczę, ale chcę mieć na koniec roku średnią 200 zł miesięcznie.Cytat:
.
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HD z Mufe jest świetny: trwały, porządnie napigmentowany, więc mocno kryje, ale na codzień jak dla mnie jest za ciężki... Polecam korektor rozświetlający Sephory, taki w pisaku - jest na górze w rankingu korektorów na KWC. Jak dla mnie bomba, lekki, trwały, rozjaśnia spojrzenie, nie wchodzi w zmarszczki. Do tego tani, w porównaniu np. do Magica HR. Czego chcieć więcej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2014-01-08 o 01:41 |
|
|
|
|
#3479 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() .......... co do parcia na wzorce, porównywania się jakoś w temacie wyglądowym nie mam, raczej wiem na zimno co by mogło być lepiej, zgodnie z realnymi możliwościami, ale ... i tak często odpuszczam, już o tym kiedyś pisałam dlaczego ![]() w temacie intelektualnym i ambicji życiowych też nie napinam się, a nawet odpuszczam, ale to ponoć też niedobrze - całe życie słucham o braku ambicji/zmarnowanych szansach sukcesów życiowo-zawodowych i możliwościach/marnowaniu intelektu i takichtamachi tu bywa mi przykro ... ale jakos nic z tym nie robie, bo raczej przykro mi z powodu braku zrozumienia u najbliższych (?) niż samego faktu, a wkrewia mnie zwyczajnie u obcych
|
|
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

ciekawe co to znaczy wkrótce

A paradoksalnie jestesmy coraz bardziej otyli jako spoleczeństwo . I my jeszcze jako tako to ogarniamy, bo mialysmy przyjemnosc zyc w czasach bez photoshopu ( a przynajmniej czesc z nas
dzisiaj wydalam 495zl i tez nic nie dali
4 wyszło na mnie różowe, 4,5 ciut za ciemne, a dwójka jasna....
), 3 probkami perfum i chyba jakims balsamem. Pan Douglasianek byl hojny
.[/QUOTE]